Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Kertváros  ~  Kertvárosi utcák
2 / 8 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-12, 11:10:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A férfi kicsit ingerűlten,de bólintott.
-Még egyszer elnézést.- majd kikerűlve ment tovább az utcán.Léptei a kocsma felé vitték,hiszen szomjas lett.Nem is kicsit.És legalább egy kis meleget is elvisselne szívesen.Hátha összeakad valakivel,akit nagyon is ismer.Vagyis beszélgethetnének egyett.Bár erre nincsen nagy valószínűség szerinte.Majd megérkezve a kocsma elé belépett az ajtón és kinyitva az ajtót finom meleg csapta meg arcát.Becsukta maga után az ajtót.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-2-12, 14:21:02  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*David amikor a kérdést feltette nem hitte,hogy ilyen választ kap.Elősször még amikor megkérdezte a természetfölöttit,akkor nem gondolt volna nagy dolgokra,de amikor a heget megmutatta akkor igazán elállt a lélegzete.Körülnézett,hogy látja vagy hallja-e őket valaki aztán amikor visszatért a megdöbbenéstől elveszett hangja végre megszólalt.*
-Hát...Szóhoz sem jutok.Mindig is akartam hinni a természetfölöttiben.Úgy véltem,hogy ha ilyen nagy a világegyetem akkor kell lennie,de sosem hittem,hogy a földön is lehetséges az ilyen.Hallottam a szentháromságról és most azt állítod nekem,hogy tényleg létezik a három faj.Ha nem tudnál nekem felmutatni bizonyítékot akkor ostobának tartanálak.Tehát azt mondod,hogy farkas támadott meg.
~Ezzel most nagyon felkeltette az édeklődésemet.Én is kutatok egy kicsit a farkasok és egyéb lények után.Nem tudom miért,de úgy érzem,fel kell kutatnom egy farkast aki beavat ezekbe a titkokba.Épp eszű ember nem menne bele.Vagy mégis?Minden esetre engem érdekel a dolog és megpróbálom belevetni magam.Remélem nem utasít vissza.Úgy is távol élek a családomtól és a termetem is arra van.Ezt nem érdemes fejtegetni.Majd keresek valakit aki tud értem tenni valamit.Egy biztos.Az életem meg fog változni még ha egyenlőre nem is leszek farkas vagy akár egyáltalán.Egy szó mint száz.Alisternek köszönhetően az életem már nem ugyan az.~
*Az első megdöbbenés után csndbe ugyan,de folytatták az utat.Daviden a megdöbbenés még mindig látszott,de már kezdte feldolgozni az imént hallott dolgokat.Egy,a hótól roskadozó fa alatt haladtak amikor reccsenés hallatszott és a növény "tartalma a mélybe zuhant.Alister nem is volt annyira alatta és nem is járt az agya annyira ezért ki tudott ugrani alólla,david viszont annyit tudott tanni,hogy előre ugorva hasra vágta magát és így csak a lába nagy része került hó alá.Viszont ő maga is havas lett lévén,hogy a földön feküdt.Lábát a hó alól kihúzva felállt.Alister mellé lépett és várt.A férfi leseperte a fehér anyag nagy részét és folytatták az utat.Egy kicsi idő után David úgy döntött,hogy ideje menni.Nemsokára kezdődött a rendelése.Odafordult Alisterhez.*
-Nagyon köszönök mindent amit mondtál.Remélem még találkozunk.Itt a névjegykártyám.
*Mondta és egy kis papírt nyújtott át.Rajta volt a rendelőneka helye.A telefonszám,fax és az e-mailcím.*
-Örülök,hoy megismertelek.*Mondta és kezetrázott a férfivel,majd elindult kertvárosi lakása felé*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Razor
HozzászólásElküldve: 2006-2-12, 14:44:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Razor szállása reggel 10:00

"Nos akkor viszlát Greogh!"- modta Razor.
"Kár, hogy távozni tetszik."- válaszolta Greogh.
"Hát sajnos, ez van!"- válaszolta Razor, majd elindult a garázs részébe a fogadónak, majd elindult a Kertváros felé.
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-12, 15:01:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Miután David egy kisebb balesetet szenvedett elbúcsúzott és átadott egy névjegykártyát.*
-Viszlát és minden jót.
~Különös. A szavaiból mintha valamiféle áhítat érződött volna, mikor a farkasokról beszélt. Talán szeretne közéjük tartozni? Hmm, érdekes gondolat. Ha nem tudod legyőzni az ellenséged, állj mellé, bár ez kicsit morbid elgondolás, de… van benne ráció. Végül is ezeknek a lényeknek sokkal erősebb a szervezete, ellenállóbb. Talán ha én is közéjük tartozhatnék... nem, ebbe még belegondolni is rossz.~
*Elhessegette magától ezeket a gondolatokat és elindult a kocsma irányába.*

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-2-12, 19:03:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Éljen, a mai szenvedésnek is vége...~*gondolta Abra, miközben kilépett az iskola kapuján. Amióta Jenny leérettségizett, utált ide járni. Főleg amiatt a kellemetlen tényező miatt, hogy néhány osztálytársnője kezdett rászállni. Nem tudta, mi a bajuk vele, soha még egy rossz szót sem szólt hozzájuk. Amikor megkérdezte tőlük, mi a probléma, akkor közölték vele, hogy szerintük egy "képmutató r*banc", majd úgy felpréselték a női öltöző ajtajára, hogy az nagyot reccsent, és majdnem megadta magát. Még mindig rettenetesen sajgott a háta, csak az volt a szerencséje, hogy a tanárnő időben érkezett, és nem hagyta, hogy megverjék. Abra tudta, hogy ez kapóra jött, hiszen táskája, mélyén a sai-kkal túl messze volt. Az egyik csendesebb lány, akit az egész osztály "lúzer"-nek könyvelt el, később elmondta neki, az volt a gond, hogy állítólag lecsapta a hangadó kezéről választottját. Ez ellen Abra nem sok mindent tehetett, hiszen addig fogalma sem volt az egészről. Próbált nem odafigyelni a lányok gúnyos megjegyzéseire, de egy idő után sajnos kénytelen volt észrevenni, hogy ezek a megátalkodott nőstény egyedek lassan az egész iskola előtt befeketítik. Ami eljutott mindebből hozzá, az már csak valami fura egyvelege volt a pszichopata tömeggyilkosnak és a nimfomán örömlánynak. Amióta pedig kiengedték a pszichiátriáról, és visszatért a hétköznapi életbe, még nagyobb intenzitással szapulták. Ezért minden egyes tanítási nap végén bement az iskolai könyvtárba, és csak estefelé merészkedett ki, hogy elkerülhesse az esetlegesen előkerülő kellemetlen alakokat. Most is így tett, óvatosan lépkedett le az iskola előtti lépcsőkön, nehogy elcsússzon a jég borította fokokon. Egyik pillanatról a másikra jéghideg lökést érzett oldalról, majd egyensúlyát elveszítve hanyatt vágódott. Kezével csak kis mértékben tudta tompítani az esést, de ezzel még éppen sikerült megúsznia, hogy fejét az egyik lépcsőfokba verje. A földre érve, táskájának tépőzára engedett a természet erőinek, és kinyílt, Abra rajzai pedig szétszóródtak a földön.*
- Na mi van, Torre? Miért nem figyelsz oda?*hallatszott a jéggé fagyott hógolyó érkezésének irányából. Amikor Abra a hang irányába nézett, Mia-t látta, azt a lányt, aki miatt ez az egész iskolai rémálom elkezdődött. Odalépett a földön heverő rajzokhoz, majd fölvette az egyiket. A kép Dzsami-t ábrázolta, amint a folyóparton ül, és a háborgó vizet nézi.*
- Szép rajz, kár érte, hogy tönkre ment. *mondta kaján mosollyal arcán, majd képpel lefelé a latyakba hajította. Abra úgy érezte, hogy szíve menten megszakad, majd szemében fellobant a mindent elsöprő harag tüze. A fájdalommal nem is törődve, felpattant a földről, majd úgy rúgta fejbe Mia-t, hogy meg sem állt a fagyos betonig.*
- Milyen szép kabátod van, kár hogy tönkrement.*-majd addig rugdosta a földön fekvő, nyöszörgő lányt, amíg a portás ki nem rohant, és le nem fogta. Ezek után Mia-t a mentők vitték el, amely tökéletes belépőt nyújtott Abrának az elmeosztály újbóli meglátogatásához.*
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-12, 20:29:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Hideg szél fújt az utcákon és ma valahogy különösen kihaltnak találta a környéket. Amúgy sem szokott valami sok ember kószálni erre, mint ahogy a kertvárosban ez megszokott. Még nem döntötte el merre vegye útját, mivel nem akart összefutni Ralfal amíg nem evett. Nem tudta mennyire lehetne biztonságban mellette ilyenkor és inkább nem kockáztatott.*
~De Ralfot ismerve valami nyüzsis kocsmában lehet. Akkor talán azt kihagyom. Ha szerencsém van, akkor nem is kell bemennem sehova egy kis kajához.~
*Mosolyogva szedte a lépteit a belváros utcái felé és reménykedett minnél hamarabb talál valakit. Folyamatosan a lüktető zajokra figyelt és remélte nem uralkodik idő előtt el rajta a vadállat. Kissé feszült volt, nehogy észrevegye valaki a túlzottan fehér bőrét. Bár ilyen sminkel és ruhával nem is feltűnő a dolog.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-2-13, 16:37:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

* A taxi megállt a házelőtt. Asariel már látta az új Porsce-t.. Tudta hogy már Riam itthon van. Szerete volna már ő is otthon lenni. *
~ Miért nem állt be a garázsba még a végén megfúják. ~ * Mérgelődött magában, de ennél többet nem is foglalkozott a dologgal. Előkészítette a pénzét. Tudta mennyit kell odaadnia a taxisnak hiszen nem egyszer jött már haza a belvárosból. Igazából még nagylelkűnek is érezte magát hiszen ugyanannyi borravalót adott mint amikor a belvárosból hozatja magát haza, most pedig csak a külvárosból kellet hazakocsikáznia. Nem is figyelve a taxisra kezébe nyomta a pénzt, és kiszállt az autóbol. A taxis talán a pasas öltözékéből, és talán abból hogy egy Porsche áll a ház előtt vette magának a bátorságot és háromszoros árat számított fel. Persze Asariel nem annyit adott oda és ez eléggé bökte a szemét. Kiszálva visszarángadta a férfit és követelte a többit. Asariel nem volt kis ember, de ez a fickó még így is magasabb volt nála, és egy jó pár kilóval nehezebb is. Szóval a taxis kellő magabiztonsággal követelte a pénzt.
- Ne akarjon átbaszni ember az óra nem hazudik. - * Mondta és rámutatott a megbuherált órára.
- Nézze uram. - próbált Asariel udvarias lenni, de valami érthetetlen módon úgy érezte nem tudja kordában tartani indulatait. - Pontosan tudom mennyi a fuvar úgyhogy ne számítson arra, hogy egy centtel is lehúz, és most engedjen utamra. - A mondat végére nem tudta megőrizni híres hidegvérét és úgy tépte ki a kezéz a taxis kezből hogya kabátja ujja felszakadt. Nézte a foszlást és érezte hogy az agya kezd elborulni. Máskor fenn sem akadt volna ilyen semmiségen egyszerűren lecsapta volna a pasit és egykedvűen ment volna a dolgára, de most legbelül kezdte élvezni a helyzetett, és várta a taxis reakcióját.*
- Ti gazdag flancos agyagkorsóök mind egyformák vagytok, de most nem fog a pénzed megvédeni most szépen tejelni fogsz.- * Azzal elindult Asariel felé ökölbeszorított kézzel. Asariel igazábol már várta hogy ez történnyen. Szíve fel volt pörögve és csak arra koncentrált hogy érezze öklét a másik bordái közott. A taxis lendítette a kezét ,de Asariel kitért előle, majd egyik kezével elkapta a taxis előrenditett kezét, mig másik kezének könyökét a torkába vitte. Ezzel a mozdulattal szinte azonnal leültette a földre, majd a Taxis ökölbe szörított kezéből szinte az ujjaival együt kitépte a már korábban odaadott pénzt, és beletömte a pofájába. Majd medragadta a nykát és egy erőteljes mozdulattal bevágta fél kézzel a fickót a taxiba, és rácsapta az ajtót. A taxis nem ájult el ezektől és első mozdulata az volt hogy a CB-hez nyúlt. Asariel viszont ösztönösen cselekedett, és a vezetöoldali ablaküveget pusztakézzel betörve benyúlt, majd tokostul kitépte a rádiót. Megragadta a fickó nykát és...*
- Ezt meg ne próbáld. - fogalmazott tömören. - Ne merészelj engem keresni. Felejts el. Ha meglátsz az utcán taposs a gázba, és nem beszélsz erről senkinek, mert megtelállak. - * Eközben letépte a taxis engedélyét a helyéről, melyen ott volt a lakcíme és még néhány személyes adatai. Miközben hozzá beszélt olyan állatias és megszálott volta tekintete, hogy a taxis rettegve nézett Asariel szemébe, a taxisnak egyettlen dolog foglalkoztatta elhúzni onnan kerül amibe kerül. Asariel mikor kihúzta magát a kocsiból a taxis már indított is és néhány bizonytalan kormánymozdulattal elszáguldott a kertvárosból. Asariel egy darabig nézte az engedélyt majd kidobta a kukába. Furcsán érezte magát. Nem bántotta a dolog, sőt. Még azzal sem törődött, hogy a rendőrség rátalálhat. Bántani akarta a férfit, Magasem tudta hogy miért. Ijesztő magabiztosság, és elégedettség tükröződött enyhén mosolygó arcán. Nem törődött a dolgok erkölcsi részével most még nem. Egyszerűen felment a lépcsőn és belépett a ház ajtaján*

Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-13, 19:28:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*ketrin már a visszafeleúton gyalagólt.Néha hajába bele belekapott a szél.Picit megállt,mert valami fura érzése volt.Senkivel sem beszél mostanában,és mindíg egyedűl vcan.Nem normális,his bezárkózott saját világába,és csak a betegeket gyógyítgatja.Bekopogott egy házba,ahonann egy öreg néni nézett ki.
-Szép estét Mária néni.Csak akartam kérdezni,mhogy méri e a vérnyomását rendszerint.
-Ó persze.Az előnn is jó lett.-felete jókedvűen az öreg hölgy,és beinvitálta vólna Ketrint,ha az nem utasította volna vissza,persze finoman.
Elindúlt a sétáló utca felé ismét,hisz amit akart megkérdezte.Még két házhoz ment,de az egyik már aludt,amásik elutazott.
~Furák ezek a betegek.~töprengett el.Már lerakta holmiját a szobájában,és most csak egy kis séta hiányzott neki.Most egy szép fekete sztreccs nadrágot viselt,ami hozzásimúlt alakjához,és egy szép fehér kötött púlcsit,amit az öreg hőlgy kötött neki.
~Ez az öreg Mária néni annyira gondoskodni akar róllam.Ojan mintha nagymamám lenne.Pedig csak egy betegem.Szegénynek nemlehetett unokája,nekem meg nemlehettek szüleim.Fura a sors iróniája.~és bedugta kezeit a fehér púlcsi felett lévő barna kabát zsebébe és ment tovább.

Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-13, 19:54:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Alister úgy döntött, sétál egyet, kedvelte a friss esti fuvallat illatát. A kertváros utcái kihaltak voltak. A liget felé vette az irányt, szeretett esténként ott sétálni, megnyugvással töltötte el, ahogy a fák ringatóztak a szélben. Út közben egy fiatal nőt látott meg, aki egy idős asszonnyal beszélgetett, látszólag jó viszonyban voltak. Ez az idilli kép némi békességgel töltötte el, nem gondolta volna, hogy vannak még olyan emberek, akik önzetlenül segítenek másoknak. Fölnézett az égre és meglátta a Holdat, már egészen kicsi korától kezdve érdekelte a csillagászat, bár később más pályára lépett, ez a hobbija megmaradt.*

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-13, 19:59:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Az öreg asszony szavai viszhangoztak fejében,amikor egy férfit látott meg az utcán.Éppen a holdat nézte.Biztos elmélázhatott.Ketrin kicsit elmosolyodott ezen,és odalépett a férfihoz.
-Jó estét uram.Bocsáson meg,ha zavarom,de nemtudja,hogy merre van a liget?Mert kezdek ismét eltévedni a városban.Pedig itt élek régóta.-mondta kissé nehézkesen,mert a hidegtől picit didergett,pedig jól fel volt őltözve.

Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-13, 20:11:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*A nő, akit az előbb megpillantott, most odajött hozzá és a liget iránt érdeklődött.*
-Nincs messze, lefordul a harmadik sarkon aztán jobbra. Én is éppen oda igyekszem, he nem bánja, elkísérem.
~Egész színpatikus lánynak tűnik. Ebben a városban mindenki olyan közvetlen, bár ennek is megvannak a hátulütői. Például egy ilyen kertvárosban képtelenség leparkolni, csak úgy, mert rögtön mindenki segíteni akar, és ha elutasítja az ember, akkor rendőrt hívnak.~
*Kissé elkalandozott és csak akkor eszmélt föl, amikor rájött, hogy még nem mutatkozott be.*
-Elnézést, de még nem ismerjük egymást. A nevem Alister, Alister Athemus.

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-13, 20:18:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Ketrin bólintott az infóra,és mosolygva nézett a férfire.Az éppen bemutatkozott.
-Üdvözlöm.Az én nevem Dr.Ketrin Hausme orvosvagyok.-mutatkozott be.
-Jó ötlet a kis séta a ligetben.-felete,és elinultak a ligetfelé,ami em volt messze tőllük.
~Hiába,.Az ember felejt is.~gondólta,mert igen ritkán mászkál a liget felé.

Honover
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 9:41:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Honover még a lejárat elérése előtt új gondolatra lett figyelmes saját fáradt elméje ködéből előlépni.Mielőtt elment épp Millát tanítgatta.Megállt és beleszimatolt a levegőbe.Majd mint aki vmit megtudott elindult visszafelé.A kertvárosaba tartott.Megszokott gyors lépteivel szinte férresöpörte az elékerülő halandókat.közben erősen koncentrált.
~Milla.
Ismételgette magában és a kertváros hattárán megált hogy újra a levegőbe szaglásszon.
~ˇhmm...ittvan.De nem akarok megint rátörni.
Gondolta mosolyogva emlékezve vissza a két elvörösödő fiatalra amikor rályuknyitott .
~Milla itt vagyok.
Ismételgette és valamiért biztos volt benne hogy milla megérzi a jelenlétét.Megállt a ház előtt ahol Milla lakott és várt.Az ablakokat kémlelte.
Közben sok ismerős arcot látott el elhaladni maga mögött és előtt de őt nem ismerték fel.Haja lófarokba fogva libegett amikor egy enyhe fuvallat vagy erősebb szél belekapott kalapja beárnyékolta arcát és fekete kabátja is mindent eltakart.

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Honover
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 10:43:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Honover látta ahogy Milla szinte kirohan a házból majd hirtelen megtorpan előtte.Honover mosolyogva veti le kalapját és meghajol az illemmnek hátat fordítva megelőzve a fiatalabbaat.Haja szemébe hullott majd felállva ismét vissza széles vállára.Végignézett a lányon.Kicsit erősebbnek érezte már mint amikor elváltak és ez büszkeséggel töltötte el.
-Szia.Régen láttalak.Gondoltam meglátogatlak.
Mondta immár újra fejére helyezve a kalapot.
-Remélem most nem zavartam meg semmit.
Mondta mosolyogva de már tudta hogy megintcsak rosszkor érkezett.Látta a lány gondolatait és elvigyorodott.
~Eza Tomas mindíg törölközőben van...
Kacagott magában.
-Mi ujság veled?
Kérdezte és körülnézett az utcán de nem kereset semmit csak megszokás.

az az enyém.
Vissza az elejére
Milla
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 11:11:46  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú farkas

*Milla óriási lendülettel lépett ki az ajtón és egyre erősebben hallotta hogy valaki a nevén szólítja. Bizsergett a tarkója a furcsa érzéstől és mintha valami láthatalan kötélen rántanák sietett a hívás után. Az utcára szaladva látta hogy Honovere az aki várja. Ettől kissé megkönnyebbült, és megállt a férfi előtt. Még szóhoz sem tudott jutni, már egy mehajlással üdvözölték. Viszonozta a köszönést és kissé elpirult a gesztustól. Tudta hogy erősebb nálla a férfi és hogy neki ilett volna köszönteni elsőnek. De valami furcsa úriemberség hajtotta a féri pár mozdulatait, amit már korábban is megfigyelt. Folyton zavarba jött ettől, el is pirult.*
-Szia, örülök hogy látlak. Megzavarni? Á. Nem.-
*Majd arca immár céklavörösben tündökölt. Majd nyugalmat erőltetett és próbálta nem kínosabb helyzetbe hozni magát.*
-Hogy csináltad ezt? Én úgy megilyedtem. Már azt hittem hogy megbolndultam. Olyan sok furcsaság történt velem és nem éretem az egészet. Nyers húst ettem és egyre több zajt hallok, és nem tudom mit kezdjek velük.-

Honover
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 11:23:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

-Türelem Milla.
Mondja mosolyogva majd arca ismét komolyabbá változott.
-Majd később tudni fogod hogyan kezeld ezeket a dolgokat.De ebben csak az idő ami segítségedre lehet.Örülök hogy jól vagy és bocsánat hogy csak úgy eltűántem legutóbb...dolgom volt...
Itt már keserű volt a hangja és arca is mintha hirtelen sötétebb lenne de hamar visszanyerte kedélyes hangulatát.
-Ha gondolod meghívnálak egy teára vagy vmi másra.Közben meg mesélhetsz mi történt veled míg nem voltam itt. Nah bene vagy?
Kérdezte és megigazította nadrágját.A folytonos gyors lépésektől mindíg felgyűrődik kissé.Mikor lehajolt hogy megejtse az igazítást kabátja látni engedte a nyakán éktelenkedő heget ami mostani küzdelmének még pár napig bizonyítéka lesz.Az ezüst ejtette seb lassan gyógyul...

az az enyém.
Vissza az elejére
Milla
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 11:50:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú farkas

*Kissé megszeppent amikor türelemre intik, de talán értehető is, hiszen kissé elhadarta szavait. Majd mosollyal az arcán nézett a férfire,*
-Persze, értem. Nem baj, mindenkinek vannak sürgős ügyei.-
*Majd tekintete a fiú nyakára tévedt és elidőzött kicsit ott. Egy borzalmas seb éktelenkedett rajta és kezdett kiváncsi lenni az okára. Bár nem merte megkérdezni, hol szerezte. Hirtelen elkapta fejét amikor elkezdett hozzá beszélni és remélte hogy nem vette észre kiváncsiságát.*

-Azt hiszem jó ötlet ez a teázás. Hova szeretnél menni?-

Honover
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 15:38:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Honover hirtelen észbekapott.
~ A fenébe.Nekem meg sürgős dolgom lenne...
Majd Millára tekint és így szól kissé szégyellve magát.
-Jajj bocsáss meg nekem még lenn egy kis ügyem a városban ami nem tűr halasztást.Bocsánat elfeledkeztem róla.Sajnálom.
Majd kalapját megemelte elköszönésképpen és így szólt.
-Majd legközelebb.Ha valami sürgős dolgot szeretnél elintézni velem tudod hol találsz.Viszlát legközelebb.
Mondta immár távozóban és mostmár igyekezett hogy elkaphassa az illetőt...
Egy embert aki a jelek szerint tud róluk.És a vámpírokról is.Neki kell először megtalálnia.Mert a segítségére is lehet akár...elindult hát a belváros felé.

az az enyém.
Vissza az elejére
Jennifer Harnsberger
HozzászólásElküldve: 2006-2-14, 19:21:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Gordon egész reggeli alatt arról faggattta Jenny-t, hogy mit akar mutatni, ám a lány jottányit sem engedett.*
~ Persze, mon cher, és ha elmondom, a végén még el se jössz... még csak azt kéne...~
*Az utcára kilépve Jenny arcát megcsapta a tél fagyos lehelete. Hogy mennyire gyűlölte is ezt! Felhúzta elegáns fekete bőrkesztyűit, majd Gordon-ba karolt, és elindultak a fagyott, csúszós utcákon. Jenny már kiskorában is különc gyereknek számított, nem szerette a havat, és utált korcsolyázni. Pláne magas sarkú cipőben, mint most. Minden egyes lépésnél komolyan kellett küzdenie azzal, nehogy csússzon egyet, letörjön a cipője sarka, és a végén a földön kalimpáljon, mint egy pórul járt cserebogár. Gordon nélkül ki se mert volna menni az utcára, aki nem csak szeretőként, de támasztékként is kiválóan funkcionált.*
~ Mon Dieu! Csak ezt az utat éljem túl!~
Vissza az elejére
Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 11:16:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

~ Egy séta a Ligetben. Legyen. ~ * Gondolta magában, de nem is igen jutott tovább, hiszen Riam felpattant, és már kézenfogva kint voltak az utcán. Asariel csak pislogott ide oda, de fölöttébb élvezte a dolgot. Riam ott ált mellette sportcipőben, és melegítőben készen az útra.*
- Nem lesz így egy kicsit hideg?- * Kérdezte Asariel a lányt akinek minden gasztusából áradt a felszabadultság. Jó érzés volt ilyennek látni. Riam kissé a fejéhez kapva csak annyit mondott. *
- Egy perc az egész el ne tűnj. -
- Rendben menyj csak! - * Mondta Asariel és kényelmesen rágyújtott egy szálra. * ~ Ez gyors volt ~ * Gondolta Asariel, mikor Riam kijött az ajtón, olyan nőket meghazuttoló gyorsasággal végezve, hogy a férfi félig sem tudta elstzívni a cigit. Riam egy pillanat alatt készen volt, és leszaladva gyosan a lécsőn belekarolt Asarielbe*
- Rendben de a kávézóban te fizetsz! - * Mondta Asariel ércelődve mejen mind a ketten jót nevettek érezve a mondat iróniáját. Lassacskán elhagyták a kertváros utcáit, és elinultak a Ligetbe.*

Vissza az elejére
Riam de LaVey
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 11:34:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Egy ideig nem szóltak egymáshoz, de talán ez a csönd többet mondott. Riam emlékezett rá, hogy édesanya sokszor mondogatta, hogy két ember akkor tartozik össze igazán, ha képesek hallgatni egymás mellett, s nem érzik feszélyezve magukat.
A lány élvezte a szabadságot; azt, hogy ismét a maga ura lehet. Asarielre nézett, s látta, hogy a férfi is örül.
- Miért hívtál meg kávézni annak idején? - kérdezte - Tudom, hogy egy szakadt kis senki voltam. Szóval azt ne mondd, hogy megláttad a szememben csillogó rejtett talentumot! - tette hozzá nevetve. Tényleg sokat gondolt erre. Ha nem találkozik Vele, akkor valószínűleg még most is az utcán kéregetne, s éjszaka rettegne attól, hogy mikor támadják meg. Rengeteget köszönhetett Neki, s hálás volt ezért, de volt még benne egy másik érzésk, amiről még magának sem tudott számot adni, nemhogy a férfinak.
Így sétáltak, s lassacskán feltünedeztek a Liget kopasz fái és bokrai, s az ágak között felsejlett a jég. Már messziről hallani lehetett a gyerekek örömteli viháncolását.*

In adoration of the moon and thee

"They call as I to thee...."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Riam de LaVey
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 10:16:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*A kertvárosi utcák csendesek voltak, alig járt egy-két járókelő. Ahogy sétáltak Riam könnyeden fecsegett mindenről, mégsem fárasztóan. Észre sem vette, hogy merre járnak, csak akkor, mikor ott álltak az egykori háza előtt. A lány arca elborult, s dühösen tekintett föl a homlokzatra, mintha az épületet vádolná az utcán töltött kemény hónapokért. Tehetetlen dühében csak megszorította Asariel kezét, s fergeteges tempóban elindult az utcán.
Szemében könnyek csillogtak, s nem is mert jó ideig a férfira nézni, de szótlansága, és az, hogy leszegett fejjel lépkedett felkeltette Asariel érdeklődését. Nem értette, hogy mi történhetett.
Aztán a lány fölemelte fejét épp akkor, mikor egy kövér könnycsepp végiggördült arcán.* - Bocsáss meg... *- csak annyit tudott mondani, s elfordult.* - Igazán nem akarok bőgni, de... *- képtelen volt befejezni a megkezdett mondatot, inkább Asarielhez bújt, s átkarolta úgy, mintha sohasem akarná elengedni.*

Vissza az elejére
Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 10:34:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

* Riam nagyon furcsán viselkedett. Valami felzaklatta, de Asriel nem tudta meg a lánytól, hogy mivolt az. Csak odbújt a férfihez és próbálta magába folytani a sírást, mely úgy tört elő belőle mintha ezt az érzést mélyre temették volna és folyton mikor ki akart törni ismét elfolytották, és csak gyűlt, csak gyűlt ott mélyen belül, várva a megfelelő alkalomra. Asariel akaratlanul is felnézett a házra. Tudta hogy az az oka mindennek, de nem értette miért. *
- Riam mond el mi bánt?. Ha gondolod nem kell a kávézóba menni. Menjünk haza ha úgy jobb neked. * A férfiben kezdett felszínre törni valami féle indulat. Máris utálta a házat pedig nem tudta hogy miért, csak úgy érezte bántották azt aki hozzá tartozik. Eltolta magátol a nőt és kérdően nézett rá. Riam úgy fordult el tőle mintha szégyenkeznie kellene valamiért. Asariel nem akarta ezt mégjobban érzékeltetnie vele, de méginkább meg akarta tudni ennek az okát. *
- Gyere menjünk tovább. Nyugodj meg kicsit. * majd átkarola a lányt és elindultak. * Kérlek mond el mi a baj?

Vissza az elejére
Riam de LaVey
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 10:58:19  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*A lány remegő kézzel keresett elő a zsebéből egy zsebkendőt, hogy megtörölje szemét. Asariel aggódó kérdésére nem akaródzott válaszolnia, de tudta, hogy ez az élmény már úgy is elrontotta az egész napját, szóval egy sóhajtással kísérve csak ennyit mondott két szipogás között:*- Íme ez az én házam volt egykor - *öngúny és elkeseredés csengett a hangjában* - S most az a mocsok terpeszkedik benne - *tette hozzá elfojtott dühvel. Ritkán esett meg a lánnyal, hogy valami ilyen szélsőségesen rossz érzéseket váltson ki belőle, de az a hajléktalanként eltöltött idő bőséges okot szolgáltott neki a gyűlöletre. Asariel először látta ilyennek a lányt; a lilás fény fenyegető lánggal égett szemében, s önkéntelenül is a zsebében rejtőző pillangókésre tévedt remegő keze. Asarielnek feltűnt az is, hogy Riam sohasem mondja ki a nevét annak az illetőnek, mintha babonás lenne, vagy félne tőle, azonban ebben a pillanatban lényegtelennek tűnt.*
- Azt hiszem, jobb lenne, ha most visszamennénk a házba. Nem érzem valami túl jól magam... - *mondta erőtlenül. A férfi csak bólintott, s elindultak egy másik utcán visszafelé, nehogy ismét ama ház előtt kelljen elsétálniuk.*

Vissza az elejére
Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 11:18:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

* Asariel végre világosan látta a dolgokat. Megértette a lányt. Megált egy pillanatra és visszanézett a házra. Valami ösztönös féltés lett úrrá rajta. Visszafordult a lányhoz *
- Igen azt hiszem jobb lesz ha a hazamegyünk. * Aztán elindultak hazafelé. A férfi még egyszer visszanézett a lány nem is vette észre. összehúzta a szemét és dühös pillantást vettett a házra. Elméjében kirajzolódott egy gondolat. Mely mosolyt csalt az arcára. ~ Eljön még az ideje ~ * gondolta magában és visszafordult Riamhoz. Néma csönd kísérte az útjukat. Vajon mit is lehet mondani egy ilyen helyzetben? Egyserűen átkarolták egymást és élvezték egymás közelségét. Lassan közeledtek haza mikor Asariel gondolataiból felébredve megszólalt.*
- Szeretted azt a házat látom rajtad, de tudom hogy az fáj leginkább hogy becsaptak. Viszont ki tudja, - * nézett a messzeségbe a már nem látszó ház felé * - lehet hogy egyszer ismét ismét a tiéd lesz. * Látszott Riamon nem érti mire mondja ezt Asariel. Ő visszanézett a lányra és leplezve gondolatait csak annyit mondott *
- Hiszen egyszer már megfordult veled a világ. Bármi megtörténhet. Gyere menjünk be. Csinálok egy jó erős kávét. * Mosolygott és felkisérte a lányt a lépcsőn, majd Riamot előre engedve bementek a házba *

Vissza az elejére
Malcolm Webster
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 16:49:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Beszálltak a kocsiba, és mialatt Malcolm lakása felé hajtottak, jó kis reggie ment a rádióban. Malcolm dudorászott halkan, majd mikor Ragnar megkérdezte, mit is akar valójában rákenni, elvigyorodott. Fejét kissé elfordította, így rá tudott nézni a csaposra, majd válaszolt a kérdésre*:
-A kenőcs ősi jamaicai recept alapján készült.Woo-doo recept alapján-*folytatta volna, ám ekkor látta, hogy a srác szemei kikerekednek. Gyorsan, félig nevetve tette hozzá, hogy megnyugtassa Ragnart:*
-Nyugi kölyök! Mit parázol, ember? A woo-doo-ról mindenkinek kakasnyakkitekerős, csirkeszétszabdalós arcok jutnak eszébe? Ez egy régi vallás, és van gyógyító tudománya is. Hidd el nekem! Én is felszentelt woo-doo pap vagyok tesó. Amit a filmeken láttál, mind balfa*zság, elhiheted-*mondta, majd egy megnyugtató mosolyt lövellt a srác felé, deközben jót mulatott magában.*
~Azért a filmek nagy része mégsem hazudik, kölyök. Gyilkolunk, hisz az örökké éhes Szellemeket ki kell elégíteni. De mindennek van hagyománya. Szívesen elmondanám neki, de még nem tehetem. Ha bizonyított ilyen téren is, beavathatom...~*gondolta, majd tekintetét újra az útra függesztette. Lassan elmaradoztak a családi, kertes házak, és nem messze már felis tűnt egy modern építésű, többemeletes, zöld parkkal megtoldott lakópark. Amolyan tipikus mostani, pár éve épült lakópark volt, portással, garázsőrrel, parkkal, szaunával, egyszóval mindennel. Pont emiatt a sok kényelmi cikk miatt szerette meg Malcolm is a helyet. No meg nem volt a város szívében, ami szintén előnyös tulajdonságnak számított a magafajta embereknél.*
-Na, lassan meg is érkeztünk, tesó!

//folyt. családi házak//
Vissza az elejére
Milla
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 14:43:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú farkas

*Milla csalódottan nézett a farkas után. Nagyon kiváncsi lett volna pár dologra de úgy gondolta ezeket talán mégis neki kéne kideríteni. Bár mondta Tomasnak hogy megy hamarosan a csatornákba, úgy döntött hogy előbb inkább utánna néz pár dolognak. Alapjában véve tudós volt és már egy ideje elhanyagolta a munkáját. Ha nem is azon fog dolgozni amin kéne, legalább megpróbál utánna járni a dolognak. Nem bírt tétlenül ülni és belenyugodni a különös változásba ami vége ment rajta. Végigsétált az úton és lekanyarodott egy elhagyatott útra a külváros felé. Itt volt egy berendezet laboruk amit szerencsére használhatott ilyenkor is és senki nem kérdezősködött.*

Ralf Fahrmann
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 20:01:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ralf elindult az utcán, lassan maga mögött hagyván Furia lakása környékét. Mélyen elgondolkodott, miközben egy trafikban cigarettát vásárolt. Rágyújtott és mélyet szívott a cigibe. Érezte a nikotin lassan átjárja egész szervezetét. Régen volt már ennyire kellemes egy slukk. A kezében lévő pénzt számolgatta, közben azon morfondírozott, hogy ez a pénz nem lenne elég egy igazi hosszú bulizáshoz. Hirtelen elvetette a buli ötletét, mikor kegyetlen fájdalom hasított testébe. Ez a fájdalom az éhség volt. Rendkívül furcsa, hiszen nem régen evett valamicskét, de úgy látszik a gyomra most már követelte az ételt, hogy abból valami energiát gyárthasson. Ralf hirtelen megtorpant. A házak elfogytak mellette.*
-Eltévedtem.-
*Súlyos volt ez a felismerés, de valamilyen titkos vágyat is jelentett Ralf számára.*
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 20:12:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Végre szabadon járta az utcákat.Véget ért a hosszú műszak,és Karolina egy rendőri ruhában tartott hazafelé.Kezeit tarkóján összefonta,és a sapkája lecsúszott a szemei elé.Nembánta,mert csak egyenesen kellet mennie.Szája kis moslyban.
~Legalább tudom zsarólni a főnökömet egy kicsit.Ameddig a felesége nemtudja meg,hogy férfje hol is üti el a pénzük nagyrészét addig ő sem dobhatki.~gondólta és ezen egyet kucogott.
~Bár sokan panaszkodtak rá,hogy szemét,meg minden.Jobb lenne,ha valaki más irányítaná a rendőrséget.Nmelenne a rendőrség elmaradva egy évszázaddal.~gondolkodott el ezen.Közben ment egyenesen,és aki tudott kikerűlt előlle.

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-19, 10:29:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Nemsokára elérte a kis házikóját,amit annyira hiányólt mostanság,és belépve az ajtón egyből ledobálta cipőit,és a fürdőszobába ment egyből.Bent a fürdőszobában levetette ruháit,és egy fogasra bemászott a zuhanyzóba és a finom meleg vízben megfürdött.Hajat is mosot,és a samponjának finom illata beleivódott a hajába.Megszárítkozva megszárította a haját,és a ruhafogassal egyetemben bement a szobába,és előkutatta hálóruházatát,majd lefeküdt audni.Hisz az este nagyon nehét,és fárasztó is volt számára.Arca belesüpedt puha párnájába,és elaludt.
/másnap estefelé./
*Megcsörrent mobilja,amiben beálította azidőt még tegnap lefekvés előtt.Állmosan kelt fel,és megnézve a mobilt megtörűlta szemeit egy picit,de utánna kiugrott nyújtózkodva az ágyból,és megint megfürdött,és felvette a rendőruházatát.Megregelizett gyorsan,és kilépve az ajtón és elindúlt az utcákon,hogy zemlét tarson,és,hogy felváltsa a társát,aki biztos ,hogy az estét nem az utcán tőltötte,és nem egyedűl.A kinti hideg kissé kipirosította az arcát,hiszhideg volt,és a hó is lassan kezdett szálingózni.

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
2 / 8 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Kertváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban