Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Cafe La Plata & Restaurant
24 / 32 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Következő
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-15, 19:53:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Hát az úgytörtént,hogy nagyban a vacsorámat készítettem,mivel isteni finomrakott palacsintát akartam csinálni,és egy kis csúsztatotatt is.A serpenyőt előkészítettem,és arra lettem figyelmes,hogy valami fénylet.Fényképező vaku.Megijedtem,és halk sóhajokat is hallotam.Megragadva a serpenyőt megforúltam,és fordulat közben találtam arcon a fényképezőst,aki egyből hanyat is esett,és a serpenyőm meg belapúlt.Fenébe is,de mire észhezkaptam volna az alak eltűnt.Csak a kis véres fogát hagyta hátra.-mondta kissé szomorkásan.Majd egy férfi re lett figyelmes aki odalépett.Odatekintett,és rendőrsapkája egyből lecsőszott az orára.Végül már levette,és az asztalra tette.
-Jó estét uram.Persze csatlakozhat hozzánk.Karolina Mendez a nevem.Örvendek uram.-és kezetfogtak.Arbe kíváncsian nézett a férfira.Majd befehjezve a kézfogást leűlt Karolina,és a borába kortyólt,ami már vészesen fogyott.Balábára helyezve a jobat a fekete nadrág kicsit megfeszűlt.A pincér mintha nyugodtabban járna kelne,amióta bejöttek,hisz rendőr volt már Karolina.Igaz nem volt szolgálatban,de a fegyverét tudta használni,és volt kis hartudománya is.Kíváncsian nézett végig a férfin,és egy székfelé nyújtotta a kezét.
-Kérem üljön le uram.-és a széket kicsit kíjebbhúzta.Remélve,hogy a férfi leül,és egy jó nagyot fognak beszélgetni.

Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-2-15, 20:51:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Azt akarod mondani, hogy követnek? Ez nem lehet valami kellemes... És te pofán vágtad egy forró serpenyővel? Meg kell hagynom, van benned kurázsi! Főleg, ha az illető foga később porrá vált, ez elég bizarrul hangzik...
~Na erről ennyit, ezt sem fogom egyhamar megtalálni, ha így elszelelt... Hehe, egy foghíjas vámpír, ez aztán a vicces látvány! De vajon mit akarhatott Karolinától? Esetleg vadászott, de akkor minek az a fényképezőgép... Várjunk csak...*Abra gondolatai közül előfurakodott egy emlékkép az első találkozásukról Karolinával. A kocsmában ültek és beszélgettek, de Karolinának hirtelen távoznia kellett, mert egy ismeretlen alak akkor már sokadszorra lefényképezte.*
~Fura egy szokás, kissé talán röhejes is...Dehát a világ tele van furcsa, zavarodott emberekkel, ezt pont én ne tudnám?~ *Eszébe jutottak Dzsami szavai, a szellemek, akikről beszélt, még ebben a pillanatban sem hagyták nyugodni. Mi lett volna, ha pont a szanatóriumban találkozik egy ilyen kísértetféleséggel? Az biztos, hogy garantált törzsvendégi jogosultsággal ruházta volna fel őt a pszichiátrián.*
~Talán most is itt vannak mellettünk, és figyelnek, mint Karolina titokzatos üldözője...~
*Beleborzongott még a gondolatba is, kezéből pedig majdnem kiesett a pohár, amikor hirtelen egy erőteljes férfihangot hallott a háta mögül. Pedig szerencsétlen flótás csak afelől tudakozódott, szabad-e az asztalnál lévő üres hely.*
~Még egy ilyen, és biztos, hogy agyvérzést kapok...~
- Persze, üljön csak le... Az én nevem Abra de la Torre, de nyugodtan hívjon csak Abrának.* mutatkozott be bájos mosolyt erőltetve magára, arcán nyoma sem volt előbbi megrendülésének.*- Éppen a kellemetlenkedő paparazzikról beszélgettünk, ön szerint nem felháborító, ha az emberre már a saját otthonában is rátörnek?
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 11:30:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Benyitottak a kávézó ajtaján, és a felette lévő csengő csilingelni kezdett. Nathan előreengedte Ketrint, miközben még mindig halkabb hangsúllyal válaszolt annak kérdéseire.
-Igen, harcoltam többször is, mind farkassal, mind vámpírral-odamentek egy üres asztalhoz, lesegítette Ketrin kabátját, majd a sajátjáévalegyütt felakasztotta egy közeli fogasra. Aztán kihúzta neki a széket, és csak miután leült, csatlakozott hozzá az asztalnál. Mikor apincér odajött, Nathan megvárta, hogy Ketrin rendeljen, hisz ő akart neki valami különlegességet mutatni. Mikor kihozták italukat, és a pincér is elment, Nat megkérdezte:
-És ez a Vancha, egészen pontosan mióta is vámpír? És hogyhogy nem ölted meg? Segítsek elpusztítani?
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 11:39:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Ketrin azt a fura italt kérte,és a pincér ki is hozta nekik.Kifezette,majd Nathnak mondta.
-Még nincsen szándékomban.Tudod ő régóta,és ha vissza emlékszel ő volt a régi szerelmemm,de mostanábanm inkább elenség.De ha harcolunk nem öljük meg egymást,mert igyekzem kitapasztalni gyenge pontját,és ha eljön az idő akkor megölöm.De addig bem teszek semmit.Mivel megtudtam,hogy van egy halandó szerelme.Ha majd ketten vámpírok lesznek lecsapok rájuk.Ha akarod akkor besegíthetsz.
*Elgondolkodott,mert ez tényleg gonosság lenne tőlle.De Vancha többet őlt mint ők ketten együtvébve.
-Tudod őgy kétlegyet üthetnénk egycsapásra.

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 11:49:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Kihozták az italokat, majd koccintottak, és belekortyoltak. Kissé fura íze volt, nem is nagyon ízlett Nat-nek, de ezt nem mondta Ketrinnek. Úriember volt.
-És mondcsak Ketrin, te komolyan meg akarod várni, hogy ez a Vancha megöljön még egy ártatlan embert, és vámpírrá tegye? Épp azt kéne, hogy az előtt semmisítjük meg az ilyen élősködőket, mielőtt ölhetnének, nem?-kérdezte a nőtől.
Tényleg kiváncsi volt a nő véleményére, mint egy másik vadász véleményére. Nem tudta, hogy lenne esetleg valami központi nézett, de nem is hitte volna el. Így az összes vadász ismerősének a hozzáállására kiváncsi volt, hogy leszűrje, vajon hány, ésmilyen vadász van Topolyában.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 11:56:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Tudod ha még gyengék akkor kell lecsapni az űjszülötekre,de Vancha akkor gyengébb,ha együtvannak.A lány nemtudja,hogy ő vámpír.És ha a marás idejében bukanunk fel még az ösatyát is megsebesíthejük.És ha legalább a háromból ketőt elejtünk,mert a herceget nemhiném,hogy sikerűlne,akkor az már egy nyert ügy.Nem?-kérdezte kíváncsian,mert Nath jobban tudja szervezni a dolgokat.mint ő.Hisz a herceg nagyon ritkán járkál az utcán.De az sem biztos,hogy feltudná ismerni.Ahogy belekostólt az italba majdnem kiköpte.
~Fújj!Mint a homok.~gondólta,és nem is ivott bellőle többet.

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 12:06:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Egyre furcsább tekintettel nézett a nőre.
-Képes lennél feláldozni egy ártatlan lelket, csakhogy elméleti esélyed legyen megsebesíteni egy öreg vámpírt? Ketrin, tudod, hogy egyedül még két Vancha ellen sincs esélyed, nemhogy a teremtőjük ellen. Rossz ötlet. Én soha nem lennék erre képes. Akkor inkább megölöm Vanchát, és kutatok tovább a vezetőjük után. Már így is jó nyomon vagyok.-mondta, majd letéve a poharat kezéből, rágyújtott egy cigire.
~Valóban az lenne a normális, ha hagynánk ilyen áron előbújni a teremtőjüket? Ezt soha nem tudnám megbocsátani magamnak. Akkor semmivel sem lennénk jobbak, mint ők~gondolta, majd kiváncsian nézett Ketrinre.
~Nem ilyennek ismertem meg őt...~
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 12:16:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Ez csak egy feltételezés.Mivel a herceg nagyon ritkán bújik elő rejtekéből.De ez csak egy feltételezés volt.Tudom,hogy nem áldozhatok fel senkit.Nincs is szándékomban.Csak egy ötlet volt.Megtudhatom,hogy mit tudtál meg a hercegről?-kérdezte és kíváncsian csillogó szemekkel nézett Nathra,és rendelt két sima teát,mert az jobb ízű mint az a förmedvény előttük.
-Tudod én sem gondóltam komolyan amit elősször mondtam a vámpírokkal kapcsolatban.Csak próbálok vadászként gondolkodni.Tudod egyébként semmi bajom velük.-mondta kicsit megvakarva hátul fejét.

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 12:23:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Annyira sok mindent nem tudtam meg róla. De azt sejtem már, merrefelé van a búvóhelyük. Ne kérdezd honnan tudom, a lényeg, van egy biztos tippem.-mikor a pincér kihozta a teájukat, megvárta, míg újra eltávolodik, és csak aztán folytatta.
-Szerintem az összes ilyen lényt meg kell próbálni megmenteni. Ha nem megy, kiiktatni, megölni, ha jobban tetszik. Én sem azt vallom, hogy egyből meg kell ölni őket, de sajnos igen ritka, hogy egy vámpírral, vagy farkassal tudsz normálisan beszélni. Ráadásul én csak azokat tartom alkalmasnak a megmentésre, akik nem ölnek, hanem próbálnak küzdeni.-rágyújtott még egy szál cigire.
~Basszus, amikor vitázom, vagy érdekes témáról beszélgetek valakivel, egyből gyárkéménnyé változom. Le kéne szokni~gondolta, de ezt a cigit most nem tudta elnyomni.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 12:44:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Hallgatva Nath-ot kicsit elgondolkodott.
-Tudod a vámpírok és farkasok közűl azokat lehetne megmenteni,aki szövetségre lépne velünk.Tudod egy zövetség,ami korlátozza az ölések számát,és védéné a három fajt.A vámpírokét,a farkasokát,és minket.Tudod nem lenne jó,ha felfedeznének minket.-és rákérdezett.
-Teresa mitgondol erről az ötletről?Tud rólla?-és közben belekortyolt a finom zőldalma teájába.

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 12:56:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Kavargatta a teát, néha belekortyolt, ám mikor Ketrin arról kezdett beszélni, hogy szerinte milyen szövetséget kellene kialakítaniuk, majdnem félrenyelt. Értetlen szemekkel nézett a nőre, ésúgy kérdezte tőle, nagyon komolyan.
-Te tényleg azt akarod, hogy szövetségere lépjünk velük, és még bele is menjünk, hogy korlátozott számban, de ölhetnek? Ketrin, jól vagy?Komolyan...ezt akarod?-kérdezte, és nem hitt még mindig a fülének. Egy vadásszal ül szemben, aki úgy beszél, mintha a vámpírok vagy a farkasok ügynöke lenne, nem is vadász...
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 13:45:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Látta Ntah meghökkenését,és utána mondta csak.
-Nyugi.Hangosan gondolkoztam.De az a fő,hogy a te terved az észerűbb.Majd elmerengett egy picit.
~Nathnak igaza van.Ha vannak olyan egyedek,akik harcolnak a vér ellen, akkor azoknak segíteni kellene.Bár ez nem rám tartozik.~majd mostmár a megnyugodott Nathra nézett.
-És mitörtént a koleszban?Régen talákoztam Teresával is.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 18:27:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*David elmosolydott látva,hogy a Karolina nevezetű barátságos ábrázattal hívja,hogy üljön le.Kihúzta a széket és helyet foglalt az asztalnál.*
-Szerintem is fewlháborító a dolog.Nem tudom mi a jó ebben a munkában.Az a valaki akit lefotóznak és még a személyazonosságuk is kiderül akkor könnyen beperelhetik őket.És annyit nem ér egy kép,hogy sokat keljen fizetni érte vagy ha tudják bizonyítani,hogy erőszakos volt akkor üljön is akár.Meikőtöket akarták lefényképezni vagy kinek az ismerősét?
~Remélem nem baj,hogy letegezem őket.Szerintem nem.Bár ha igen akkor majd látom vagy mondják.Nemhiszem,hogy olyan visszafogottak,hogy hagyják ezt ha nem akarják akkor is.~
*Amíg helyet foglalt és elmondta mondanivalóját,a teája egy kicsit meghűlt és mostmár élvezetesebben ihatta.A teste melegedett azóta és szinte mondhatjuk,hogy a tea arányosan hűlt tehát az általa nyújtott élvezet cseppet sem csökkent.*
~Ez egy kicsit túl matematikai megfogalmazás volt.Jó,hogy nem mondtam ki.Bárki hülyének nézhetett volna ez által.~
*Ez a paparazzis téma most egy kicsit érdekelni kezdte.Kiváncsi volt,hogy miért hozták fel?Ki lehet az érintett?És mi történt vele?De jól tudta,hogy ez hamarosan ki fog derülni.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 18:40:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Engem akartak alvás közben,de bevertem a fejébe a szobába hagyott serpenyőt.-felete Karolina kicsit elmosolyodva.Mivel eléggé fura helyzete volt aznap este,amikor az történt.Szerencsére régentörtént az egész.Meghát arra vissza emlékezni...ó nemlehet annyira.
-Talán ön is egy fotos uram?-kérdezte kíváncsian.Mivel igen pontosan vezette le az előbb a tényt.

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 20:13:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina még kicsit beszélgetett,de hírtelen megcsörrent a telefonja.Felvette,és gyorsan le is rakta.
-Bocsásatok meg,de mennem kell.-és avval felállt,megigazította sapkáját,és elindúlt kifelé,hogy elindúlhasson első őrjáratára,az utcán.Majd kilépve a kis sétáló utcára kirohant a nagy utca felé
~Fene késében vagyok.~gondólta,és a havas utcán végigrohant.

Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-2-16, 23:56:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Abra meglepetten pislogott a sietősen távozó Karolina után. Nem emlékezett rá, hogy említette volna, halaszthatatlan dolga van aznap este. Dehát ezt a fajta kitörést szokásos rohamnak tartotta a nőnél, hiszen minden egyes találkozásuk Karolina rohanásával ért véget.*
~ Hát, nem is csodálom, hogy elvesztette a nyomot, nem valami összeszedett...~ *megcsóválta a fejét és elnézően mosolygott. Ennek a ténynek valahogy még örült is, nem szabadott, hogy kitudódjon bármi a természetfelettivel kapcsolatban, ez volt az első, amit Dzsami megtanított neki. És így legalább már nem kellett kommandóznia, hogy analizálás előtt eltüntesse a fogat.*
~Egy gonddal kevesebb...~
- Hogy mi a jó ebben a munkában? Természetesen a pénz, mi más is lehetne? Persze van akinek egy-egy ilyen fotó nagyon is sokat ér... Bár nem hinném, hogy Karolina nagy híresség lenne, de biztosan van jó néhány rajongója az erősebbik nem körében. Bárki is rendelte ezeket a képeket, igazi megszállott lehet... *mondta a férfinak, majd felhajtotta megmaradt italát, és intett a pincérnek, hogy fizetne.*
- De ha most megbocsát, távoznék, különben nagy balhé lesz otthon. Azért örülök, hogy megismerhettem, remélem, még találkozunk.* mosolygott kedvesen David-re, majd fizetett, és kabátját felvéve távozott.*
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 9:41:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nat még mindig furcsán nézett Ketrinre, de láthatóan kevésbé. Belekortyolt teájába, majd válaszolt a nő kérdéseire.
-A koleszban? Vannak hírek azért szépszerivel. Van két újoncunk, akik szintén megkapták a Hívást. Dzsamila a fiatal kislányt, Abrát avatja be, én meg Gordonnal, egy szamuráj múlttal rendelkező férfival foglalkozom. Legalábbis kéne, mihamarabb majd megyek is vissza a kollégiumba, hogy tudjam folytatni a beavatását.-kortyol még egyet a teából.
-Teresával mi van? Nem tudtam sokat beszélgetni vele, de azok alapján, amiket elmondott nekem, úgy tűnik jól van.
-Tényleg Ketrin, te hány vadászt ismersz?
Vissza az elejére
David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 18:50:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Rövid időn belül egyedül maradt,de addig sem szólalt meg csak csendben figyelt.Elköszönt a lányoktól és magában maradt a kávézó nyugtató,csendes hangulatában.*
*Néhány teával később úgy gondolta lassan ideje hazamenni kertvérosi házához ami már eléggé szívéhez nőtt.Ott dolgozott,ott élt és nagyon élvezte.Felállt és dzsekiét magára kanyarítva elindult kifelé.Az ajtó halkan nyílt ki és a becsukódásnál is csak a zár kattanását és a fa halk csapódását lehetett hallani.Kint hideg volt és David megcsúszott.A lába alá nézett és látta,hogy az esőtől elolvadt hó volt megfagyva.Megingatta a fejét és folytatta útját a hideg és titkokkal teli városban ahol még oly sok meglepetés vár rá é néhányuk eléggé szörnyű,de az is a valósághoz tartozik.*
~Már ideje lennem egy farkassal találkoznom,de ez csak a szerencsét vagy a balszerencsétől függ.Lehet,hogy az utcában ahol lakok,egy nagy farkas is van,de az is lehet,hogy életem végéig őrizni fogom ezt a szörnyű titkot.~
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 20:34:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A fiú válaszára felderült a mosolya. Próbált nem feltűnően viselkedni de észrevett valami kis gyanakvást a viselkedésében. Így elhatározta hogy visszafogottabban viselkedik kicsit. Már amennyire az éhsége engedi. Bár sok jó lehetőség adódhat egy koncerten.*
-Remélem hogy találkozok az ismerősömmel, de ha esetleg nem azért én maradok majd. Hátha lessz egy jó buli. Te szereted az ilyen helyeket?-
*Próbálta kicsit jobban kifürkészni a lehetőségeit, hogy még időben előálljon egy új tervvel. Megitta az utolsó korty sörét, ami nem esett igazán jól neki. Igazán meglepte a dolog, mert eddig imádta. Bár egyre kényszerűbb dolognak érezte az ilyen dolgot az álca érdekében megtette. A kezében maradt üveget letette az pultra és a fiú felé fordult.*
-Akkor indulhatunk?-
*Felállt a székről és megigazította a kabátot magán, majd várta Jacket.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 20:35:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Értem.Sok sikert az ujjak beavatására.-majd ivott egy kortyot.
-Nemsokat ismerek.Tudod magányban elfelejt az ember ismerkedni.Én vadászok mindíg.Bevallom régen térte vissza a koleszba.Ha nem vadászok akkor a betegekkel foglalkozom.Rengeteg a beteg,é két kötzetet kaptam megint.Alig van időm bármire is.Szerencsére ma nem voltak annyian,mint tegnap.-Megint beletekintett italába,de most elgondolkodva.Látszott,hogy kissé kimerűlt,és fáradt is volt eléggé lekileg.
Majd Nathra tekintett.
-És te biztos sok vadászt ismerhetsz.Hisz télen alig van munkád.Tényleg ha va valami betegséged szólj és meg gyógyítalak.-mondta.

Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 20:42:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Készen állok' mondta Jack, miután az utolsó korty sör is eltünt az üvegéből. 'Hogy őszinte legyek, sosem hallottam még erről a fickóról, és bármennyi koncerten is jártam, egy névből azért nem tudom még megitélni, hogy mi lesz. Nem bánnám ha egy igazi jó kis buli lenne, mert hát ez mostanában kimaradt az életemből. Felidézni sem tudom, mikor táncoltam utoljára.' Mondta, majd kicsit elgondolkodott, talán tényleg megpróbálta felidézni, hogy mikor táncolt utoljára.. Utána fölállt a székről zsebre vágta a kezért majd lassan elindult a kijárat felé, oldalvást a lányra pillantva, hogy az kiséri-e. Az ajtóhoz érve illedelmesen kinyitotta azt a hölgy előtt, majd kilépett ő is az éjszakába.
//folytatás az utcán//

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:36:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Meglepődve nevetett fel.
-Alig van munkám télen? Tele vagyunk munkával. A tűzoltó nem csak tüzet olt...leszakadt vezetékeket kell rendbe hozni, balesetnél a sérültet kivágni a kocsiból. Szóval ilyenkor is tele vagyunk melóval. De túl lehet élni-mosolyodik el, majd folytatja.
-Hát, annyira sok vadászt nem ismerek. Én körülbelül hat hét vadászt ismerek itt Topolyában, de legalább ennyien vagyunk. Ez is nagyszerű. Szoktam-e vadászgatni? Háát, néha muszáj, és elkerülhetetlen, hogy harcba bocsátkozzak egy másikkal, de nem annyira jellemző. Tapasztalatom szerint ritkán járnak párosával, vagy többen, és ez nekünk csak jó lehet.
-Két körzet? Nem lesz sok neked egy picit? AMúgy köszönöm, ha beteg leszek, felkereslek-neveti el magát játékosan.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:43:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Karolina elgondolkodott Nath szavain.
~Igaz ha télen nem a tűz,hanem a jég okoz nagyobb baleseteket.Nyáron meg a tűz,és nem a jég.Írónikus.~gonolkodott el,majd a kérdésre felelt.
-Hát ki se látszottam a betegekből.Most kivettem szabit,egy pár hétig.Most jött vissza négy orvos.Most azok dolgoznak helyettem.-mondta kis mosollyal.
-És mikor lesz az a gyülés amiről küldtél levelet?-kérdezte,mivel választ nem is kapott.Vagy csak Nath elkűldte,és a bunkó postás elfelejtette a célt.Mostanábban elég sok efféle helyzet fordul elő.

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:48:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-A konferencia? Még nem tudom pontosan, meg kell beszélni Teresával. Ővé a végső szó ebben, hisz a vezér is ő-mosolyodik el.
-Négy orvos? Ennyien dolgoznak helyetted? Jó sok munkád lehetett-majd megissza teája maradékát, és rágyújt egy cigire.
-Nem kaptál választ? Huh, ne haragudj, pedig feladtam postán. Még szerencse hogy találkoztunk élőben, és így megtudtam, hogy nem érkezett meg a válasz. A lényeg, körülbelül egy hónapon belül lenne a konferencia. Először meg kéne tudni, hány vadász is van Topolyában. Ezt Teres tudja csak, ő az, aki mindannyiunkat ismer. És akkor a konferencia alkalmával megismerkedhetünk egymással.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:54:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Ketrin meglepődött.Majd kissé zavarba jött.Ez Nathnak is feltűnhetett.
-Tudod Nath még nem voltam ehhez hasonló nagyszabású összejövetelen.Nemtudom,hogyan öltözzek.-felelte és most lehet,hogy kifogja Nath nevetni ezért őt,mivel nem az a nő,aki efféle fontos eseményekben szokott résztvenni.Meg eszébejutott,hogy milyen kövér is.A napokban felszedett két kilót magára.Amikor ez eszébe jutott elsápadt.
~Biztos egy dagadt disznó vagyok.Fenébe kétszeres erővel kell edzeni és tornázni.Mert akkor lefaragom azt a két kilót.~gondolta magában.

Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2006-2-19, 10:02:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nat meglepődött.
~Kit érdekel a ruha??Hisz nem az a fontos...~kérdezte magától, majd szélesen elmosolyodott, és válaszolt Ketrinnek.
-Ketrin, nem az számít,mibe jössz, hanem az, eljössz-e egyáltalán. Nem bál lesz, hanem ha úgy tetszik, beszélgetés, ismerkedés.Majd elnyomta cigarettáját, és megnézte a csipogóját egy elnézést kérő mosoly társaságában.
~Hmm, a parancsnok hívott. Az fontos~gondolja, majd feláll, letesz az asztalra bőven annyi pénzt, amiből kijön a két borzadály, a két tea, és borravaló is marad, majd Ketrin felé fordul.
-Ne haragudj, mennem kell, a parancsnok hivat. De elöljáróban a konferenciáról még annyit. Én sem voltam hasonlóan még, és szerintem a vadászok legtöbbje sem, pont ezért csinálnánk egy ilyet. Apontos részletekről, amint lesznek,még értesítelek.-mondta,avval felvette kabátját, elbúcsúzott rég nem látott ismerősétől, és kisétált az utcákra.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-2-19, 10:10:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Karolina hallgatta Nath-ot,és elgondolkodott.Mivel a férfinek igaza volt,hogy nem a ruha a fontos,hanem a részvét.
~Talán akkor tudnék egy csomó barátot szerezni,és azért remélem ráfogok érni erre,és nem jön közbe semmi.~majd a csipogóra tekintett,amit Nath vett elő és meglátva,hogy menni készül kicsit elszomorodott.Majd ő is felállt.Nath kifizette amit ki kellet mielőtt Ketrin elővehette volna a tárcáját.
-Rendben próbálok elmenni ha tudok.Viszlát!-intett a távozó férfinak,és utánna ő is kilépett az utcára.
Jó volt vele beszélgetni,csak kár,hogy el kellett mennie.De biztos sürgős ügy miatt.~Avval beleolvadt a sötétedő utcába.

Jennifer Harnsberger
HozzászólásElküldve: 2006-2-24, 16:09:48  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Belépve a kávézóba a lány már sokkal kellemesebbnek látta a környezetet. Nem lengte körül a halál mérges lehelete, mint a fagyos téli utcákat. Itt bent a csupasz, hó födte fákat buján zöldellő szobanövények váltották fel. A szürke kő helyett a földet meleg színárnyalatú faburkolat borította. Odasétált az egyik antik hatású asztalhoz, ahol már két barátnője is várta. Sarah és Gerda majdnem felpattantak ültükből, ahogy meglátták, de Jenny intett, hogy maradjanak. Köszöntötte őket, majd kabátját levéve egy ruhafogasra akasztotta. Leült az asztalhoz, és szólt a pincérnek, hogy hozzon egy teát, majd újra a lányokhoz fordult. Egyszerre kezdtek bele mondandójukba, mire vidáman elnevették magukat, majd megállapodtak abban, hogy Jenny kezdje.*
- Arról lenne szó, amit már a telefonban is említettem, mostanság furcsa dolgokat érzek és tapasztalok. Igazándiból már rég nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget az álmoknak, de ha már sokadszor tapasztalom majdnem ugyanazt, az már zavaró. Na meg az egyik helyről a másikra vándoroló tárgyak sem valami bizalomgerjesztőek. Úgy érzem, mintha valami, vagy valaki jelezni akarna nekünk, hogy folytassuk azt, amit régebben abbahagytunk...
- Igen, én is pont erre gondoltam. *vágott közbe Sarah* -Lehet, hogy régebben csak elrontottuk a felosztást, nekem is különös álmaim voltak. Álmomban a szelek szárnyán repültem, amelyek kifújtak belőlem minden kellemetlen érzést és gondolatot, pedig eddig a víz volt az elemem. Most is teljesen be vagyok zsongva. És Gerda is hasonlóan járt, ezért kezdtünk rá felfigyelni...
-Na, azért csak lassabban. Az egy dolog, hogy próbálkozzunk újra, de akkor is csak hárman vagyunk, úgy meg elvileg nem megy... El kéne megint menni a jó öreg "cukrosnénihez", hátha ő tud mondani valamit...
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-24, 16:18:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Nemsokára kitárúlt az ajtó.Egy szőkehajú nő lépett be rajta.Haja kiengedve a vállán pihent,és rendőr ruházatban volt.Látszott,hogy valakivel összeveszhetett,mert durcásan csilogtk a szemei.Becsukva az ajtót elindúlt rendelni.
-Egy kis bort kérek.De fnom legyen.-sutogta,és egy üres asztalhoz űlt le.Balábára hajtva a jobbat nézelődött.Volt egy társoság,akik nagyon sugtóloztak.Majd amikor kihozták a borát kicsit elsóhajtota magát.
~Nemtudom elfelejteni a temetőt.Nade a vér..nemtudom mi az összefüggés ezek között~Tanakodott,asmikor a lányok a szomszédos asztalnál felnevettek.

Jennifer Harnsberger
HozzászólásElküldve: 2006-2-24, 17:06:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Időközben kihozták a teát. Jenny a filtert a gőz fölé lógatta, majd néhány perc múlva a forró vízbe áztatta. Régen volt már az ezoterikus boltban, és nem volt valami nagy kedve ilyen vén fejjel a tizenéveseknek fenntartott helyekre járkálni. Ennek ellenére Sarah mégiscsak bogarat ültetett a fülébe. Végül is, ha máshol nem is, de ott biztos találnak valami magyarázatot a közelmúlt eseményeire. A teafű lassan óarany színűre festette a teát, a levegőben pedig kellemes, nyugtató illatok kezdtek szállingózni. A szeme sarkából Jenny egy ismerős alakra lett figyelmes. A szomszéd asztalnál Karolina ült, és éppen őket méregette. Jenny rámosolygott, és intett neki, hogy üljön közéjük. Gerda morcosan ráncolta a homlokát, de a lány könyörgő pillantásainak engedve, szigorú vonásai nemsokára lágyabbá váltak.*
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
24 / 32 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 30, 31, 32  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban