Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Sétáló utcák
2 / 10 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 19:45:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Nagyjából mindig egyedül vagyok, hacsak nem valami fontos ügyben egy ismerősömmel tárgyalok, vagy a kocsmában beszélgetek valakivel. *Mondta nyugodt, és lágy hangnemben a fiúnak. Kezdett neki szimpatikussá válni a srác, de nem volt elfogult.*
-És te honnan jössz így egyedül? *Kérdezte szinte ugyan azt, amit Ő kérdezett tőle az előbb. Ismét szívott egyet a cigarettából. Kezét felemelve megvakarta a homlokát, majd kicsit leveregette a bakancsának a talpát. Előjöttek neki a múltbeli emlékei, amint az előtte álló férfire pillantott.* ~Mért kellett meghalnia? Mért pont Ő?!~ *Kérdezte magától a volt barátjára célozva, akit még mindig nem tudott elfeledni. Túlságosan sok közös együttöltött idő volt még benne a barátjával, de ez már mind a múlté. Próbált nem ezekre gondolni, és az idegenre figyelni.*
-Tényleg, mi is a neved, ha szabad kérdeznem? *Fordult megint az ismeretlen felé egy kérdést feltéve, majd várta, mit válaszol. A fák ágai recsegtek-ropogtak, ahogy a szél fújt a fák ágai között, igen félelmetes időt keltve, de Selenát nem nagyon foglalkoztatták efféle dolgok.*

Anon
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 20:05:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

*Ahogy tavasszal hangos reccsenéssel törik meg a folyón a jég adva meg magát a tavasznak, ésszbadjára engedve az alatta szunnyadó őserőt, úgy nyílt most meg a lány elméje előtte. Egy fiú arcát látta. Szegecselt bőrdzsekijének válla kicsit kopottas már, de ez csak jobban kihangsúlyozza erejét, és önaállóságát. Igen egy igazi vadmotoros. Középhosszú a bukósisaktól kicsit kócos haj, elszánt, félelmet nem ismerő tekintet...és határtalan szerelem. Igen élete szerelme volt ez a lány. Életképek villannak fel előtte. Mikor az útmenti gyorsbüfénél összegyűltek a motoros haverok...mikor egy lepukkant kocsmában valamikor éjjfél után összejöttek...A zene, ami akkor szólt, mikor elcsattant az első szerelmes csók...Mikor kiszökött a házból, mert a szülei eltiltották őket egymástól, és már várta a motoron...Mikor együtt töltöttek egy éjszakát a zsabad ég alatt nyáron teliholdnál...és...Mikor egyszer nem jött érte... és csak várta... és a telefon csengett... Látott minden egyes pillanatot. Érezte az elmúlás fájdalmát, azt, hogy képtelen elfogadni. ismét shira jut eszébe.*
~Érdekes, hogy az életközpontúság milyen makacsságot tud szülni. Nem fogadják el az elkerülhetetlent, és hiú reményeket táplálnak minden iránt.~
*Visszarévedezik egy pillanatra arra a percre, mikor ott feküdt a Ligetben. Nem hagyta meghalni, még ilyen számára szörnyű áron sem.*
~És mit nyertél vele? Az önzésed megbosszulta magát.~
*Ismét észbe kap, s visszatér a lányhoz. A kérdésére nem válaszol, helyette inkább így szól.*
Egyedül? Igen ügyes lehetsz. Én azt tapasztaltam, hogy ha az ember egyszer megtudja milyen mással lenni, onnantól kezdve többé nem tud egyedül lenni, bárhogy is akar.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 21:04:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Kilépett az utcára és megvárta a fiút, aki előreengedte. Hűvös szellő fújdogált és a kissé nyirkos kövön koppant a bakancsa gumitalpa ahogy lelépett a kávézó előtti lépcsőről. Elmélázot a hang tisztaságán és kissé megilyedve nézett fel amikor mellé ért Jack. Nem értette pontosan miért mélázik el folyton olyan dolgokon amiket régen figyelemre sem méltatott. Ezt a reakcióit még csak az egyre növekvő éhségének sem köszönhette, hiszen jóllakotan még sűrűbben jelentkezett nála az apró dolgok iránti csodálat. Valahogy minden apró dolgot szebbnek és érdekesebbnek talált mint valaha. Egy könnyed mosolyt ejtett el és elindult Jack mellett az úton*
-Sajnos nem tudom pontosan hogy milyen koncert lessz,nekem is csak mondták hogy nézzek be. Talán te hallottál valamit róla?-
*Próbált egy fesztelen beszélgetést kezdeményezni, amivel elütheti az időt a stadionig, vagy legalább jobban a bizalmába férkőzik. Léptei könnyed volt és kislányosan kapkodta lábait. Mint aki valami vidám és szórakoztató eseményre igyekszik. Bár vehette a fiú a koncertre ezt az izgatottságot, őt teljesen más dobta fel. *
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 21:30:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

A lánynak szemmel láthatólag jót tett a friss levgő, sokkal élénkebben és vidámabban lépkedett az utcán. Jacknek is egy kicsit kitisztult a feje. Igy kell ezt csinálni. Először elhajtotta a fejfájást pár sörrel, aztán a kábulatot hajtotta el a jó kis éjszakai levegővel. Ha ez után még egy jó koncertre is betéved.. ráadásul egy csinos lánnyal.. ki tudja, mit tartogat még számára ez az este. Belegondolt, és hő is jobb kedvre derült. Bár a nők nem játszottak döntő szerepet az életében, nem igazán emlékezett arra, hogy mikor volt közelebbi kapcsolatban utoljára egyel.. de úgy gondolta, lehet, most van itt az ideje, hogy megismételje. Végülis.. lopva végigpillantott Furián, most már nem úgy mint sörözőpartnerén, hanem mint egy nőn.. és .. miért is ne. Meglehetősen vonzó a lány. bár csöppet sápadt, és talán túl vékony.. de hát istenem, nem lehet minden nap karácsony.. 'Azért fura, hogy igy elindultunk vaktában egy koncertre..' mondta hirtelen.. 'nem is tudjuk, melyikünk milyen zenét hallgat.. bár végülis annál nagyobb az esélye, hogy legalább egyikünknek tetszeni fog'és elmosolyodott a lányra nézve.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 21:47:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Lépteit kissé gyorsabbra vette izgatottágában. Már alig bírta kivárni hogy jóllakhasson. Látta hogy a fiú lopva végigtekint rajta és egy mosollyal nyugtázta a dolgot.*
~Talán hamarabb is sikerül a dolog mint gondoltam.~
*Egy kacér mosoly keretében Jack felé nyújtotta a kezét és reménykedett előrébb viszi tervében ez a gesztus.*
-Talán beugorhatnánk valami éjjelnappaliba venni egy kis innivalót, hogy útközben is szórakozzunk. Bár még nem is mondtad hogy mit szeretsz a sörön kívül.-
*Kissé nyugtalanul nézett a fiúra és egyszere kiváncsi lett pár dologra amire még nem kapott választ. Túlzottan elvette a figyelmét az éhsége csillapításának vágya. Még semmi lényeges dolgot nem tudott meg áldozatáról, ami pedig szükséges lessz a további lépésekhez. Főleg mivel nem állt szándékában megölni. Ez merőben megnehezítette a dolgát. De az ígéreteit komolyan vette és be is tartotta.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 21:55:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Jack meglepődött a felé nyújtott kar láttán. Zavarában hirtelen nem is tudott hogy reagálni a dologra. Azért nem ugyanaz eltervezni egy zökkenőmentes estét illetve reagálni arra, ha úgy tünik, hogy hirtelen minden erőfeszitése nélkül megkezdődik. 'Ööö.a whiskyt.. esetleg.. mondtam, hogy angol vagyok nem?' mosolygott. 'Sajnos nem vagyok ismerős a környéken, igy fogalmam nincs, hogy merre van itt a huszonnégyórás üzlet, de ha neked sincs semmi ötleted, szerintem ballgjunk tovább, előbb utóbb csak belebotlunk egybe.. És ahogy látom, te sem sietsz sehova' mondta, és lürbepillantott, hogy nem lát-e valamerre egy boltot. Végülis elég forgalmas ez a város éjszaka is, biztos van valamerre.. Annál is inkább meg kéne állapodni valahol, mert a sok sör egyre inkább kezdi szoritani.. ismét körbenézett, most kicsit kényelmetlenebb arckifejezéssel, és gyorsitott léptein,

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 22:23:48  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Ahogy látta a fiú habozását a kinyújtot kéz láttán, úgy döntött a kezébe veszi a dolgokat. Még mindig jobb mintha fölöslegesen pazarolná az idejét. Gondolta komolyabbra veszi a figurát és közelebb lépett, majd belekarolt a fiúba. Egy határozott és elégedett mosollyal nézett Jackre, majd duruzsoló hangon megszólalt.*
-És mond csak, az angol fiúk mindig ilyen határozatlanok?-
*Szemöldökét felemelve viccesen kérdőrevonta a meglepődött Jacket.*
-Szóval maradunk a wiskeynél? Úgy tudom itt a következő sarkon van egy bolt. Még mindig nem árultad el a foglalkozásod. És hogy miért dönttélúgy hogy itt maradsz.-
*A közelben már látta az utca végét ahol le kellett kanyarodniuk. Közben magában mosolyogva szórakozott a fiú zavartságán.*
~Hát igen, mindig azt hiszik hogy ők a nagyfiúk, aztán meg megilletődnek a kis aranyosok.~
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 22:45:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Hát, nem feltétlenül a szégyenlősség. Tudod, ha egész életedben arra nevelnek hogy légy illedelmes, kimért, és visszafogott, akkor nem igazán tudsz mit kezdeni az ilyen helyzetekkel. Legalábbis én nem tudok, mert eddig nem túl gyakran fordult velem elő' mondta, és kinosan mosolygott.
'Hogy a városba miért jöttem? Hát, igazából nem tudok egy konkrét okot sem megnevezni. Hallottam felőle, hogy nyugodt hely. Egy ismerősöm volt egyszer itt pár hetet. Úgy gondoltam, végülis a nyelvet beszélem, és akárhogy is nézzük, franciaország a szakácsmüvészet egyik fellegvára.. tehát valahogy magától értetődött, hogy valahova a környékre jövök.. Ezzel azt hiszem megválaszoltam azt a kérdést is, hogy mit dolgozom. És hát.. munkába álltam, és valahogy itt ragadtam' majd elhallgatott. Átfutott az agyán, hogy hogy változik meg az ember élete egyik napról a másikra. Sőt, nem is az emberé.. egyenesen az ő élete. Ki tudja mikor hagyhatja el ezt a várost. És ez az egész vadászosdi.. ott van az a sok könyv, meg a sok fura alak akik a kollégiumban szaladgálnak, és azt állitják, hogy ők az emberiség megmentői, de egyetlen vámoirt vagy vérfarkast sem látott eddig. Pedig a könyvekben olvasott azokról a misztikus érzékekről, amik megmutatják őket, meg a sok sok különleges képességről, ami a vadászsággal jár.. de ahhelyett, hogy úgy érezné magát, mint Batman, az éjszaka magányos lovagja, úgy érzi mintha kimosták volna. Napról napra gyengébb volt, még igy is, hogy új segitője szinte minden munkát elvégzett helyette. Lassan úgy érezte, már akkor sem ismerné föl a vámpirokat és a farkasokat, ha a szeme előtt villogtatnák a tűhegyes fogaikat.. Hirtelen a vérnyomása leesett, megtántorodott, és neki esett a falnak.. alig fél másodperc, és már föleszmélt.. 'Elnézést.. mindjárt.. jobban vagyok..' mondta és nagy levegőket vett.. hátranézett a lányra, hogy mit csinál, nem rémült-e meg nagyon.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 23:34:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Végigmérte a fiút miközben beszélt és meglepődve hallgatta szavait. Nem gondota hogy még mindig létezik valahol ilyen neveltetés.*
-Hát úgy gondolom hogy nem csak a konyha más itt. Ha ilyen zavartan érzed magad akkor lessz még részed itt ilyen dolgokban. Ha hallottál már valaha a francia vendégszeretetről tudod hogy értem Mon Cheer.-
*Halkan kuncogott magában és folytatta mondandólyát.*
-Majd idővel ellazulsz. Nem is sejted miket hoz ki ez a város az emberekből. De gondolom már egy részét biztos tapasztatad. Hogy megy a munkád? Tanultál már sok érdekes dolgot? Talán abban a kis aranyos vendéglőben dolgozol a főutcán?-
*Mivel már a kiszemelt sarkon álltak látta szemben a boltot és megállt előtte. Elengedte a fiú karját és benézett a boltba az üvegen át. Nem sok vendég volt de a választék annál inkább bőnek tünt. Kérdően Jackre nézett és a boltra mutatott.*
-Hát ez lenne az.-
*Éppen hogy kimonta amikor Jack megtántorodott és nekidőlt a falnak a kelleténél kicsit durvább koppanással. Hirtelen nem értette a dolgot. Először arra gondolt hogy elég részeg lett végre, de gyanús volt neki hogy pár perce még semmi különös jelét nem mutatta ennek. Így kissé elkezdett aggódni, nehogy még rosszul legyen és neki kelljen kórházba vinnie. Nevetségesen hangzott, de ha komoly baja lenne ugyanúgy az ő hibája volna a halála. Közelebb lépett Jackhez és megpróbált látszólag segíteni, de közben ahogy megfogta a kezét kitapogatta a pulzusát, hátha valami lényegeset megtud belőle. Az utóbbi időben rájött hogy sokmindent elárulhat neki ez a csekélység. De semmi aggasztót nem talált.*
-Jól vagy? Mi volt ez? Hogy érzed magad?-
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-17, 23:49:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Minden rendben van.. semmi... semmiség.. csak a kialvatlanság.. azt hiszem..' mondta, majd felegyenesedett.. kicsit megdörzsölte a halántékát, majd a szemeit is. 'Már jobban is vagyok. Bár nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e whiskyzni.. de végülis... egy próbát megér' vigyorodott el, ahogy visszatért a szin is az arcába. Látta a lány szemében az őszinte aggodalmat, és nagyon jól esett neki, hogy kitapintotta a pulzusát, törődött vele. Szerencsére viszont már tovaszált a rosszullét.. bár ki tudja, talán a mesterséges légzésig elvihette volna a dolgot..mosolygott egyet befelé. 'Akkor mehetünk is' mondta, majd belépet az üzletbe. A gazdag bor és konyakválaszték valamint a sok kommersz szesz között csak pár igazán minőségi whisky volt. Jack kiválasztott egy üveg Famous Gouset, majd gyorsan fizetett és az utcára lépett. 'Akkor hova is megyünt ezzel ezzel az üveggel?' kérdezte.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 0:04:20  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia nem tetszését kifejezve megcsóválta a fejét. Kicsit tömörebb válaszra gondolt, de ráhagyta a dolgot. Talán tényleg a fáradtság, gondolta unottan. Végignézte ahogy a fiú besétál az üzletbe és kiválaszt valami számára ismeretlen üveget. Egyre sürgetőbbnek érezte az étkezését. Még mindig a pulzus lüktetésének mámorában volt. Lehunyta a szemét és csak a dobogó ritmusra gondolt, ami hirtelen megsokasodott. Egyszerre több embernek is érezte a szívverését. Nem csak hallotta, hanem mintha valami belső ütemre táncot járna erre az édesen andalító dallamra. Kábultságából Jack ébresztette fel, amikor megállt előtte az üveggel a kezében. Amikor ránézett kicsit meglepődést látott rajta de hirtelen kivágta magát egy ötlettel.*
-Bocs, csak olyan jó néha csukot szemmel nézni azt a sok színes foltot a szemed előtt.-
*Elmosolyodott és odaépett hozzá aztán elvette az üveget és megvizsgálta.*
-Érdekes. Milyen fajta ez? Tudom sokféle létezik, de sosem értettem a különbséget.-
*Hirtelen egy plakátra lett figyelmes az túloldalán. Majd tudatosult a fejében hogy ez egy koncertet reklámoz.*
~Ó. Milyen jó, legalább kivághatom magam vele.~
-Nézd! Ott reklámozzák a koncertet ahova megyünk!-
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 0:13:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Végülis ez nem igazi whiskey, hanem scotch.. standard scotch.. csak hát, ahogy látom a franciáknak nem erősségük a whisky. Mendjuk meg is értem, valszinüleg nálunk is más lenne a helyzet, ha bármilyen elfogadható minőségü szőlőt teremne a földünk. De végülis ez nem lényeges ' tette hozzá gyorsan, mikor rájött, hogy valószinüleg egy csomó érdektelen részletet zúditott szegény lányra. 'Ami belül van, az számit' vigyorodott el, és kibontotta az üveget. A lány felé kinálta, majd ő is meghúzta egy kicsit. Utána elindult, hogy szemügyre vegye a plakátot.. 'Ez csak vasárnap lesz' mondta, és visszafordult a lányhoz.

Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 7:39:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Mintha a férfi kissé elkalandozott volna, de utána visszatért a földre.* ~Hát anyám elhagyott kiskoromban, apám meg piás, a húgom meg utál. Ezután igen egyszerű egyedül lenni.~ *Gondolta, majd eszébe jutott, hogy a férfi nem válaszolt előző kérdéseire. Azon tűnődött, megkérdezze-e újra, de inkább hagyta.*
-Hát, lehet... *Mondta majd kicsit megtörölte a szemét kihúzva a kabátja zsebéből bal kezét is, mert a másikban a cigarettát tartotta. Bal kezét visszadugta, majd felemelte a fejét és ránézett a férfire.*
-Hová tartasz éppen? *Kérdezte bájos mosollyal a száján. Jobb kezét felemelve szívott egyet a cigarettájából, ami pár lassan kezdett elfogyni. Neki nem volt konkrét elképzelése az életről, ennyi sérelem után, csak abban reménykedhetett, hogy jobbra fordul a sorsa. A szél fújt, de az idő nem romlott, ez olyan éjszakai gótikus hangulatot keltve Selenában.* ~Nem akarok még haza menni, ott olyan unalmas minden.~ *Gondolta, majd figyelmét visszafordította a vele szemben álló számára ismeretlen személyre.* ~Legalább a nevét meg kéne tudni, de nem akarok tolakodó lenni senkivel szemben, ha már velem azok szoktak lenni az emberek.~ *Gondolta, majd fejét oldalra fordította, és körbenézett az utcán amin pár ember lépdelt, majd visszanézett az idegenre.*

Anon
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:06:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

*Újabb képek villannak fel, melyek lényegesen különböznek az előbbiektől. Egy elhanyagolt lakás egy panelház első emeletén. Valaha jobb napokat is megélt, most azonban végnapjai közelednek. persze nem romos, csupán híven tükrözi a ház urának gondolkodásmódját. Hát igen. ha valaki menekül a valóság elől, és nem foglalkozik a mindennapos gondokkal, akkor hamar felüti fejét környezetében az idő. Néhol málladozik a vakolat, port ki tudja mikor töröltek, a mosogatóban áll a szennyes. De még valamivel jár, ha valakinek nins ereje a problémák megoldására: ok nélküli erőszakkal, mely olyan váratlanul jöhet esetenként, mint a nyári zápor. Egy ilyen családban csak elvétve születik megértés a tagokkal szemben, és vannak, akik megszöknek, mert ezt nem bírják elviselni. Ilyen volt a lány anyja, de ilyen maga a lány is. Kicsit meglepődik, mert ezekhez a gondoltaokhoz nem ő ásott tovább, hanem a lány küldte őket felé. Rövid tűnődés után rá is jön, miért, s halvány mosoly jelenik meg arcán.*
~Nem érti.~
*Merengő tekintettel válaszol a lány kérdésére.*
Hogy hová tartok? Ahova mind tartunk. Sehova.
*Közben eszébe jut valami. Vannak kétségei afelől, hogy meg tudja-e valósítani öteltét, mivel még sosem csinált ilyet, de egy próbát megér.*
~Ha olvasni tudok, miért ne tudnék írni is?~
*Azzal mélyen a lány szemébe néz igéző tekintettel, mely nem tűr ellentmondást, és minden áron érvényesíti akaratát, majd így szól.*
Az ember sosincs egyedül. Menekülhet, de a múltja mindig vele lesz.
*A lánnyal szemben egy a sétálóutcába torkolló, arra merőleges út van, mely tulajdonképpen egy sötétebb rész két üzlet között. Ez az út egy másik üzletekkel szegélyezett úthoz vezet. A két épület között 5-6 méter távolság lehet. Mivel Anon és Selena tekintete egybeforrt egy pillanatra, így a lány cak fél szemmel láthatja, amint egy nagy fekete motor jelenik meg az egyik üzlet mellől, lassan gördülve megteszi azt a pár méter távolságot, majd a másik üzlet mögött eltűnik. Ez nem azért érdekes, mer sétálóutcáról van szó, hanem a motoros alakja miatt. Kissé kopott szegecselt bőrdzseki, középhosszú kissé kócos fekete haj. A motoros, mintha feléjük is tekintene egy pillanatra, de ezt nehéz kivenni. Ha Selena észreveszi a jelenséget, valószínűleg felkelti érdeklődését annyira, hogy odapillantson, és megszakítsa a szemkontaktust. Ekkor viszont a tünemény már eltűnik. Ha a lány visszapillant az előtte álló férfira, egy sejtelmes mosolyt vélhet felfedezni arcán.*

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:33:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia tettetett érdeklődéssel hallgatta végig a fiú monológját. Talán sok ember a borról is ilyen előadást tudna tartani. Meg se merte kockáztatni hogy az ételről kérdezze. Inkább elvette az üveget és egy nagy kortyot ivott belőle, remélve hogy megindítja a piálást ezzel talán végre kezdetét veszi a dolog. Átadta az üveget Jacknek és egy vicces kacsintás keretében odabökte mókásan.*
-Na ne már hogy egy magamfajta lány jobban bírja a piát mint egy eredeti angol?-
*Odasétált a plakáthoz és értetlenkedve vette tudomásul hogy nem is ma van az a koncert. Legalább is látszólag minden csodálkozását beleadta mozdulataiba. Majd meglepeten Jackre nézett.*
-Hát ez nem lehet igaz. Még ilyen pechet. Nem is értem hogy lehetett ezt félrenézni. Én hülye meg el is hittem azonnal. Ezek szerint ketten maradtunk. De ha már így felkészültünk talán benézhetnénk egy kocsmába, vagy le is ülhetnénk egy padra. Mit szólsz?-
*Látott pár fiatalt elmenni mellettük és úgy gondolta még mindig tart annyira a buli hogy nem tünne fel senkinek a dolog. Bár ez az angol kemény diónak tünt. Valahogy kiábrándító volt neki ez a rideg távolságtartás. De ebben az esetben ez lényegtelennek bizonyult.*
Vissza az elejére
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 10:41:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*A férfi belenézett Selena szemébe, de Selena felfigyelt egy motoros férfira, aki épp a sarkon parkolt le. Odafordult, majd vissza.* ~Nem, ez nem lehet. Csak képzelődöm, és kezdek teljesen megőrülni…~ *Gondolta majd kicsit megrázta a fejét.* Visszafordult az idegenhez, majd beleszívott a cigarettába, a csikket belenyomta a falba, hogy ne gyulladjon fel semmi, eloltotta, majd eldobta.* ~Én tényleg kezdek megőrülni, fel kéne keresnem egy pszihológust.~ *Gondolta, majd másik kezét is zsebre tette, s várta, mit lép az idegen alak.* ~Ha Ő is látta, talán nem vagyok őrült, de inkább nem kérdezem meg, mert lehet, hogy semmi sem volt ott, csak képzelődtem.~ *Kezdte úgy érezni, hogy teljesen megőrült, de újra a férfire nézett, és próbálta el hessegetni a kósza gondolatokat a fejéből.*
-Hát, Én se tudom olykor hova megyek, csak úgy útra kelek, és meglátom, hova lyukadok ki. Nem ismerlek véletlen valahonnan? Ismerős az arcod, de lehet, hogy keverlek valakivel. *Mondta, majd elővette ismét a cigarettás dobozt, és egy új szálat vett ki belőle, meg gyújtotta, és beleszívott párszor. Megnézte a dobozt.* ~Na majd cigit is kell venni, de jó.~ *Gondolta Selena, s figyelmét újra a férfire fordította.* ~Mért nem tudok Én egy dologra koncentrálni. Váhh.~

Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 11:39:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Elmosolyodik a lány kijelentésén. Vajon le akarja őt itatni? Ennyire kétségbeesett nem lehet, mosolygott magában. 'Akkor üljünk le egy padra, amig valami jobb az eszünkbe nem jut. A kocsmába különben sem mehetünk be ezzel az üveggel' mondta, majd meghúzta az üveget és keresett egy nyugalmasabb padot, majd leült. Amikor a lány mellé telepedett, bizonytalanul átkarolta. Ránézett a lányra, hogy hogy reagál erre, majd meghúzta ismét az üveget, és felé nyújtotta. Eszébe jutott a sok régi emlék, amikor ugyanigy padokon, parkokban iszogattak, mert egyszerüen nem volt semmi más, amit kezdhettek volna az életükkel. És igy is volt.. pár hónappal ezelőttig.. igazából talán hálásnak kéne lennie ezért, egyenlőre mégsem érzett semmi különösebb örömet, csak a rendithetetlen kötelességtudatot új élete iránt. Öntudatlanul kicsit szorosabban ölelte meg a lányt és maga elé meredt.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 12:16:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Lemondóan pillantott a férfire és kezdte úgy érezni ebből nem igen lessz semmi. Majd beleegyezően bólintott és leült mellé a padra. Nem gondolta hogy ilyen sok hasztalan időt fog pocsékolni egy alanyra. Talán már sajnálta is hogy nem a konzerv vért választotta. De végül is odahúzódott kicsit a fiú mellé és meglepetten tapasztalta hogy átkarolták. Elfogadta az üveget és belekortyolt egy nagyot. Nem mintha jól esett volna neki most, de valahogy az undora is elmult ez irányban. Úgy érezte közömbös neki hogy mit csinál. Nem volt biztos abban hogy olyan könnyen fog menni ez neki. Főleg mert elkezdte emlékeztetni őt pár dologra. Arra hogy milyen amikor csak az eget nézi Nathannal és hogy mekkorákat buliztak Ralfal régen. A hiány az ami fájt neki. Hogy nem tudja megállítani a változó dolgokat és úgy érezte kicsúszik élete fonala a kezéből. Ez az elkeseredés sajnálatot ébresztett a fiú iránt és haragot kétségbe esése miatt. Feleszmélt amikor szorított ölelésén a fiú.*
~Talán neki is valami máson jár az esze.~
*Közelebb húzódott és fejét Jack vállára tette. Vett egy nagy levegőt és becsukta a szemét. Ekkor egy régi emlék jutott eszébe bátyjáról, amint mindig megvígasztalta ha baj érte. Nem értette miért érez most ilyen dolgokat ez valahogy csak emberek közelében esett meg vele. Talán mert ők emlékeztették rá hogy mi lett belőle. Hirtelen hideg valami folyt végig az arcán. Odakapott hogy megnézze mi az. Ahogy lenézett kezére véres maszatot vett észre rajta. Hirtelen elkapta és beletörölte nadrágjába, nehogy észrevegye a fiú és kezét az arca elé tette majd fejét lehajtotta.*
~Ez nem igaz, jobb volt úgy sírni hogy észrevettem, és csak sós víz volt.~
*De már nem emlékeztette teste reakciója az ilyen dolgokra. Nem hullámzott a mellkasa a szomorúságtól és gombócot sem érzett torkában. Csak vér folyt a szeméből, mivel más testnedve nem igen maradt. Az édes illattól borzasztóan elhatalmasodott rajata az éhség és ellenálhatatlan késztetést érzett arra hogy lenyalja kezéről a vért.*
Vissza az elejére
Anon
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 12:22:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

*Érzi Selena zavarát, s ettől ismét elmosolyodik, de nem mutatja bármi jelét, hogy tudja, mit látott a lány, csupán tekintetével követi az övét, s mint aki nem látott semmi különöset, visszafordul hozzá. Közben észreveszi, hogy a cigi, amit kért Selenától, már leégett, jóformán anélkül hogy beleszívott volna. Eldobja hát a csikket, de nem kér még egyet az előtte állótól.*
Ismerős? Nem hiszem, hogy találkoztunk volna korábban. Bár ki tudja? Sok emberrel találkozom, de nem igazán jelentenek komoly emléket.
~és az ízük is tizenkettő egy tucat.~
*Fejezi be magában a gondolatsort. Persze ez így nem teljesen igaz, hisz minden ember vére magában hordozza személyiségét, életét, szokásait, csak éppen őt ez annyira nem érdekli, hogy már nem igazán veszi észre ezeket mostanában. Kivéve egy alkalommal. próbál még mélyebbre kerülni a lány lelkében, de kezdi azt tapasztalni, hogy mélyebbre már nem lehet. Vagy ha lehet is, ő nem tud. Ez csalódással tölti el. Valami hasonlóra számított, mint a farkassal létesített kapcsolatában.*
~De ez meg sem közelíti azt. Talán a vér miatt. Talán meg kéne harapnom. És akkor mi lenne? élne pár évet még aztán vagy beleőrülne, vagy meghalana miattam. Túl gyenge.~
*Nem a lányt sajnálná, hanem azt hogy vele neki is meg kéne halnia, s ezzel egy lépéssel közelebb kerülne a végső halálhoz, esetleg el is érné, de a farkast nem tudná pótolni. Távolabb kerülne az élettől, s céltalanabb lenne, mint valaha. Ezt nem vállalja. Belátóan sóhajt, mikor tudatosul benne, hogy neki már csak shira maradt, s próbálhat más megoldást keresni, de nem fog sikerülni. Most ébredt rá kapcsolatuk azon részére, mely rá vonatkozik. Ezen még el fog gondolkodni később, ám most úgy érzi itt az ideje távozni.*
De ha legközelebb találkozunk, már jobbal érezheted, hogy ismerős vagyok.
*Mondja búcsúzóul.*
Köszönöm a cigit.
*Azzal hátat fordít a lánynak, s elindul az utcán. Hamar eléri a sikátorlabirintus méylét, ahol újdonsült otthona található.*

Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 17:00:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Ahogy elgondolkodik, egyszer csak azt veszi észre, hogy a lány megtörli az arcát.. talán sir, vagy valami hasonló, mert úgy tünik, a sminkje elkenődött, legalábbis egy része a kezén kötött ki. Jézusom, megint valaki megint az elmúlt szerelmeit siratja, miért mindig nekem kell kifognom az ilyeneket. Már csak az hiányzik, hogy elkezdjen nekem mesélni valamit róla, hogy milyen csodálatos volt, meg hogy sétáltak együtt a folyóparton.. Ennyire nekem sem fontos a dolog. Amint megemliti, eszembejut majd valami és elmegyek innen, jó gyorsan és jó messzire. Majd a lányra nézett, akinek most meglehetősen nyugodt volt az arca, mintha az előbbi siráshoz tartozó összes szomorú érzelem élszállt volana. Hát, ez ennél már csak rosszab lehet.. gondolta, és tudta, bizonytalanságát félretéve lépnie kell, ha ebből az egyre bizarrabb esti találkából ki akar hozni valamit. Végigsimitotta a lány arcát, úgy hogy közben finoman maga felé forditotta az arcát, majd lassan ajkaihoz közelitett.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 17:39:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Éppen hozzáért a nyelve a kezéhez és fogait is csak nehézkesen tudta elrejteni amikor odalépett hozzá Jack és felemelte a fejét. Akkor már urrá lett rajta a vér utáni vágy és kábulat. Minden porcikája esdekelt az éltető nedv után és nem tudott ellenállni a férfi közelségének. Úgy nézett rá mintha egy ragadozó vadmacska lenne aki éppen lecsap áldozatára. Bár ez a kifejezés kivülről talán inkább tűnhetett másféle vágynak. Mintha a keze érintésére is csak a lüktető ritmusra tudott volna koncentrálni. Amikor közelített a fiú, magához húzta az ingénél fogva. Először megnyalta a száját, majd megcsókolta. A szája meleg volt élettel teli, és magával ragadta ez az édes illat ami körülvette. Ez volt az élet illata és lüktető ereje. A csókja forró és szenvedélyes volt és egyre inkább fokozódott a vér iránti vágyból. Fogai felsértették Jack száját és a vér édes, fémes ízét érezte amitől mintha kábulatba esett volna és egyre többet akart. Magához ölelte és minden csepp vért lenyelt, amihez hozzájutott.*
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 17:54:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Jack meglepődött a lány tüzességén, még sosem történt vele ilyen, hogy a másik fél szinte leteperi, amikor megpróbálja megcsókolni.. Érzi, ahogy egy erősebb harapás felsérti a száját, bár a fájdalmat nem érzi, a meleg vér a szájába tódul, de valahogy nem bánja. Ez a nő valami eszméletlen mennyiségüt nélkülözhetett, szegénykém... Vagy mostszökött az apácazárdából, vagy krónikus nimfomán, de hogy valakit igy letámadjon, az már túlzás. Jack tisztában volt fizikai megjelenésével, és pontosan értette, hogy miért nem nyert soha egyetlen szépségkirályválasztást sem. De ez a nő, valahogy annyira belelovallta magát ebbe az egész csókba, mintha legalább az elveszett vőlegényét találta volna meg. Mindegy, a szesz tompitja a harapások okozta fájtdalmat.. Egyik kezével végigsimitotta a lány hátát, majd a fenekét, mig másik kezét a csipőjén nyugtatta. Egyik lábával belépett, de úgy érezte, ennél többet nem kell tennie, hisz ha a lány továbbra is ilyen tüzes marad, örülhet, ha reggel haza tud majd menni.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 19:00:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Úgy érezte hogy elég lessz számára ennyi ma estére. Nem volt valami sok amit eddig ivott de örült hogy egyáltalán ez sem tünt fel Jacknek. És kezdte egy rossz érzés is hatalmába keríteni. Nem tudta mi is az pontosan, de már érzett ilyen különleges ízt azelőtt. Más volt mint egy emberé. Eddig még csak egyszer érzett hasonlót, vagy kétszer.*
~Az a farkasnő a ligetben. És még egyszer..~
*Hirtelen villámként csapott bele a gyanú és döbbenten figyelte a fiú reakcióit, de semmi különöset nem vett észre eddig. Semmilyen árulkodó jelet, vagy modatot. Mégis biztonságosabbnak találta ha nem iszik többet a fiúból. Annyira sejtelmes érzése támadt hogy kicsit alábbhagyott a lelkesedése és azon kezdett el gondolkozni hogy vághatná ki magát a dologból.*
~Miért nem uralkodtam magamon. Nem akarok csak azért lefeküdni vele hogy inkognitóban maradjak és ne is igyak. Talán inkább letesztelem.~
*Tudta hogy az egyetemi kollégium a szálláshelyük a vadászoknak így nem volt nehéz megkérdezni, csak megfelelően kellett köríteni a dolgot. Viszonozta a simogatást és úgy tett mint aki már teljesen belelovalta magát a dolgba. Végigcsókolta az állát le a nyakáig és közben a mellkasát simogatta Jacknek, majd a füléhez közelebb hajolt és imitált sóhajtások közepette a fülébe súgta.*
-Hol laksz?-
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 19:42:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Jack élvezte, ahogy a lány nyelve végigsiklik a nyakán. Kezét becsúsztatta a ruhája alá és.....jég hideg volt. Egy pillanatra még a lélegzete is elakadt, és alig fél másodperc múlva a sok kis részlet, a kép megannyi darabja összeállt. Szinte könnybe lábadt a szeme, bár nem tudta volna megmondani, hogy a félelemtől-e, mivel a lány szája épp a nyaka magasságában volt, vagy pedig a boldogságtól, hogy végre bebizonyosodott, hogy nem csak egy csapat őrült közé csöppent. Minden, amit olvasott, amit látott a képeket... minden valóság. Szkepticizmusa leghalványabb szikrái is kialudtak, amikor a lány megkérdezte, hol lakik. Valószinüleg ő is gyanakodhatott.. valahonnan rémlett neki, hogy a vadászok vére nem teljesen olyan, mint az embereké, és a lány épp az imént ivott a szájából. Megnyalta ajkait, még mindig szivárgott belőle a vér..'A kertvárosban' - mondta Jack 'Ott is dolgozom egy kis családi étteremben.' és kezével fölfele kalandozott a lány testén, a feje felé..

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 20:21:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia megborzongott a fiú érintésétől. ujjai melegek voltak de valami balsejtelem uralkodott el rajta, főleg hogy érezte a fiú pulzusa szaporább lett. Valami izgalom hatására is történhetett,de nem volt elbizakodott e téren, főleg eddigi a távolságtartása miatt. Ahogy Jack keze feljebb kalandozott a feje felé, egyre kellemetlenebbül érezte magát. Nem talákozott sok vadásszal eddig, de úgy gondolta jobb ha hallgat a figyelmeztetésre és Dzsamilla reakcója is eszébe jutott. Nem hitte hogy megbízhat bene, főleg ezek után hogy evett belőle. Egy gyors mozdulattal ellökte magát tőle és mosolyogva intett felé.*
-Talán folytassuk máshol? Vagy máshoz lenne kedved?-
*Hangja írónikusan csengett és várta hogy talán felfedi magát, de tetszett neki hogy játszadoznak kicsit. Nem állt szándékában megölni, de ha kell megvédi magát. Szeme vadul csillant és egy mosolyt küldött a fiúnak.*
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 20:56:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Maradjunk a másnál' mosolyodott el a szakács. Ö is tett egy fél lépész hátra, és ökölbe szoritotta a kezeit. Elmosolyodott, végre őszintén: eljött az a pillanat, amikor tényleg annak érezheti magát, ami. Elérkezett az idő, hogy mindazt, amiről eddig csak az ódon könyvekben olvasott, most valóságáá változtassa, megtegye az első lépést afelé, hogy a jövőben róla szóljanak ezek a könyvek. Lábait erősen megvetette a földön és a lány szemébe nézett. Mintegy kihivóan végignyalta vérző száját, tudta, ez az, ami a lánynak igazán kellett. De.. ez a lány nem lány.. ez a lány egy gonosz halott, az emberiség mételye, egy hordozója a megtestesült túlvilági gonoszságnak. Valamilyen fura és perverz borzongás futott végig a gerincén, belegondolt, hogy pár másodperccel ezelőtt még a lány karjaiban pihent. Igen, talán ez volt az a pillanat, amikor tényleg fölébredt, rájött, hogy senkiben sem bizhat. Vett egy mély lélegzetet és nekilendült. Első csapása a lány arcát célozta, majd az ütés lendületével és testsúlyával próbálta ledünteni a lábairól.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 21:27:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Amikor hallotta a fiú szavait már tudta hogy itt küzdenie kell. Remélte hogy nem lessz bántódása a fiúnak és sikeresen elkerüli a dolgot de valahogy a lelke egy sötét zugában örült a fejleményeknek. És most semmi másra nem volt szüksége csak erre az igazán gonosz énére.*
-Reméltem hogy ezt mondod.-
*Majd egy gonosz vigyor kíséretében kivillantotta fogait és nyelve hegyével megérintette.*
-Finom vacsi!-
*Majd egy csókot küldött a fiú felé és felkészült a támadásra. De ebben megelőzte Jack és egy ütést indított a feje felé. Ezt szerencsésen éppen hogy kivédte, de sajnos a rossz irányba lépett el és pont a fiú teste elé került. Így ő testsúlyával leteperte a lányt a földre és egy nagy esés kíséretében landoltak. Bár ez inkább a lánynak fájhatott.*
-Ó drága, hát mégis csak ezt szeretnéd?-
*Majd lábát szétterpeszve meglökte magát a földtől hogy a fiú felé kerekedhessen.*
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 21:55:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Jack tervének megfelelően megfelelően elsodorta Fúriát. Az egyetlen gond az volt, hogy a terv idáig tartott. Ellenfele kihasználta pillanatnyi tétovázását és egy ügyes mozdulattal fölé került. Ebből több minden is kiderült Jack számára. Például az, hogy a lány gyakorlottabb verekedő, mint azt ránézésről gondolta, de az is, hogy a könyvek sajnos nem tévednek a vámpirok természetfeletti erejét illetően. Ahogy a lány fölé hajolt, Jack nem tudott másra gondolni, minthogy ismét a nyakára pályázik. Bal kezével megragadta a lány ruháját és megpróbálta megfejelni, majd mikor rájött, hogy valószinüleg ez hamarabb törné be az ő fejét mint a lány orrát, inkább a könyökével folytatta a munkát. Pár ütés után kisérletet tett arra, hogy baljával lelökje a lányt magáról.

Furia
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 22:32:20  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Ahogy Jack felé kerekedett, megkísérelt beleharapni, hátha egy kis vérveszteségtől legyengül és így könnyebb dolga lenne vele. De ez nem sikerült, mert egyik kezével megragadta a ruháját a másikkal pedig egy ütést mért a fejére. Ezt hirtelen nem tudta kivédeni és fájdalom sugárzott szét az állában. Majd a bal kezével megpróbálta lelökni a lányt magáról, de erre megmarkolta a lány a kezével és azt kicsavarva felugrott, majd egy nagy lendülettel megpróbálta felrántani és hátatfordítva neki megpördült majd egy ütést célzott a férfi mellkasa felé, amit minnél nagyobb lendülettel próbált megvéghez vinni. Eszébe jutottak a régi edzései és már bánta hogy nem gyakorolt kicsit többet. De sajnos nem volt kivel mostanság. Így megpróbált minnél jobban érzékeire hagyatkozni és felidézni minden apró mozdulatot.*
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-2-18, 22:50:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Az első ütés után a lány fölrántotta, és egy hatalmasat csavart kezén. Szerencsére izületei elég lazák voltak, igy alig pár csillagot számolt össze, mire szeme kitisztult - hogy láthassa, ahogy a lány ökle egyenesen a mellkasa felé száguld. Fúria ütése olyan volt, mint a lórúgás. Jack érezte, hogy megroppan a szegycsontja, talán meg is repedt, ő pedig hátratántorodott. Nem volt ideje, hogy a fájdalommal foglalkozzon, a nagy részét úgyis elnyomta az alkohol és az adrenalin. Nekilendült, és jobb lábával egy adag havat rúgott a vámpir arca felé, majd ahogy lába földet ért, a lendületét kihasználva egy bal horgot inditott a lány arca felé.

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
2 / 10 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban