Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Kocsma a teli korsóhoz
27 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  Következő
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-23, 19:39:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Alister nagyot sóhajtott.*
-Valóban nem változnak semmivé, ugyanakkor ők az életben maradásért ölnek, míg a farkasok csak szimplán passzióból. De a bennük lakó fenevad, ami mind a két fajban jelen van, az ugyanúgy megvan bennem, benned, mindenkiben. Lehet, hogy ez az ára annak a testi erőnek és fölsőbb rendűségnek, amit az átváltozással nyernek. Nem tudom. Az is eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha ezek a lények azért vannak, hogy uralkodjanak felettünk? Vagy az ő megjelenésük csak egy ellen reakció, a természettől. Amiatt a sok pusztításért, környezetszennyezésért, erdőirtásért stb.

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-23, 19:45:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Nemtudni.Szerintem inkább az életben maradásért őlnek.Hisz ha nem ennének lefogynának,elgyengülhetnek vagy mi.-mondta kutatva emlékei között.
-Nem hinném,hogy felsőbbrendúek lenének.Szerintem egyfokozatonb vagyunk,csak ők valahogy másak.Nem létezek egyfajta faj,mint az emer,másik ojan nemlehet.-és ezen a kijelentésén elcsodálkpozott.Nemszokott beszélni ezekről.

Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-23, 19:56:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Szerintem az ember fölsőbb rendű az állatoknál. Hogy miért? Azért mer képes uralkodni rajtuk, vagy akár elpusztítani őket. Persze ez a hatalom felelősséggel is jár, hiszen nem ölünk meg minden állatot, de például, nem is hagyjuk, hogy túlságosan elszaporodjanak. Ugyan ez elmondható a vámpírok, vérfarkasok és az emberek kapcsolatáról is. Mert ha belegondolsz nekik hatalmukban áll elpusztítani minket, de mégsem teszik. Ha egyik napról a másikra minden embert megölnének, akkor nem maradna mit enniük. Persze az állatokat megehetnék, de kétlem, hogy azok ízletesebbek lenének nálunk.

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-23, 19:59:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Szerintem csak táplálékok vagyunk számukra.De ebben igazadvan,hogy bármikor megölhetnének minket.Szemeiben megannyi hihetelenkedés villant meg,de nem szólt semmit.
~Fura az élet.Titkok,és sok misztikum.Vajon megeljük a megoldást?~A válaszok messze,és magasan voltak az ő tudásuk hoz képest.

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-2-23, 20:35:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina kicsit kezdett bóbiskolni,amikor a telefonjába beleszóltak.Gyorsan felkapta,és félbeszakítva Alistert a beszédében,felvette és felállt egyből.
-Tessék.-mondta és kicsit elsápadt.
-Gőnök?!Mit akar?-kérdezte meglepetten.-majd a hírek hallatán egy lesújtó tekintett villant meg arcán.
~A szemét~gondólta és mérgesen ment kifelé.
-Bocsás meg Alister,de dolgom van.A főnök kicsit begolyózott.-és avval kezetfogtak,és Karolina kilépett az ajtón,és ment az utca felé.

Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-24, 17:23:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Karolina távozása után neki sem volt maradása. Megitta az italt, majd fizetett és távozott. Kilépett a kocsma ajtaján, tüdejét teleszívta friss levegővel. Jól esett neki a kocsma füstös légköre után. Végül elindult hazafelé. Út közben újra átgondolta azokat a dolgokat, amikről Karolinával is beszélgetett.*

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 11:08:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*A Kertváros irányából két alak tűnt fel az utca félhomályában, Alister és Emma. Az épület előtt megálltak, Alister a nő felé fordult.*
-Hát, itt volnánk. *mutatott az ajtó felé. Mivel a Ligetben teljesen átfagyott és amúgy is szeretett volna inni valamit, úgy döntött, a lánnyal tart.*
-Ha nincs ellenedre, meghívlak egy italra.
*Beléptek a Kocsma ajtaján, majd kerestek egy üresen álló asztalt. Alister ráterítette kabátját a szék támlájára él leült.*

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 11:13:30  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

*Emma letette a táskáját és Alister mellé ült. Még mindig fázott, bár már nem annyira, mint a ligetben.*
-Azt mondtad meghívsz egy italra. Akkor egy kicsi bort kérnék. Rég ittam már.

The day has died.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 11:23:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Az nekem is jól esne. *leszólított egy pincért és rendelt egy üveg száraz fehérbort.*
-Mióta élsz itt, a városban? Vagy csak átutazóban vagy?
*A Kocsmában a szokásosnál kevesebben voltak, csak néhány helybéli srác.*
~Hmm, vajon miért költözik egyre több ember Topolyába? Az tény, hogy jó az egyetem és van munkalehetőség, de ez a környező városokról is elmondható. Talán errefelé több a látványosság, vagy nem olyan unalmas, mint a többi nagyváros? Az már biztos, hogy errefelé mindig történik valami… ~

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 11:29:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

-Letelepedni jöttem ide. Szakítottam a múlttal és a családommal, szabad akarok lenni. A szüleimmel már egy ideje nem jövök ki, de ezt most meguntam és idejöttem.*Közben a pincér meghozta kettőjüknek a bort* -Köszönöm. Hmmm, ez nagyon jó. De most nem ez a lényeg. Szeretnék itt élni, munkát keresni. És érdekelnek azok a mende-mondák amik a városról keringenek. Kíváncsivá tett. És én egy kíváncsi fajta vagyok.*mosolygott és ivott egy korty bort.

The day has died.
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 11:43:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Alister belekortyolt az italba.*
~Mendemondák? *elmosolyodott.* Végül is, sok pénzt hoz a városnak ez a… ez a… minek is nevezzem? Babona turizmus, igen talán ez a helyes kifejezés. Sok turista érkezik ide csak, hogy lássa ezeket a furcsaságokat. Ha jobban bele gondolok, nem ez az egyetlen ilyen hely a világon. Ott van az 51-es körzet, az ufó hívők Mekkája. Vagy Erdély, a Drakula fanok kedvenc kiránduló helye. Topolya lehetne a misztikus lények birodalma, vagy valami ilyesmi.~ *Lelki szemei előtt már meg is jelent egy kép. Egy kép amint kisgyerekek ugrálnak a kísértet kastélyt formáló játszóházban, miközben a város széli, valódi kastély panoptikumnak van berendezve, hatalmas viaszbábukkal.*
-Szerintem jól választottál, ebben a városban nem nehéz elhelyezkedni.

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 11:51:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

* Emma egy ideig bámult maga elé. Ismét eszébe jutott a családja. Ahogyan apja az anyját megverte és ő nővére karjaiban sírt az ajtó mögött. Aztán később a nővére is elfordult tőle, elment egy ismeretlen férfival, pedig még csak 10 éves volt.~ Megígérted, hogy együtt leszünk örökre~*gondolta ,aztán ráeszmélt, hogy hol van és Alisterre mosolygott.* - Hol is tartottunk? Ja, igen. Remélem is, hogy sikerül elhelyezkednem. Elvégre munka nélkül nem nagyon tud megélni az ember, nem igaz?

The day has died.
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 12:09:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-De, igaz.
*A lány arcára kiült a szomorúság, de csak egy pillanatra. Aztán föleszmélt, rájött, hogy hol van és mosolyt erőltetett az arcára. ~Szegény, biztos a múlt árnyai nem hagyják nyugodni. Nekem szerencsém volt, viszonylag boldog gyermekkorom volt. Bár az apámat csak ritkán láttam és a rokonaim is elég furák voltak, de ennek ellenére nem panaszkodom. Mindenem megvolt, semmiben sem szenvedtem hiányt. Életem egyetlen szomorú eseménye anyám halála volt. Sok generáción keresztül a család minden női tagját már fiatalon elragadta a halál. Leukémia, a gének gonosz tréfája, hogy eddig csak a női ágon öröklődött tovább. Bár az én génjeimben is ott lappang, de nem hinném, hogy én leszek az első férfi az Athemus családban, aki ebbe fog belehalni. Inkább a leendő gyermekeimet féltem. Ezért tanulok orvosnak, hogy egy napon meg tudjam szakítani ezt a láncolatot.~
*Töltött magának egy kis bort, majd megkínálta vele Emmát is.*
-Tölthetek?

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 12:26:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

-Persze*bólíntott és odarakta a poharát Alister elé, aki töltött még bele bort. Emma el kezdte bámulni a poharát, újra.*~Olyan kedves ez a férfi. Nem úgy mint apám. Mindig csak verte anyámat és miután elment a nővérem, már engemet is vert. Csak a nővérem mert vele szembe szállni. Aztán amikor anyát elütötte egy autó. A temetés napjára tervezte az esküvőjét azzal a nővel. És balhét is rendzett, mert mi a temetésre mentünk nem az esküvőre. Hogy is várhatta ezt el tőlünk? Gyűlölöm azt a nőt. Életem fő megkeserítője. "Csináld ezt, csináld azt, csináld amazt". Jó volt elmenni és egy hatalmas pofont le keverni neki. Apa mekkorát is nézett. De megérdemelték. Elvégre 21 éves vagyok, nem kötelezhetnek, hogy takarító nő maradjak náluk. Keresnem kéne valami normális munkát.~*Felemelte a fejét és Alisterre nézett.- Te hol dolgozol és mit? Tudnál ajánlani nekem egy munkhahelyet, vagy valami munkahely tanácsadót?* majd kortyolt egy újabbat a borából.*

The day has died.
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 13:03:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Munkahelyet? Nos, a télen egy közeli kávézóban dolgoztam, fél műszakban, hogy tudjak mellette tanulni. Egész jó hely volt, a bérek elfogadhatóak. Aztán itt van a helyi diszkó, talán ott is akad munka, gondolom. ~A sztriptíz bárt inkább nem említem meg, még rossz néven venné.~ De, akár föl is adhatnál egy hirdetést.
*Alister megitta az utolsó korty bort is. A csapos épp letörölte a pultot, az egyik pincérnő leszedte az üresen maradt asztalokat. A Kocsmában nagy volt a pangás.*
-Vagy, akár itt is dolgozhatnál, népszerű hely.

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 13:13:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

-Még nem tudom. Egyáltalán hol tudnék tanulni? Nincs egy árva fityingem se. Apáméktól úgy viharoztam el, hogy már négy éve nem kaptam pénzt. A nővérem mondta azt, hogyha táncosnak mennék el akkor világhírű lehetnék.-*Álmodozva felnézet a plafonra* -Kis korunkban amikor apu nem volt otthon anyunak táncoltunk, aki imádta nézni és mindig tapsolt. Bármilyen zenére tudtunk táncolni. Nővéremmel még egyszre versenyt is nyertünk. Azok volt bizony a szép idők.*sóhaj* Köszi a bort és munkahely lehetőségeket.-* azzal felállt és felkapta a batyuját*- Majd még holnap átgondolom. Megyek és keresek egy helyet, ahol meghúzhatom magamat. Még egyszer köszönöm szépen.

The day has died.
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-2-26, 13:21:28  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Emma távozott, Alister kikérte a számlát. ~Szegény lány, rossz lehetett a gyermekkora. Kicsit emlékeztet Dox-ra, bár ő soha sem csügged.~ Nagyot ásított, közben a pincér kihozta a számlát, Alister fizetett, fölvette a kabátját és távozott.*
-Holnap is lesz nap. *Mondta a kijárat előtt, elindult hazafelé.*

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-3-6, 16:03:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Mikor belépett a kocsmába, nem volt nehéz magára vonzania a tekineteket.A közel 110kg-os férfi bakancsa alatt meg-megdobbant a fapadló.Éles vonási az arcán elégedettségről, és magabiztosságról árulkodtak.Lassan körbe nézett, majd nyugtázta magában ,hogy senki nem volt hozzá fogható méretű.Egyenesen a pult felé ment, és egy whiskeyt kért a meglepett csapostól...*
-yaa ,és a whiskey mellé, kellene egy infó is, kisbarátom...
*dörögte a fogai közül*
-egy Cafe La Plata nevezetű kávézóra lennék kiváncsi.Merre találom?
*a pultos kitöltötte az italt, majd elmagyarázta ,hogy melyik utcában, és hol találja az épületet.*
-kössz haver, a maradékot tartsd meg...
*Rakta a pultra a pénzt.Körbenézett, és az arcokat fürkészte.Mindenki a saját lapos kis életével volt elfoglalva.Kis csoportokban ,vagy teljesen egyedül itták a bóditó nedüt, a szivük fájdalmának enyhitésére...*
~Micsoda egy szánalmas hely...~
*nézi megvetően az embereket*
~kis ,szürke egérkék.Inkább italba folytják a bánatukat ,az asszony, vagy a meló miatt.Magasról tesznek az életre, nem nagyon érdekelheti őket a sorsuk.Beletörődnek. és hagyják, hogy elrendeződjön minden magától...~
*Nem kellett messzire mennie, a saját családjában is volt ilyen ember...*
~Hehh, ezek is olyanok ,mint az apám.Szánalmas...~

Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-3-7, 18:06:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Visszafordult a pulthoz, majd kért még egy Whiskeyt.Akkor látta meg az egyik városi ujságot a pulton heverni.Helyi ujság volt, mely a városban folyó eseményekről nyujt információt az olvasóknak.*
~hmmm ,Last Trade Corporation felvételt hirdet...~
*olvasott bele az apróba...*
~Testőrt keresnek?Ha nem lenne dolgom, akkor még meg is nézném magamnak.Talán ,majd máskor...~
*gondolkodott el,majd tovább nézte az ujságot, és érdekesnek tartotta a leirtakat...
~hmmm ,különös eltünések, bűnszövetkezetek, szinházmegnyitó...arrrgghhhh~
*hördült fel magában.Nem szerette az ilyen nyálas dolgokat...*
~farkasszerű lények riogatják az embereket ,utána meg kiderül, hogy csak,nagyobbra nőtt harcikutyák...~
~Na itt ,is van egy szinvonal...~
*Felhörpintette a whiskeyt, majd eltette az ujságot, kifizette az italt, és elindult, hogy megkeresse a kávézót, a csapos utbaigazitása alapján...*

Anelma
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:14:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Hirtelen nagy lélegzetet vett és belépett az ajtón.Sokan megnézték őt hisz látszott rajta ,hogy nem idevalósi.Hosszú,aranyszőke haj,feltűnő vörös öltözék,cowboycsizma.Ilyen öltözéket nem minden nap láthat az ember.Látszott rajta ,hogy megszeppent és nem tudta mit kezdjen magával.Így helyet szorított magának a pultnál és várta ,hogy sodorják az események hátha lát egy ismerős embert vagy valaki esetleg leszólítja.
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:18:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

* Meggondoltam magamat és inkább a kocsmába mentem. Mikor beléptem szabályszerűen képen vágott az alkohol szag. A nyüzsgés és a kiábáls ugyan olyan volt, mint amikor először jártam itt. Körülnéztem hátha látok egy ismerős arcot, de semmi. Így fogtam magamat és leültem egy különösen csinos, szőke nő mellé. Látszott rajra, hogy új, ezért megkérdeztem.*-Te nem idevalósi vagy ugye?

The day has died.
Vissza az elejére
Anelma
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:27:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Már fél órája üldögélhettem magamban mikor egy kedves és csinos lány leült mellém.Beszédbe elegyedtünk:
-Te ugye nem idevalósi vagy?
-Hogy találtad ki?Amúgy tényleg nem most érkeztem ide egy messzi országból hátha itt találok esetleg valamilyen munkát.
~Hmm milyyen kedves lány remélem csak ilyen emberekkel találkozok a városban jobb lenne a múltat elfelejtenem.
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:38:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

- Jók a megérzésem*msolyogtam, mikor kérdezte, hogy honnan sejtettem, hogy új.*Egyébként látszik, hogy nem idevalósi vagy. Nem az öltözeted, hanem úgy elve. Meglátszik az emberen. Az én nevem Emma Shadow és táncosnő vagyok.-*majd a kezemt nyújtva megkérdeztem*- És te?

The day has died.
Vissza az elejére
Anelma
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:47:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Kedves mosolyt villantott rám és mondta ,h jók a megérzései.Viszonoztam a mosolyát és kezet ráztam vele.Emma volt a neve.Szép név.Így hát én is bemutatkoztam:
-Az én nevem Anelma Lumoava.A nevem azt jelenti ,h varázslatos Anelma.Mellesleg mindenkivel ilyen kedves vagy?Rámférne a segítség.
~Most nagyon leégethetem magam ,hogy egyből letámadom a problémáimmal.Hányszor mondták ,hogy oldjam meg magam.De ebben a helyzetben segítséget kell kérnem.
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:53:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

-Szép név, nekem tetszik. Mindenkivel kedves vagyok és szívesen segítek neked. Én is így kezdtem és csak a puszta szerencsének köszönhettem, hogy másnap már volt állásom és szállásom. Ha nem is talász elsőnap munkát, egy ideig lakhatsz nálam.*majd a kezemet a válára raktam és úgy folytattam. Csak, hogy ne érzze magát egyedül*- Vagy dolgozhatnánk együtt. Bár igaz, hogy a sztriptíztáncosnői állás megvetett szakma, de van még ott felszolgáló és csapos állás. Nos, hogy tetszi az ötelet? Nemérdekel, hogy idegen vagy. Kedvesnek tünsz.

The day has died.
Vissza az elejére
Xecsq
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 19:59:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Hangosan nyílik a kocsma ajtaja amikor is két ifjú hősünk megérkezik a Talponállóba*
-Eléggé egy lepukkant hely ohhhh de legalább vannak csajok
*mosolyodik el és már most tudja hogy nem fognak unatkozni*
~De egy balhénak jobban örültem volna....~
-Te Ren mit iszunk?
*kérdezi társát akiröl tudja hoyg szintén az jár a fejében ami neki legalábbis reméli de ha mégsem akkor majd elmagyarázza neki*
-Nah kokainról és heroinról egy szót se mostantól jólszituált üzletemberek vagyunk...
*igazítja meg X a gallérját és lassan elindul a pult felé*
-Estét a hölgyeknek
*szól oda a két láynnak mert ő iylen kulturált és rendes fiatalember(nek álcázza magát)de ez most nem számít*
-Én X vagyok ő pedig a társam Renard
*mutakozik be és közben leadja rendelését a pultosnak*
-2 Sassapariját és 2 vodkát...
*kéri ki az italokat miközben unottan rágyújt egy cigarettára*
Vissza az elejére
Anelma
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 20:15:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Köszönöm a kedvességedet nagy segítség lenne számomra ha veled lakhatnék egy ideig.Ezek közül a szakmák közül bármelyik jó lenne nekem csak tudjak vele pénzt keresni!Akkor nekem is nagyon nagy szerencsém van ,hogy van már hol aludnom!Nem mindennap botlik bele az ember ilyen kedves embrekbe mint te.Sajnos ezt tapasztalatból tudom.Ezért is kellett elhagynom a szülőhazámat.
~Ilyen kedves lányt!Köszönöm Istenem!
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 20:22:19  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

- Köszönöm, hogy kedvesnek gondolsz. Tudom milyen az, ha valakinek segítségre van szüksége. Csak azt remélem,hogy Mr. Vendetti- a főnököm- nem fog szólni, hogy egy ideig nálam húzod meg magadat.*Majd felálltam és nyújtóztam egyet. Néhány közelben lévő részeg férfi a szemét mereszgette. Ezt észre véve abbahagytam és szóltam Anelmának.*-Induljunk.

The day has died.
Vissza az elejére
Anelma
HozzászólásElküldve: 2006-3-8, 20:44:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Én is nagyon remélem ,hogy nem szól.Nem is tudom ,hogy hálálhatnám meg a határtalan kedveséged.Lassan szerintem induljunk mielőtt a részegek jelenetet rendeznek.Nem szeretnék a részese lenni.
*Kiléptünk a kocsma ajtaján.
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2006-3-13, 11:18:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

*Lassan, de határozottan nyílik a kocsma ajtaja. Mögötte egy sötét, magas alak tűnik fel. A háta mögött lévő utcalápma fénye miatt, arcából semmit nem lehet látni. Mintha az ajtóban egy nagydarab árny álna csak. De pár pillanat mulva az alak belép a kocsmába és becsukja az ajtót. Ennek következtében láthatóvá válik egész valója. Pár ember abbahagyja a beszélgetést és hunyorogva bámul rá. Páran pedig még az érkezését sem vették észre. Az idegen nem tétovázik sokáig az ajtó előtt álva. Még körülnéz és elindul egy, a kocsma végében lévő üres asztalhoz. A kocsma parkettája nyöszörögni kezd a lábai alatt. Mikor odaér még megáll a szék előtt.*
~Hát nem spórolnak a fűtéssel.~
*Gondolja és ezután kabátját szétrántja. Kabátja alatt ruhája szintén fekete volt, viszontm egtépázott. Tökrözte a vele történt eseményeket.*
*Ült ott még egy darabig és gondolkodott, olyannyira, hogy rendelni is elfelejtett.*
~Mennyi emlék... deh végre legalább újra ittvagyok... kiváncsi vagyok mit fognak reagálni... igen ők az asztalnál... rajtuk láttam.. nem szivesen látnak itt újra... meg kell tudnom minél előbb...~
*Üldögélt még ott egy darabig... Azután hevesen felált az asztaltól és elindult a kijárat felé. A padló még ide felé jövet is nyöszörgött lassú léptei következtében, most pedig heves léptei alatt majdnem, hogy összeroskadt. Mielőtt kilépett volna a kocsmából még vetett egy utolsó pillantást a rá hunyorgó alakokra. A pillantása nagyon jellegzetes volt, hiszen ezt a rá jellemző gonosz mosolyával körítette. Ezután kilépett az ajtón és elnyelte az éjszaka.*

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
27 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban