| Szerző |
Üzenet |
| < Belváros ~ Cafe La Plata & Restaurant |
|
|
|
Elküldve:
2006-3-4, 0:53:05
|
|
|
|
|
Persze, csak nyugodtan..
×int előzékenyen, s illedelmessen másfelé néz, amíg az telefonál, s a lapot vizslatja újra, bár most nem veszi fel az asztalról. Aztán amikor a nő befejezi, s nyújtja a kártyát, átveszi tőle×
Rendben, miért is ne. Még találkozunk, kisasszony..
×mosolyog a nőre, mélyen belefúrva tekintetét a másikéba, talán egy röpke pillanatra csapdába is ejtve azt, aztán elordul, és az újságját igazgatva köszön el×
Vigyázzon magára, kellemes éjszakát...
×amint a nő távozott, magához inti a felszolgálót, fizet, nagy borravalót adva, hiszen sokáig voltak nyitva, kettejükért, aztán feláll, majd kabátját magára öltve távozik...× |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-5, 18:44:10
|
|
|
|
|
*Abra arra lett figyelmes, hogy egy ismerős alak suhan el mellette, kinyitja a kávézó ajtaját, és távozik a helyről. Valahonnan nagyon ismerős volt az arca, de a világért sem akart eszébe jutni, hogy honnan. Aztán a felismerés villámként hasított belé, amikor rájött, hogy ez az általa "bosszantóanhülyevigyorúbácsi"-nak elkönyvelt fiatalúr volt, akivel régebben a kocsmában találkozott. Jót mulatott magában azon a tényen, hogy mennyire nem volt egyikük sem odavaló, mégis ott ismerték meg egymást. Aztán tekintete órájára tévedt, és meglepetten vette tudomásul, hogy milyen későre jár.*
- Az hiszem itt az ideje, hogy a távozás mezejére lépjek, különben keresztbe lenyelnek otthon. Lexi, szerintem ez rád is érvényes, bizony, ilyen sanyarú a a tizenévsek sorsa. *kacsintott a lányra, majd Amy-hez fordult* -Igazán örülök, hogy megismerhettelek, itt a telefonszámom, hívj fel, ha majd szeretnéd, hogy megmutassam neked a várost. *nyújtott át egy kis papírcetlit, rajta a telefonszámával. Összeszedte a holmijait, fizetett, és Lexivel az oldalán távozott a kávézóból.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 16:07:22
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
*A kávézó ablakain egy megtermett férfi körvonalai rajzolódtak ki, ahogy egyre közelebb ment az épület felé.Lassabbra fogta lépteit, és folymatosan figyelte a kávézó környezetét.Utcák, utcasarkok, épületek, háztetők, ablakok, ajtók...
Körkörös figyelést végzett menet közben ,mert szüksége volt minden részletre egy esetleges támadás kivédésére.Érezte ,hogy valami készül ellene, de nem tudta összerakni a képet...
*egy uj megbizó...ehh, ezek azt hiszik ,hogy csak ugy dobálhatnak engem?!?Mi a francc van ezekkel?!?Elfelejtették, hogy ki vagyok?!?*
*Dühöng magában, és mikor belép a kávézóba, az ajtót sokkal gyorsabban huzza be mag után, mint kellene...*
~Na még csak ez hiányzott...~
*az egyik felszolgáló gyorsan odasiet hozzá, és elkezd panaszkodni, hogy legyen óvatosabb, mert ha nem ,akkor kidobja...*
-tényleg?!?
*Lassan a férfi felé tornyosul, és haragtól izzó szemeit a pincérre szegezi, aki viszont végig állja a tekitetét, mégha az alsója is tele ment .de nem menekül el...*
-ha-ha ,látom van vér a pucádban gazadagfiu!!!
*mosolyodik el ,és vállon veregeti a falfehér fickót...*
-nem kell parázni, nem lesz semmi baj...feltéve, hogy kapok egy whiskeyt...
*majd leült az egyik asztalhoz, és lassan körbenézett...
A bent ülők egytől-eggyig végig nézték az előbbi eseményt, és most kiváncsiskodó szempárak fürkészték a már megnyugodottnak vélt nagy embert* |
_________________ Amig nem látod őket ,addig a misztikum és a valóság között ,mély szakadék húzódik számodra... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 16:25:36
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
~Gratulálok Mordon!!!Ez szép volt!!!Most minden kis szürke alak megjegyzi a pofádat!!!~
*Mérgelődött magában, amiért ennyire ostoba volt, hogy nyilvánosan balhézott ,egy nyilvános helyen...*
~Mindegy, holnap majd elválik ,hogy meddig kell ebben a városban maradnom...~
*Közben visszajött a felszolgáló, és egy Whiskeyt hozott Mordonnak...*
-sajnálom uram *szólt feszengve* ,de csak ez az egy pohár whiskey van, mivel csak a teák miatt tartunk, és jelenleg elfogyott a készlet...
*Mordon a szemébe nézett a fickónak, majd a fogai közül préselve a szavakat igy szólt:*
-na ide figyelj pincérsrác!!!Ha továbbra is jóban akarsz lenni velem, keritel valahonnan még belőle, és nem idegesitsz tovább...Comprende???
-igen ,természetesen, elnézést uram...
*motyogta ,majd eltűnt a kávézó hátsó részén...* |
_________________ Amig nem látod őket ,addig a misztikum és a valóság között ,mély szakadék húzódik számodra... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 17:30:38
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*A kinti hidegben alig jéártak az emberek.A nap is leálldozott.A kávézóban sok ember üldögélt,és iszogatott meleg teát,vagy valami meleg italt.A kávézóba egy rendőr lépett be.Szőke fürtjei a szemei elé lógtak.Átfagyva meg avasan nézett ki.Arcát a sapkája takarta el a kíváncsiskodók előll.Alakját a kabátja takarja,ami négyszer volt nagyobb mint ő.A púlthozment.
-Elnézést egy meleg teát kérnék.-mondta. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 17:46:26
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
*Felhörpintette az elé rakott italt, és várt az ujabb whiskeyre, miközben elővette az ujságot a dzsekijéből, és olvasgatni kezdte.Épp az apróban olvasott, egy eladó vadászfegyverről, amikor a kávézóba egy egyenruhás nő lépett be...*
~A fenébe, már csak egy zsaru hiányzik...~
*Tépelődött, de a rendőr szerencsére nem foglalkozott vele, hanem odament a pulthoz, és rendelt...*
~remélem a csapossrác nem hivja fel az előbbi incidensre a figyelmét a zsarubébinek...~
~az a fickó egészségére nézve nem jelentene tul jót...~
*Morgott magában ,majd álszenten tovább olvasgatott...* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 18:01:31
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina nézelődött a helységben,és meglepve vette észre a nagydarab férfit,aki éppen egy újságot olvasott.Kicsit végigmérte,és elgondolkodottVizslantásából a felszolgáló térítette vissza.Visszakapva tekintetét elmosolyodott.
-Köszönöm uram.-avval belekortyólt a finom meleg italtba,é levette sapkáját.Haja hátúl összefogva,kék szemei a fino cseresznye teába meredtek.
~Álmok.Fenébe velük.Mégis annyira félelmetesek.Vajon igazzáválik?Nemtudom.Mindeggy.Remélem nem.~gondolta.Gyorsan körbetekintett újból és kíváncsian lépkedett a nagydarab férfi felé,aki látszólag nem vette észre.Léptei halkan koppantak a padlón.A csapos kissé feszengve nézte végig ezt.Majd elhúzódott onann.Karolina levetette a kabátját,és bal karjára hajtotta.
-Elnézést uram.Csatlakozhatok az ön társoságához?-kérdezte kíváncsian,persze vidáman.
~Remélem nem zavarom az urat,és nem fog elkűldeni.Tudom,hogy sokan utálják a rendőröket,de remélem nemvagyok annyira utálato alak.~ahogy gondolkodott teája vidáman gőzőlgött. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 18:35:51
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
~Vadász ,és fegyverbolt...Ez az!Ez kell nekem.Vennem kell a Desert Eaglehez...~
-Elnézést uram.Csatalakozhatok az ön társaságához?
~Mi a...hoppá, ez meg mit akarhat?~
*letette az ujságot az asztalra, majd a nőre nézett, és mosolyt erőltetett az arcára*
-Bár nem számitottam társaságra, de azért nyugodtan leülhet...
*Vette lazábbra a figurát...*
~yoo-l néz ki a csaj...mit kereshet a rendőrök között?~
-Mi ujság a nagyvárosban hölgyem?
*kérdezte ,miközben a felszolgálófiu megérkezett a whiskeyvel...*
-mi tartott ennyi ideig pincérsrác?
*üdvözölte, nem a legbarátságosabb módon...arcáról eltűnt a mosoly ,de próbált higgadt maradni*
-ööö, most értem vissza a sarki közértből...*motyogta, a whiskys üveget szorongatva*
-mindent a vendégekért, nem igaz?Na tölts egyet, és menj vissza a helyedre...
*dörögte, a rendőrnő nem kis meglepetésére..*
-sajnálom...*fordult vissza a zsaruhoz* hol is tartottunk?
*mielőtt válaszolt volna a nő ,Mordon ujra megszólalt...*
-ááá, még be sem muatkoztam hölgyem...
*ravasz mosolyra huzta a száját...majd kezet nyujtott a rendőr felé...*
-Mordon.Mordon Wendels.
*ezzel tul messzire merészkedett.Szeretett játszani a tűzzel, de ez minden eddigi dobását felülmülta.Egy zsaruval beszélget ,és még a nevét is alárulja.*
~minél közvetlenebb, és barátságosabb az ember ,annál kisebb a gyanu...~ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 18:44:51
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina mosolyogva űlt le az asztaéhoz,és teáját lerakva az asztalla balábára tette a jobbat,és a hozzájuk érkező pincérre tekintett,és meglepődve nézett a férfire,ahogy beszélt a pincérrel,és nagyon zavarta,de nem látszott rajta.Amikor az elment a férfi bemutatkozott nekiKarolina megszorítota a férfi kezét,aki viszonozta,és majdnem a kezét össze is tőrte.
~A fene ez írtó erős egy alak.~gondólta,és megrázta a kezét.
-A nevem Karolina Mendez,és nem rég vagyok rendőr.Tudja ez volt az egyik elfogadható szakma,amit válalhattam,mert apám nem engedne máshová.-mondta kissé szórakozottan,és megigazította a haját is.
-És őn a tulaj?-kérdezett vissza,hisz még tájékozatlan volt e szempotból.
~Elég titokzatosnak néz ki,de kedves.De nemtudhatja meg,hogy ki is voltam régebben.Fegyver eldugva.Szolgálati fegyver töltetlen.Fenébe.Elhagytam a kis erszényemet.~ugrott be neki,és ledermedt egy picit.Védtelenűl járkált a városban.
~Szerencsére nem támadtak meg.~Majd kérdezte.
-Talán jobban szeretne pincérnőként látni? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 21:00:31
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina iszogatta a teáját és a férfi válaszára várt,de kapott egy hívást.Felvette.
-Gyere gyorsan az utcára.Rablás.Egy idős hőlgyetT
Karolina lerakta a telcsit,és bocsánat kérően nézett a férfira.
-Elnézését uram.Mindjárt jövök.Kérem várjon egy picit.-mondta.Majd felvette sapkáját,és kabárját,és kirohant a kávézóból egyenesen az utca felé,ahol történt az a fura rablás.Végig futott a házak között is. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 21:59:15
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Nemsokára belépett a kávézóba,és szomorkásan sóhajtott.Örűlt,hogy a férfi még ott űlt.Gyorsan odalépett és bocsánatot kért.
-Elnézést,de a munka hívott.-avval leűlt és felvette az előző ülőpózt,és figyelte a férfit,hhogy mit fog reagólni erre a kis malőrre.Nemnagyon tudta elképzelni,hogy a többiek rövid ídő alatt elkapják a teteseket. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-9, 22:29:48
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
*Miután bemutatkozott, a nő is elárulta a nevét.*
~Karolina Mendez...Megjegyzem e nevet...~
*Majd felvette a legelragadóbb mosolyát, és válaszolt a következő kérdésre.*
-Nem ,nem én vagyok a tulaj, de ahogy mondta...nos, igen.
-szivesebben látnám pincérnőként...
*közben végignézett a nő testhez simuló ruháján, melyből a lábak óvatosan szöktek elő...*
*telefon csörgés szakitotta meg a beszélgetésüket, majd a rendőr felállt, és elköszönt Mordontól*
-Elnézést uram.Mindjárt jövök.Kérem várjon egy picit.
*majd elviharzott, magára hagyva a férfit*
~Ehh, mindig ez a rohanás...~
*Ujra kezébe vette az ujságot, és egy tollal bekarikázta a fegyverbolt cimét.Szüksége volt a DEsert Eagle-jéhez lőszerre, és tartalék tárra, mert a legutóbbi használatkor elvesztette...*
-Hé pultosfiu!!!*fordult ülő helyzetben a sráchoz*
-ha szépen megkérem az Urat, akkor tölt még egy Whiskyt?
*kérdezte gunyolódva, majd miután megkapta az ujabb adagot, tovább olvasta az ujságot, amig meg nem érkezett a zsarubébi...*
-Elnézést ,de a munka hivott.*mondta lihegve a nő*
-semmi baj, de...
*telefoncsörgés.-Igen én.Értem.Akkor a megbeszélt időpontban.Rendben.*
-sajnálom, de most mennem kell...
*Majd felállt ,a pulthoz ment ,és kifizette a számlát.Kifelé menet elköszönt a rendőrnőtől.*
-a viszontlátásra hölgyem.Örülök ,hogy megismerhettem...
*pár prec mulva már a sétáló utcán volt, és gyors tempóban közeledett a cél felé* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-10, 15:35:22
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Viszlát.-köszönt el tőlle,és azután az órájára tekintett.
-Fura.Ki lehet az a bunkó,.aki ijenkor hív?-és a telcsijét megnézte.
~Jé!Tom!Vajon mit szeretne?~gondolkodott el,és felnyitva az óra fedelét pár gombot nézegetett.Gyorsan behúzódott egy kis helységbe.
-Tom hallasz?-kérdezte a kód bemondása utánn.Kis csörgés,majd cend.
~Hol lehet ez a mafla.?ekkor egy írtózatos böfögés.Karolina ijedtében hanyait is esett.
-Bocs de ettem éppen.-hallatszott a hang.
-Gondólhattam vólna.Miért hívtál?-kérdezte kíváncsian a lány.
-Mert gondóltuk a többiekkel,hogy újból összeállunk és megint mileszünk a kék csapat.Na mitszólsz?
*Karolina szemei elkerekedtek.Nem hitt a fülének.Nagyon régen volt a kék csapat tagja,de akkor is tüzérként.Túl kemény,és szigorúak voltak a szabájok.
-Hátt.Nemtudom.Már nem vagyunk olyank mint régen.Szerinted képesek lenénk rá?-kérdezte.
-Szerintem igen.Asszonypajti is hejeselt.Felajálotta,hogy ő lesz a konyhában a zakács.
-Tom ezt elhiszem.Rendben.Beszélhj a többiekkel,és hívj fel,hogy mi is a helyzet.-
A beszélgetés közben az óra tizenegyet ütött.
-Most mennem kell szia tom.-lavval lehajtotta az óra fedelét,és kilépett a helységből.Elköszönt a pultostól,és elindúlt járőrözni. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 12:38:07
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Nemsokára ismét a kávézóhoz értek.Karolina sokszor volt itt,és tudja,hogy szuper hely.Barátságo környezet,és meleg van bent.Belépve köszöntek,és egy üres asztalhoz űltek le.Nemsokára jött egy pincér,aki várta a rendeléseket.
-Én egy kis bort kérnék.Te mitskérsz?-kérdezte Emmától,aki nézgelődött a kávézóban.
-Jó hely ugye? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 12:46:58
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| - Egy csésze forró csokoládét.*-rendeltem a pincértől.*-Barátságos hely, tényleg. Nem is tudtam, hogy a városnak van ilyen része is. Eddig csak a bárkörnyékén, a ligetben és a könyvtárban jártam. Mióta vagy itt Topolyában? Miért jöttél ide? |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 12:50:59
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Hát elég régóta élek itt.Hosszú történet lenne mire elmesélném a történetet.Mondjuk úgy,hogy katona voltam,és iderendeltek régen.Nem akarlak untatni.-mondta kicsit elkomolyodva.
*Eszébe jutott édesapja,aki biztos halálra igúlhatja magát,hogy nem jelentkezett még nálluk,de megakarta úszni a kényes kérdéseket.
Főleg azokat,amik a sajt életére lenének kihatással.
-És te?Mióta érketél ide?Sok jó helyet ismerek Topolyában.És ez a legjobb szerintem meg az uszoda.-felete és megérkezve a teáuk kifizette. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 12:55:23
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| -Uszoda?*néztem nagy szemekkel*-Egyszer feltétlenül elmegyek oda. De én azért jöttem Topolyába, mert elegem volt a családomból. Apámból és a mostohaanyámból. Már korábban is mehettem volna a nővéremmel, de nem tettem. Máig se tudom miért.*majd felnéztem a pult fölötti órára és atz mondtam*-Sajnos idő van, mennem kell. Vár a munka. Remélem még találkozunk Karolina. Viszlát.*azzal ott hagytam az asztalon a forrócsoki árát és visszaindultam a bárba. |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-12, 15:59:02
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Viszlát Emma!-köszönt el a lánytól,és iszogatta borát.A pincér elvitte az italok árát,és más vendégekhez ment.Karolina elgondolkozott egy csöppet.
~Fura.Ha valaki elszökik,biztpos kerestetik.De nem ütöm bele az orromat ebbe.Szegény.Ehyre többen szöknek meg otthonról.Ezt nem lehet megakadájozni.Csak ha a szülők belátják,hogy tévednek,vagy a gyerek.~a pohárban lévó vörös nedü kezdett elfogyni.Az órája ekkor zőlden villogot párat.Megnézte.
~Ja igen.Elfelejtettem valamit.~felállt,és megigazítva a kabátját,alindúlt kifelé.
-Viszlát!-köszönt el a bentiketől,és kilépett a hideg utcára. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-13, 22:36:30
|
|
|
|
|
* Ahogy Miguell belépett a helységbe a lánnyal, mobiltelefonja jelezte, hogy üzenete érkezett. A rövid üzenet ebből állt.: "megérkeztem Topolyába. Találkozzunk a teli korsóban! Fontos! Anton." Miguellt meglepte az üzenet, bár korántsem volt váratlan. Régi mentora érkezett meg. Anton Volovska professzor a világhírű archeológus, történész, aki Miguellt a középkor misztériumai felé terelgette, és nem utolsósorban cinkostársa is volt a műkincsek illegális beszerzésében.
- Ne haragudjon kedves Acquiell most mindenképpen el kell mennem. Üzleti ügy. Itt a telefonszámom ezen bármikor elérhet. Szeretném, ha még találkoznánk.
*Azzal Miguell elbúcsúzva a lánytól kilépett a sétáló utcákra.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 15:34:58
|
|
|
Halandó
|
|
| *Ahogy a kávézóba lépett, megelégedve nézett körül. Tetszett neki a hely, az elvárásoknak messzemenően megfelelt. Mivel üres hely nem volt, ezért krölnézet és óceánkék szemeivel egy rangjához méltó embert keresett aki, megérdemli, hogy megossza vele társaságát. Szerencsére talált is távol-keleti nő személyében, aki éppen egyedül ült. Odasétált a nőhöz és megkérdezte*-Elnézést hölgyem, szabad a hely? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 16:22:00
|
|
|
|
|
*Yana meredten bámulta a barnás színű folyadékot, amelyet a helyiek cappucino-nak mertek nevezni. Igazándiból úgy volt vele, ha már Franciaországban van, érdemes kipróbálnia a helyi különlegességeket. Tudta, nem kezdheti az ittlétet szakéval, pedig most leginkább ahhoz lett volna kedve. Ez a nap fárasztóbb volt, mint az eddigi összes munkanapja együttvéve. Otthon, Tokióban reggelente csak köszöntek egymásnak munkatársaival, megkérdezték hogy van a másik, amelyre csak egyetlen helyes válasz létezett: "Köszönöm, jól." Mindezt persze a legangyalibb mosollyal adták elő, aztán mindenki ment a maga dolgára. Ezzel szemben itt a hogy vagy kérdésre órákig tartó kifejtős válasszal feletek az emberek, majdhogynem az élettörténetüket mesélték el, hogy milyen rossz, meghalt a kutyájuk, jön a foga a gyereknek, hullik a ház faláról a vakolat. De Yana úgy gondolta, hogy őszintén, ez ki a fenét érdekel. Nem értette, hogyan siránkozhatnak ennyit a helyi emberek, meg egyébként sem tartozik másra az ő egyéni kis problémájuk. Persze azért udvariasan végighallgatta, bólogatott, mosolygott, aztán ment a dolgára. Pedig biztos volt benne, hogy a bájolgás és az édes csevely nincs benne a munkaköri leírásában. Még mielőtt beleihatott volna a barna lébe, egy ismeretlen nő lépett oda hozzá, és afelől érdeklődött, szabad-e a mellette lévő hely. Yana azt hitte, ott helyben harakirit követ el, nem fért a fejébe, miért sújtják az ősatyák ezzel a rengeteg álérdeklődő emberrel, de ennek ellenére csak mosolygott és biccentett.*
- Kérem, foglaljon csak helyet. *mondta, majd nagy bátran belekortyolt a cappucinoba, mintha csak tősgyökeres topolyai polgár lenne.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 19:29:41
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Belépve a kávézóba kicsit megcsapta őket a finom meleg,és az illatok kavalkádja.Bent rengeteg ember beszélgetett,rámondhatták,hogy a hangulat a tetőfokr hágott.Leűlve egy csendesebb helyre,ahol kellemes meleg volt,rendeltek italt.
-Egyébként nem azért mondtam,hogy megbántsalak,csak már mindenkit üzéletembernek nézek.-mondta. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 19:37:04
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
*Hamarosan jött a pincér is és rendeltek:*
-Én ceyloni zöldet kérek szépen....Te?
*Mind mindig,most is kellemes volt a hangulat*
-Áá,semmiség,nem sértődök meg ilyesmiken,egyébként sem vagyok sértődős típus.Apropó...nem mondtad,hogy miért hagyod ott a melódat.- |
_________________ My past is my future,so what's my destiny? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 19:45:27
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Hát a főnököm kifáraszt,idegileg,és fizikailag is.Nagyon bunkó egy ember.Bezzeg amikor apámmal beszél dicsér,de ha leteszi össze vissza szid,és nem csak engem,hanem mindenkit.Szegény felesége.-mondta sajnálva az ismeretlent asszonyt.
-És te?Mit fogsz dolgozni?Vagy dolgozol már?-kérdezte,més a pincérhez fordúlt.
-Én egy vörösbort kérnék.-a pincér bólintott,és elindúlt a púlt felé.
-Seretek ezen a helyen lenni.Annyira jó,és hangulatos. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 19:51:36
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alister reggel még azt hitte, könnyű napnak néz elébe, a számítása azonban nem jöttek be, szokás szerint Az egyetemi előadás igencsak hosszúra sikeredett és csak késődélután ért véget. Bár maga a téma eleinte érdekesnek ígérkezett, a tudatalatti és az álmok közti kapcsolatról volt szó. De a prof szárazan és tömören magyarázta el az egészet, mint általában. Kiszabadulva az egyetemről Alister nem vágyott másra csak egy nagy csésze teára, így az első útja rögtön a Kávézóba vezetett. Belépve a kis helyiségbe levetette a kabátját, majd körbe nézett. A kávézóban több ismerős arcot vélt fölfedezni, köztük Karolinát. Egy számára ismeretlen férfival beszélgetett. Mivel már elég régen találkoztak úgy döntött, odamegy és köszön a lánynak.*
-Nocsak, kit fújt ide a szél? |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 19:52:34
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Aha,értem.Hát van ilyen,bizonyára én is ezt tettem volna a helyedben,alapvetően nem szívlelem az ilyen bunkókat.Ez egy kétszínű ember,valószínüleg van valami célja,hogy apád előtt dícsérget aztán ellened szegül.-
-Hogy dolgozni?Elméletileg egy semmittevő vegyok,hogy mit dolgozok azt majd az egyetem hozza magával meg a sorsom,ki tudja,talán meg sem érem
*Erre mit sem sejtetően elmosolyodott,jelezve ezzel,hogy veszélyes a munkája* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 20:00:39
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Tudod én ezért viselek fegyert.Persze nem a szolgálati fegyveremet.Apám egy örmester.Még mindíg a seregnél dolgozik.-mondta,amikor egy ismerős férfi lépett az asztalukhoz.
-Szia Alister.Mizu?Csatlakozol?-kérdezte,mikor megszólalt a telcsije.,
-Elnézést.-mondta,és feláűllva egy kicsit elhúzódott.
-Igen Karolina.
-................
-Szia Ken.
........................................................................
-Igen.Kiválasztottam.Kékszegéjű,és közepes méret kell belőlle,és két tőlgyes szekrény a szobába.
-.....................................................
-Köszönöm szépen.Köszi szia.-lerakva visszament az asztalhoz.
-Elnézést lakberendező.-visszaűlt. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 20:08:30
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Karolinának megcsörrent a mobilja, Alister az idegen férfi felé fordult.*
-Üdvözlöm! A nevem Alister, Alister Athemus. Ha nem bánja, csatlakoznék.
*Kérdésére nem várt választ, kihúzta az egyik széket és leült. Intett az egyik pincérnek, hogy rendelni szeretne, majd ismét a férfi felé fordult.*
-Remélem nem zavar, ha tegezlek. Nos, mióta élsz itt? |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 20:09:06
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Vagyúgy,akkor már értem,hogy miért csinálja a főtörzsmester.És te miért nem teszel ellene valamit?-
*ekkor jött egy ismeretlen,jóvágású férfi az asztalhoz és üdvözölte őket,ők meg viszont és jött a telefon.Közben a férfi is helyet foglalt köztük.
még nem volt ismerős,pedig jó rég óta rótta buster már topolya utcáit...talán azért nem,mert mostanság ritkán járt errefele.Éppen erre jutott,mikor visszatért a lány*
-Vagyúgy,lakberendező?az új munka új lakással is jár?- |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-14, 20:14:14
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Igen.Költözök,egy kisebb lakásba.Csendesebb környékre megyek.-és a két férfit figyelte.
~Elgodolkodott ezen a megfelelő mondaton.
-Lehet,hogy beszélek apámmal emiatt,és egy nőt léretek ide a seregtől,mert azok igen becsületesek,és megbizhatóak.-felete,és a pincér kihozta a borát,és Buster rendelését.Alister,meg rendelt.
-Mitcsinálsz errefelé?-kérdezte a férfit. |
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|