Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Kocsma a teli korsóhoz
28 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Következő
Meril Andulir
HozzászólásElküldve: 2006-3-27, 12:59:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Egy fiatal ember lép be a város kultúrális központjába a kocsmába. A hatalmas ajtó kitárul, az ember széles vállai fölött hideg szellők törnek a kocsmára engedély nélkül. Ösz fürtjeit szerte szét fújják a hideg szellők. A hatalmas ajtóval kitessékeli a hívatlan hideget, majd megigazítja fürtjeit. Gyors de szinte hangtalan léptei a pulthoz vezetik, ahol két csinos teremtés mosolyog. Néhány percig legelteti szemeit a dekoltázsokon, majd megszólal.*~Csodálatos teremtésed homlokomra vízgyöngyöket csal~majd egy kicsit meghajol köszönés képpen~Kérek egy korsó sört nomeg mellé egy kis harapnivalót is, mert farkas éhes vagyok~*és közben a lányra kacsint. A két tündér nem tétlenkedik pár pillanat és minden a pulton ékelkedik. ~Köszönöm~majd fizetés nélkül veszi sörét tányérját, és leül egy üres asztalhoz. Mohón falja ételét, s közben kortyolgat sörébe.Nem ismer itt senkit, de nem is érdekli őt, az a lényeg, hogy melegen van és van söre is.*
Vissza az elejére
Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-3-28, 20:42:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

-Egy megtermett féfi bontakozik ki az esti félhomályból.Egész nap az utcákat rótta ,unottan, céltalanul.Megbizója halott, és fogalma sincs, hogy miért van még a városban.Ahogy ment az utcán néhány járókelőt látott csak ,akik unalmas kis életük ,unalmas kis napját fejezik be vásárlással ,vagy egyéb érdektelen dologgal...
~ ehh, szürke egérkék.Szánalmas...~
*Befordult az egyik szűk utcába ,ahol nemrég már járt.*
~igen ,ez lesz az...~
*Azzal megállt az egyik épület előtt, melyen egy tábla hirdette, hogy ez a 'kocsma a teli korsóhoz'.Kinyitotta a termetes ajtót, majd belépett a füstös helységbe.Odabennt csak néhány ember volt.Mindegyik italba folytotta bánatát, vagy épp szánalmas életükről zagyváltak értetlen tekintetű cimboráiknak...*
Végig haladt a székek, és asztalok kavalkádján át a pultig ,ahol egy whiskyt kért a pultosnőtől...*

Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-4-2, 15:01:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*mikor megkapta a várva várt italt, azonnal lehuzta ,majd az elsőt követte a második ,és a harmadik.Azonban mikor lerakta a harmadik poharat ugy gondolta ,hülyeség lenne részegre innia magát, mert akkor könnyen balhét csinálna, és annak csak a sitt lenne a vége.*
~Nem ,azt nem.Szabadon jobb.Főleg ebben az ismeretlen városban.~
*körbe nézett ,de szemét nem ködösitette az alkohol, mert termetéből adódoan ,ez a mennyiség még nem volt ártalmas számára.Ahogy figyelte az embereket, enyhe undor keletkezett benne, és megvetően csóvált egyet a fején ,hogy ,hogy lehetnek az emberek ennyire szánalmasak ,ennyire visszataszitóak.Inkább kifizette a számlát, majd kiviharzott a füstös teremből ,mert minél hamarabb a természet nyugtató hatására vágyott.Oda ,ahová ezek a szürke ,nyomorult emberpatkányok nem jutnak el...*

Vegito
HozzászólásElküldve: 2006-4-2, 15:10:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A kocsmában sok férfi ültt, ami nem lehetett szokatlan látvány. Az egyik részeg embert, akinek már nem sok kellett volna, hogy egy bunyó közepén térjen észhez, egy kiszolgáló kísérte éppen haza. Ezen Vegito már csak röhögni tudott, amilyen hülyeségeket az a férfi kiejtett a száján. Belenyúlt kabátzsebébe és kivette a pénztárcáját. A dzsekit felakasztotta egy fogasra. Leüllt egy asztalhoz és elkezdte számolgatni pénzét. 1-2 perc után boldogan döbbent rá, hogy biztos nem fog éhen halni. Kabátját is levette a szokatlan hőség miatt. Rendelt egy boroskólát és azt kezdte kortyolgatni. Látszott az élvezet a fején, amelyet a rég nem kóstolt ízvarázs nyújtott. Annyira ízlett neki, hogy nem is vette észre, de már meg is itta.*
~Hoppá, úgy néz ki egy ilyen finom ital nem húzza nálam olyan sokáig.~
-Legyen szíves még két boroskólát!
-Máris hozom.
*Alighogy az ital megérkezett, már az egyik korsó fele hiányzott is.*
~Remélem nem rúgok be.~
*Az íze tényleg ínycsiklandozó volt. Vegito addig-addig iszogatta, ameddig már úgy nem érezte, hogy egy korty és kidobja a taccsot.*
-Köszönöm szépen -*csuklás*- nagyon finom volt. Itt van a pénz, a visszajárót tartsa meg.
*Azzal kilépett az utcára, ahol 10-20 perc sétálás után kitisztult az agya, na meg a gyomra.*
Vissza az elejére
Falken
HozzászólásElküldve: 2006-4-6, 17:35:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Egy Falken nevű halandó belép egy Kocsma a teli korsóhoz nevű helyre.Még új neki ez a hely,hiszen még ebben a Topolya nevű városban sem járt.Úgy döntött,hogy ha már nagy az öröm,akkor lehet inni egy pohár wiskit.Miután megitta,kiment,hogy sétáljon kicsit.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zeradul
HozzászólásElküldve: 2006-4-6, 17:38:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Egy Zeradul nevű halandó egyszer elmegy egy kocsma előtt és azt gondolja, hogy bekéne menni inni 1 pohár sőrt.
Bemegy, látja a sok hullarészeget és odamegy a pulthoz rendelni egy korsó sőrt.
Biztos új lehet ez a pincér!
Gondolja magában mert látja milyen szerencsétlen.
Megissza a korsó sőrt aztán tovább áll.
Vissza az elejére
Lurdeen Neobae
HozzászólásElküldve: 2006-4-9, 18:47:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Neobae bejön a kocsmába. A halandó srác a pulthoz megy és rendel egy üveg sört. Fizet. Leül egy szabad asztalhoz, és elmélkedik egy keveset az élet nagy kérdésein.*
~Merre kellene mennem ezután??? Talán valahol a város más részein találok egy szép régi házat, vagy bármit, amit lerajzolhatok. ... De mit? Szörnyű ez az ihletnélküliség...~
*Miután megitta a sörét, céltalanul távozik a kocsmából*
Vissza az elejére
Karmel Dimon
HozzászólásElküldve: 2006-4-21, 19:37:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

~~CCCh...Íme,ilyen nagy szerencsém van ma elhagyott a feleségem és a gyerekeimmel eggyütt.Jobb lesz ha máskor jobban bánok a nőkkel.De kitudja hogy mikor lesz az a máskor...

-Csapos adjon még egy whisky-t!
-De uram ez lenne a hatodik!
-Kuss!Ha én azt mondom hogy kérek még egy whisky-t akkor adjon még egy whisky-t!
**Szomorúan és részegül veszem fel azt a whisky-t.Felálltam és kimentem az esőbe.
~~Hú ez a whisky télleg betett egy kicsit.Jó lenne beszélni valakivel,de ki beszélne egy részeg,szomorú,idegennel.Nehezen el kulloktam az autómig és kidöltem. reggel:

-Hol,hol vagyok?
-A kórházban-szólt a nővér-.
-A kórházban? Hogy kerülök én ide?
-Tegnak este berúgott és elájult.

~~Iszonyúan fáj a fejem és úgy érzem megint kidőlök,de nem csak szédülök.Azon gondolkozva hogy milesz velem?
**Nagy nehezen felállok és felöltözöm aztán meg már nem fájt a fejem és könnyen kiszöktem a kórházból(persze az ablakon).Aztán elmentem a kocsmáig és haza mentem az autómmal.De azon veszem észre magam(vagyis az órát)hogy mindjárt kezdődik a munka időm.
Beértem...

-Megbocsásson főnök.
-Miért?Még épp nem késett el.-mosolyogva néz rám vissza.
-Az jó mert azt hittem elkések.
-Na mire vár?Mennnyen az irodályába.
-Igen uram.
Vissza az elejére
Falken
HozzászólásElküldve: 2006-4-22, 6:40:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Miután kiment,úgy döntött visszamegy az elhagyott katonai bázisra.Amikor odaért,levett két pisztolyt a falról aztán betöltötte,beszállt kocsiába,és elindúlt a barátjához.-A barátjának is volt pisztolya-.Mind a ketten beszálltak a járműbe,és elmentek...
Vissza az elejére
Kurda Smalth
HozzászólásElküldve: 2006-4-25, 16:00:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Este Kurda lement a mellette lévő kis kocsmába.nem valami jó hely még büdös is van de a célnak pont megfelelt,ugyanis Kurda eltervezte hogy részegre issza magát mert már megint meghalt egy betege.
Nem engedték hogy tovább ott dolgozzon ezért kivágták mint a macskát sz *arni...
Úgy vedelt mint egy állat de nam zavarta csak ivott ivott és ivott...
Mikor satu részegre itta magát lehányta a pincérnőt és elaludt*
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-25, 16:08:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A kocsmába jó és felhőlen volt a hangulat.De kint az ésakában sok sutogás,és néha hangokat is lehetett hallani.A söttből egy női alak jeéent meg.Porcelánbőrét fekete szemüvege,és ruházata emelte teljesen ki.Hosszúszőke haja hátul szabadonlebegett,ha belekarólt a szél néha még vízszintesbe lebeghetett akkor bűpár tincse is.Fekete kabátot és csizmátviselt,mg egy bborblúzt és fekete bőrnadrágja volt a kabát rejtekében.Baloldalán fegyvere,aminek a markolatán egy fura jelzés.A csapos és a többiek csak egy halk katanást hallhattak,mikor az ajtókinyílt egy nő lépettbe rajta.Ahogy belépett a közelülők elhallkúltak és furcsánnztek rájuk.Karolin lssan lépkedett a pulthoz,és kért egy kis innivaló vizet.Megszomjazott.Ügyelt arra,hogy tökéletesen játsza a szerepét.Nemakarta,hogy lebukjon.Nehéznek találta,de szinészkedni megtanúlt katonai évei alatt.Talán túlságosan is.Egy kis doboz lapúlt egyik zsebében amiben egy ékszer volt,de teljesen ráfelejtett.Vagy mégsem?
-Tessék a vize kisasszony.-mondta apultos és kifieztetve az italt már egy részeghez fordúlt.Karolina beekortyólt a hideg vzbe,de nemérzete meghogy valami is leenne a szájában.Nemtudta csillapítani annyira szomját mint régen.
~Talán a vér mitt van?Nemtudom.De amióta éjjelilénylettem valahogy megváltoztam.Nemtudok öűlni,vagy boldog lenni.Csak a gyűlölet és a szomorúág maradt meg teljesen bennem.Miért van ez így?~

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-25, 16:32:30  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Nemsokára telefoncsörgés rázta fel a gondolkodásából.Gyorsan felkapta a telót és meghökkent.
-Persze Émi máris rohanok.De mikor járt arra?
-............
-Értem.Tehát lehet,hogy benne van nyakig?-kérdezte és elkezdett jegyzetelni.Nemsokára egy arc jelent jeg előtte és tzetesen vette figyelembe a vonásokat.
-Értem rendben indulok azonnal.Most nincsen semmi dolgo.Rámbízhatjátok.Elintézem én egyedül is.Pusza.-és lerakva felállt a pulttól,és körbetekintve bólintott,hogy semmi baj nincsen,majd mint a szellem úhy eltüönt a kocsmából.Kint elkezdett futni.Talán a fegyverére is lesz szükség.Nemtudta,de az biztos,hogy ma jól fog szórakozni.

Falken
HozzászólásElküldve: 2006-4-29, 7:08:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Falken és a barátja kiszáll a kocsiból.Befutnak egy sikátorba.Egy elhagyott bérház falának kiálló tégláin felmásznak a tetőre,onnan figyelnek.Kb. olyan 10 perc múlva úgy döntenek,hogy tovább állnak.Falken ment elől.Átszöktek egy másik tetőre.Lövések hallatszottak,és Falken barátja holtan hullott a földre.Falken gyorsabbra vette az iramot.Egyszer csak megáll.Lehasal és pisztolyával egy kocsi felé lő.A kocsiból egy férfi száll ki.Ő is elkezd lőni.Falken az ellenséges pasas fejét célozza.A fegyver elsült,és a hapsi vérezve összeesett.Miután ez megvolt,Falken kiszemelt magának egy olyan kukát,mejnek tetején egy matrac hevert.Leugrott egyenesen a matracra.Ment -ment,és hirtelen egy rohanónő fut szembe.Szőke haját csak úgy lebegtette a szél.A nő annyira rohant,hogy észre sem vette Falkent.Belerohant.
-Elnézést kérek! Bocsánat!-mondta Falken.-Mi a neve? Segíthetek?-kérdezte megszeppenve.Első látásra beleszeretett a nőbe.Odanyújtotta kezét,és felsegítette a földről...
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-30, 7:07:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Ahogy halad a kocsma felé lövéseket halot.
~Nane!Már ittis leszámolás van?~majd ahogy futott egy férfivel ütküözött össze,aki nagyban bocsánatot kért tőlle,mert belérohantak.Ha jól látta a fegyvereket akkor sejthette,hogy ők lövőldöztek.Majd egy nagy levegővételell megszólalt.
-Uram a város területétűn tilos lövőldözni,gyilkolni.be kell,hogy vigyem a rendőrségre!-szólítását jelvényével nyomatékosította,ami a nadrágszíján tündökőlt.Majd összefonte karjait,és várt,hogy mi fog ebből kisűlni.
Tekintete szigorú,és mellébeszélést nemtürő volt.Sápadtas arcán csak a kék ériszek vilantak meg.A csendben csak macskák nyávogását lehetett hallani.Majd a vér bűze kezdte elárasztani a helyet.karolina a kontnerfelénézett,és ble is tekintett.Majd nagyot nylt a vér látványa miatt.Most jutott eszébe,hogy nemrég táplálkozott,de a pasas vérszegényvolt.
-Uram ön őlt.

Falken
HozzászólásElküldve: 2006-4-30, 7:20:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Elnézést hölgyem!-mondta megszeppenve Falken.-Nagy ellenségen az,akit az imént megöltem.Nagy gazfickó ez a hapsi.Sikátorokba hív embereket,majd a sötétben megöli őket.Miután ez megtörtént,bedobja a hullákat a csatornákba.Csak a kötelességemet teljesítettem,hölgyem!-mondta.-De köszönöm az info-t!-mondta.
Teljesen bele volt szeretve a nőbe.Meg akarta csókolni,de tűrtőztette magát.
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-30, 7:32:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Embereket csábított el?Meséljen még erről a gazfickoról,és persze magáról is.-mondta érdeklődését mutatva a férfi tőrénete,és a vadászához.Majd megszólalt ismét.
-Uramnha van kedve elfogyaszthjatunk valami kis italt is bent a kocsmában.-és egy fejbicentéssel intett a ocsma felé.
~Majd nem a vadász stílusomat írta kőrbe,de legfeljebb a melékutcák sürűjében támadok,de ez elkapott egy vámpírt?~vont fel a szemőldökét,és fagyos mivoltából a kis dac,és a düh elhalkúlt.Majd ahogy a férfi eltvolodott tőllük a hulláranézett akit homolkon lőttek.Egész szépen rendbehagyták.Nemhitte,hogy itt nemfogják megtalálni,de most ráér.
Majd a férfiutánn ment és belépett a kocsmába.Karcsú alkatán fekete nadrág,és rövidújú volt.Talán ez emelte ki porcelánszerű arcát,és bőrét.Majd egy asztalhoz leűlt ahol Falken is volt.

Falken
HozzászólásElküldve: 2006-4-30, 7:48:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Fizetem önnek,ma a vendégem!-mondta Falken,és elrakta fegyverét,ami eddig a kezében volt.Csak ült az asztalnál,és nézte a szép nőt.Lopva,lágyan megfogta a kezét.Azzal odament a pulthoz,és kifizette a nő,és a saját italát.Visszament az asztalhoz.A csaj megdöbbenve nézett rá.Mivel Falken egy sékez vett.De nem akármiet.Csak egy poharat hozott az asztalhoz,amiben két szívószál van.Letette az italt.Elkezdték inni a shake-et.
-Mi az ön neve?-kérdezte,és rárakta kezét a nő kezére...
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-30, 8:00:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Kasrolina balábára helyezve a jobbat figyelte a tömeget.Feszűlt kezdett lenni,de tudta palástólni.Ahogy várakozott kicsit elgondolkodott pár dolgon.
~Ha engem lőne le akkor élnék még?Vagy meghallnék?Nemtudom,de biztos,hogy jobb ha óvatos leszek,mert még felfedhet.Nemlenne az jó,főleg,hogy azon nyomban le is lőne,de persze attól függ,hogy menyire gyakorlatias.~gondólta,de nemvette elő fegyverét.Jobb ha nemtudnak rólle.Talán nyugislesz ez az est.Ahogy töprengett megjelent a férfi,és csak egy pohárral,és két szívószáláll.Sárgás lött a pohárban.Erre szemei kíváncsian csilantak fel.Nembírja az ijeneket,max a bort amit még képes meginni,mert az vörös színű,hasonlít a vérre.
-Bocs,de az ijen italoktól rosszulvagyok.-mondta és kicsit sajnálkozó tekintetett vágoitt.
-Én borozni szoktamm.A családom nagy bororzó hírében áll.-mntette ki magát.

Falken
HozzászólásElküldve: 2006-4-30, 8:15:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Ha önt zavarja a viselkedésem,akkor szóljon!-mondta ,miután látta a zavarbaesettséget a nő arcán.-Nyugodjonmeg!Van fiúbarátja/szerelme?-Mert ha igen, akkor se ijedjen meg,nem bántom!Nőket sosem bántottam,de nem is fogok!Ahhoz nekem nincs szívem!-mondta,és elengedte a nő kezét.A shaket visszavitte,a pulthoz,és vett a nőnek egy üdítőt,és kilépett az ajtón.Visszament a sikátorba,és a kiálló téglákon megind felmészott.A barátját eltemette.Búsan ült a tetőn.Elhatározta,hogy elvágja a saját torkát.De amikor ezt megtette volna,valaki megfogta a kést.Az ismeretlen nő volt az.
-Miért nem hagy a sorsomra?Nekem semmi sem fontos már a világon!-mondta,és a szeme sarkában megcsillant egy könnycsepp...
Vissza az elejére
Le Renard
HozzászólásElküldve: 2006-5-9, 22:11:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~ Hmm, ez így tökéletes lesz, hopááá... ~ × Gondolja hősünk szerényen amint a kocsma közelében lévő pakolóórát "hatástalanítja", mivel fizetni rühell ezért kényszermegoldásokat kell alkalmaznia annak érdekében, nehogy a Yard elkapja s bekasznizza egy időre, az nem tenne jót épülgető karrierjének. ×
- Bocsi, nem vagyok meleg... × Vet egy utálkozó pillantást a kopasz biztonsági őrre aki már éppen végigtapogatta volna lapát tenyerével hősünket, de Renard mondata s hangsúlya megtette a hatását: bamba érthetetlen tekintet, majd az egyre jobban eluralkodó zavarodottság, eközben hősünk éles tekintetét az "áldozatra" szegezi s az engedni látszik, sőt ő nyitja ki az ajtót. ×
- Milyen illedelmes és vendégszerető népek ezek itt... × Csodálokozik el a '45 -ös sasra téve egy pillanatra a kezét, ami eléggé megnyugtatja az új információk birtokában. ×
- 100 %-os gyülölcslevet kérnék ! Lehetőleg valami citrusfélét ! × Mondja ki büszkén hősünk, hogy az egészséges élet híve, gyorsan elfordul a pulttól, majd tekintetét a vendégekre szegezi, közben rágyújt egy cigarettára is, melyben pár szívással kelti életre a vörös parazsat, mialatt a fel-fellobbanó lángnyelv kísérteties fénnyel vonja be hősünk fizimiskáját. ×
~ Remélem mindenki fél tőlem... elrontottam volna valamit ? × Kérdezi magától egy félelemnélküli szempárba meredve, ekkor veszi észre, hogy a fickó akit bámult vak, így megnyugodva, hogy mégsem vallott kudarcot, fordul ismét a pult felé, hogy beszélgessen egy kicsit a kocsmárossal is. ×
- Ohh, nagyon köszönöm, mondja csak nem látott errefelé egy Xecsq nevezető férfit ? Körülbelűl ilyen magas, dohányzik, bamba tekintet ? Néha a fiúkra is gerjded valami rémlik ? × Kérdezi a pultost, közben szemével annak arcát fürkészi valamilyen hazugságot leleplező jelet keresve, de nem nagyon talál, a fickó egész tanácstalan módon mondd hősünk szemébe egy "Nem"-et, bár a homoszexuális témára felvillant a szeme. ×
~ Hohh, jó lesz vigyázni vele, többé nem fordítok neki hátat, bár Xecsq-vel egészen jól ellesznek, annyi bizonyos, vajh' hol lehet most a kollegám ? × Utal üzlettársi mivoltukra, mivel mindketten nagy gengszterek és tervük az itteni alvilág uralom alá hajtása és a profitálás a szörnyek közötti háborúból. ×
- Nah mindegy, megvárom itt, ha látja vagy keresne engem szóljon nyugodtan, valamelyik cicababa segítségével. × Mondja határozottan hősünk, majd kifizeti az italt és terjedelmes mennyiségű borravalóval ajándékozza meg a pultost diszkréciójáért cserébe. Miután óvatosan eltette a pénztárcáját gyorsan helyet foglal a terem egy olyan részében melyben hátát a fal védi s könnyű menekülési útvonalat találhat ha arra lenne szükség, addig vár türelmesen. ×
Vissza az elejére
Le Renard
HozzászólásElküldve: 2006-5-10, 15:51:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Hö ! Inni kell ha maradni akarsz, igyá' ! × Veti oda hősünknek egy újonnan érkezett biztonsági, ki, ha Renard nem szentel több figyelmet arcvonásainak, kiköpött mása lehetett volna az ajtónál álló társának. ×
~ Az üzlet az üzlet ~ × Vonja meg a vállát, majd ledobva a jófiú álcát, hirtelen úgy tesz mintha meg akarná ütni a kopasz férfit, aki reflexből összehúzódik, majd kis zavarral a tekintetében néz hősünk fagyos szempárjába, de az csak legyint egyet, majd elővéve öngyújtóját, elegáns mozdulattal felcsapja annak fedelét s rágyújt egy cigarettára, majd kiissza a 100%-os gyümölcslevet aminek pohara hangos csattanással verődik neki a kocsma pultjának.. ×
- Vodkát, de gyorsan. × Adja ki az utasítást a csaposnak, kinek bőre hamuszürke színt vett fel s arca is egy fakéreghez volt hasonlatos, hősünk szociális érzékenységéről téve tanúbizonyságot megcsóválja a fejét s egy könnycseppet morzsol el a szeme sarkában arra a gondolatra, hogy az öreg valószínűleg a pult alatt fog meghalni s ezt még társai sem fogják észrevenni. ×
- Egészségére ! × Emeli fel a feles poharat, majd gyors mozdulattal lehúzza, égető érzést a torkában, a Xecsq által szavatol minőségű sodort cigarettával próbálja elnyomni, elég kevés sikerrel, így krákogni támad kedve, de azért, hogy nagyon kemény fickónak higyjék, gyorsan visszafogja magát s újabbat szív a koporsószegből. ×
- Tessék és ne felejtse el Xecsq barátomat, ha itt látná, tájékoztassa arról, hogy a bérházaknál megtalál, addig is a mihamarabbi viszontlátásra. × Távozik a kocsmából, de elötte az egyik biztonsági arcába fújja a füstöt, csak úgy, hogy az is átélvezhesse a passzív dohányzás adta előnyöket, no meg talán ő is elkezdené rombolni saját szervezetét. Egy elegáns mozdulattal löki meg az ajtót aminek végeredménye, hogy az ki is nyílt s hősünk vékony alakja elveszni látszik a sötétségben. ×
[ Utcák ]
- Ideje lesz egy kicsit népszerűsíteni magunkat, ha már nincs itt Xecsq akkor megteszem én. × Mondja maga elé, ahogy az audi csomagtartója körül ügyködik, majd miután azt kinyitotta szemrevételezi mit tudna teríteni a placcon. ×

~ Hmm, meg is van, nem menekülhettek, vajon hol kezdjem ? Van itt iskola ?! × Kérdezi önmagától, amint kivette a gyanús dobozt majd maga mellé rakta az anyósülésre, gyorsan a kesztyűtartó felé vándorol a keze majd kis idő múlva a város térképét kezdi el böngészni, nem kis sikerrel, majdnem felkiált örömében amikor megtudja, hogy itt a közelben is van valamilyen oktatási intézmény tele olyan diákokkal, akik azért, hogy keményebb embereknek higyjék magukat az átlagnál a drogok sötét világa felé nyújtogatják vékonyka karjukat. ×
- Igen biztosúr, valóban, törvénytisztelő polgárként megvetem az ilyesfajta barbarizmust. × Tekint ki a kocsiból, miután egy rendőr észrevette s a parkolóórát próbálta volna leellenőrizni, amint mi tudjunk elég ramaty állapotban leledzett, bár elég sok pillantást intézett az anyósülésen fekvő kis dobozkának is, de Renard mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, tovább taglalja a huligánok iránti megvetését, ami elég ahhoz, hogy a Yard iránta táplált gyanúját eloszlassa vagy legalábbis tompítsa. ×
- Viszlát, aztán vigyázzon hátha a közelben ólálkodik az a banda amelyik ezt tette, tessék fogadja el ezt. × Nyújtja át megvesztegetés, no meg búcsú címén a többhónapja lejárt ukrán csempészcsokit, ami direkte ólomburkolattal van bevonva, nehogy a sugárzás kárt tegye hordozójában. Még egy intés és hősünk tovatünik a csokit markolászó rendőr szeme láttára, változtat az útvonalon, nem akarja megkockáztatni, hogy esetleg a Yard puszta kiváncsiságból kövesse, ezért gyorsan lefordul s pár fiatalt meglátva kissé lelassít, majd alaposan körülnézve megszólítja őket. ×
- Hé, skacok, van nálam valami ami érdekelne titeket, jutányos ár, szavatolt minőség, még az elején akciókkal várom vevőimet, ne mit szóltok hozzá ? × Kérdezi leengedve az ablakot, a hatás nem marad el, félelemtől vagy talán az izgalomtól tág pupilllák, kissé szapora lélegzetvétel, az egyik, talán ő lehetett a "vezető" köztük, óvatos léptekkel odasétál majd bólint, hogy érdekelné a portéka. ×
- Nos, ezzel aztán 1 hétig jól fogtok lakni ! A kormány által nemesített s génkezelt pudingok ! Csak most nektek jutányos áron adom nektek ! Mit szóltok ? × Kérdezi amint felmérte a fiatalok ruházatábal, körülbelűl mennyi bevételre számíthat, a szónoklat s néhány ritkábban használt szó meghozta a gyümölcsét, mindenki halkan sustorogva adott hozzá a pénzkupachoz, amit a legnagyobb fiú oda is nyújtott a mosolygó Renardnak, aki pár pillanat múlva már szervírozta is nekik a génkezelt pudingot, aminek a szavatossági ideje éppen ma jár le, de hősünk rafinált módon átiratta, hogy ne legyen gond ebből. ×
- Nah akkor minden jót, ha még szükségetek lenne valamire, nyugodtan keressetek fel. × Dobja ki névjegykártyáját az NJK városlakóknak, akik gyorsan rávetik magukat, majd eltéve, pár perc múlve elégedetten nyammognak a drágán vett pudingokon, amiknek bódító hatása máris éreztette magát, páran röhögcséltek, mások az úttestre szaladtak, hogy a földön fetrengve megpróbálják felszívni a fehér felfestést, elég kevés sikerrel. Mindezt, hősünk mosolygós arccal a visszapillantóból figyelni, majd figyelmét az útnak szentelve gyorsan a bérházak felé hajt, hogy meghúzódjon valahol. ×
Vissza az elejére
Nestor Ozáriusz
HozzászólásElküldve: 2006-5-22, 13:11:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Nestor belép a kocsmába.Körbenéz nemnagyon csalódik,megfelel neki a hely.*~Hátha tudnak segíteni.Valami munkát kéne találnom.~*Odamegy a pulthoz és ránéz a pultosra*
-Jónapot! Tudna nekem segíteni?
-Hello.Attól függ miben.
-Munkátkeresek.
A csapos udanyújt egy köteg ujságot.
*Egy cégnek a hirdetése fel is kelti a figyelmét.*~Testőröket keresnek.Ez talán megteszi~*Összehajtja az ujságot, de elötte még felírta a címet.Majd visszaadja.
-Köszönöm!
*Ezzel kimegy úgy ahogy bejött kisfeltünéstkeltve.Az éveksorán rájött jobb ha a háttérben marad úgy jobban intézheti a dolgait.És nem érheti meglepetés.Elindul az utcán valami szállást keresni.Elis tűnik az emberkavalkádban.*

Thomas Lionheart
HozzászólásElküldve: 2006-5-28, 14:48:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Első dolgoa, hogy keres egy kis kocsmát, és iszik egyet megérkezése alkalmából. Motorja gangos robajjal áll meg a kocsma előtt, majd miután egy könnyed mozdulattal letámasztotta, lassú léptekkel az ajtóig sétál. Mielőtt belépne a kocsmába szív egy nagot, majd kiköp.

Az ivóba lépve leveszi a napszemüvegét, sé belső zsebébe süllyeszti. Csizmái lassú ütemben koppannak a padlón, ahogy pulhoz sétál. Rádobja magát az egyik bárszékre, majd a pultra könyökölve így szól a csaposnak.*
Sört.
*Hangja kicsit olyan,mint a motorjáé. A sok tequila, meg cigi nem tett éppen jót a hangszálainak. Míg kihozzák az italt, amit rendelt, előkap egy kissé megviselt cigisdobozt, és egy Zippot. gyakorlott mozdulatokkal gyújt rá, s a következő pillanatban már csak azt látni, ahogy készelemesen eregeti a füstöt. Ekkor meérkezik a sör, melyet kifizet, s egy nagyot kortyol belőle. Jóleső érzéssel tölti el, ahogy a jéghideg gyöngyöző ital ellazítja. Jólesik ez ilyenkor. Elégedett sóhajjal teszi a pultra a korsót, majd maga elé bambulva tovább szívja a cigit.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-5-28, 15:18:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Teltek az órák,és a percek,hiába járta ólomlábon,de a nap lenyugodott,és az este beköszöntött.A lámpák kigyuladtak,és ahogy a nap eltünt úgy az emberek nagyrésze is.De halk léptek közeledtek a kocsma felé.Majd kitárúlt az ajtó.Egy nő lépett be rajta.Mintha a sötétségge érkeztt volna.Fekete bőrnadrág,és csizmája voltnike,és felsője is fekete volt,de most egy rövidújúban volt.Ahogy belépett szke haja és kék szemei láthatóváv váltak,és sápadtak bőre.Nemsokára egy másik nő is belépett a kocsmába pont utánna.
Leűltek egy pulkthoz nem messze egy frfihoz aki sörét fogyasztotta.
-Miről lenne szó?-kérdezte kíváncsian Kar,és közben fegyverét bújtatta el tokjában.

Nofrit
HozzászólásElküldve: 2006-5-28, 15:28:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Most jár először ebben a kocsmában. Nem az ő világa, sokkal jobban kedveli a kávézó kényelmesebb, nyugodtabb, békésebb hangulatát. Viszont most nem akart ott találkozni Karolinával, nem volt hozzá hangulata. Az elvesztés érzése mindig kellemetlenül érinti, főleg ilyenkor.
Látja, hogy Karolina sem érkezhetett túlságosan előbb, szinte egyszerre értek ide. Követi a barátnőjét, és odamennek a pulthoz. Nem tudja, miért éppen a pulthoz ülnek, amikor lehet, hogy jobban el tudnának rejtőzni egy sarokban, és nem a pultos szeme előtt. Bár ha bújócskázunk, akkor legyünk szem előtt, akkor nem vesznek észre.
Rámosolyog a pultosra, és csak a fejével jelez, hogy nem kér semmit se. Most nem volt kedve eljátszani a szomjas, fáradt halandót. Alapból fáradt volt, nem gyógyult még fel teljesen, de ehhez senkinek semmi köze. Karolina az egyedüli személy, akivel megmeri osztani a fáradtságát, ő már egy pillantásról meg tudja állapítani, hogy Nofrit mikor érzi már magát gyengének.*
- Úgy érzem, elég erős vagyok már...
*Nem mond semmi többet, reméli, a barátnője érti a szavai jelentését. A szeme villan egyet, mintha a halott dédijének szelleme nyújtaná felé a segítő kezet.
Rápillant Karolinára, és azt várja, hogy ő mit gondol a dologról.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-5-28, 15:32:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Leűlve nemkértek semmitsem.Majd ahogy ehelyezkedtek Kar a mondatra elgondolkodtt,és körbetekintett nem feltünően.
-Fájnak még?-és többet nmkérdezett csak a szemekkel komunikáltak.
~Szóval már nagyjából sikeredett.~ez a gondoklat megnyugtatta és nagykő esett le lelkéről.

Thomas Lionheart
HozzászólásElküldve: 2006-6-2, 17:20:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Már éppen azon van, hogy lemegy alfába a kocsmalátogatók komlószagú nyers módján, mikor nyílik a kocsma ajtaja. E még nem lenne túl nagy szám, elvégre a kocsmaajtók természete már csak ilyen, néhány kivételtől eltekintve, de azok az kricsmik gyorsan be szoktak zárni a gyér forgalom miatt, elvégre nem sok olyan elszánt kocsmatöltelék él a földön, aki képes lenne betörni az ivó ajtaját, csakhogy sörhöz jusson. bár szó se róla, hősünk ezek közé tartozik. De visszatérve történetünkhöz....
Szóval már esett említés arról, hogy Thomas, bár nagyon is hétköznapi modern kőkorszaki előember, azért egyvalami van, ami megkülönbözteti a mindennapok John Doe-jától; ő bizony a szent ügyért harcol, és bármennyire nem látszik, igazabb, mint néhány pap, még akkor is, ha módszerei szerfelett mocskosak. És a Szent Ügy eme borostás csapzott lovagjának megadatott, hogy megérezze, ha valami olyasmi közeledik felé, amit jobb távoltartani. És most egy sőt két ilyen alak lépett a kocsmába.*
~Vérszívók. Mocskos szúnyogfattyak~
*Füstölög magában, de nem mutatja semmi jelét, hogy felkeltette érdeklődését a két érkező. Bár kiézete nem ezt sugallja, nem annyira hülye, hogy zárt helyen essen nekik. Lehet, hogy nem is fog nekik esni. ma nem vadászik, elvégre csak most érkezett. De az is lehet, hogy mégis áldoz némi időt kedvenc sportjának, és megrepőteti az ő kis drágaságát, a Sivatagi Sast. Egyenlőre azonban csak kortyolgatja a sörét. Jól bírja a sört, egy korsótól még nem lesz semmi baja, így nem fél, hogy agya esetleg nem e megfelelő hatásfokon vezérlené testét egy esetleges küzdelem során.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2006-6-2, 17:51:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Vancha nyugodt léptekkel haladt az éjszakába.Léptei egyre kevésbé voltak hallhatók a halandók számára ahogy a szórakozóhelyekből itt-ott kiáramló zene betöltötte a levegőt.
A kocsma felé tartott,hogy találkozhasson Karolinával és Nofrittal.Idővel megérkezett a szórakozóhely bejáratához és nem is tétovázott belépni azon.
Egy gyors pillantással felmérte a terepet,de szeme rögtön megakadt a pultnál álló két hölgyön.Átvágott a füstös helyiségen és leült mellélyük.*
-Sziasztok.Hogy vagy Nofrtit?
*Kérdezte a fiatal vámpírtól,mert még emlékezett arra amikor vérét adta neki.A pultos amikor látta,hogy ő is oda ül elkezdett arrafelé tartani,de Vancha jelezte neki,hogy nem kér semmit.
Helyette inkább a zsebéből előkotort egy doboz cigarettát és rágyújtott az egyik szálra,tovább növelve a helyben kavargó dohányfüst mennyiségét.Amikor kifújta a füstöt vetett egy pillantást a parázsló szálra és arra gondolt,hogy most már ez a "káros szenvedély" sem fog neki problémát jelenteni.
Azután visszanézett Nofritra és várta a választ.*

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-6-3, 11:22:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina a belépő férfira tekintett.Kicsit zavarba jött s szemeit inkább a pultra szegezte,de köszönt azért.Valami fájdalom volt lelkében,de azt kellemes érzés vltotta át.Kis melegség,és boldogság,de az a szkra halványan derengett benne.Mintha az ürességben valami feltámadna.Majd Norfitra tekintett és Vachára felváltva.

Nofrit
HozzászólásElküldve: 2006-6-3, 12:02:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina kérdésére a csuklójára pillant. A szúrásnyomok még hosszú ideig ott fognak virítani a kezén és a nyakán. Hát, ez van, ha hibázik egy ember, jobban mondva egy vámpír. Fáj-e még? Talán igen, talán nem. A seb azért ott fog égetni egész léte során a szívében. Igen, kellemetlen még mindig, néha a fájdalom jobban belehasít, de elviselhetővé csökkent a kín.*
- Jobban vagyok már! De azért még megérzem...
*Válaszolja Karolina kérdésére. Közben a közelükben figyelő pincérre pillant, és rámosolyog. De ebben a mosolyban nincsen semmi őszinteség, inkább csak egy utalás, hogy húzzon el a közelükből, nem szeretné, ha hallgatózna.
Vancha is megérkezik a kocsmába, és rögtön feléjük száguld. Ahogy leült, szinte azonnal Nofritnak szegezi a kérdést. Már nem néz a kezére, nem érinti meg a nyakát sem, hogy megbizonyosodjon, nem csak egy rossz álom volt, ami megtrtént.*
- Jobban köszönöm...
*Valóban jobban van, de még nem teljesen. A testi és lelki sérülések nem tűnhetnek el olyan gyorsan, mint szeretné.*
- Vancha, még meg sem köszöntem a segítséged!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
28 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban