| Szerző |
Üzenet |
| < Kertváros ~ Folyópart |
|
|
|
Elküldve:
2006-3-24, 20:43:28
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Ketrin nézte a füvet és a csuasz fákat.Halk lépéseket hallot meg,de összetévesztette a szélell.
~Ki jérhatna itt éppen?Talán vámír?Dehogy.Ijenkor nem.Farkasok éjjele van.~gondólta,és beletörődve avval.hogy bármikor megölhetik csak ült és nézte az eget.
1Egyszer mindennek vége lesz.~ |
_________________ Minden ember egy másik világ. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 20:48:52
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
*Amint odaért kezét a lány vállára rakta de csk óvatosan,hogy meg nem ijessze*
-Szia!Hát mi járatban ilyenkor errefele egy lány?Nem egy veszélytelen hely ez.
*Majd kezét nyújtotta*
-Buster vagyok.Remélem nem gond,ha csatlakozok.-
*És ekkor valami különös érzés surrant végig az egész testén:*
-Te..... nem vagdász vagy?- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 20:51:21
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Üdv.-mondta csendesen,de csak a füvet figyelte.
-Az vagyokVadász.Talán ön is az?-kérdezte,de a füvet matatta.Neki mindegyvólt.
-Minek köszön hetem társoságát egy késő estén?-kérdezte kissé unottan.
~Miért kell mindíg felismerniükBár úgy is rámfeletenek holnapra.~gondólta. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 21:00:05
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
| -Héééé!Mi ez az életuntság és pesszimizmus?Miért kéne elfelejteni Téged és miért szégyeled,hogy vadász vagy...Igen,egyébként én is az vagyok és éppen az a dolgom,hogy néha napján kinézzek,hogy hogy áll a helyzet a kreatúrákkal- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 21:03:33
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Aha.-mondta,és felállt.Egy fejel volt alacsonyíabb Busternél,és felte.
-Kicsaptak amkoleszből,nem volt jó a teljestményem ennyiNemszándékozok visszamenni.-és evvel beletúrt a hajába.
-Semmi kedvem élni.Az egész élet egy színjáték.-avval megint leűlt és unottan nézett körbe.
~Egyszer kihívok vaéakit és párbajozok vele életre halálra.Legfeljebb nem mondhatják rám,hogy elszöktem~de eszébejutott,hogy a férfi látja a gondolatait.
-Nem tartozm a vadászokhoz,nem az én vuilágom.A tanár aztmondta,hogy nemtudok fejlődni,ahogy kellene,ezért elkűldött.De nem is érdekelt az öreg. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 21:09:12
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Olyan nincsen,hogy tehetségtelen vadász! De ha jól hallottam már igazából kedved sincsen hozzá,hogy az legyél.
Nem csak ebből áll az élet,hogy kesergünk,hát próbálj meg talpra állni és éljél! Nem lehet ennyiben hagyni,hisz az életed az ajándék és azért kaptad,hogy kezd vele valamit.
*aztán szétnézett és sóhajtott egyet*
-Remélem van valahol ahol laknod-
/Ezer bocs,ha nem haragszol holnap folytatjuk,mert nekem most tüzelni kell de jó gyorsan ám/ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 21:14:53
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Mit ér a lét,ha az ember nem ér semmit a világban?-kérdezte és feltekintett a férfira.
-Igen semmi kedvem nincsen hozzá.Egyszerűen nem volt tehetségem ennyi.Ha azthiszed,hogy nincsen tehetségtelen,akkor én vagyok z első.Ha jól számolom fél éve nem léptettek előre,é te aztmondod,hogy tehetséges vagyok.Igaz már hónapok óta kerülöm a társadalmat,mármint a vadászokét,mert nem akarok ott lenni.NÚgysem veszik hasznomat.Észre sem vesznek.-majd legyintett.
-Csak azt nem értem,hogy miért számítok még vadásznak egyáltalán.
/ok/ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-25, 16:33:58
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Hé...ez meg kitől hallottad?Hajlamos vagy bemagyarázni magadnak?
Én nem az előléptetésért vagyok vadász...kötelességemként érzem néha-napján szétnézni a terepen és...úgymond vigyázni emberkre. Ám ilyen eset még nem volt,hogy saját társamra kell vigyázzak.Ne csüggedj hát....gyere!-*majd legyintett és felhúzta a földől a megtört lányt* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-25, 17:27:52
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Hé!Engedj el!-förmedt a férfira,és próbált kapkodni,de nem jött össze.
-Semmi kedvem visszamenni.-már vörösödött a méregtől,mint egy pulyka.
~Ha most nállam lenne egy altató inyekció..~száját összeszorította.és duzzogot magában.De megszólalt.
-Nem kell vigyázni rám,megtudom véde magamat.-sziszegte. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-27, 12:45:47
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Egy magas feketébe öltözött férfi lépked a szinte teljesen kihalt folyóparton.Semmi különöset nem lehet benne látni maximum azt kérdőjelezhetik meg,hogy éjnek idején miért van a parton.Ám nincs oly élőlény a közelben aki ezt megkérdőjelezi.*
*Súlyos gondolatokkal teli Vancha elméje.Még ezen az éjszakán tudott meg olyan dolgokat amiknek nagy hasznát vehetik a vámpírok ha a Herceg igényt tart rájuk.A másik nagy dolog ami foglalkoztatja a vámpírt az a mostohatestvére.Alig telt el egy-két óra azóta,hogy megölte.Semmiképp nem állíthatta meg,mert túl későn jött rá az igazságra.A kérdés az,hogy egyáltalán megállt-e volna hamarabb tudja.Ezen sokat tűnődött.Ha biztosra tudja,hogy farkas volt és van esélye visszatérni akkor alószínüleg végzett volna veribb a ele,mert egyszer mindenképp mérkőzniük kellett volna.Ha viszont úgy nézi,hogy a testvére és nem biztos,hogy újra farkassá válik akkor lehet,hogy hagyja.Az egész attól függött,hogy akkor melyik énje kerekedett volna felül.Ha emberi a gondolkodása az adott pillanatba akkor nagy valószínüséggel nem ölte volna meg,de ha vámpírként viselkedik -aminek a lehetőségét az éhessége fokozta- akkor ugyan így tesz.Szinte belefájdult a feje a sok 'ha' ba ezért kizárta onnan ezeket a gondolatokat.Elméjét a lehető legjobban kiürítette és úgy haladt tovább.Cigarettája még mindig a szájába füstölgött,de ez Őt nem zavarta.Amint így sétált egyszer csak két alakot fedezett fel a távolban.Tempóján nem változtatott,de kiváncsi volt,hogy kik azok.Amint közelebb ért meglátta azt akit keresett.Illetve nem keresett,deszerette volna neki ha megtalálja.És most megtalálta.Ő pedig nem volt más,mint Vitruvius a város Hercege.Nem ismerte azt aki vele van.Nem ment közelebb.Elősször meg akarta várni,hogy a beszélgetés véget érjen,de aztán jobb ötlete támadt.Feltételezte -és egyben remélte is- ,hogy Atyja észre veszi.Elkezdett egy gondolatra öszpontosítani,remélve,hogy az Ősatya meghallja valamilyen módon.*
~Atyám,fontos hírem van.Atyám,fontos hírem van......~
*És ez így ment tovább.Közbe azonban betolakodtak elméjébe más gondolatok is.*
~Mi van ha már tudja?Ha felesleges amit mondani akarok.~
*Azonban ezeket leküzdötte és remélte,hogy Teremtője értékelni fogja amit mond neki.* |
_________________ "Az élet álom kelj fel ha jön a reggel." |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-28, 19:40:21
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Ezer bocs,nem akarok én udvariatlan meg erőszakos lenni,csupán azt akarom,hogy ne rontsd tovább a helyzeted...de végül is...ez már nem rám tartozik. Igyekeztem valamit tenni érted de ha nem engeded,akkor meg semmi értelme.
Még egy kérdés:Mit akarsz csinálni itt magadban egyedül?Egyedül meghalsz..érted? általánosságban,ha nincs aki segítsen magadra vagy utalva és akkor meg már alapból véged!
Választhatsz:elsétálunk valahova és akkor több az esély,ha két vadász összefog...vagy maradsz egyedül és vállalod a következményeit. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-28, 19:44:55
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Mindíg egyedül voltam.Nemvoltak segítő társaim.Legtöbbször az utcákat rovom,hogy tudjak egy kis infót szerezni.-mondta,és elhallgatott.Kezdett lenyugodni.
-Senkim sincs a váriosban.-majd egyenesen állva tekintett Bustrerre.
-Nem akarom elrontani a napodat tényleg.-tette hozzá kicsit széágyelve magát,de igencsak ideges is volt még. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-28, 19:51:37
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Nem vagy Te olyan,mind ahogy leírod magad*kissé ellhallgatott*...még ennyi idő után is látszik,hogy valójában csak annyi a bajod,hogy nem tudsz beilleszkedni a társadalomba,az emberek közé.Ezen viszont segíthetsz, csak akarnod kell!
Mostmár talán van valakid a városban*és látva,hogy lassan megnyugszik a lány rámosolygott*,igaz,hogy én sem gyakran vagyok itt,mert a munkám során folyton vándorolnom kell amit persze egybekötök vadászi hivatásommal is.
Azért meg ne is aggódj,hogy elrontanád a napom,nem olyan könnyű azt.
Szóval....jösz?- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-28, 19:55:47
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Igen.-felete és elindúlt a férfi mellett.
-Tényleg mi is a munkád?-kérdezte,majd visszatért a beilszkedés problémára.
-Magányos tipus vagyok.Bár nem erőségem a barátkozás,és nemnagyon keresem a többiek társoságát.Sajn os ez van.-kicsit elszégelyte magát,hisz csúnyán viselkedett. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-28, 20:02:21
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Igen...a munkám? Biológus vagyok,alapvetően sejtbiológiával éspopulációgenetikával foglakozok....na de nem kell félni,én nem gyártok hibrideket a földalatti barlangomban,csupán megvizsgálom a rendellenességeket és magyarázatot próbálok rá adni.
Visszatérve Rád! alapvetően nem tudom,hogy milyen gyerekkorod lehetett de ez részben meghatározhatja a típusodat,rá se ránts,mindenkinek vannak rossz napjai...még a szokványosnál is rosszabbak de gondolom ismered a mondást,hogy "Minden ember egy más világ" /bohahahha,vajon honnan koppintottam? / |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-29, 13:18:37
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Ketrin kicsit szégyelte magátz,hogy ennyire csúnyán viselkedett,de amikor a férfi nem haragudott meg rá megkönyebült.
-Tényleg sajnálom,nem akartam.-de az utolsó szóra elmosolyodott.
-Régen mondtam ezt a mondatot.Nagyon is igaz.-ezen picit elmosolyodott,és ahogy mentek tovább kezdett megbékélni a sorsal is.
-Nem azért,de nemvagyok egy társasági lény.-tette hozzá óvatosan. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-29, 17:42:27
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Manapság én is keveset vagyok kint,jóval kevesebbet,mind kéne a hivatásomhoz képest de egyszerre két meló....azt nem könnyű űzni...igazi extrém sport.
-Annyira rég nem gyakoroltam,hogy örvendek,ha nem halok ki az első vágásoknál...mondjuk az ellenfél is sokat számít.Volt dolgom valamikor nagyon erős ellenfélel de az még a régi szép időkben volt,akkor még nem volt két állásom,csak vadászgattam és beleakadtam egy kedves vámpírba akitől épphogy megszabadultam.Jóval erősebb volt nálam,talán nem is öregbítette volna a hírnavét,ha megöl annyira jelentéktelen ellenfél voltam neki....aztán pár karcolással megúsztam.-
-Volt már dolgod ilyen lényekkel? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-30, 7:08:28
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Ediig csak egy vámpírral gyakarólgattam,de utoljára majdnem megöltem.-felete kicsit elgondolkodva.
-És hogyhívták a vámpírt?Élmég?-kérdezte,mert nagyon kívábncsivá tette a férfi.
-Szerinted vajon mire készülhetnek a vámpírok?Mert mostanában nemláttam őket seholsem a városban,és ez nagyon gyanús nekem.Neked nem?-nézett Busterre,mert már régen nem vett észre egy árnyat sem. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-30, 19:25:10
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-egy vámírral...gyakorolgattál*és kacajra fakadt(nem volt gúnyos,csak inkább a meglepődéstől)*
-Nem gyakorolgatni kell velük,hanem meg kell ölni őket,bármi áron!
-Szerencsémre összeakadtam Vitruviusszal...és nem sokon múlott,hogy ott nem maradtam*és ekkor szégyenkezés pírja lepte el arcát*-tulajdonképpen engedett futni,most meg nem tudom,hogy mire készülhetnek.- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-30, 19:33:40
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Buster!-fordúlt vele szembe a lány.
-Te megörűltél.Egyedül,csak Teresa tudja legyőzni a herceget.Remélem nemsebeűltél meg nagyon!Vagyis nem súlyosan.Szerencsédvolt.Nagyon nagy szerencséd.-mondta,már megenyhűlve,majd körbetekintett.
-Feltünt nekem,hogy ostanában ezen a részen,.és a városban nincsenek vérszívók.Ez gyanus.Na mindeggy.
-Van kedved egy teához?Nem messze lakom.Főzök egy kis teát.Mitszólsz hozzá?-kérdezte kíváncsian. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-30, 20:06:17
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
-Akkor még árnyvadász voltam csak lefokoztak,mert nem végeztem rendesen a munkámat.bizony veszélyes vállalkozás volt de tudta a fene,hogy kivel áll szemben az ember.akkor még Xandria volt a legjobb köztünk és őt is átállították másoldalra.
-teához?nagyon is,szeretem a teát.Akár mehetünk is,úgy is hidegre fordult az idő.- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-30, 20:09:25
|
|
|
IV Vadász
|
|
-A világ vltozik,és az emberek is.Sajnos.De az biztos,hogy ez nem lesz ez így jó-Változtatni kellene rajta.-mondta töprengve,majd elindúltak a sétálóutcafelé.Ahog az utcába értek Ketrin megszólallt.
-Tudodegyedül élve sokat megtud az ember a világról,és sokmindent észre is vesz.Bár az egyedüllét nemvalami jü,de legalább nem idegesít senki.-mondta,érezve hangjában egy kis bánatott,de kinyitva az ajtót előrengedte vendégét.
/kezd a házaknál/ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 10:01:52
|
|
|
|
|
×biccent a távozó nő felé, és bár el tudott volna játszadozni még vele, sajnos erre máskor kell sort keríteni. ~Pedig már kezdtem volna élvezni a helyzetet~ kuncog fel×
Nos, azt hiszem beszédünk van, Geru..
×pillant a maradó férfire, de újra megzavarja valami. Vancha. Tekintetével már keresi is a közeledő alakot, akit hamarost meg is pillant. Komor mosolyra húzódik a szája×
Ó, Vancha...azt hiszem még szerencsés is, hogy hárman vagyunk. Beszélnünk kell pár dologról, és az idő..
×felpillant az égre egy múló másodpercre×
..talán nem is lehetne ideálisabb. Remélem rabolhatom az idejünket még egy darabig..
×felesleges udvariaskodás ez, szokatlan is tőle...sóhaj hagyja el ajkait, és a két másikra pillant× |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:02:05
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| *Emma tovább elmélkedett azon, hogy vajon mi lehet a nővérével. Újabb és újabb emlékek jutottak az eszébe, jók és rosszak egyaránt. Közben kitért a Ligetből és a lába csak vitte és vitte. Mire észbe kapott, hogy hideg van már a folyóparton volt. Este volt, hideg este. A szél a hajába kapott és Emma összehúzta a kabátját. Megállt és az égre emelte tekintetét. A csillagokat bámulta és közben más gondolatok kavarogtak a fejében. Már a vadászlétéről elmélkedett. Rádöbbent, hogy menniyre hűvösen viselte az első vámpír támadást és ölést. Hogy még tualjdonképpen csak egy nap telt el mindez óta és ő már itt kint vánszorog. Semmi képzést nem kapott, és itt áll védetlenül. De mégsem félt. Mintha egy őrangyal figyelne rá. A nővére.* |
_________________ With fiery truth burn the evils of this world
With fiery truth light the darkness of the world
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:11:42
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
| *A kocsma bűzös ,füstös egészéből a várost kettészelő Topolya folyó partjára ment az exzsoldos.Méretes bakancsa hangját elnyelte a parti füveny ,és lassan sétálgatott az örvénylő vizet figyelve.Feje kezdett kitisztulni ,gondolatai helyére kellemes üresség telepedett.Mélyet szippantott az éjkszakai friss levegőből ,mikor halk neszre lett figyelmes.A parti fák gyűrűjéből egy női alak bontakozott ki.Fejét lehorgasztva közeledett Mordon felé, szinte észre sem vette a nagydarab embert ,akin elveszett a sápadt hold fénye.* |
_________________ Amig nem látod őket ,addig a misztikum és a valóság között ,mély szakadék húzódik számodra... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:16:47
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*Emma abba hagyta az ég bámulását és lehorgasztott fejjel elindult. Nem tudta merre ment, csak vitte a lába. Közben a nővérére gondolt.~Vajon mi lehet vele? Green jól viseli a gondját? Vajon boldogok? Van már gyerekük És ha igen akkor mi a...~*De nem tudta befejezni a gondoltatot, mert annyir elmélyült, hogy nem figyelt maga elé és bele ütközött egy férfiba. Emma a földre esett és motyogva felelt.*
- Elnézést, igazán nem akartam. |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:25:21
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
*Mordon egyre csak figyelte ,és figyelte a magába roskadt nőt.Arcára mosoly ült ki ,mert méterről ,méterre közeledett ,és egyenesen feléje sétált a nő ,majd ahogyan azt várta ,pont beleütközött.Megcsóváta a fejét ,majd felsegitette a megszeppent nőt...*
-semmi baj kisasszony ,de legközelebb legyen figyelmesebb ,mert az éjszaka sok veszélyt rejt...
*válaszolt a most már talpra segitett nőnek.*
-és ha ennyire figyelmetlen ,könnyen baja eshet.De nem akarom megijeszteni...
*mondta ,mivel a nő pár lépést hátrált ,mikor tudatosult benne ,hogy a férfi akinek nekiment ,mekkora darab.* |
_________________ Amig nem látod őket ,addig a misztikum és a valóság között ,mély szakadék húzódik számodra... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:30:39
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
*A férfi felsegítette és mikor ránézett hátrált egy pár lépést.~Jézusom, de magas.~Ez volt az első gondolata a nőnek. Majd megrázta a fejét és megszólalt.*
- Még egyszer bocsánat és nem ijesztett meg.*a férfi rosszalóan ránézett, mire Emma eleresztett egy bűnbánó mosolyt és kijavította magát*- Na jó egy kicsit.*majd témát váltva folytatta*- Merre felé megy? Ha ilyen veszélyes az éjszaka, elkisíérne egy védetlen nőt az esti sétájára? |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:37:20
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
-természetesen elkisérem ,ha azt akarja.
*mondta ,megeresztve egy enyhe mosolyt.*
-csak sétálgattam ,nincs semmi célja utamnak.
*válaszolt a feltett kérdésre ,majd mielőtt elindultak bemutatkozott.*
-egyébként Mordon vagyok.És önben kit tisztelhetek?
*kérdezte , de most már valódi mosoly ült ki arcára* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-2, 16:44:00
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| -Emma, Emma Shadow.*és visszamosolygott a férfira. A parton még mindig fújt a szél, de egyre erősebben. Emma nem győzte összehúzni a kabátját, a haját is teljesen szétfújta a szél. A konytja már félig kibomlott. Az arcát kicsípte a hűvös szél. Ha kezével nem épp a kabátját próbálta összehúzni, akkor összedürzsölte annyira fázott.~Hát igen a folyóparti szél. Kicsit sem erős, áá kicsit sem~ * |
Farewell children
The day has died. |
|
|
|
 |
|