Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Kertváros  ~  Kertvárosi utcák
5 / 8 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Yana Kyushu
HozzászólásElküldve: 2006-3-23, 13:06:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Yana megvárta, amíg a lány furcsán bámul rá, majd amikor végre az beszállt, gázt adott, és elindult a belváros felé. Amikor a lány arról kérdezősködött, új-e a városban, őszintén megdöbbent.*
- Ennyire látszik? *kérdezte tökéletes francia kiejtéssel, miközben újra besorolt a sok türelmetlen, valószínűleg haza igyekező autós közé, aztán egy röpke pillanat erejéig benyomta az elakadásjelzőt, hogy megköszönje a mögötte lévő autósnak, hogy beengedte. Arcán valami halvány mosolyszerűség futott át, amikor arra gondolt, mennyire elveszett ebben városban, bár ezt próbálta minél jobban leplezni. Lejjebb csavarta a rádión a hangerőt, hogy rendesen tudjanak beszélgetni, így csak valami halk dúdolás emlékeztethette őket Mike Oldfield egyik nagy slágerére.*
- Őszintén megvallva, valóban nemrég költöztem ide, úgy gondoltam, itt jobbak lesznek a lehetőségeim, mint Japánban. A kórházban, ahol eddig dolgoztam létszámleépítések voltak, édesanyám meg amúgy is francia, így azt hittem, nem lesz olyan nehéz beilleszkedni. Bár annak ellenére, hogy már egy hónapja itt vagyok, még mindig elég elveszettnek érzem magam. Lehet, az a gond, hogy még mindig nem szántam el magam arra, hogy teljesen kicsomagoljak, nem olyan egyszerű az...
*Ahogy a belváros felé közeledtek a kocsisor egyre lassabban haladt, az autósok türelmetlenül tenyereltek a dudára, mintha csak nem szokták volna meg azt, hogy nap mint nap hosszú és kínos perceket töltenek a forgalmi dugóban. A lány ezt meg is jegyezte, mire Yana arcán elégedett mosoly jelent meg, hogy nem csak őt zavarja ez a helyzet. Ő türelmesen állt a sorban, tudta, attól még, hogy szitkozódik, és veri a dudát, nem fog a lámpa hamarabb zöldre váltani. Amikor újra oldalra nézett, a lány behunyt szemmel ült mellette, látszott rajta, hogy valamire nagyon koncentrál. Yana nem akarta megzavarni, ezért csak magában dudorászni kezdett.*
~ I stay, I pray see you in heaven one day...~
Vissza az elejére
Riam de LaVey
HozzászólásElküldve: 2006-3-28, 10:01:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Riam ismét kinyitotta a szemét, és Yana arcára esett tekintete. Érezte, hogy emberi énje föltámadt benne, s ezt a fiatal, üde teremtést legszívesebben magához ölelte volna. Ám eszébe jutott, hogy közte s a lány között olyan hatalmas szakadék tátong, amelyet semmi sem tud feledtetni, áthidalni meg végképp nem lehet. * - Igazából csak tippeltem. Topolya mindig is gyűjtőhelye volt a világ számtalan nemzetiségének. Például édesapám francia nemes, anyukám pedig szlovák. Furcsa párosítás, nem? -*mosolya természetessé vált, s most elfelejtette, hogy ki is ő. A dallam, ami körülöttük zsongott ismerősnek tűnt Riamnak, s hamarosan rá is jött, hogy miért.*- Szereted Mike Oldfield-et? Amíg éltek a szüleim, örökké Oldfield-számokat hallgattunk... -*tekintete révedezve meredt az égbolt sötét végtelenjébe.* - Különben hová tartasz? - *kérdezte meg hirtelen. Esébe jutott, hogy valójában vásárolni, és körülnézni jött, na, meg fodrászhoz tartott. Tudta, hogy a reptéri balhé miatt keresni fogja a rendőrség, s ezért kicsit meg kellett változtatnia a frizuráját. Sok dolga volt még. Gondjai további negatív gondolatokat szültek, visszaemlékezett arra az éjszakára, amikor egyedül járkált a sikátorok mélyén. Ismét látta a magas, kabátba burkólózott férfit, látta, ahogy közeledett felé, és látta, ahogy eltűnt az utca forgatagában. Beleremegett az emlékbe, ám már felfogta, hogy neki ott van a családja, a kastélyban. Nagyon elmerenghetett, mert már a belváros környékén járhattak, mikor az utcára emelte tekintetét.*

In adoration of the moon and thee

"They call as I to thee...."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Yana Kyushu
HozzászólásElküldve: 2006-3-28, 11:06:11  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Yana jót mosolygott a "furcsa párosítás" megnevezésen, hiszen ő ugyanebben a cipőben járt, csak rajta jobban nyomot hagyott apja származása. Tulajdonképpen ezt nem is bánta, sosem akart más lenni, mint aki, talán suhanc korában akart Claudia Shiffer-hez hasonlítani, dehát ezt eleve elvetélt ötletnek tartotta az ő helyzetében, így egyáltalán nem is próbálkozott az utánzásával. Abban pedig amúgy is biztos volt, hogy a halottaknak, akikkel nap mint nap találkozott teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki, ők már nem problémáznak semmin. Újra megerősítette magában azt a hitet, hogy a lehető legjobb hivatást választotta, még akkor is, ha Conelly asszony múltkor felült a boncasztalon.*
- Persze, szeretem. Tulajdonképpen minden zenét szeretek a nyolcvanas évekből, számomra annyira nosztalgikus...*mosolygott megszokott féloldalas mosolyával, amiért otthon a férfiak majd megőrültek, dehát ezzel sosem volt ideje foglalkozni. Ez bosszantotta mostanság annyira, hogy semmire sem volt ideje. Nemsokára huszonhat éves, és körülbelül kezdhet mindent elölről. Az már biztos volt, hogy így férjhez már nem megy, családja pedig szinte száz százalék, hogy nem lesz. Ez egy kicsit elkeserítette, hiszen tudta, hogy a macskája sem él örökké, dehát mire valók a barátok? Márha lennének, de most még abból sem volt egy darab sem...* - Te is szereted? Egyébként én úgy gondoltam, keresek valami kultúráltabb szórakozóhelyet a belvárosban, rég nem voltam már kikapcsolódni, pedig úgy érzem, hogy most alaposan rám fér... Téged hol tegyelek ki? Vagy jössz velem?
Vissza az elejére
Riam de LaVey
HozzászólásElküldve: 2006-4-4, 10:29:02  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Elgondolkodva nézte az általa ismertnek hitt világot, s szomorúnak, teljesen üresnek érezte magát. A zene tovább mélyítette benne a fájdalmat, s bár a fiatal leány társasága feldobta egy kissé, azonnal le is taglózta. Akármennyire vágyott ismerni a titokzatos, s akármennyire ismerte is a halált, az életet szebbnek, tartalmasabbnak találta. Első pillanattól fogva tudta, hogy újonnan kapott élete korántsem lesz olyan szép és kellemes, mint amilyennek a filmek ábrázolják.*- Kárhozat ez... -*súgta önkéntelenül. Hamar észbekapott, s gyorsan válaszolt a lány kérdésére* - Nekem még van jó pár elintéznivalóm, aztán lehet, hogy beülök én is valahová. Nem vagyok oda a diszkó zenéért, így valószínűleg benézek egy kis kocsmába, utána irány haza... A következő sarkon állj meg, kérlek! *A lány lehúzódott az út szélére. Riam már kinyitotta az ajtót, és egy kedves mosoly kíséretében megköszönte a fuvart.*- Koöszi még egyszer! Remélem, hogy valamikor összefutunk még! -*becsukta az ajtót, s lendületes léptekkel elindult a fodrászat irányába.
Alig egy óra múlva csinosan, frissen lépett ki az egyik üzletből. Minden régi holmiját az egyik kukában hagyta, s most új western csizmájában, fekete cowboy kalapjában vidáman lépkedett az utcán. Habár gondolatai kevésbé voltak vidámak és nyugodtak. A kastély egész gyermekkora óta érdekelte, de annyi bátorsága soha sem volt, hogy a kapun belül merészkedjen. S most ott vannak a "testvérei", akikre számíthat. De vajon tényleg számíthat? És az atyja? Ki lehet az a titokzatos férfi? Megszaporázta a lépteit, ám ekkor egy ismerős, vagy legalább is ismerősnek tűnő bőrkabátot, és hajzuhatagot pillantott meg. Szíve hevesebben kezdett verni, és már kiáltotta volna Asariel nevét, mikor az illető megfordult, s egy másik férfi arcára esett tekintete. Elszomorodott, s arcáról leolvadt a mosoly. Leszegett fejjel elindult a kastély irányába. Megpróbálta elfelejteni az előbbi reményét...*

Vissza az elejére
Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-4-6, 17:09:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*A szél teljesen lecsendesedett, az esti levegő már sokkal kellemesebbnek volt mondható.Két alak sétált lassan az utcákon egymással beszélgetve.*
-én is magányra vágytam ,és a természet csendjére.Elegem lett ezekből a szürke hétköznapi emberekből ,akik csak a kocsmában ,italozva tudják érvényesiteni magukat...
*Elgondolkodott egy kicsit azon, hogy mennyivel jobb lenne ha nem lennének nagyvárosok ,levegőszennyezés, és minden amivel a rólunk gondoskodó természetet kihasználják, és lerombolják az emberek.Mennyivel jobb lenne a természet része lenni, és elfelejteni mindazt ,amit e szörnyű világ alkotott...*

Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-4-7, 12:51:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

-Értem-*mondta megértően Emma*-Néha nincs jobb egy kis magánynál. Az ember mindent át tud gondolni.-*A nő már nem fázott, le is vette a kabátját. Összehajtotta és a kezében vitte tovább.*- Néha szükség van arra, hogy rendezzük a gondolatokat a fejünkben. Hogy elmerengjünk a múlton. A jelent értelmezzük. És a jövőt megtervezzük.*Egy útkereszteződéshez értek. A nő Mordonra kérdőn nézett Mordonra.*-Most merre? Én személyszerint viszamennék a bárba, kicsit fáradt vagyok, de te merre mész? Én arra* és a jobboldali útra mutatott.

The day has died.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-4-7, 15:18:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*mikor a kereszteződéshez értek ,Mordon elgondolkodott kicsit.Tulajdonképpen semmi tennivalója nem volt a ma estére, igy inkább maradt Emmával.*
-Megigértem ,hogy haza kisérlek...
*Mondta halkan ,a nő felé fordulva.Szemeik találkoztak pár pillanatra ,miközben Mordon is a jobb oldali útra mutatott.*
-akkor az az út lesz...
*szólalt meg ,majd csendben hozzátette*
-menjünk, ne ácsorogjunk itt...

Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-4-8, 7:49:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

*Mikor a szemeik találkoztak felvillant előtte O'men képe. Nagyon hiányzott neki, így azonnal a jobb oldali útra tekintett és azt mondta*
- Jó, menjünk arra. Örülök, hogy haza kísérsz. Bár sokszor sétáltam egyedül a sötétben, nem szeretek egyedül lenni a sikátorokban. Az ember sose tudhatja mikor támadják meg egy sötét sarokból.*Azzal elindultak.

The day has died.
Vissza az elejére
Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-4-8, 8:57:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Emma szinte csak a mondat végére ért, mikor az utcán velük szembe öt ember közeledett. Mikor meglátták a férfit ,és a nőt ,hangos vihogásba kedtek ,majd előkerültek a kések ,bicikliláncok, és egyéb összeszedett fegyverek.*
-na ,csak ez hiányzott...
*Szolt unott egykedvűséggel Mordon ,majd végignézett a fiatalokon, és inkább úgy döntött ,hogy megpróbál nem balhéba keveredni*
-azt hiszem ,mégsem erre kellene mennünk...
*szólalt meg ,és mikor Emma bólintott ,megfordultak ,és sietősebbre fogva a lépést az ellenkező irányba tartottak.*
-ba***a meeg!!!
*orditott fel Mordon ,mikor a bal vállába éles fájdalom hasitott.Oldalra nézett ,és egy dobótőr meredt ki a válla hátsó részéből.Abban a pillanatban megfordult ,és döbbenten vette észre ,hogy már csak pár méter választotta el őket a támadóiktól.*
-fuss, menekülj!!!
*orditota Emmának ,majd nekirohant az egyik srácnak ,és egy mellre irányuló rúgással a földre döntötte azt.Majd oldalra fordult ,ahonan az egyik késes srác hasra irányulú szúrással inditot támadást.Még mielőtt a penge célba ért volna ,a suhanc csuklója ,majd a könyöke is eltört a feszitéstől, amellyel kivédte a támadást Mordon.Akkor vette észre a szeme sarkából ,hogy Emma sem futott el ,hanem az egyik srácot rohanja le éppen... *

Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-4-8, 20:14:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

*Emma épphogy befejzte mondatát és épp előkerült egy pár fiatal ember. A nőnek ezzel még nem volt gondja, de a kezükben lévő kések meggyőzték a párost, hogymásfelé menjenek.*
-Menjünk inkább más felé-*szólt Mordon és Emma helyeslően bólintott. De alig tettek pár lépést, Mordont megtámadták. A bal vállába az egyik kés pengéje fúródott. A férfi elkárokodta magát, megfordul majd odakiáltott a nőnek.*
- Fuss, menekülj!-*azzal neki esett a támdóiknak. Emma habozott. Először arra gondolt, hogy elmenkül, de aztán eszébe jutott, hogy ki s ő már.~Vadász vagyok, még ha csak pár napja is még. Nem menekülhetek el.~ Rápillantott Mordonra. A férfi több sebből is vérzet. De Emma csak pillanatra tudott rá nézni, máris közelített feléje az egyik támadó, egy vékony pengéjő, de annál élsebb késsel. A nő hátrált pár lépést, majd felébredt benne a 'vadászösztön'. Egy pillanatra bevillant elé az első vámíprvadászata és ebből is erőt merítve ugrott el a kés elöl. A fiú még egyszer szúrt. Emma ezt is kikerülte és elkapta a kés szorító kezét és a szabad kezével pedig behúzott egy hatalamasat. Ellenfele hátratántorodott és meglepődve nézet a nőre. Ő az öklét fogva nyávogott egy sort:
- Ez fájt!*de többre nem volt ideje, mert a fiú újra támadott, és ezuttal sikeresen: Emma ki akarta kerülni a támdást, de a kés mélyen a vllába hatolt. A nő felsikoltott és vállához kapot.
- Te mocsok!
- Kaphatsz még, baby- vigyorgott a fiú, de nem sokáig. Emma bedühödött és a lába közé rúgott egy nagyot. Az áldozat nyögve összerogyott. Emma még rúgott egy hatalmasat a fejére és összesett.
- Kaphatsz még, baby- mondta és Mordon felé fordult. Vagyis csak akart, mert egy másik fiú hatalmasat vágott a fejére és levágódott a földre. Elájulni nem ájult el, de csillagokat látott. Mikor a fejzúgás abba maradt megfordult. Támadója egy baseball ütőt szorongatott.
- Na ebből meneküj, édes!

The day has died.
Vissza az elejére
Mordon Wendsel
HozzászólásElküldve: 2006-4-8, 21:00:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*Épp végzett a késes fickóval ,mikor Emmát is meg akarták késelni.Segitett volna neki ,de hirtelen azt vette észre ,hogy az egyik férfi benyúl a kabátja alá...
Villámgyorsan történt minden.Látta ahogy Emma a földön van.Látta a fölötte álló baseball ütős támadót.És újra látta a fickót ,aki már elő is vette a bőrdzseki alól a fegyvert.Mordon sem tétovázott.Előkapta a mellénye alól a Desert Eagle-t ,és a másikat megelőzve leadott egy lövést...
Éles hang dörrent az éjszakában ,mely felriasztotta a békés madarakat, melyek már aludni készültek.Most mindd felrebbent a fákról ,és riadtan szálltak tova az égen...
*Mordon látta összerogyni a férfit, akinek a mellkasát érte a találat.Újabb lövés.Emma támadója is holtan rogy össze.Az utolsó ,az 5. férfi megijedve el akar szaladni ,de nincs kegyelem...
A harmadik lövés fejbe találja az épp megfordulni ,és elfutni akaró támadót...
Minden csendes.Minden mozdulatlan.Mordon lassan elrakja a fegyvert.Ezt nem akarta.Isten a tanu rá ,ezt nem akarta.De már megtette.Nem volt visszaút.Emmára nézett, aki reszketve felállt, majd ijedt szemeit Mordonra mereszti...*
-ezt nem akartam...
*mondta halkan ,mikor belenyilalt a vállába a fájdalom.Szemében apró láng égett ,a bosszu lángja.Pár pillanatig némán álltak ,mikor felhangzottak a távolban a szirénák.Egyetlen lehetőség volt Mordon számára.A menekülés.És ő menekült.Nem akart börtönbe kerülni.Túl messzire ment.Elindult ,majd futásnak eredt ,és a közeli erdő felé vette az irányt.Belevetette magát a bozótosba ,és sebzett farkasként rohant át a fák között.Rohant az éjszakában ,rohant az életéért...*

Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-4-8, 21:21:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

*Emma azt hitte ez a vég, de éles lövést hallott. A férfi aki épp leütni készült, összesett. Még kétlövés hallatzoott. Emma Mordonra nézett, aki füstölgő pukacsővel állt mereve és csak annyit motyogot:*- nem akartam-* De Emma ijedten nézett rá. Nm tudta ugyan, hogy nem haltak meg az emberek, de a szeében Mordon egy gylkos volt. Mielőtt azonban bármelyikük is szólt volna akármit, a rendőrség szirnnái megszólaltak. Mordon futásnak eredt azonnal, majd Emma is. De nem követte a férfit. Ellenkező irányba futott, sztriptízbába.

The day has died.
Vissza az elejére
Shelly Sinclair
HozzászólásElküldve: 2006-4-10, 18:20:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A piros autó csendesen robogott az apró utcán. Shelly néha kitekintett, s várta, mikor érkeznek meg. A lány elég türelmetlennek látszott, s az is volt. Kezét tördelte, és ide-oda pislogott a hátsó ülésen.*~Mikor érünk már oda?~*Kérdezte magától, majd hangot is adott gondolatának:* - Peter, messze vagyunk még? - *Peter (mert így hívták a sofőrt, amint az autóban ülők egy régebbi beszélgetéséből kiderült) Shelly felé fordította arcát, s apró, barna szemeivel a lány arcát fürkészve válaszolt* - Nem, mindjárt itt vagyunk. - *Shelly hátradőlt az ülésen, és lehunyta szemeit. Megpróbálta elképzelni megboldogult nagyszülei házát, és elgongolkodott a rendőrségi jelentésen.* ~Vajon miért írták, hogy véletlen gyógyszer túladagolásban haltak meg? Ez így nem logikus! Najó, ezzel nincs mit tenni... Szerintem biztos, hogy valaki megölte őket. Hagyjuk, valami derűsebb téma kellene... Ó, hát persze! Most ahogy így belegondolok, nincs ötletem, milyen lehet az a bizonyos "Sinclair Birtok"! Biztos egy hatalmas kastély, tele szolgálókkal és sok elegáns dologgal!~ *Shelly erőteljesen elmosolyodott. Édes ábrándjait csupán az kergette el, ahogyan Peter hátraszólt:* - Itt is volnánk, Shelly Sinclair! - *A lány szemhélyai szinte automatikusan felpattantak, mikor a kocsi megállt.* ~Ez így nem igazság, túl lusta vagyok kiszállni!...~*Futott át Shelly agyán, majd előszeretettel vetett egy pillantást a Sinclair-házra. Egy apró, kedves kis házikó volt szürke falakkal, és megfeketedett tetőcserepekkel. Az ablakok nagy része be volt deszkázva, a kert úgy nézett ki mint egy sivár, halott temető, amiből az összes sírkövet elhordták, és ráadásul az is olyan kicsiny volt. Shelly először azt hitte, rossz irányba néz, így hát az úttest másik oldala felé tekintett a neki bal kéz felé lévő ablakon át. Ott nem látott házat, úgyhogy rákérdezett a dologra.* - Peter, biztos, hogy ez az? - *Shelly gyomra ökölnyire ugrott össze.*~Az lehetetlen, hogy ez legyen a Sinclair-birtok! Ez nem is birtok... még háznak sem nevezhető... Ez olyan... olyan, mint egy putri! Najó, az túlzás, de itt biztos hogy valami tévedés történt!!~* - Egészen biztos, Shelly! - *Válaszolt Peter* - Még annak idején itt játszottam nagyanyáddal a kertben! Akkor bezzeg még azt ígérte, hogy én leszek a férje... Nade láthatod, milyenek a nők! Ha akkor nem a nagyapádat választotta volna, még mindig élne! - *Shelly azt hitte, ott helyben esik össze. Még jó, hogy ült, különben meg is történt volna, de szegény lány teljesen ledermedt, és "eztnemakaromelhinni" tekintettel bámult a legalább száz éves házikóra. Mindeközben Peter folytatta monológját:* - Ha hozzám jött volna feleségül, bezzeg én vigyáztam volna rá! Mellettem nem vett volna be túl sok gyógyszert! Oh, szegény Sophie... El sem hiszem, hogy nem élhette meg a hetven éves kort... pont ma lenne annyi... És ráadásul vele együtt elment a nagyapád is...- *Shelly hirtelen kiszállt a kocsiból, kivette csomagjait, ledobálta őket a járdára, majd idegesen így szólt:* - Köszönöm a fuvart Peter, a viszontlátásra! - *Majd teljes erejéből bevágta a kocsiajtót. A kis piros autó elhajtott az értetlen sofőrével, hátrahagyván Shellyt maga mögött. A lány megfordult, és mégegyszer végignézte a házikót. Most vette csak észre, hogy a kunyhónak nincs is az utca felé kerítése, csak egy szál kapu áll a halott kert határán. Shelly hatalmasat sóhajtott, felszedte csomagjait a jártáról, és megkerülvén a kaput elindult az ajtó felé. Ott ismét minden kezében vitt dolgot lepakolt, majd előbányászta hátitáskájából a kulcsot, melyet édesanyja adott neki.*~Jesszus! Hogy fogok én itt kibírni akár egyetlen éjszakát is?!...~*Gondolta, majd a kulcsot belehelyezte a zárba, s elfordította azt. A zár kattant, s a régi, ámde annál szebb faajtó kitárulása bepillantást engedett Shellynek a ház belső részébe. A lány direkt nem emelte rá tekintetét, szándékosan figyelmen kívül hagyva az odabent kongó sötétséget. Helyette inkább lehajolt, s ismét felszedte csomagjait, melyek társaságában belépett az egykori Shophia és Adam Sinclair titokzatos házába...*
Vissza az elejére
Lurdeen Neobae
HozzászólásElküldve: 2006-4-10, 19:36:11  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Kicsit bizonytalanul sétált a kertváros utcáin, de a fiú hamar megnyugodott, amikor megláétta a templom tornyait.*ˇ
~Végre enm tévedtem el!~
*Ujjongott magában, és sietett, hogy közelebbről is szemügyre vegye a szépséges épületet*
Vissza az elejére
Shar Loiseleux
HozzászólásElküldve: 2006-4-11, 16:44:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Shar lép ki az utcára a nagy öntöttvas kapukon. Még most is elgondolkodtatja, vajon hány éves lehet pontosan a ház. Most azonban képtelen huzamosabban erre összpontosítani. Mérgében elrúg egy követ, és elindul a csendes utcákon. Egészen Kertváros szélén lakik, így a forgalom sem olyan nagy körülötte. Nem is kívánja most az emberek társaságát, van elég gondja anélkül is, hogy bárkivel beszélgetne. Egy emberrel, azaz pontosabban egy bizonyos személlyel azonban szívesen elbeszélgetne. Olyan régen látta már Gabrielt, hogy már a házat is üresnek találja nélküle. Ez mondjuk nem csoda, tekintve, hogy nemrég még a Belvárosban lakott egy kis lakásban, amit telezsúfolt munkaanyagaival. Shar sóhajtva gondol vissza a kis lakásra, de gondolatai lassan ismét visszavándorolnak a jelenre.*
Vissza az elejére
Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-4-12, 9:18:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

* Nyugodt tempóban hajtott. Hogy merre ment talán még ő sem tudta. Valamit keresett. Valamit. Feje nem volt üres. Döntést hozott. Kemény döntést. Mindent mérlegre tett, és mivel nem talált logikus kiutat a lehető leginlogikusabb döntést hozta meg. Egyszerűen hagyta hogy érzései döntsenek helyette. Mindig azt tanította a katonáinak, hogy egy bevetésen ha az érzelmek kerekednek felül akkor a katona elveszett. Csakis az egyenes gondolatok, és a jéghideg fej mentheti meg az embert. Ő viszont már nem volt ember. Minthogy az a férfi sem aki immár arcot is visel, és nem egy démon aki a lelkét, és szívét összeszorítva névtelen lakozott a sötétségben. Ezt nem tudhatta Alex. Az ő szemében csak egy sorozatgyilkos volt, akinek ha kényszerből is de hatalmas védőbástyái vannak. Asariel viszont tudta Miért volt titkosítva az a DNS minta. Az autó csak futott tovább, és Asariel nyitva tartva szemét folyamatosan fürkészte a tájat. Mígnem kiért egy elhagyott ipartelepre. Kiszállt az autóból, és szó nélkül elindult a raktárak felé. *

Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-19, 17:32:46  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Lassú léptek,és finom illat.Kar élvezte a tavaszi várogok ilatátt,amit a szél hordott elé.Néha hajába is belefújt.Ahogy haldt a találka irányába egyszercsak Lili ugrott elé két ház közüll.Meglepetten nézett ré Kar,hisz megijedt tőlle,mert nagyon halkan,és gyorsan történt minden cselkmény.
-Stija Lili.Nagyon megijesztettél,főleg,hogy nem is itt beszéltük meg a találkát.-majd a társa kezében lévő papírokra tekintett,és annak vidám arcára.Felhúzta egyik szemöldökét,és kíváncsian figyelte,hogy mi fog kisűlni belőlle.
-Képzeld,leváltották azt a felfuvalkodott békát.Tudod a főfelügyelőt,aki megkeserítette az életedet,és miatta léptél ki.-mondta.
Kar bólintott és ennek megörűlt,bár neemnagyon tartozott ez rá.Ezt szóvá is tette.
-Az rendben van,de minek mondod el,ha nem tartozik rám már az ügy?-kérdezte és Lili felnevetett.
-Nemkaptad meg az értesítést,hogy telettél a helyetese?Vagyis az új főfelügyelő?-kérdezte és a ledöbenő Karolina hátát meegcsapkodta.
-Meglepődtél mi?-Lili figyelte Kart,hisz nemnagyon bírt még felucsúdni rendesen.Lassan bólintott,és örömhangon mkondta.
-Ez nagyszerű,de miért pont én lettem a főfelügyelő?-kérdezte kíváncsian,hisz nemértette a dolgot.
-Hát.. az úgy volt,hogy Tibi megtalálta az igazi aktádat és..
-Micsoda?!-hökkent meg is látszott ,hogy nagyban zavara lett.
-Nyugi.Igaz meglepődtek,de örűltek,hogy van gy tapasztalt ember is.-majd elindúltak ketten tovább.Lili ecsetelte a teendőket,és segített pár tanáccsal is Karnak.A rendőrség és a katonaság mástészta volt eleve.

Yana Kyushu
HozzászólásElküldve: 2006-4-19, 23:17:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Különös érzés volt Yana számára Alistert látni hőn szeretetett kocsija volánja mögött, ám most ennek mégis csak örülni tudott. Már reflexszerűen nyúlt volna a rádió felé, hogy bekapcsolja, de aztán mégse tette, hátha a férfit zavarná a vezetésben. Hátradőlt, majd fejét Alister felé fordítva elmosolyodott.*
- Útközben majd mondom, hogy merre kell menni. A kertvárosban lakom, odáig eltalál? *kérdezte, remélve, hogy a férfi már van annyira ismerős a belvárosban, hogy segítség nélkül is eltalál céljához. Yana csak most jött rá, hogy a belvárost csak alig-alig ismeri, főleg ezt a negyedét, nem is beszélve arról a tényről, hogy éjszaka még egyáltalán nem lépett még ki otthona biztonságot nyújtó falai közül. Legszívesebben elfintorodott volna ezen a gondolaton, hiszen megint csak élete unalmas egyhangúságát hánytorgatta föl, ám mégsem tette. És ekkor eljött az a pont, aminél már nem bírta tovább, most már őt is zavarta örökös szertartásossága. Lábát az ajtó "térképtartó rekeszére" rakta, s térdére könyökölve megtámasztotta fejét. Behunyta szemeit, s arcáról eltűnt szokásos féloldalas mosolya. Egy pillanatig összeszorította ajkait, majd mély levegőt vett, és újra kinyitotta szemeit.*
- A következő utcánál kanyarodjon balra...
*A kertváros csöndes volt és békés. Egy lélek se járt itt, s az ember lelki szemeivel szinte már láthatta az utcát átszelő ördögszekereket. Ez a hely volt a tömény unalom fellegvára...*

// Alister, használd nyugodtan a karakteremet npc-ként, ugyanis sajnos nem tudom garantálni, hogy mostanság írni tudok.//
Vissza az elejére
Riam de LaVey
HozzászólásElküldve: 2006-4-20, 10:31:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött vámpír

*A taxi kényelmes tempóban halad a kertvárosban, Riam azonban egyre idegesebb, mert a nap fénylő korongja lassan eléri a hegycsúcsok peremét, s mikor elönti az éltető fény Topolya betonerdejét, akkor ő meghal...*~Lassan elégek... Asariel... Ellenségem vagy~*ez a gondolat megkeményíti szívét, s a fájdalom egy újabb okos mondást szül:*-Ami nem pusztít el, az megerősít!-*súgja eltökélten, s talán kicsit hangosan is, mert a taxis hátrafordul:*-Mondott valamit kisasszony?-*A lány szigorúan pillant rá, mintha valami főbenjáró bűnt követett volna el azzal, hogy megszólította.*-Semmi, semmi... csak hajthatna kissé gyorsabban. Virradat előtt otthon akarok lenni -*a "virradat szót erősen megnyomja, hogy a sofőrnek is föltűnik. A lány fenyegető és hideg viselkedése néma engedelmességre bírja a férfit. Riam aggódva tekint a látóhatár narancs, sárga és kékben játszó vonalára. Hirtelen fékez le a nyomasztó neogótikus udvarház előtt. Riam a sofőr kezébe nyomja maradék pénzét, és gyors iramban kinyitja a kaput, majd az ajtót, és mint aki gyűlöli a világot bevágja maga mögött.*

Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-20, 16:22:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Lassúléptek,halk kopogások.Karolina lépkedett az utcán.Valahogy most nyugodtabbnak,kiegyensújozotabnak látszott,bár kissé feszűlt volt.Pedig nem kellene,de igenis izgúlt.Félt,hogy nem lesz jó főnyomozó,és attól is tarttt,hogy valamit el fog rontani.De eltökélte,hogy igyekeznifog,és amit tud megtesz,hogy a nyomozások,és a rend fenlegyen tarva.Bár még csak hivatalosan holnap áll munkába már adotzt ki egy paracsot.Eleinte a rendőrségnél kell rendet tennie,és meg jkell állaptania,hogy mit is tud tenni,hogy azokat akik fura körülmények között élnek mostanában,és eltünnek napokra előkerüljenek,és a körülöttüklévő titok eloszóljon végleg.Lehet,hogy többetfog az íróasztala mellett gubasztani mátül,de jobbanszereti,ha rend és biztosg és összetartozás jelemezné a rendprséget,vagy az embereit.Ezek az első teendői.Ezeket jól meg kell fontólni,és megfelelő lépéseket kell tenni.Emiatt is aggóüdik.Még a feletesét is meg kell győznie erről amit csinál,hogy jó.

Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-20, 20:16:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Nézegette a ruhákat,de a boltokrengetege zárva volt.Így ment hazafelé.Pedig csak a ligetbe akart eljutni.De anniy kérdés foglalkoztatta.Nemtudta,hogy mitcsináljon.Elmenjen kutatnui,vagy még lazítson valahol egy kicsit.Elindúlt,de egy dallamot kezdett dúdolgatni.Jólesettneki.Legalább is felderítette valamennyire.,Bár Lili még mindíg nemkerűlt elő,és valami rosszérzés fogta el őt hírtelen.Valami,amit nemlehet leyírni.
~Lehet,hogy halott?Belefojtották a vízbe?~nemnagyon tudta eldönteni,de megrázta a fejét,hisz a teste fent lebegne.Tényleg kezdett agódni miatta,hisz egyébként is a küldetés egyik fontos pillére volt Lili,meg ő is.De meg nagyonjól kijöttek.Majdnem mint a tesvérek.De eltünt.Nekidőlt egy villanyoszlopnak és a hóldatnézte.Haja meglebbent a szélben,de tényleg tanácstalan volt.Nemtudta,hogy milegyen,nemvolt nyom,amin elindúlhatna.
~Bezzeg a tévében könyebb volt a dolog.~jegyezte meg magában.

Steve Brown
HozzászólásElküldve: 2006-4-23, 14:06:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Hát a zenekar már meg volt.Már csak egy jó kis garázs kellet ahol tudnak majd próbálni.A zenekar aminek a FARSIGHT nevet adták alakulni látszott.Steve egyik nap az utcákon sétált mikor meglátott egy kiadó garázst.
Felhívta a tulajdonost és közösen megvették a garázst.Jó nagy volt így hát miden elfért benne.Dob,hangcucc,gitárok,erősítők,minden ami kellet.Rendesen beindultak a próbák így hát kerestek fellépési lehetőséget.Nem nagyon kapkodtak értük a klubbok és diszkók,mivel nem ismerték őket.Így hát maguknak kellet keresni őket.Első bulijukat a szórakozó negyed egyik kiseb klubbjában kapták.Mivel már saját számokat is írtak ezért tervezték hogy azt is előadják.Eljött hát a nagy nap.Berakták a felszerelést a furgonba és elindultak a klub felé.*
Vissza az elejére
Karmel Dimon
HozzászólásElküldve: 2006-4-23, 14:29:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Csak lépkedtem és mindenhova néztem a kabátomban.Megtudtam,hogy Karolinát előléptették azután hogy kilépett.Érdekes ügy.Már csak meg kéne találnom őt bár tudnám hol van.Persze nincs mit sokat neki mondanom.Legfeljebb azt hogy zsaru vagyok.Ez a kis fém szörnyeteg még jól jön.Most indulok az elhagyatott ráktárba,azt mondták nézzek körül ott.
*Beszállni készülve a kocsimba megláttam Karolinát,megint.~Érdekes amikor a fejemben róla beszélek mindig ésre veszem.De most csak mentem a kocsimmal mert láttam hogy elfoglalt.Tehát elindultam a raktárhoz szimatolni.Vajon találok valamit?
Vissza az elejére
Alister
HozzászólásElküldve: 2006-4-24, 17:41:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Vezetés közben nem igazán tudott Yana -ra figyelni, de egy-egy alkalommal, még ha rövid időre is, de rápillantott. S ilyenkor látta, hogyan foszlik semmivé az álarc, amihez a lány olya görcsösen ragaszkodott, ami elrejtette a világ elől érzelmeit.*
~Talán, szégyelli a saját érzéseit? Vagy csak a viselkedési norma, amire kiskorától kezdve nevelik, kényszeríti arra, hogy öltse magára ezt a pókerarcot. Nem tudom, talán egyszer képes lesz végleg megszabadulni ettől a... "reflextől".~
*Yana irányításával hamar megtalálta a házat, ahol a lány lakott. Leparkolta a kocsit és átadta Yana -nak a kulcsait.*
-Köszönöm a kellemes estét, remélem, máskor is összefutunk.
*A keleti lány a tőle megszokott módon, kissé rideg modorral, köszönt el. Alister elindult hazafelé, tudta, holnap nehéz nap vár rá, hisz reggel gyakorlatra kell mennie.*

(Szabó L.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-24, 19:36:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Egí női alak kezdett kibontakozni a sötétségből.Hosszúfeketekabát,és porcelánbőr.Szemeiben valamiféle nyugalom,és múlandóság áradt széjjel.Halk lépetk a kövezeten.Áldozatotkeresve magának nézelődött.Feketeruházata elbújtatta a sötétbe.Hosszúszőkehaja néha meglobbant a gyenge lágy szélben.Sok gyereket látott szaladgálni egy labdával kezükben,de szüleikkel együtt.
~Nemjók.Családosok.nemakarok árvákat a városban látni.~gondólta és egy olyan helyre ment ahol senkisem láthatta.A sötét utcában egyedülvolt,de ekkor egy idegen férfi jelent meg mögötte.Látszott,hogy menekül valaki előll.Majdnem felbottlott arolinában,de a lány elugott előlle,így a falnak ment neki.
-Uram jólvan?-kérdezte ijedséget teteve és a frfi bólintott.
-Üldöznek a zaruk.Azthiszik,hogy megőltem azt a szerencsétlen hőlgyet a sarkon,akinek elvettem a tárcáját,pedig nem.Lelőtték.Igazat mondok.Kérem segítsen nekem!-könyörgött és már lehetett hallani arendőröket.Kar elmosolyodott és elvezette a férfit.
-Ne aggóüdjon.A megfelelő emberhez jött.-és elévezette egy messzebbi sikátorba.
/sikátor/
Megállva egy eldugott,bűzlő részen ahol ember sem járt Karolina érezte,hogy a férfi reszketett a fáradságtól.Majd megfordsúltvele szembe,és kérdezte,.
-Biztos,hogy elakart menekűlni?
-Igen.Hálásvagyok önnek.Mivel tartozom?-kérdezte és már a pénztárcájafelényúlt mikor a nő egy kést húzott elő,és egy váhgással megvágott egy eret a nyakobn.A férfi riadtan esett a falnak,és ajhgy érezte,hogy a hideg kezek rájkulcsolódnka karjaira,és nemtud mozdúlni megijedt és kiabált.Hiába kiabált de senkisem hallotta meg.Karolina ekkor innikezdte a várát.De nem mindett itta meg.Csak a felét.A férfi kábltan esett össze és kómába esett.Karolina gyorsan összekötötte a kezteit ás a lábait majd elbújtatta valahová.Valami megfogta a férfiban.Úgyérezte kár lenne érte.Még vissza fog térni amikor az felébred,és talán tudna segíteni számára.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-4-28, 14:16:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*David a disco-ból hamar elért a parkolóba hol a kocsiját hagyta.Nem ment el az uticéljáig csak be a városba,mert szeretett volna sétálni egy kicsit.Így aztán vissza felé ugyan azon az úton haladt.Beszállt az autójába és elindította.A motor halkan felbúgott,majd visszaállt és szinte csak azért hallatszott,hogy jár,mert semmi zajforrás nem volt a környéken.
Kigyúltak a lámpák és a jármű megmozdult.Kiállt vele és elindult a járművektől szinte teljesen mentes utcákon.Ki a kertvárosba.Ki a városból.A nyugodt otthonába...
Nem sok idő telt bele és megérkezett a már jól ismert környékre.Alig égett néhány lámpa a házakban.Kisvártatva felsejlett a kerítés és mögötte a ház amelyben lakott már hónapok óta.
Megszerette ezt a várost és ezt a környéket.Beleszokott abban,hogy ez az új otthona és a környéken lakók is hasonlóképpen.
Kis felújíással egybekötve kicseréltette a kerítést így mostmár elektromosan tárult fel előtte.Kényelmesen hajtott be rajta és parkolta le autóját.Időközben a kapu visszazáródott.
Az ajtóhoz sétált és feltárta azt.Kikapcsolta a riasztót amit szintén ő rakatott be és elindult felfelé.
Gyorsan elkészült és hamar elnyomta az álom.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Shira Volden
HozzászólásElküldve: 2006-4-29, 18:32:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfanőstény

Hangtalan léptekkel sétált végig a csendes fényben úszó macskaköveken. Ösztönből kerülgette a felé haladó embereket. Szőke haja vidáman lobogott a fel-feltámadó szélben, olykor meglebbentve a térdénél fodrozódó fekete selyem alját. Nem is érzékelte a körülötte lévő halandókat, gondolatban még mindig a folyóparton állt. A férfi szavai visszhangot keltettek a fejében. Újra és újra ismételte minden szavát…és tudta, a tánc még csak most kezdődik majd el.
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-29, 18:41:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Talán a sötétség,és a kis fényecskák,amiket az utcai lámpák szereztek a sötét légbe,az tette félelmetessé az estét.Halk sóhajok.Majd egy női alak.Sápadt bőr,amit a fekete ruházat emelt.Fekete rövidújú,és nadrág csizmáról nem is beszélve.A szőke hajtincsek összefogva voltak lófarokba.Oldalán az övön rendőri jelzés,ami néha megvillant a fényben.Nemvolt fegyvere,elfelejtette hozni magával.Kékériszeiben az emlékek,é gondoltak csilogtak,míg agyában cikáztak,néha versenyeztek,hogy mejik a fontosabb.Néha a szellő is feltámadt,hogy kis enyhülést hozzon a kihalóbanlévő utcán.Egy villanoszlonál viszobnt a léptek megálltak,és Karolina megállva nekitámasztotta hátát.
~Talán túlsokat akarok kihozni magamból,de igyekeznem kell,bár rengeteg időm van hátra.Nemtudni mennyi potosan,de van.~gondólatai tengerébe veszett mikor egy kép villantbe régi életéről.A járókelők kerűlték,nemtudták,hogy rossz vagy jó.Talán egyik sem.Nemtudni.Ő se tudja.Két énje nemnagyon jöttek ki.A fenevad őlne,uralkodna,de régebbi énje nyugalmat intett neki,és csendre is szólította fel,lenyugtta.

Shira Volden
HozzászólásElküldve: 2006-4-29, 18:52:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfanőstény

Shira távoli gondolataiból ébredt, ahogy szeme a közeledő szőke nőre szegeződött.
~ Hercegem…még el sem váltunk, még a bőrömön érzem az érintésed, és máris a csatlósodba botlom~ mosolyodott el Shira. Maga sem tudta mért érezte jól magát. Épp ésszel nem volt rá oka. Mégis ha a férfira gondolt, szívét jeges forróság ölelte körül…Tudta mire visszaér a falkához, még a gondolatot is ki kell irtania. Nézte a közeledő vámpírt…
~ Vajon milyen életetek lehet egy ilyen férfi uralma alatt…?- töprengett, de tudta jól a válasz már közel sem tetszene neki. Tudta hogy a férfi rideg és kegyetlen…de álmaiban sem gondolta volna hogy mennyire.
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-4-29, 19:00:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Ahogy nézte a város zaját,és a kivilágított házakat arra lett figyelmes,hogy valaki nézi,figyeli.,Szemei kereték,ki is lehet az.Nemsokára egy ugyancsak szőke nőn akadt meg a szeme.Arra fordítva a fejét meglepetten csilantak szemei.Majd megint a szerepjátékot kezdte el játszani,mintha semmibaj sem lenne,nemlenne más mint a többi.Odalépett a nőhöz,ilednően köszöntötte.
-Szép estét hölgyem.Segíthetek valamiben?-kérdeztehisz talán amiatt nézhette őt.Bár valami fura érzés kezdte elepni tudatát,és sátáni énje felszólította.
~Vigyázz!~de nemtudta,hogy miért.Kedves,és tisztelet
tudó vólt mindíg is,de ezt a rasztó érzést még sohasem érezte.Kíváncsi tekintete biztos meglepjhette a nőt.

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
5 / 8 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Kertváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban