| Szerző |
Üzenet |
| < Ötletek, Javaslatok, Hibák ~ Ötletek és javaslatok |
|
|
|
Elküldve:
2006-3-21, 23:46:01
|
|
|
|
|
Hűha, nem lehet, hogy így kevésbé lesz átlátható? Bár tény, hogy így kevesebb helyet foglal... Ám legyen...  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-23, 10:41:30
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
| miért lenne kevésbé átlátható? |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-23, 10:47:27
|
|
|
|
|
Hmmm, azért, mert eddig mindig kiírták a modok, ha valami törölve volt, és így megnyugszik az ember lelkileg, és nem azt keresgéli, hogy jé, ezt a reagot se sikerült elküldenie a törlés topicba... Dehát nekem így is jó, nem akarok beleszólni....  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-23, 10:52:07
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
| a megnyugatás ilyen szempontból az, ha nem látja az öltetkes topikban a hozzászólását, mivel előbb történne a moderácio és aztán a kérdés delete. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-23, 10:54:51
|
|
|
|
|
Ok, mondom, nem szóltam... Úgy látszik csak nehezen alkalmazkodom a változásokhoz, de majd hozzászokom...  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-23, 10:55:51
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
| nem fontos... ha a többieknek sem tetszik akkor nem csináljuk... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-24, 17:23:23
|
|
|
IV Arcilla

|
|
Nekem teccik az 5let bár jelentősége nincs csak annyi,hogy nem olvasom azt folyton hogy
Lécci töröljétek ....................................
Törölve
Bár eddig se kellett...
Szal szerintem OK  |
_________________ "Az élet álom kelj fel ha jön a reggel." |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-26, 18:02:20
|
|
|
|
|
Ehh, no úgy jártam el, ahogy Tess javasolta, meggyőztetek...  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-8, 13:51:07
|
|
|
Halandó
|
|
Sziasztok
Tudom nagyon kezdő vgyok még az ötletekhez, de lenne egy kérdésem, ami talán valamilyen szintű ötlet is
A karakterem bekerül egy olyan ismeretségi körbe ahol megtanítják íjászkodni. Hol gyakorolhatna? Mert nem tartom célszerűnek se a folyópartot, se a Vércsepp Ligetet, mert semelyik halanódó sem szeretne a fenekébe kapni egy eltévedt nyilat. (max Ámortól)
Szóval lehetne- e kérni valamilyen sportpályát/sportcentrumot ahol nem csak erre, de mindenféle sportágra megfelelő gyakolási terület nyújtana?
Köszönöm |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-9, 10:12:01
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
megoldva (kertváros/ uszoda átalakitva) már rég esedékes votl a dolog, nem egyszer beszéltük, hogy ezt át kéne rendezni. most eljött az ideje  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-9, 11:00:04
|
|
|
Halandó
|
|
Óh, köszi! Ez igazán jó, gondolom mások is hasznát veszik majd  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 17:40:16
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
Az jutott eszembe a privi üzeneteket törölgetvén,hogy van pár igen hasznos adatom köztük amit fejben nem igazán tudok megjegyezni,pl weblapcímek,többek közt az is,amelyiken az utsó taliról készült képek vanak. Mit szolnátok egy "Jegyzetek" készítéséhez minden karinak,hogy oda bepakolhassa a cuccait...gondolom nem foglalna tool sokat...ráadásul aki hosszabb reagokat ír és nem tudja befejezni..annak nem kellene átvinni Wordba,ott elmenteni meg vissza..itt lenne a cucc,elmentené az illető a reagját vagy írnivalót és legközelebb copyzza és folytatja.
Lehetne törölni jegyzeteket és írni újakat.
Na? |
_________________ My past is my future,so what's my destiny? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 18:11:24
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
| Buster nem pontosan értem, mire gondolsz... esetleg járatos vagy a thrillion kincsén, és ahhoz hasonlo jegyzetre gondolsz, vagy pl egy külön topikra ami mindenki számára elérhető? vagy mire? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 18:24:25
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| hát...nem feltétlenül tartom szükségesnek... |
_________________ Once upon a time... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 19:13:32
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
Igazából régen hódítóztam és az villantotta be nekem a dolgot.
Olyan dologra gondoltam,hogy fent a Gy.I.K., Keresés stb vonalban lehetne egy olyan,hogy Jegyzetek és oda elmentheted az éppen befejezetlen reagjaidat,hogy tovább gépelhesd,mikor időd van rá vagy éppen a fontos dolgokat,linkeket.
Nem baj,ha nincsen,megoldom máshogy...erre a célra találták ki a cetliket meg a Wordot,csak ezzel nekem személy szerint könnyebb lenne a dolog.
Csak kiváncsi voltam,hogy Ti adminok mit gondolnátok róla,hogy ez előre mozdít vagy inkább akadályoz. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 19:32:15
|
|
|
IV Arcilla

|
|
| Ez hasonlónak tűnik a thrillionhoz és ahogy most mondod,nekem jó ötletnek tűnik.Van word dokumentum ahova elmenthetem és nem kell újat csinálni,de ez talán mégis jobb lenne.HA ártani nem árt akkor támogatom,mert közvetlen szükségem nincs rá,de hasznos. |
_________________ "Az élet álom kelj fel ha jön a reggel." |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 19:35:52
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
| Kösz Vancha! De ha csak nekem szükséges,akkor vegyük is le a napirendről. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 19:38:39
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
el kell keseritselek titeket fiuk, nem megoldható... sajnos ennyire nem értünk a php programozáshoz, de ha ismertek valakit, akkor mondjátok nyugodtan a nevét, aki ingyen vállal ilyen dolgokat, és hajlandó lenne segiteni...
a wordös modszer pedig szerintem jóval jobb, mint amit ti szeretnétek... az javitja a hibákat is... plusz ha szépen elmentegeted a dolgaidat akkor ha legközelebb valamiért vissza kéne olvasnod csak elég kikeresned a Te irásaid közül...  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 19:42:45
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
Ja,ez az előny meg is van....akkor terv a kukában.
Kösz Tess...csak egy ötlet volt de sokkal több a hátránya,mind az előnye...ráadásul plussz munka nektek.
Ejnye,ejnye Buster!
 |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 22:19:47
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| Laju, lehet hogy megoldható...de csak nyáron, és nem biztos...utána néz Peti, elméletileg tudja programozni php-t is, csak kicsit bele kell néznie újra, rég csinálta. De amúgy lehet GAss is meg tudja oldani nem? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 22:21:36
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Shira most komolyan?! Peti ilyen ügyi? nem jössz msnre?  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 22:25:08
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Jah PEti elég durván ért a dolgokhoz, programokat ír cégeknek...csak ideje nem túl sok, de nyáron belenéz a dolgokba és ha GAs nem tudja megoldani ha körbeudvaroljuk, biztos segít! (ej de sokba fog ez nekem kerülni ) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-17, 22:27:56
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
*éjszakánként ezentól imákba foglalja Peti nevét*
Shira drágám, de ne az árát nézd... a gyönyörű cél lebegjen a szemeid elett!  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-18, 13:38:57
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
Nem értem,hogy minek lángolt fel ez a cucc...most arról a tervről van szó,amit a kukába dobtam? Azt hittem téma lezárva...amúgy is többet árt,mind használ. És ha olyan sokba kerül Shirának ...akkor meg pláne nem kell....csak egy hóbortom volt de már leadtam...amúgy is csak neme lett volna szükségem ilyen badarságra az alter fejemmel. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-18, 13:42:52
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Buster, az hogy nekem mennyibe kerül, Téged ne zavarjon Majd talán megoldom
De az ötletedből azért lehet jót kihozni, és addig jó míg ötleteltek! Szóval akármilyen hasonló "badarság" villan át az agyadon (agyatokon) csak így tovább. Ezért van ez a topic!!!
KÖszi Buster  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-18, 13:49:08
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
Igazából rózsás pír lepi el az arcomat,hiszen nekem kéne köszönni.De ha tényleg nincsen terhetekre,akkor nekem bizony nem ártana a cucc. Ha csak később készül el...akkor sem baj. Sőt...ha nem készül el az sem baj...csak egy kicsit megdöbbentem,hogy eleinte nagy volt a csend a culával kapcsolatban,most meg lássak csodát ilyen hírtelen visszakerül napirendre. Minden esetre ha sokat foglal majd és kevesen használják,akkor 1 darab zakkantért nem kell meghagyni,ok?
Tényleg kösz, aranyosak vagytok! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-18, 13:53:56
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
| Majd meglátjuk, még nem ígértünk semmit, és ennek a fő oka, hogy aki phpbe programozna, azt még tényleg körbe kell udvarolnunk, de menni fog. De akir is legjkorábban szeptemberre, ha egyátalán megoldható az ahogy mi gondoltuk. Szóval még semmi nem tuti Buster, de igyekszünk olyan dolgokat fejleszteni amit sokan értelmesnek találnak! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-5, 20:30:39
|
|
|
Halandó
|
|
Hello!
Remélem jóhelyre írok.De lenne egy kérésem.Szeretnék létrehozni a belvárosban egy küzdőtermet vagy valmit.Még nem körvonalazódott teljesen a dolog de szeretném ha véleményeznétek.Persze szavazásra is bocsátanám a végleges formát hogy lenne-e egyáltalán ilyenre szügség.
Köszi. |
_________________ Nem az a fontos hogy honnan jöttél hanem az számít hogy bárhonnan ki lehet tőrni. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-5, 20:39:54
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Szia Nestor
A probléma az hogy a topic kihasználatlan lenne, és a gyakorlásra megvan a hely, azt lehet használni küzdelem céljából is. Minden csoportnak a belső fórumán megvannak erre a kijelölt helyek, a halandóknak meg az uszoda és sportcentrum nyújt mindenféle sportolási lehetőségre helyet, ami csak a fantáziátokon kifér. Szóval ha épp küzdeni szeretnél, a sportcentrumon belül megteheted nyugodtan.  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-5, 20:49:13
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
meg ugye ott vannak az iparnegyedben az elhagyott, használatlan raktárak... ott még fizetni sem kell, csak szervezned magadköré embereket (játékosokat vagy nem játékos karaktereket), mert egyedül edzeni nem tudom biztos uncsi...  |
|
|
|
 |
|