| Szerző |
Üzenet |
| < Ötletek, Javaslatok, Hibák ~ Hibák jelentése |
|
3 / 3 oldal
Ugrás az oldalra: Előző 1, 2, 3 |
|
|
|
Elküldve:
2006-7-12, 17:52:25
|
|
|
|
|
| Aki mumus, viselkedjék úgy... Ez csak természetes! |
_________________ Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!
Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, restség - és ezek csak a jó tulajdonságaim... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 17:53:29
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
 |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 17:59:54
|
|
|
|
|
Ha tudom, hogy ily pironkodást vált ki az iménti megnyilvánulásom, akkor lakatot tettem volna a számra és jó messzire eldobom a kulcsot...  |
_________________ Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!
Kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, restség - és ezek csak a jó tulajdonságaim... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 18:15:45
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
nem vagyok ám pirulos fajta, de erre talin rá fogsz jönni itt élem ki a vörösödésem... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-12, 18:17:43
|
|
|
|
|
Akkor még sok szépet írok, hogy gyakran villanjon az elvörösödős smily...  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-16, 21:26:04
|
|
|
|
|
Helyzet van kérem...
A Külváros/Iparnegyed-ben található Reptér/Pályaudvar topicban nekem az írja ki a gép, hogy (és most idézek):
"Nincs hozzászólás a témában"
Ez az üzenet csak akkor jelenik meg, ha az utolsó hozzászólást szeretném megnézni, s mivel volt egy friss ezért ezt megtettem volna. De a hozzászolások helyett eztet kaptam vala... Ha rendesen, az első reagnál nyitom meg a topic-ot, akkor minden frankó: olvasom a város távolról megközelítők érkezési pontjainak rövid ismertetőjét. De amikor tovább akarok menni, hogy a következő oldalt megnézzem, ugyanez a probléma áll fenn, ugyanezen idézettel...
A probléma mielőbbi orvoslását kérem, hiszen tervezem a helyszín használatát. Köszönöm...
Ennyi... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-17, 10:14:49
|
|
|
|
|
nagy valószínűséggel az a probléma szerintem, hogy valaki egy üres reagot küldött el. ezért az oldalon ahová ment a php nem érzékel semmit. de ez csak tipp, ha nem ez, akkor nem is szóltam  |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-17, 16:24:27
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Nicholas, nekem is jelen van ez a probléma, tegnap este nem kicsit lepődtem meg én is rajta... a topik azt irja 2 oldalas, de igazándiból nem kettő csak egy. Az utolsó reag Carl Jonsoné, és ha lelapozol ott is van utolsóként, valószinü ez a hiba szintén az atw és a mi phpbb-nk közti harc eredménye. Megnéztem, az első oldalon is ott van a post replay (vagy mi a pontos neve) gomb. Szerintem lehet írni, mindjárt le is tesztelem...  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-17, 16:26:31
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
igen, a dolog működik, a topikba lehet irni, és a következő hozzászólás lesz csak az első a második oldalon. onnantól kezdve pedig mennie kell, illetve müködnie...  |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-17, 16:37:28
|
|
|
|
|
| Kicsiny szívemet nyugalom és béke tölti el soraid olvasása közben... |
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|