Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Pihés tojáshéjszaggatók - A világ csibe szemmel  ~  Kotyagos Csibe Ivó
1 / 1 oldal
Teresa Kleist
HozzászólásElküldve: 2006-7-17, 11:34:19  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Vadászok vezetője

Első ránézésre egy átlagos csibeól. Ide csak a legtollasabb csibék merik betenni a lábukat, ez nem a pihelelkűek törzshelye. Dohos kukorica, nemespenészen érlelt szárazkenyér várja az ide betévedőket. Italválasztékuk ugyan olcsó, de nem a legjobb minőség, legyen szó poshadt, algás, saras vízről. Specialitásaik, amiket már csak tényleg a legszívosabb piheharcosok vállalnak be: a penészes víz (titkos receptjét csak készítője ismeri) és az inyencségek csúcsa a Vizila, mely kirtálytiszta gleccservíz és eső után szedett, humuszos földben érlelt giliszta nemes kombinációja.

Christer Grip
HozzászólásElküldve: 2006-7-19, 15:44:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

* - Egy saras vizet kérek- szólt kissé kótyagosan hősünk, de a nyomaték kedvéért az asztalra koppintott. Illuminált állapota már tetőfokára hágott, mikor a csapos elé lökte az italt. Fintorogva húzta le az olcsó de rossz minőségű pancsot, majd a földre köpött egy belekeveredett kavicsot.
- Te barátom…el…el…elhagyott az asszony…már egy hete azt se ’tom merre csipog. Lelépett valami kigyúrt agy…agy…agyú hólyaggal…tudod Te ezt. Peckesebb toll, nagyobb csőr és nagyobb…áh…minek is beszélek Neked…napi 1000 ilyet hallgatsz végig. – legyintett a mellette ülő üres szék felé, majd pihés fejét az ajtó felé fordította. A belépő vagány csibe alakja mögött tündökölt a fény, mire Csaba a csibe, a kissé illuminált hősünk lekászálódva a magas bárszékről, kissé zaklatott léptekkel az érkező elé sietett.
- Drága ba…ba…barátom. Asz’tem má sose érsz ide öregem…képzeld az asszony…lelépett…má megin lelépett… - mondta és a peckes csibe karjaiba omlott.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2006-7-19, 16:10:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

*Ahogy belépett a kocsmába egy számára ismeretlen csibe ugrott a nyakába. Mondjuk nem mintha ilyen állapotban sok csibe társát ismerné fel...*
-Ööö... hikk... Haver? Haver! *Fogalma sem volt közben ki az a tollas akit a haverjának nevez. De az járt az eszében, hogy... hmmm igazából semmi. Az alkohol megölte már az összes maradék agyselytjét is. Pedig ő nem egy átlagos csibe volt. IQ-ja jó magas, az alkohol mégis kifogott rajta. Kinézetre mondjuk nem lehetne elmondani róla, hogy 2 számot össze tudna adni. Kopasz csibe ez, tolla csak gerincén és feje közepén húzódik végig punk stílust idézve.*
-Hikk... ööö... iszunk! *Jelentette ki miután pár másodpercnyi színlelt gondolkodás után. Közben egyik szárnyával a levegőbe csapott és ennek követleztében frissen szerzett barátjával, egy szépkis hátast dobott a padlóra. De semmi baj, mert náluk a fájdalom már eltávozott az agysejtekkel eggyütt, még úgy az első liter alkohol után.*
-Én hikk... nem estem el, cs`ak pihenek.. hikk! **Jelentette ki ezt is, majd nagnehezen letuskolta magáról a még mindig őt ölelő csibét és feltápászkodott.*
-Csapos csibe! HIKK! Két sáros vizet ide! *Közben rossz szokásához híven megint a levegőbe csapott szárnyával ezért újabb hatalmas hátast dobott a padlóra.*

Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-7-19, 18:43:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

Egy igen jó erőnlétben lévő csibe hölgy nyitott be. Vagyis inkább vágta be az ajtót. Kikerült két földön fekvő csibét és a pulthoz sétált. Leült az egyik székre, de még vetett egy pillantást a földön fekvőkre.
~Férfiak...khm, nem értenek máshoz, csak az iváshoz és a és egy fomásabb kis csibe utáni nézlődésre. Primitív faj.~gondolta.
- Egy penészes vizet! - szólt a pincérhez.
- Biztos benne hölgyem? Nem lesz magának az erős?
- Ma hagyott el a negyedik férfi, ne kérdőjelezzen meg, vili? Szóval nyomja ide azt penészes vizet, vagy a csőrömmel fogom kivájni a szemét!
- Rendben, rendben - mondta a csapos és a hölgy elé rakta a kívánt italt - Bár megjegyzem, nagyon erős ital. - erre a szóra, a hölgy egy szuszra felhajtott a penészes vizet. A csapos nagy csibeszemekkel nézett.
- Adjon inkább abból a Vizilából, ez szörnyű volt.
- Biztos benne, hogy...
- Emlékszik mit mondtam? Utolsó figyelmeztetés!
- Rendben, rendben. - és a csapos már adta is az italt. Csibi Piri közben mélyen gondolkozott a férfiakról.~Mindegyik egy csapás...Csibe ments tőlük! Még egyet meglátok, aki megpróbálja elcsavrni a fejemet és esküszöm egyenként fogom kitépni a tollait~

The day has died.
Vissza az elejére
Christer Grip
HozzászólásElküldve: 2006-7-19, 18:59:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

* Csibe Csaba az ismeretlen cimborával együtt borult el a földön, és ahogy a másik belé kapaszkodott, egyik legszebben álldogáló tollát kitépte.
- Hé cimbora…elhiszem, hogy irigykedsz mert Neked nincs ilyen na de azé má nemámá….- de a mondatot nem tudta befejezni, mert kivágódott az ivó ajtaja, és egy igen csini csibebébi csörtetett be rajta. Idő közben az idegen cimbora lekászálódott a kettős látással hősiesen küzdő Csibe Csabáról, majd Ő is talpra tornázta magát.
- Öregem nézzed ….ott az asszony…az az én asszonyom…gyere bemutatlak Cimbora! – karolta át a punkos csibét, majd a pulthoz lépkedett. Szárnyával intett egyet, és már eléjük is lökték a saras vizet.
- Asszony…na végre, hogy haza találtál már…meguntad azt a bájgúnár kopasznyakút??? No nem baj Asszony, én megbocsátok…már megint…mondják ám, hogy hülye vagyok, de én nem hallgatok ám senkire…pedig miket terjesztenek rólad…ejhajj…hogy kivel hol…áh..mindegy. A lényeg végre hazajöttél, és megyünk is haza, de előtte ismerd meg a legjobb barátom…gyere Cimbi. – intett a pultot támasztó marcona csibének…
- Hé haver…ős az asszony…akiről meséltem...lelépett, de én már megint megbocsátok…szóval ismerd meg Haver a nejemet, Csicsás csibét…de Te ki a fene is vagy? – vakargatta meg pihés buksiját, de a hirtelen mozdulattól elszédült, és a földre huppanva nézett fel állítólagos nejére, és az ismeretlen nagy barátra.*
Vissza az elejére
Emma Shadow
HozzászólásElküldve: 2006-7-20, 8:39:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

Az egyik földön fekvő csibe felkelt és mellé ült. Valami olyasmiről dumált, hogy ő az asszonya és közben odalökött neki a pultos egy sáros vizet. Csibi Piri nem is hallgatta végig, csupán szárnyával lekevert egy nagyot a csibének. Az elterült a földön, mint a Nagy Alföld. Felhajtotta a maradék Viziláját és az ismeretlen csibe főlé állt. Megfogta tollánál a szemébe nézett és fenyegetően beszélni kezdett hozzá.
- Idefigyelj, te kis részeges kotkodácsoló! Ha még egyszer belémkötsz ezzel az asszony dumával, nagyon megbánod, VILÁGOS VOLTAM??? - a végét már szabályszerüen ordította. Az egész kocsmá már rájuk figyelt, de Csibe Pirit ez nem érdekelte. Már ő is dülöngélt egy kicsit az italtól, így elengette az ismeretlent, és lehuppant a földre.
- Mit néznek? Semmi bajom, csak kicsit megszédültem.

The day has died.
Vissza az elejére
Árnyék
HozzászólásElküldve: 2006-7-24, 20:39:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Tollaska belépve az ivóba ledobja magát a pult egyetlen üres székére.*
-Egy algás vizet kérek. De gyorsan!-mondja a pultosnak
-Hogy kapirgál ma a napod?-kérdezi a pultos
-Ma sokkal jobban kapirgál. A kedveskéim egyszerűen csodálatosak.*végigsimít az oldalán*Sokkal szebbek, mint tegnap.
*Megkapja az italát, melyet azonnal becsőröz, és feláll, hogy elhagyja az épületet.
-Most mennem kell. Ma még lehet hogy benézek.
*Azzal kilép az udvarra.*
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék  ~  Pihés tojáshéjszaggatók - A világ csibe szemmel

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban