Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Kertváros  ~  Folyópart
1 / 24 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Következő
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-8-20, 21:02:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

A topolya folyó partja.

Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-21, 18:45:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A várost északról a Topolya folyó védelmezi a Mortillák-hegység zordágától. A magas hegyek völgyeiben kis patakok százai csögedeztek, s a vízgyűjtő területről az összes víz a Topolya városánál már folyóvá duzzadt patakocskába ömlik.
A telihold fényei a víztükröt barátságosan símogatják, mégis ezen a meleg nyári éjszakán a levegő vibrálása baljós jelként figyelmezteti az utcajárókat... Talán még tíz óra sincs, a nap nem régiben túnt el a horizont egyenesén, még későn sötétedik hiszen pár napja volt csak Szentivánéj. A lassan kihaló városból a folyó felé egy fiatal női alak közelít. Hosszú, feketébe forduló barna fürtjei lágyan cirógatják hátát ahogy a zöldellő füvön lépdel... Arca szomorúságtól telt, most nem gondol a régi legendákra, igazán nem is hiszi el őket, ilyen a természete... Sóhajt egyet, majd leül egy helyes kis fűcsomóra, ahonnan rálát a hűsvizű folyóra, s gondolataiba réved...*
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-21, 20:44:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Csupasz karjaival átöltete magát, lábait melyeket fedetlenül hagyott a farmersort magáhozhúzta, s így összekuporodva töprengett felváltva a világ gondjain és a sajátjain. Sötétbarna szemeivel a környéket nézegette; a teliholdat, a folyó tiszta vizét, és az elhagyatott környéket, közben gondolataival egy másvilágban járkált...
Így merengett egy ideig, majd hirtelen egy hűvös fuvalatt miatt megborzongott, karja lúdbőrzött. *
~Kezd hűvös lenni...~
*Azzal felegyensedett és sietve elhagyta a folyópartot, egy hasonlóan nyugodt de melegebb helyet keresve, melyet végül meg is talált saját szobájában.*
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-21, 20:46:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Egy nőbiceg a tóparton.Feketeköpenyébe csavarva a testét.Csak bal karja van szabadon.Fekete lesztyűje és ruhája van.Oldalából csöpög a vér.Lassan halad előre és a víznél leül.Fáradt és gyönge.Elővesz egy üveget és inikezdi a vért mejet bagyjűkínnal szerzett meg.Majd a vizet kezdi figyelni.Vörös szemei visszatükröződnek a vízben.Kesztyűjét meledugja a vízbe és ekkor koppan,hogy valahol másholvan nem az erdőben.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 5:45:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Már kezdettvilágosodi amiko a nő feleszmélt,hogx kéne indulni vagy éppen a napsugaraifogják bántani.Nehezen felált és elindult az árnyékosann helyekfelé.Emberszagot is érzett a levegőben.Nemfoglakozottvele.Leült egy fákkal körbezárt részre és figyelte a természetett.Elborúlt az ég és szél is fújt.Beleivott az üvgbe majd szép zőld szemeivel a főldet figyelte.Nemérezte jól magát.A seb az oldalán már bebógyúlt félig de még kell,hogy gyógyuljon.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 17:39:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Felébredve látja,hogy már a nap eltűnt a felhők rengetegében.Feláll.Megnézi a sebét.Megigazítja a köpenyét és a maszkját mej az arcát takarja.Eindukl,hogy keressen valaki élőt is ezen a helyen.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 19:24:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ismét a parton sétálgat.Lassan és komótosan.Visszament,hogy a nadrágját szoknyára váltsa.Így járkált a hóldfényében.A tóvize is ezüstösen csillogott a hóld fényében mint a part növényzete.
Éjfeketeruhája és barna haja igen fura látvány de ő ijen.Lassan megáll és a vizet kezdi nézni.Bőréből finom rózsa illat terjedt szerte.Kezében egy vörösrózsavolt.Majd leűlt a fűbe és elnézegette a csilagokat.Közben gondolataui messzire suhantak a szellővel.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 19:47:10  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Üldöhélve a csilagokatfigyeli.Elméjét valahol a csilagokban kell keresni.Valahol máshol jár az esze.A víz halkan csörgedezik előtte.fehér porcelánbőrén jelekvannak tetoválva.Régebbi mivolta miatt.Akkor szigurú volt a rend.Evvel kellett a tagokat jelezni.Körmei a főldön egy fűszálat
tépkedtek.Szoknyája szétterűlve a főldön.Vállát néha magfújja a szellő.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 19:55:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*egy fiatal nő sétál a folyópart felé, ötét kabátját a szellő lágyan símogatja, lófarokba fogott haját már leengedte, így az ölelően borul vállaira. Mosolyogva közeledik a frissvizű folyó felé mikor egy hirtelen érzés villan a fejébe.*
~Egy vámpír!~
*Torpan meg hirtelen, arcáról a mosoly pillanatok alatt letűnt, a kabát alatt izmai megfeszültek, kezeit kiszabadítotts kabátzsebeiből, hogy a védelmet adó tőröket melyeket az edzésre vitt magával bármikor előránthassa. Mindenre felkészülve nesztelen lopakoddott a folyópart felé*
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:00:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Egy smeretleen szag üti meg az orrát és ,egfordít ja a fejét a vadász felé.Zőld szemeiben nyugalom csillog.Majd a vízretekin és nézte,hogy mit is akarhat vele.De igazából nemis az idegesítette hanem,hogy a második éjjel is unalmas.
-Szép estét tesvér.-szólította meg.Hangja határozott de nyugodt volt és meleg.
*majd tovább figyelte a közeledőt.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:07:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Xandriát megdöbbentette a vámpírnő nyugalma, hát még az mikor barátságosan köszöntötte*
~Egy káinita, aki barátságosan köszön egy vadász felé?!
*töprengett magában*
~Ezt meg mi lelhette?~
*Majd válaszol, de feszültéségét még mindig nem győzte le, egy gyanus mozdulat és előránja fegyereit*
-Estét! Mi járatban? Segithetek?
*Kérdi gúnyosan, mikor a vámpírnő közelébe ért*
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:12:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Vigyázz,hogy mire gondolsz.-mondta nyugodtan és hirtelen eltűnt a nő előll és a háta mögött két méterre jelent meg.És úgy fotatta.
-Ha segítesz meghálálom.Nemtudsz egy ojanhelyet ahol valami könyvtár van vagy ijesmi?-kérdezte és látszotak a tetoválásai az arcán.Szemei még zőldencsilogtak és figyelte a vadászt.
~Vannak akik ijen baráétságosak.~gondolta és fighyelte a vadászt.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:35:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Szemeiben gyűlölet lángolt fel, mikor a vámpírnő megintette*
-Mi az hogy vigyázzak?!
*És ugyanabban a pillanatban ő is megfordult*
-Ne hidd hogy isten ajándéka vagy! *Kicsit elmosolyodott barna szemeiből áradt a megvetés* -Vadász vagyok, nem egyszerű halandó!
*Majd szórakozottan folyatta*
-Ezek szerint igen... De a vadászok nem barátkoznak a fajtáddal! *Szorrakozottan folyatta* -Könyvtár vagy ilyesmi? hm éppen akad, de én óvatos lennék...
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:41:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Nem mondom magam isten ajándékának csak ezt mondom mert lehet,hogy vadásvagy attól még óvainthetlek a dolgoktól.
*Majd gúny gyulad a szemébe és igencsak lekezelő pilantást váltott a nőbel majd fojtatta.
-Ne agódj miattam tudok vigyázni maga,ra.ha már eddik kétszázhatvan évig képesvoltamrá akkor ezutánis fogok tudni vigyázni magamra.
-Nefélek a vaászoktól.Mondvalamit az éjjelivadász?-kérdezte majd kezeit összefonta és elmosolyodtt.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:50:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Felháborítja a vámpír viselkedése*
-Hehh óvainteni? *Felnevet* -Nem tudod kivel beszélsz! A korodtól meg kellene lepődnöm? Vagy talán ijednem?
*Gúnyolódik, közben szemével méricskéli az elötte állót*
~Vámpír...~
-Éjjeli vadász? Hehh és most mitől kéne félnem? *Egy fának támaszkodik, de éberségének köszönhetően bármelyik pillanatban kivédheti a támadást, ha a helyzet odáig fajulna.*
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:57:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Líz elkuncogja magát és felnéz a csilagokra és mondja.
-Ha ezt látnád ekcsodálkoznál Raziel.-mondta és elkomorodtt arcal fordul a vadász felé.
-Meglátod.Csak figyejj.
*Kinyújtotta a jobbkarját és a vízrekoncentrált.A keze hirtelen vörösfénybenkezdett izani mint a szemei majd a víz is vörössé váltak és a víz felemelkedett a magasba és elárasztotta a partot.Majd ígymaradt fél óráig majd visszahúzódott de a vize vörös maradt.Írásokat lehetett látni benne.majd vissza változott a normális szinére.
-Az éjjelivadász mágiával rendelkező vámpír.-feleete nyugodtan és felete -tudomkivagy.egy vadász a sok közül akikkel találkoztam.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 21:06:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Megdöbbent a történtektől, de ezt egy cseppet sem mutatta a vámpír felé. Felegyenesedett és otthagyta az eddig támaszkodásul használt fát, majd ellensége felé tett egy kisebb lépést*
-Figyelemre méltó.
*Kezeit halk tapsra emelte, majd komolyan folytatta*
-Viszont engem se becsülj le... Ugyan ilyen bűvészmutatványokra képtelen vagyok, de nekem varázspálcám van!
*Majd kuncogni kezdett a poénon*
-Jegyezd meg jól a nevem! Xandria vagyok, az aki ezentúl ittarkozásod egész ideje alatt nyomonkövetlek!
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 21:10:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Líz meghajolt és mosolygott.
-Az én nevem Líz és remélem,hogy komojabb konfliktusunk nemlesz mejnél vért kellene ontani.Nembecsüllekle.nagyerődvan fizikailag és szelemileg.nemkétlem.Én tisztelem a mások erejét.-felete.
*Megfordult és elindúlt a sötét fák közé.
-Viszonzt látásra a következő találkáig.-mondta és nyugodtan elhagyta a partott.Hazaérve befeküdt a koporsójába és elaludt.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 21:15:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Megdöbbenve figyelte ahogy Liz a vámpírnő távolodik tőle majd felocsúdva utána köszönt*
-Isten áldja!
*Elmosolyodott majd útját ő is a város felé vette, hogy otthonába vagy valahova máshova még nem tudja, majd kilyukad valahol. Igazándiból a hely lényegtelen, egyelőre csak gondolkodni akar az elmúltakon...*
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-9-9, 17:19:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Halkan lépked a folyóparton.Megunta a benti légkört.Leűl a fűbe és elkezdett meditálni.Hosszú hajába bele belakap a szél.ahogy beleméjed az
elméjébe egyrecsak amagány és a csönd kezd rátelepdni.Érzékszervei élsebbek mint amikor a szemeit is használja.Két óráig klezdte a lelkét kiűríteni majd teljesen beleméjűlt a gondolatok tengerébe.Másik világokat fedezfel:mintha a teste elhagyta vólna a lélek.
Vissza az elejére
Líz
HozzászólásElküldve: 2005-9-9, 17:25:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Kimeditálva magát elindúlt a harcté felé.,hogy gyakoróljon.Mert kondiban kell,hogy legyen.Mivel vadász és harcolni kell nemsokára az áldozatokkal.Kilépve a tályból elvész a sötétben.
Vissza az elejére
Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 18:31:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Lesétált a partra, és figyelt. Tudta, hogy hamarosan jönni fog valaki. Elege volt az egyedüllétből.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 18:55:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Feldúltan sétál a folyópart felé, érzékei tompán ugyan de egy kérhozott jelenlétét sugallják. Gyorsítja lépteit, majd megpillantja a férfi*
-Gabriel!
*Kiált mérgesen, kissé meglepődve*
-Mit keresel itt? Már azt hittem többet sem látlak Topolyán!
Vissza az elejére
Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 18:56:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Ahhoz még aludnod kell párat, hogy engem ne láss errefelé
*Majd hangosan felkacag
Vissza az elejére
Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 18:58:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Mi járatban erre vadászom?
*Kérdezi a nőtől, és végigméri, ahogy közeledik felé.
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 19:01:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*kicsit meglepődik Gabriel reakcióján, de folytatja a puhatolozást...*
-Merre jártál? Vagy csak bezárkoztál a kastélyotokba?
*Kicsit megborzong, mert az idő elég hűvös, s a kardigánja sem elég vastag -épp hogy melegít valamit-, összekulcsolja karjait majd egyik lábára támaszkodik, így várja a választ*
Vissza az elejére
Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 19:04:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-El kellett utaznom. Feladatom volt, de már itt vagyok.
* Rápillant a lányra, és belenéz a szemébe.
- Fázol vadász.
*Majd leveszi a Fekete szövetkabátot, közelebb lép és odanyújtja neki.
-Tessék. Én nehezen fázok meg. És az etikett amúgy is ezt kívánja.
*Majd mosolyt enged a vadász felé
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 19:13:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Értem...
*Tűnödik el kissé, majd mikor a vámpir felajánlja kabátját enyhén szólva is ledöbben*
-Noh, most megleptél... Ezek szerint még egy vámpír is lehet udvarias?
*Megcsóválja a fejét, majd elveszi a kabátot*
-Ráadásul egy vadásszal?!
*Bújik a kabátba, s máris jobban érzi magát, a ruha már elö volt melegitve...*
~Hmmm tehát már táplálkozott...~
*Villan agyába a következtetés, majd rákérdez*
-Nem tudsz semmit az előbbi gyilkosságról, arról a fiatal lányról, akit az utcán találtak meg eléggé lecsapolva?
*Vonja fel jobb szemöldökét gyanakvóan*
-Amugy köszönöm a kabátot, igazán meleg...
Vissza az elejére
Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 19:21:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Mosolyog.
- A kabát Moszkvából való. Jó áru. És a kérdésed... Igen tudok. Én voltam. Én öltem meg szegényt. Pedig nem akartam. Nem ölök puszta jókedvből. Sok volt a sebem, és sok volt a fájdalmam. De meg kell értened. Ez minden előlényben ott van. A saját életét feljebb becsüli mindenkiénél. Persze vannak kivételek. De a vámpírurak mások.
Ha most megölsz, hát legyen.
*Sütötte le a fejét. Lassan benyúlt a zakója alá, és kivette a pisztolyát.
- Látod? Mit kezdjek vele? Soha nem ártottál nekem.
*Majd odadobja a lány elé.
-Cselekedj ahogy jónak látod. Én csak egy vámpír vagyok, aki az emberekből él. Nem én kértem, de ezt kaptam. Innom kellett. Sok volt a harc, és a fájdalom.
*Majd lehúnyja szemét, és látszik rajta, hogy szenvedéssel teli volt az elmúlt néhány hét, amit átélt...
- Vadász vagy. Jó vadász. Te döntesz
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 19:32:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Keserédes érzelmek fogják el, ahogy az elötte levő szintvall. Büszke, hogy kideritette a történteket, de mégis valahol megérti őt... Sóhajt...*
~ehhh kár...~
*Izmai hirtelen megfeszülnek ahogy a férfi a pisztolya fel nyúl, de teljesen lemerevedik mikor ledobja. Erre nem számított, és arra sem, hogy átérzi a dolgot. Talán mert Gabriel őszinte volt... Nem ehhez szokott, furcsa hogy egy vadásszal szemben egy kárhozott udvaria, ha pedig öszinte is az egyenesen húsbavágó. Mi lehet ezek mögött? Mitől tér el az eddig nyakoncsípett vámpíroktól? Nem tuja a válaszokat, csak kavaroknak a kérdések.*
-Hehh...
*Sóhajt hangosan, majd közelebb lép Gabrielhez, épphogy nem tesközelbe. Próbál szemeibe nézni, hátha abból kifürkészhet valamit, ami megválaszolhat valamennyit kérdéseiből*
-Miért... Miért vagy ilyen más?
*Kérdi miközben bal kezét megemeli, Gabriel kezét keresve. Kissé bizonytalan a mozdulat, ő sem tudja miért teszi azt amit tesz, de az egész helyzet olyan bizarr, szokatlan...*
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
1 / 24 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Kertváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban