| Szerző |
Üzenet |
| < Közlemények, Tudnivalók, Hírek ~ VF találkozók |
|
|
|
Elküldve:
2005-12-5, 18:37:19
|
|
|
|
|
Geru írta:
Üdv mindenkinek.
Sikerült lefixálni a tali időpontját (VF tali szerveződik ha esetleg valaki még nem tudná).No szóval a tali Január 2. hétvégéjén lesz (jan 14.-én szombaton), és itt Pesten.Az hogy hol, még kérdéses, attól függ mekkora az érdeklődés.Mindenkit szívessen látunk,és várunk is.Aki jelentkezni szertne az írjon egy e- mailt,lehetőleg minél hamarabb, a hely foglalás miatt, és ez mindenkire vonatkozik.Az e-mailos jelentkezéseket fogom majd számolni,hogy ne legyen kavarodás,tehát akikkel eddig bármilyen formában beszéltem ezzel kapcsolatban azok is írjanak legyenek szívessek.Ha bármilyen kérdésetek van (kivéve a táblázat Evil or Very Mad ) akkor is írjatok.
szgabor@c2.hu erre írjatok |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-5, 11:56:46
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Geru írta:
Elküldve: Csüt. Jan. 05, 2006 10:20 am
Utolsó alkalom a Talira való jelentkezéshez,legkésőbb holnap 12 óra.Addig megkérek mindenkit aki még eddig még bizonytalankodott,írjon.A helyet holnap 1 órakkor foglalom le. |
_________________ Mumusz vagyok ész vállalom! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-9, 18:59:39
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Geru írta:
Elkészűlt egy lista a talira jövők nevével.Ez a teljesség igénye nélkűl készűlt,akik küldtek e-mailt azok biztos benne vannak.
-Teresa Kleist
-Vitruvius
-Dzsamilia Afati
-Maximilian de'Arrmoise
-Jack Sparrer
-Carlos Vendetti
-Furia (?)
-Tyara von Mortalis
-Vancha March
-Harkat Mulds
-Geru
A tali pontosítása: 1074 Budapest, Dohány utca 1/a, Január 14 szombat, 14 órától, Walhalla klub. A vidékről jövők elé igény szerint kimegyünk az állomásra.
Ha valaki nem tud jönni az is szóljon,ha egy mód van rá,illetve ismét megkérek mindenkit aki nem látta magát a listán,de jönne jelezze. Köszönöm. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-29, 21:19:28
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-3-11, 21:52:40
|
|
|
I Vadászok vezetője
|
|
Kedves Játékosok!
A szavazás elég egyértelmű eredményt mutat, tehát a következő időpontot fixáljuk:
A tali ideje 2006. 04. 08.
Helyszín minden valószínűség szerint a Walhalla Club,
Budapest Dohány utca 1.
honlap: walhalla.hu |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-4-12, 7:18:46
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
Sziasztok!
Itt vannak a képek ,amiket megigértem:
http://kep.tar.hu/a-kopasz/50258961?o=0#2
2006.04.08. Vf tali ,Walhalla Club
Remélem örömötöket lelitek benne! |
_________________ Még az is kinek szive tiszta,
és imáihoz hű,
farkassá válhat, ha nyilik a farkasfű.
Ha kikerekedik a Hold,
veszett vére emberi vér után űzi,
s benne fenevad születik... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-5-22, 14:37:46
|
|
|
III Inkvizítor
|
|
Kedves Topolyalakók!
Fel hívnám a figyelmet, hogy jún 10-én lehetőség nyílik egy nem hivatalos tali szervezésére. Nem lesz nagy felvágás csak mondom,hogy akinek kedve és ideje van rá azt szívesen látjuk...elvégre ez a lényeg.
A hely még nincsen lefüggesztve. Ötleteket várok,hogy hol tudnánk összeruccanni páran. Ha bírja a zsebünk, akkor mindenképpen jó helynek tűnik a VF talhelyként eléggé jól bevált Walhalla Club Budapesten.
Kérdés, észrevétel, óhaj, sóhaj privibe.
Előre is kösz!  |
_________________ My past is my future,so what's my destiny? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-6-8, 14:13:01
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
Kedves Játékosok
A Szegedi találkozó időpontja végre lefixálódott. A szavazások alapján végül Július 15-16. (szombat- vasárnap) lesz eme remélhetőleg fergeteges két nap. Kérek mindenkit, aki el szeretne jönni, az minél előbb jelezze priviben. A terv az, hogy (reméljük minél többen) aznap Szegeden alszunk. A szálás, amit Nofrit segítségével találtunk, ( még egyszer köszi Nof) emberi ára van, és ha mind itt szállnánk meg, egy egész jó kis buli is kisülhet belőle. Habár a helyet nem láttuk, elméletileg a legigényesebb koli Szegeden.
Diákoknak, kirándulóknak
A kollégium 1,2,3 és 4 ágyas szobákkal rendelkezik, az igényeknek megfelelőt lehet választani. Akár egy napra is tudunk szobát biztosítani, albérletkeresés idejére, természetesen hosszabb időtöltésre is.
Áraink:
1 ágyas: 2000Ft/fő
2 ágyas: 1700Ft/fő
3 ágyas: 1500Ft/fő
4 ágyas: 1200Ft/fő
+ 300Ft idegenforgalmi adó /fő;. Természetesen diákigazolvánnyal rendelkezőknek és 70 év feletti nyugdíjasoknak (ez elég magas számban érint minket) ezt nem kell megfizetniük. Azaz legkedvezőbb esetben 1200 Ft/fő/nap -os áron kínálunk szállás.
Természetesen senkinek nem kötelező az éjszakát is Szegeden tölteni, de ha sokan leszünk, kár lenne kihagyni. Szóval kérek mindenkit, jelezze priviben hogy meddig szeretne maradni, hogyan foglaljunk szállást, esetleg asztalt…stb.
Reméljük minél többen ott tudtok majd lenni!
Köszönettel: VF Team |
_________________ Once upon a time... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-7-17, 21:49:17
|
|
|
I Alfanőstény
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|