Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Ötletek, Javaslatok, Hibák  ~  Ötletek és javaslatok
1 / 8 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-21, 18:52:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Gas valahogy nem lehetne megoldani hgoy mindenkinek kötelező legyen megadni az emailcímét? bár mindegy, privátban is lehet őket figyelmeztetni, vagy tájékoztatni stb... akkor lényegtelen
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-8-21, 19:11:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Megpróbálom megoldani Xan.

Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 16:48:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Gas és azt hogy esetleg a felhasználókat és a fórumokat ne tizesével hanem 15-20asával jelenitse meg azt meg lehetne oldani?
Jah amugy a régi fórumban nem tudom hogy láttad-e még mindig gondok vannak a bejelentkezéssel... Szerintem ki kéne írni a főloldalra, hogy az emailcimeket bizonyo értesítések miatt legyenek szivesek publikussá tenni...
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-8-22, 20:19:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Sajnos erre nincs szükség mert behalt az email küldés. Smile
De majd megpróbálom megcsinálni...

Buster Hellrider
HozzászólásElküldve: 2005-9-1, 21:38:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
III Inkvizítor

Gas!
Nem lehetne valamit kitalálni,hogy egyszerre többen legyünk fent,mondjuk mind az elején,hogy megbeszélt időpontban van játék....vagy ez a rendszer nem igazán jött be?
Csak azért,mert ma 3* léptem fel és egyszer sem volt senki,csak időnként lépegetünk fel,egyeztetni lehetne,nem?

Vitruvius
HozzászólásElküldve: 2005-9-1, 21:56:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Este jár a többség. De nem kell mindig realtime játékokat játszani. Mindig írsz egy reagot, ha vagy...és előbb-utóbb vége lesz.
Vissza az elejére
Buster Hellrider
HozzászólásElküldve: 2005-9-2, 0:05:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
III Inkvizítor

Igen de azért profibb lenne,ha becsüccsensz és akkor végignyomsz valamit és tudod,hogy ezt elintézted és nem kell folyton felrohangálni.

Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 20:11:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Csak egy ötlet. De ha belépek mondjuk A sikátor részbe, és sokat írtak oda, akkor nagyon sokat kell Scrollolnom, hogy leérjek az aljára. Jó lenne, ha lenne valami gomb, amire ha rákattintok leugrik az utolsó írt üzenethez. Csak egy tipp. Köszi
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-9-15, 20:14:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Szia Gabriel!
Hogyha nem a sikátrorkra klikkelsz hanem az itolsó üzenetet írt játékos neve melletti kis papírra akkor a legutolsó hozzászóláshoz, vagyis a lap aljára ugrik.
Az uccsó üzit írt játékos neve mindig bal jobb oldalt van egy szintben a topikal...

Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-18, 13:13:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Köszönöm :D
Vissza az elejére
Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 13:49:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Valaki segíten.Miért nem jelenik meg a karakterek képe a szöveg mező mellett ( vmiért nem tölti be a képet)?
Vissza az elejére
Vitruvius
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 15:26:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nálam megjelenik a képed. Esetelg frissíts egyet. Wink
Vissza az elejére
Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 15:57:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Azt már próbáltam Sad na mindegy azért köszi Wink
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 19:15:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Ezlnézést kérek a kellemetlenségért. Hiba javítva Wink

Gabriel Kanis Axum
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 19:45:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nekem még mindeig nem mutatja a képet. Valamit tudnátok tenni? Eléggé zavaró
Köszi
Vissza az elejére
Vitruvius
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 19:46:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Böngészőbeállítás/sütik engedélyezése?
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-9-19, 19:52:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

nekem néhol megmutatja néhol nem... :S
Vissza az elejére
Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-20, 8:37:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Csatlakoznék Xandriához,nekem is vhol van kép vhol nincs Confused
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-9-20, 9:50:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Azoknál nincs kép akik nem választottak maguknak újra képet a galériából.
Mivel a galéria át lett helyezve így a képek nem találják az útvonalat. Tehát nem nálad van a baj ha nem látod valakinek a képét hanem őnála mert nem választott újra képet a galériából.

Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-20, 10:46:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

próba
Vissza az elejére
Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-20, 10:49:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Válazstottam magamnak az új galériából,és mégsem látom a saját képem,akkor most mi van Question
Vissza az elejére
Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-20, 10:51:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Vissza vonom az előzőt ,neked volt igazad,csak én bénáztam,az új választással tényleg látom a saját képem Embarassed
Vissza az elejére
Honover
HozzászólásElküldve: 2005-9-26, 21:36:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Nekem volna egy kérésem.
Valahogy kéne kötelezni a játékosokat az erejük megfelelő megítélésére.
Pl.:Ha én és egy másik velem egyForma fejlett valami küzdünk ne tudjon má 6szor annyit mint én.
Meg valami nem tiszta.Mé kéne a vámpíroknak fejlődni ha egy fejletlen vámpír is tarthat magánál Ezüstgojós pisztolyt De különben így is tetszik a játék naon Cool De talán így lehetne még Coolabb. Wink

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vitruvius
HozzászólásElküldve: 2005-9-26, 21:38:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Azért, mert a vámpírok (elvileg) a szabályok szerint csak szúró-vágó fegyvert alkalmazhatnak...mármint a megalkotott szabályok szerint. A játékosokat pedig csak kérhetjük a szabályok betartására, ha nem sikerül, akkor kimoderáljuk...
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-9-26, 21:40:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

A vámpírok nem tarthatnak maguknál ezüst golyót mivel nem is használhatnak lőfegyvereket. Mond meg annak a bizonyos vámpírnak hogy a képességtáblázat nem dísz.

Honover
HozzászólásElküldve: 2005-9-26, 21:47:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Ok
Maj akkor elmagyarázom neki hogy mi a dörgés.
És köcce mindent.

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Honover
HozzászólásElküldve: 2005-9-27, 5:10:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Lenne egy javaslatom.
Mi lenne ha készülne agy lista a városban fellelhető tárgyakról.
Tudod fegyverek meg ijesmi.
Akkor nem lenne az hogy "Honnan van ennek VarázsKeresztje ?"
Meg "Mit keres nála az a díszes kard ?".
Tök zsír lenne.Ha akarod még egy listát is készítenék ezekről hogy mégis mik legyenek.
Most jelenleg Andreának van egy Keresztje.Hogy honnan aztat nem lehet tudni de már felruháztuk mindenféle képességgel.
Az meg hogy kezdetben hol legyenek a tárgyak nem okozna gondot szerintem.
Elrejtve bizonyos hejeken vagy chaten való megeggyezés alapján szét lehetne osztani.
Ja és egyes fegyverek (pl.:Kereszt) Használatához mondjuk legyen kikötve a faj és a fejlettség.
Na ennyi és ha ez összejön akkor Végleg kidobom a játék CD imet mer úgyis csak ez fog érdekellni.(Nem mintha a regisztráció óta játszottam volna mással Very Happy )

az az enyém.
Vissza az elejére
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-9-27, 9:57:46  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Nagyon jó 5let Honovere.
Akkor lécci készíts egy listát a fegyverekkel, azoknaka bizonyos képességeivel és a fellelhető helyeikkel. Aztán én meg majd kijavítgatom ahol szükséges és aztán bevezetjük a szabályzatba Wink

Geru
HozzászólásElküldve: 2005-9-27, 13:33:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Egy apróbb kérdés.Tudom,hogy a szabály renszer nem egésszen Vampire,de azért ugye ezzel nem azt akajátok mondani,hogy holmi bóvli, tucat kereszt látványától már a vámpírok mindjárt menekülnek is?Természetessen nem sorolom ide az igazi szent ereklyéket,de abból elég kevés van,és még inkvizítorral sem taliztam Topolya utcáin (másnál pedig nem nagyon hiszem,hogy van ilyen,ha van is úgy sem fejti ki a hatását Smile))
Vissza az elejére
Xandria Defender
HozzászólásElküldve: 2005-9-27, 13:51:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Geruval értek egyet, de ezt majd este megbeszéljük 3an oké?
az ötlet nem lenne rossz de szigorúan korlátozni kell a tárgyak képességeit is... és persze a viselöket is... elég érdekes hogy pl egy halandó hogyan tehetne pl egy ilyenre szert... plusz az is hogy ugye köt a maszkabál és a vérfarkasoknál is akadhat valami ami miatt a létezésük csak a mesékben létezik a hétköznapi halandok számára! gyerekek ezekre sztem oda kéne figyelni... :/
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
1 / 8 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Ötletek, Javaslatok, Hibák

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban