Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Szórakozónegyed  ~  Sztriptíz bár
1 / 17 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Következő
Gastrol
HozzászólásElküldve: 2005-8-20, 20:45:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfahím

Az egyik kisebb térről egy neonfénnyel bevilágított kis ajtó nyílik egy sztriptízbárba. A bár nem túl nagy, mindössze négy kis színpad van, különbőző segédeszközökkel, hogy a hölgyek tánca minél "meggyőzőbb" lehessen. Egy kis bárpult szolgálja ki az esetleg inni vágyókat, bár azoknak a pénze fogja bánni a telhetetlenségüket. A lányok elfogadható áron dolgoznak. Jobboldalt, hátul nyílik egy kis ajtó, ami a raktárhoz, a lányok öltöző- és pihenőhelyiségeihez, végső soron pedig a hátsó kijárathoz vezet...

Brion MacNamara
HozzászólásElküldve: 2005-9-21, 14:03:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Vigyorogva ül a pultnál, és rendel mégegy kört. Miután megkapja a whiskyjét egy pillanat alatt eltünteti. Szemét a táncoló lányokon tartja, s próbálja kiverni afejéből a mindennapok dolgait. Enyhén remegő kézzel kotor elő egy szál cigarettát, és sietve rágyújt. Ellőki magát a pulttól, és közelebb lép az egyik táncoslányhoz. Rákönyököl a színpadra, és kicsit ködös tekintettel, és bágyadt mosollyal ringatja a fejét.
Vissza az elejére
Honover
HozzászólásElküldve: 2005-9-24, 12:15:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

*Kicsit fájó fejjel, másnaposan lép be a bárba, de az ismerős légkör egyből jobb állapotba hozza. Az eggyik [egyik] lány dobogójánál egy halandónak látszó alakot talál, mellészegődik.*
~Ez a fickó talán tud segíteni. Feltéve, hogy nem akar megölni.~
-Hello-
*Szólítja meg végül.*

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-28, 10:20:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Volt okom az elegedettsegre. Eloszor is megerkezett a Kover Frenky, es az azota mar nem Kain Kocsmaja nevet viselo kricsmi tulaja belatta, hogy kedvezobb neki a mi piankat arulni, mint barmi mast. Ehhez kulonosebben nem is kellett megdolgoznunk. A Kover csak egyszer lepett a labara, es en is csak egyszer csiklandoztam meg a sokkolommal. A stukit meg csak elo sem kellett vennem. Kicsit aggasztott, hogy ilyen konnyen belement, de ugy tunt, nem atverni akart, hanem inkabb csak neki mindegy vol. Mintha a nepek nem pialni mennek be a kocsmajaba.
Na majd utana nezek ennek is. Azutan eszre vettem ezt a sztriptiz bart. Ugy gondoltam menedzser csere segithet, hogy fellenduljon a hely. Hamar megvettem, raadasul jo aradt adtam erte: a bar ertekenek tobb mint az ototdet, kezpenzben! Plusz hagytam elmenni a regi tulajt a penzzel. Szentimentalizmus? Nem tudom. Furcsa ez a varos. Rendoroket gyakorlatilag nem lattam, de megis valahogy nem csuszik szet ez a varos. Ezert egyenlore nem akarok nagy balhet. Ezt a bart akartam. Van hatso kijarat, meg minden. A lanyok is rendben vannak. Talan megkeresem azt a Ginger nevut. Beleferne a profilba.
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-28, 18:49:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ginger belépett a Sztriptízbár ajtaján és egy rövid körbetekintés után beljebb lépett.*
~ Jól menő helynek tűnik.~
*Odament a pultál álló pincérhez, aki gondosan törölgette a poharakat.*
- Elnézést hogy itt megzavarom a tisztogatásban, de a bár tulajdonosával szeretnék beszélni, munkaügyben...
*A pincér mondta neki hogy várjon egy kicsit, a főnök majd szolítja ha végzett a teendőivel. A lány leült a pulthoz, nem rendelt semmit, csak várt.*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-28, 19:06:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Berendeztem a fonoki szobat. Mar csak a fizetesoszto plamlagot kellene felavatni, de a tegnap este utan tok egyedul elaludtam. Piert, a pincert azt hiszem megtartom az allasaban. Megmondtam neki, hogy ne zavarjon senki, mert dolgom van.Igy is tortent. Amikor felkeldtem, kimentem a placra, hogy korulnezzek, mert ugye gazda szeme hizlalja a joszagot. Nidda, kit latok:
- Szia, Ginger kislany- vidultam fel- mi szel hozott erre fele?
~ Persze, lehet, hogy az alkalmi es csak beszelgeto partneremmel nem kellene ennyire kozvetlennek lennem, de ez eddig meg soha nem volt baj. Annyira azert nem voltam az, hogy megfogjam a popsijat. Mindent csak sorjaban. Vegul is nem akarok neveletlen fickonak feltunni. Plusz meg kivancsi voltam, hatha segithetek. A szoke szokeknek mindig segitek. Tenyleg.
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-28, 19:20:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Rövid várakozás után meg is jelent a bár főnöke, meglehetősen főnökösen jött elő, látszott hogy büszke a helyre.*
~Fő a magabiztosság, az értelmes beszéd és az ilyenek, semmi dadogás!~ *Erősítette magát Ginger az új munka reményében.*
-Szia Ginger kislány, mi szél hozott erre? *Kérdezte könnyedén a férfi a lányt.*
-Szia, akkor azt hiszem már nem kell bemutatkoznom. *És elejtett egy flegma mosolyt.* -Az álláshírdetés miatt jöttem, érdekelne a táncosnői poszt. *Mondta Ginger, majd hátrasimította szőke fürtjeit.*
~Remélem nem nyúl rögtön a nőiesebb részeimhez, mert bár egy sztriptízbár főnökével beszélek, de a kezdeti távolságtartást elvárom.~
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-28, 19:41:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Hoppa! Laza lany ez. Nem tudtam nem mosolyogni. Meg o kezd el flortolni velem. Jo.
- Oh, a tancosnoi poszt. Igen. Pier! - kialtottam hatra - Kapcsold be a zenet, aztan menj el nyiratkozni!
~ Tancolni majdnem mindenki tud. De kozben vetkozni, na az mas. Plane ha meg bamulnak is.
- Akkor lassuk mit tudsz - mondtam, mikozben az egyik szinpad fele mutattam.
~ A mostani bamulast majd en garantalom. Mikozben vartam ,hogy mit csinal, hatra mentem es toltottem egy italt. Jo eroset. Hatha szuksegem lesz ra.
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-28, 21:19:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A lány bólintott, bár még meg sem kérdezte hogy hogy ívják a bártulajdonost. Gondolta ha most elbénázza az egészet erre úgysem lesz szükség... Úgyhogy felment a színpadra. Eddog csak filmekről látott ilyet, gyakorlatban sosem táncolt így, úgyhogy ez volt a puding próbája. Lassan elkezdte ringatni testét a háttérzene lüktetésére. Az utcai ruhája volt rajta, most ezekkel kelett produkálni valamit. Rögtön megszabadult hosszú kabátjától és sáljától mely a hidegtől védte, de erre most igazán nem volt szükség, a helységben kellemes meleg volt. Odament a megszokott rúdhoz és határozottan megragadta azt. Fejét vadul megrázta hogy haja még lazábban omoljon vállaira. Megkerülte egyszer az oszlopot és eközben kezét lejjeb vitte, egészen lejjebb... Kígyómozgást imitált testével, majd kigombolta a feszes, fekete nadrágján a négy gombot és a zene ritmusára szépen levetette magáról, majd odébbrúgta.*
~Remélem lesz ebből az egészből valami...~
*Ezután feszes, csillámos blúzától szabadult meg amit utána érzékien áthúzot a lába közöt majd hárahajította. Ujját gondosan rúzsozott ajkához tette, élvezettel nyalogatni kezdte, majd végigsimította az egész testén. Most már csak egy fekete harisnya, selyemkombiné, ördögmintás tanga és egy csipkés melltartó volt. A kombinét olyan lágyan húzta le magáról, amenyire csak tudta, majd a színpad "deszkáira" ereszkedett négykézláb és vadmacskaszerű mozdulatokkal lassan előrekúszott, egyenesen a főnök felé, aki egy pohár itallal a kezében ült a színpaddal szemben. Ginger hanyatfeküdt és izgatóan simogatni kezdte márványfehér testét. harisnyájától is megszabadult. Végül felkelt a padlóról, odament a színpad legvégéhez, és kezét a tangájaba dugta... persze előlről, másik kezével pedig a hajába túrt. Aztán lágyan átkarolta magát, és megvárta hogy a számból leteljen az utolsó két taktus is. Ezután egyszerűen csípőre tette a kezét, majd várt a főnök válaszára...*
~Te jó ég. Lehet hogy komplett hülyét csináltam magamból! Ehhez én még kezdő vagyok.~
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-29, 2:58:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Te jo eg! Ez a no jobbat produkalt mint amire szamitottam. Huh, egy ideig meg nem mentem kozelebb, es vartam , hogy kicsit lazitson el az ital. Meg sem akartam, hogy latszodjon rajtam, hogy mennyire tetszett. Hidd el, az akkor latszodott volna, mert hirtelen szuk lett a nadrag.
Igy par pillanatig forgattam a kezemben a poharat, majd mikor rendezodni latszott a dolog, letettem a poharat es azt mondtam:
-Bebi, itt neked allasod van. A nevem Carlos Vendetti, a kocsmaban nem tudtam rendesen bemutatkozni. Van lakasod? Nincs? Na akkor tudok egyett neked. Itt a bar folott van 2 garzon, az egyiket megkaphatod, ha akarod. A garzonok mellett van az en lakasom. Lakasnal nincs szabaly, de neha furcsa emberekfognak jonni hozzam, te pedig nem feltetlenul latod oket. Meg ha igen, akkor sem. Vili? Ok. A stage mogott vannak az oltozok, ott vannak fellepo ruhak, de ha gondolod, vehetsz magadnak. Nyilvan a fizu melle jar ruhara valo is. Na mit szolsz?
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-29, 15:55:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Miután végetért a bemutató, Ginger úgy látta a férfi elégedett vele.*
-Bébi, itt neked állásod van. A nevem Carlos Vendetti, a kocsmában nem tudtam rendesen bemutatkozni. Van lakásod? Nincs? Na akkor tudok egyett neked... *A férfi elmondott mindent ami a lányt érdekelhetné: állás, szállás.*
-Ez nagyszerű ajánlat, elfogadom a garzont, most hogy már munkám is lesz, a bérrel sem lesz gond. Igénybeveszem az öltöző ruháit is, de lehet hogy én is ki tudom egészíteni egy s mással, no és a többi lánnyal is igyekszem békében lenni. Természetesen nem fogom figyelni az érkező üzletfeleket ("furcsa emberek"), a számon lakat lesz! Mikor kezdhetem a munkát? *Kérdezte élénk tekintettel Ginger, majd átnyújtott egy cetlit Carlosnak, amin a mobilszáma volt, ha esetleg házon kívül lenne és keresné.*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-29, 18:56:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Mar el is kezdted. Egy ora mulva nyitunk. A tobbi lany..hm.. megkert, hogy idonkent szerezzek galans baratot nekik. Ha te is ugy gondolod, szoljal.
~ Na itt kellene valami olyasmit mondanom, hogy messze en vagyok a leggalansabb ember a varosban. Meg ra kellene nyomulnom, mint a duracell nyuszi. Aha, de ha olyan lanyt szeretnek akkor ott van Janice, a magas lany a tancosok kozott, de Gingerbol tobbet es mast neztem ki. Mindenesetre tisztaztam, hogy ha itt akar pasikat felszedni, akkor csak az en segitsegemmel. Meg aztan akkor tudok vigyazni a lanyokra, ha tudom merre koricalnak.
A telefonszamot mindenesetre eltettem. Rovid gondolkodas utan odaadtam az enyemet is. Mindenesetre csak mint uzenetrogzito mukodik a telcsim legtobbszor, mert utalnam , ha akkor szolalna meg amikor epp megbeszelesen vagyok. Meg melle utnek.
Ahogy figyeltem, mikent cuccol be, arra gondoltam, talan meg is ismerhetnem.
- Volna kedved velem vacsorazni? - kerdeztem meg Gingert, - Semmi kotelezettseg, epp csak meg szeretnelek ismerni.
~ Persze annal sokkal jobban meg szerettem volna ismerni...Erted?
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-29, 19:13:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Minden letisztázódott, egy óra múlva kezdés, van lakásom, és még vacsorázni is elhívott Carlos. Hmm, nem is tudom, szívesen beszélgetnék vele nyugott körülmények között, hiszen egy kis kapcsolatteremtésbe még nem halok bele.~
-Köszönöm, elfogadom a vacsorameghívást, de egyenlőre még nem szándékozom pasizni, még csak 1-2 napja vagyok a városban, először még ismerkedem a környékkel... érti? *Majd abban a reményben hogy Carlos megértette a dolgot magában máris azon kezdett el gondolkodni hogy mior kéne bepasizni egy helybélivel, nehogy túl álszentnek tűnjön.*
-Tudja, úgy hallottam ebben a városban különös emberek is élnek, azt fecsegik hogy valóban nem hétköznapiak, szívesen megismerkednék velük is, én ugyanis kíváncsi fajta vagyok. Hátha egy ilyen vendég jól hozna a konyhára... Mindenesetre kösz hogy felvettél ide, igyekszem megfelelni az elvárásaidnak. *Tette hozzá Ginger, és úgy érezte hogy talán a férfi mást is akar tőle, de ebben nem volt biztos, és nem akarta őt, sem magát kínos helyzetbe hozni. Aztán kicsit lazábbra fogta a dolgot, eddig nagyon diplomatikus próbált lenni.*
-És hol lesz a vacsora?
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-29, 21:36:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

"egyenlőre még nem szándékozom pasizni, még csak 1-2 napja vagyok a városban" - ezt mondta. Na igy sem raztak meg le. Nem mintha elbatoritlan... el batorititl...na mindegy. Legalabb nem mondott igent azonnal. Utaltam volna. Nincs akkor kihivas. Persze, a tul sok kihivast sem szeretem, de egy cseppnyi, nos az az elet fuszere. Nem?
- A vacsora egy emelettel feljebb lesz. - mutattam az emelet fele, a lakasom iranyaba - a menu tejszines pulyka lesz.
*Neztem a dobbent pillantasat, emi nem tudtam, hogy minek szol. Annak, hogy fozok, vagy annak, hogy felhivtam hozzam. Persze, nem tudok semmilyen jo kajaldat, a tejszines pulyka meg a specialitasom.Az mindig bejott a csajoknal is. Ha lesz idom, talan meg almas pitet is csinalok. Van egy par uveg nehez delolasz borom -igen, azok is Vincenzo bacsi ajandekai- , hatarozottan szeretem a kihivas eme reszet. Meg talan van otthon mindenem is hozza.
Errol jutott eszembe, hogy el kellene mennem az automert. Tok ciki gyalogolni mindenhova. Az autom nagyon nagy, nagyon gyors, es nagyon kulfoldi. Csak tartanek tole, hogy megpreparaltak a rajongoim. A Koveret meg nem szivesen hasznalnam crash test dummynak.
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-30, 11:54:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Carlos a szobáját jelölte meg a vacsora helyszínének.*
~Nem is rossz, ha egy férfi tud főzni az egy jó pont, főleg hogy én nem vagyok az a nagy szakácsmester típus.~
-Rendben, akkor a vacsora helyszíne is meg van beszélve, a tejszínes pulyka meg isteni, ha jól csinálják.
~Remélem ezzel a "még nem akarok paizni" szöveggel nem ilyesztettem el túlságosan, mert tényleg nem akarom hogy egy olyan táncosnőnek nézzenek aki apácásdit játszik, de azt sem akarom hogy 2 nap alatt rögtön a város "nagyasszonya" legyek, akire máris könnyen rájárnak a hímek.~
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-30, 13:01:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Szuper- mondtam- akkor elintezek meg valamit, talakozunk nalam. Nem kell nagyon kioltozni Wink
~ Nyilvan. Nem vagyok olyan aki a konvenciok rabja. Legalabb is nem tartom magam annak.
A Kover Franky meg a varosban volt es volt egy latogatott diszko a varosban, nekunk is meg kellett latogatni. Ugyan az a prodzsekt mint a kocsmanal volt. Most meg simabban ment a dolog, lehet, hogy leadtak a drotot egymasnak. Furcsa. Ilyenkor inkabb amolyan ved es dac szovetsegbe tomorulnenek masik varosban. Persze azutan csak a dac maradna, mert egymast megvedeni nem tudjak, a dac kezelesere meg specializaltuk magunkat Itt meg semmi ilyen nincs. Mintha abban biznanak, hogy majd elintez minket valami. Pedig nincs konkurncia, a rendorseg pedig inkabb csak a turistak utbaigazitasaval foglakozik. Am az osztonom valami veszelyt erez, ezert megkertem a Kovert, hogy kcsit meg maradjon a varosban.
Igy hat hamarabb ertem haza mint szamitottam. Mig vartam Ginger, rendbe tettem magam, meg a lakast, es neki kezdtem a fozesnek. Behutottem a borokat.Remeltem nem felejtettem ki semmit. Mar majdnem kesz voltam, amikor kopogtak az ajtomon.
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-30, 19:46:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ginger bekopogott a főnök ajtaján. Bár Carlos azt mondta nem kell nagyon kiöltözni, azért nem zörgősben jött. Térdig érő fekete bőrcsízma, és egy bő, mélybordó nadrág, ami oldalt a térdéig fel volt hasítva. Felül egy fűzőszerű cuccos volt, mely tovább karcsúsította a lány vonalait. Ezt mindössze egy diszkrét fekete retikül egészítette ki és persze a szokásos smink. Carlos ajtót nyitott röviddel a kopogtatás után.*
- Jó estét! *Mondta tömören a lány, nem akart semmi egyéb kommentárt a köszönésbe szőni.*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-10-30, 22:50:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

A kedvenc fekete csajozos ruhamat vettem fel. Semmi extra, csak minden feket. Fekete farmer, fekete polo, fekete also. Semmi smukk. Az a niggaknak talan jol all, de nekem messze nem. Regen kinottem abbol a korbol, hogy magamutogatassal hivjam fel magamra a figyelmet. Azota mar a tetkot is banom, tok felesleges meg egy ismertetojel, de akkoriban ez volt a divat, es jol mutatott a sracok kozott amikor lejartunk boxolni. Lattam, hogy nem vagyok tuloltozve. Jo! Szeretem , ha egy ember ad magara. Egy nonel ez szinte elengedethetetlen.
Miutan beengedtem, rogton lattam, hogy hamarosan szuksegem lesz a bor jotekony, nyugtato hatasara. Marha csinos volt a csaj, szoval erted? A vacsora azt hiszem jol sikerult, gyertyaval meg minden. Az eleinte lassan indulo beszelgetes a vegere egeszen bizalmassa valt. Meg azt is elarultam, hogy a batyam egy sport balesetbe halt bele. Szerencse, hogy nem nagyon feszegette a temat, mert bar a bratyo tenyleg sportolt, de a dokkoknal egy haz meretu fekete utotte le egy baseball utovel, amibol jatekosan arasznyi szogek alltak ki. Az egy ilyen sport volt. Nem mintha nem nyertunk volna ott is egy meccset, de azota van nalam a baratom.
Vincenzo bacsi bora lassan mind a kettonkre hatassal lett...
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 19:13:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~A beszélgetés egészen kellemesen zajlott, nem kelett egyszer sem azt mondani hogy "erről inkábbne beszéljünk" stb. a bor hatására egyre többmindenről kezdtünk dumcsizni, beleásott mindkettőnk a múltba. Én azt is elárultam hogy annak idején egy maffiózó szeretője voltam, iszonyat szexi volt a pasas főleg amikor éreztem rajta hogy aznap ölt és fűtötte a düh. A felesége már nem nyújtott neki túl nagy örömöt, ezért összejöttünk majdnem minden este. Igazi úriember volt, drága cuccokban, mindent megszerzett a maga módján, és izgalmas fegyverei voltak. Aztán belekerültem egy rázós ügybe, engem is el akartak tenni láb alól, aztán egyik nap leléptem és egészen Topolyáig menekültem.~
*Majd miután rendesen megbeszéltek mindent és a vacsorát is elfogyasztották, és a borból is rendesen kortyolgattak, Ginger úgy érezte hogy ideje lenne menni mert nem akart lerészegedni rögtön a főnök előtt. Ezért felkelt a székből és búcsúzkodni kezdett.*
-Köszönöm a vacsorát, isteni volt a pulyka és a bor is, talán túlságosan is megtette a hatását. Én most azt hiszem elmegyek, mert hosszú volt a nap, holnap meg munka...
*Majd mégegyszer megköszönte az estét és távozott.*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-11-1, 21:30:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Hat, baratom, hagytam anelkul elmenni, hogy akar egy puszikat adtam volna neki.Na nem azert mert mert nem jott volna be a csaj. Sot! Mint mondtam, a bor hatasara zsongi kezdtem, es elkezdtem mindenfelet meselni neki, meg a szepet tenni, hogy a bugyijan belul talahassam magam. Persze, o is megnyilt, mar a storyzast ertve. Kozvetlenul, mielott bedobtam volna, hogy thai masszor is vagyok( persze, tanultam valamikor masszirozni, de most garantaltan nem traicionalis mozdulatok lettek volna), mondott valamit, amitol a libidom nadragfeszito agaskodasa sovany malac vagtaban nyargalt vissza a csigahazaba. Rory O'Hanlon. Csak a nevet kellett meghallanom. Hallottam en , hogy gyonyoru noje volt, de nem gondoltam volna, hogy a vilag vegen talakozom vele. Rory O'Hanlon. Eletem vegeig kiserni fog? Miatta kellett elmenekulnom, pontosabban a szekhelyemet atteni, gyakorlatilag abban a ruhaban ami rajtam volt. Megolete vagy megoltette ket emberemet. Mire en megkerdeztem tole: Hey Rory, miert csinaltad ezt? Hat bantottalak en tegedet? Uri emberhez valo viselkedes ez?
Persze nem valaszolt, csak nezett gyilkosan. Meg is olt volna, ha nincs egy szekhez kotozve, es talan el is mondta volna, hogy miert gyilkolaszik, ha nem tort volna el az allkapcsa egy utestol. Rory O'Hanlon. A bosszuja megis akkor ert utol, amikor mar a Riverside irodahaz alapzatat erositette. Kiderult, hogy Andretti ur, aki a volt hazam talan legnagyob fonoke volt, plane miota az apam csaladja nemi befolyast vesztett, millios megallapodast kotott ezzel az ir szemettel, ami a resztvevo hijan meghiusult. Baltasar Andretti ur, nem a megbocsajtasairol hires.
Igy, hatha nem kell semmit ujrakezdenem, nem csinaltam semmit Gigerrel, hanem szepen elkuldtem egyedul alukalni. Legalabb a kozonseg gyonyorkodhessen benne, ha mar en nem. Egy par hetig meg jegelem a temat, hatha addigra sikerul meggyozni Andretti urat, hogy nem oljon meg minden aron, mar igy is szamuzott.
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-11-2, 11:07:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Az újjászületett lány késő éjjelre ér vissza a szálláshelyére, hangtalanul felkocog a garzonhoz vezető lépcsőn, majd szepillantás alatt eltűnik a lakásajataja mögött, amit rögtönk kulcsra is zár, nehogy megzavarják. Odarohan az ablakokhoz és behúzza a sötétkék színű függönyöket. Azt az alapdolgot eddig is tudta a vámpírlétről hogy a napfény tabutéma. Majd ledobja kissé átnedvesedett kabátját (amiben hosszú percekig feküdt a hóban), majd ösztönösen a hűtő felé indul, mivel kissé éhesnek érzi magát. Ám amikor benéz a frigóba hányingere elsz a kaja illatától, pedig egy éhes ember nem így reagál az étel látványára.*
~Van egy olyan gyanúm, hogy ezek mehetek a kukába...~ *De egyenlőre inkább csak becsapja a hűtő ajtaját és nem foglalkozik a benne lapuló dolgokkal. Ráül a ágya szélére és elgondolkodik hogy mit is tegyen. Mi legyen Carlossal és a munkával (még jó hogy táncolni az esetek 99%-ában éjjel kell), és egyáltalán mit látott ő az este. Tudja hogy minnél előbb fel kell keresni a vámpír ősatyát, hiszen kezd éhesedni. Majd úgy dönt hogy lefürdik aztán ágybabújik. Az ébresztórát azonban átállította, méghozzá este 6-ra, akkor már talán teljesen besötétedik...*
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-11-2, 17:40:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Hangos berregéssel szólal meg Ginger ébresztőórája pontban délután (vagy este, ahogy tetszik) 6-kor. Az ágy szélére ül, majd feláll és nyújtózkodik. Még mindig hihetetlen neki az hogy mozog és lélegzik, ehhez hozzá kell még szoknia. Kiles a függöny mögül és látja hogy teljesen besötétedett.*
~Egyre rövidebbek már a nappalok, eddig utáltam ezt, de most hogy ez a helyzet, már szeretni fogom majd a telet.~ *Gondolja magában a lány, majd a ruhásszekrényből kiszed pár kényelmesebb ruhát, ma nem akar talpig merevítőkben mászkálni. Közben szüntelenül Carlos jár a fejében.*
~Vajon meghalt? Azt nem bocsájtanám meg magamnak. Ha ez az egész konfliktus nem lett volna, akkor most vígan számolhatná a pénzt. Remélem valahogy megúszta.~ *A bordó szövetkabátja még mindig nyirkosan száradozik a radiátoron, ezért inkább egy földig érő fehér kabátot vesz föl, majd úgy dönt megpróbálja felkeresni a vámpírmestert, mert meglehetősen türelmetlen és kíváncsi, hogy most mi lesz...*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-11-2, 18:32:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Felhivtam Janice-t, amint megerkezdtem. Eppen egy szama vegen volt. O, lattam mar a szemen, tudta mirol van szo. Igazabol fel sem oltozott, csak felszaladt. Legalabb nem teptem le rola sok mindent...
Szeretkezesunk a szamomra rendkivul furcsan sikeredett. Eloszor is a kis Carlos nem a lany latvanyara lett harckesz, hanem mert en ugy akartam. Nem tudom jol leirni, meg most sem, hogy mi tortenik ilyenkor velem. Csak jobban tudom iranyitani a testemet, mint azelott. Nem tudom, errted-e? A masik, miutan mar egeszen a benne voltunk, akkor gondoltam, megharapdalom a nyakat. Csakhogy nem ugy sikerult, ahogyan gondoltam. Amint erre gondoltam mintha megduzzadtak volna a fogaim. A lany nyakat mostmar ovatlanul is felsertettem. Olyan csodalatos izt, es gyonyort meg soha nem ereztem, pedig hidd el, kiprobaltam mar nehany nem csak legallis dolgot. A legeslegfurcsabb, az volt, hogy mikozben kortyolgattam a nedut, a lany tobbszor elevezett. Azt ereztem. Olyan orgazmusai voltak egymas utan, hogy majd elszakadtunk egymastol.
Akkor tudatosult bennem, hogy a veret iszom. Ontudatlanul megnyaltam a nyakat a harapasnal, mintha ezzel meg nem tortentte tehetnem a dolgot. Nagyon meglepett, amikor nem lattam semmilyen sebet. Egyetlen vercsepp arulkodott,csak arrol, hogy mi tortent.
Elmosolyodtam, amikor ennek megertettem a jelentoseget. Ha nincs nyom, nincs semmi sem. Janice azonban sapadtabb volt, mint kellett volna lennie, ezert nem haraptam ujra. Arra gondoltam, most elmegyunk egyutt, es igy is lett, bar mar csak halvany arnyeka volt csak annak az extazisnak, amit a harapas okozott. Janice a kovetkezo napon beteget jelentett, de azutan olyan szemekkel nezett ram, hogy azt nem lehetett felreerteni.
Miutan elment a lakasbol, gondolkodni kezdtem. Az ember ilyenkor nehezebben teszi ossze a reszleteket. Amit masnal azonnal eszrevesz, azt maganal sokkal nehezebben. ~A golyoallo tette ezt velem. Bar az fajt. Piszkosul. Igaz, o nem azt tette, mint en most a lannyal.~
Ekkor felderengett Ginger.Kopogtattam az ajtajan, de hiaba. Ismet a hatalmaba keritett egy hihetetlen energia, ezert elindultam felfedezni a varos meg ismeretlen reszet.
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-11-2, 21:48:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Hazaerve lattam, hogy az eletemnek azert folytatodni kell. Ellenoriztem a lanyokat, megneztem, hogy minden rendben a pultnal. Pier faradtan intett. Sokan voltak, jol ment a bolt, tenyleg be kellett volna segitenem. Faratsagra hivatkozva felmentem, de mielott bevackoltam volna magam a haloszobam melyere, cirkalmas betukkel kituztem Ginger ajtajara: "Keress meg!"
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-11-2, 22:06:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Miután jól lejárta a lábát a városban, úgy gondolta ennyi elég volt mára, semmi értelmeset nem csinált, csak aludt egy nagyot, aztán sétált, elment a Kain Kastélyhoz majd vissza.*
~"Tartalmas" napom volt.~ *Belép a Sztriptíz bárba, kellemes meleg van, elmosolyodik.*
~Mennyi pasi csorgatja itt a nyálát a csajok láttán, én meg úgy beleharapnék a nyakukba, de megfogadtam hogy még várok.~ *Majd amikor az emeleti lakásához ér, az ajtón egy cetlit talál: "Keress meg!".*
~Ez csak Carlos lehet, a vámpírmester csak nem tudja hol lakom, bár nem ismerem hogy meddig tudja kiterjeszteni a hatalmát...~ *Leszedi a cetlit, beteszi a kabátzsebébe, majd belép a lakásába. Még egyáltalán nem álmos, de nem mer bekopogni Carloshoz, hátha már alszik, elvégre mindjárt itt a hajnal. Úgyhogy inkább leül kicsit TV-zni, és közben belül is megnyugszik, hogy Carlos mégsem halt meg. Vagy úgy járt mint saját maga?...*
Vissza az elejére
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-11-3, 13:59:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Már besötétedett, ideje volt hát felkelni. Ginger nem sokáig készülődik, felkap magára egy egyszerű fekete nadrágkosztümöt pastellsárga blúzzal, kis smink, aztán kész is. Majd kilép a lakásából, és elindul megkeresni Carlost. Először a lakásán próbálkozik, ha ott nincs akkor lehet hogy inkább megvárja. Odamegy hát a főnök ajtajához, és bekopog...*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-11-4, 12:09:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Halk kopogasra ebredtem. Talan maskor meg sem hallom, de mintha minden erzekszervem szazhusz szazalekkal ment volna. Kikaszalodtam az agybol. Amikor atvagtam a szoban, a taviranyitoval beakpcsoltam a tv-t. A tv-bol erkezo betet/auto/mosopor/ital reklamok megprobaltak a gondolataimat megjobban osszekuszalni. Ahogyan mezitlab lepkedtem vegig a szoban arra gondoltam, hogy ugy ataludtam a napot, mintha nem aludtam volna elotte harom napig semmit. ~Nehezen birom egyedul a bizniszt ~ gondoltam ~ kellene meg egy kis segitseg. Maximilian jo valasztasnak tunhet, tokos gyerek, megbizhato es joban vagyunk. Talan meg a stukimat is sikerult megmenekitenie. Mar hianyzik a sulya~
Mielott kinyitottam az ajtot, meglattam magam az oltozo szoba tukros ajtajaban. Csak egy feket boxer volt rajtam. Meg szamtalan fizikai konfliktus nyoma. Az utobbi idoben kevesebbet edzettem, de meg nem erkezkedtek meg az izmaim. Csak le kellene menni ujra boxolni. Kozeledven a krisztusi korhoz, jobban oda kellene figyelni. Azota persze tudom, hogy nincs erre semmi szukseg, mert akkor es ott megallt a testem oregedese. Kinyitottam az ajtot, es meglattam Gingert. Szo nelkul beengedtem. Mikozben bejott a lakasba, odamentem a hutohoz. Kivettem egy uveg sort, es belekortyoltam. Borzalmas volt az ize. Megromolhatott? Kibontottam egy masikat, de az is rossz volt. Mar amikor raneztem a pizza maradekara, tudtam, hogy az sem fog bennem maradni. Elszomorodtam, hogy nem maradt semmi, amit azelott elveztem. Par napja fazott a fagyasztoban egy uveg vodka. Meghuztam. Minden szentek ura, hala neked! Az bennem maradt. Azert annyira nem volt hatasa mint azelott, de azota rajottem hogyan szivodik fel jobban. Mas jelentese lett nekem a body marynek.
Amikor vegigneztem Gingeren, eszembe jutott Janice, es halvanyan elmosolyogtam: maradt meg valami, amit elvezhetek.
- Volna valami amit meg kell beszelnunk.- mondtam. Sejtettem es ereztem, hogy nem a helyzetet kell elmagyaraznom. Csak azt ,hogy hogyan tovabb.
Vissza az elejére
Honover
HozzászólásElküldve: 2005-11-4, 12:21:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Honover Lép a striptízbárba.Nem a szórakozás kedvéért .Hanem mert látott ide bejönni egy vámpírt és szeretné tudni nem e vmi vámpírtanya ez a hely.Mikor belép átlagosnak találta a helyet máramennyire az aligha túlöltözött és hihetetlen szép lányok akik idegen emberek előtt kéjelegnek átlagosnak mondható.Odasétál a pulthoz és kér egy Vodka tonic-ot.A pincérlány hihetetlen csábító mozgással kivitte az italt de Honover jeges szemeiben a vágy szikrálya sem tükröződött.Szemeivel a vámpírt kereste de egyenlőre nem találta.Öltözéke még mindíg a bordó csíkozású fekete öltöny és a bordó ing.ehhez fekete bőrcipő és fekete vörös csíkozású Nyakkendő.Plussz egy fekete magas gallérú szövetkabát.Ugyanakkor csapott válligérő barna haj.Nem volt hozzá hasonló a bárban és sokan meg is nézték öltözékét főleg a gravírozott ezüst nyakkendőtűt amit egy farkas díszített.De ő ahelyett hogy elgondolkozott volna hogyan illeszkedjen be a tömegbe inkább büszkén és fölényes testtartással sétált köztük és figyelt.

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-11-4, 18:20:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ginger sietősen lép be az ajtón, mert már bemehetnéke volt.*
-Kérlek, zárd be kulccsal az ajtót, csak úgy elővigyázatosságból. *Kéri a lány,kissé szigorúan nézve Carlosra, amióta vámpír, kicsit fél az emberektől és más lényektől.*
-Akkor most nyugodtan beszélgethetünk... *Majd látja hogy a főnök kissé fintorog a sör és a pizza látványától, ez ismerős érzés volt számára, ezért felmerült benne hogy a férfit is vámpírrá tették, de inkább azt szeretné, ha ő maga mondaná el, előbb utóbb ezt meg kell tudnia. Kezdő vámpírként Ginger még nem látott olyan könnyen az emberekbe, nem tudta megállapítani, hogy az illető élő-e vagy már halott.*
Vissza az elejére
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-11-4, 20:51:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Ginger. Jo lett volna, ha van valami fogalma arrol, hogy mi a fene folyik itt. Ginger. Biztosan megvaltozott, mert ahhoz kepest a sztriphez kepest, amit a mulkor lenyomott, most riadt volt es ketsegbeesett. Nekem addigra mar kezdett valami sejtesem lenni, hogy mi tortent. Nem, ez igy nem pontos. Tudtam mar akkor, csak nem hittem el. Veled volt mar ilyen?
A beszelgetesunk ezek utan kurtara sikeredett. Hamar kiderult, hogy szerinte vampirokka lettunk mindketten, am mikor kiderult, hogy neki sincs kulonsebb elkepzelese, hogy mi legyen, arra gondoltam, megoldom valahogy a dolgot. Meg nem tudtam hogyan, de en Carlos vagyok, aki a problemakat megoldja. Elkoszonesunk elott meg megbeszeltuk, hogy barmelyikunk megtud valamit, ertesiti a masikat. A masik ami miatt roviden tarsalogtunk, hogy amikor megemlitettem, hogy milyen gyonyorrel talakoztam, szinte semmilyen erdeklodest nem lattam rajta. Sot talan mintha kicsit elborzadt volna.
Igy feloltoztem, es elindultam az ejszakaba. Latott mar engem orvos, de akkor mindig varni vagy gipszelni kellett. Arra gondoltam, ha ez valami fertozes, akkor nem art ha megnezetem magam.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
1 / 17 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Szórakozónegyed

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban