Bemutatkozás
Vállalkozásunk kezdete az 1998-as esztendőre tekint vissza. Családi vállalkozásként egy teherautóval teljesítettünk fuvarmegbízásokat.

Az idő múlásával pontosságunknak, megbízhatóságunknak és korrekt partneri kapcsolatunknak köszönhetően egyre többen kerestek meg bennünket közvetlen ajánlatokkal.

Az eltelt idő alatt az állandó fejlődést szem előtt tartva gépjárműparkunk és szolgáltatásunk palettája is bővült. Cégünk 2006-ban megszerezte az ISO 9001 minősítést, mely minden évben megújításra kerül.

Teherautóink rendelkeznek a szükséges védőeszközökkel, rakományrögzítőkkel, kézi mozgató eszközökkel ( békával, molnár kocsival ), hátfallal, illetve gépkocsivezetőink a megfelelő oktatási bizonyítvánnyal.

Célunk az egyenletes, kiváló minőségű szolgáltatás partnereink részére, ezért folyamatosan fejlesztjük járműparkunkat, informatikai hátterünket, és munkatársainkat is folyamatosan képezzük.

Gépkocsivezetőinkkel szemben elvárás a kultúrált, ápolt megjelenés, kommunikáció- és segítőkészség valamint az elérhetőség és követhetőség érdekében a mobiltelefon.

Hangsúlyt fektetünk környezetünk védelmére, ezért igyekszünk régi teherautóinkat korszerű EU. normás gépjárművekre cserélni. Gépjárműveink mindegyike rendelkezik rakomány-biztosítással, mely garanciát jelent az áruszállítás közben esetlegesen keletkező károk megtérülésére.

Gépkocsivezetőink állandóak, a lehetőség szerint egy autóval dolgoznak ez által is lehetőséget kapnak arra hogy a megrendelő valamennyi kérését, igényét ismerjék, és teljesítsék.

Ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében, amennyiben saját szabad kapacitással nem rendelkezünk, alvállalkozókkal, változatlan áron biztosítjuk a megbízások elvégzését.
email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban