YouTube videóból MP3 - YouTube zene letöltés ingyen!

A támogatott helyekről (pl.: Youtube, GoogleVideo,..) mp3 formátumba lehetséges zene letöltés ingyen! Tölts zenéket és belátásod szerint rakd rá telefonodra csengőhangnak, mp3 lejátszódra...

...Vagy hallgass zenét számítógépeden!


(Video To MP3 rövidítés) egy olyan új oldal, ami segít neked, hogy letöltsd a videók alatt lévő zenéket! Támogatunk rengeteg videós oldal alóli mp3 letöltést, mint például: Metacafe, Google videó, YouTube letöltés és még sok más...


Így csináld:

 1. Másold ki a TELJES címét a videónak az oldalról.
  (pl.: http://www.youtube.com/watch?v=K7y8GC3DW4Y)
  Ha a fenti példánál hosszabb linket kapsz, töröld a felesleges részt!*
  (Más videós oldalakon persze már máshogy néz ki majd a cím nem feltétlen kell törölgetni.)
 2. Másold bele a videó címét a lentebb található szövegdobozba.
 3. Kattints a "Download" gombra, és várj míg betölt a kék csíkozás.
 4. Kattints a betöltött kék csíkozás alatt megjelenő "Download MP3" linkre .
 5. A következő oldalon kattints a "Download MP3" gombra és kész.

*Általában olyankor kapsz túl hosszú, és nem elfogadható linket mikor videóról-videóra ugrálsz. Amikor valamit leszeretnél tölteni keress rá a számra az oldal keresőjében és ott nyisd meg a videót. Na és most másold ki a linket frissen.

HA NEM MÜKÖDIK A LETÖLTÉS!

Ha a Download link megjelenése és rákattintása után egyből kattints rá a Download MP3 gombra! Ha nem kattintasz rá időben lehetséges, hogy befog jönni egy "Premium Content Area" nevü fekete doboz, amitől nem tudsz rákattintani a Download MP3 gombra. Ha már bejött, és még nem kattintottál rá a gombra akkor lépj vissza és kezd előről a letöltést! (vagy frissítsd a lapot. F5)

Azok a videós oldalak ahol jelenleg támogatva van a zene letöltés: YouTube, MegaVideo, Dailymotion, Metacafe, Veoh, Myspace, Break, iFilm, Google Video, Bolt, ClipJunkie, ClipShack, CollegeHumor, FunnyJunk, Glumbert, GoFish, Grouper, Hallpass, MilkandCookies, Putfile, SantaBanta, Sharkle, Shoutfile, Vimeo, YouTube To MP3, vSocial, Yikers, ZippyVideos, YouTube letöltés!

Ez az oldal nincs kapcsolatban a myspace-el, youtube-al vagy akármelyik más oldallal. Ez az eszköz úgy lett megtervezve, hogy használatában megfeleljen a különböző oldalak felhasználási feltételeinek, illetve a helyi és nemzetközi szerzői jogoknak. Nem támogatjuk a kalózkodást. Csak szerzői joggal nem védett hangrészleteket tölthetsz le.