Videocom

Mariah Carey

| Videocom főoldal | Videótár | Letöltés |Megosztás

Numero7.com Online Zenebol Boltunk katalógusában pop, rock, jazz, blues albumokat, népzenei és world music és klasszikus lemezeket, filmzenéket és filmeket kínálunk. A Numero7.com Zeneboltban megrendelhető CD-k, kazetták, VHS videókazetták és DVD-k száma több mint 50.000.. Rendelj most! Kattints ide!


Patricia Hickey ír származású opera-énekesnő és Alfred Roy Carey afroamerikai és venezuelai származású repülőgépmérnök harmadik gyermekeként született,római katolikus családban. Nővére, Alison tizenegy, bátyja, Morgan tíz évvel idősebb nála. A család gyakran költözni kényszerült, mert a vegyes házasságok ellenzői kiközösítették őket és megnehezítették az életüket. Forrás:Wikipedia


Johannes B Kerner-show

JBK: Mit jelent Önnek, hogy az emberek az egész világon, bárhová is megy, ilyen lelkesen fogadják? Mintha egy jó barát érkezne.


Mariah: Hm, tudja, ez igazán érdekes. Mindig úgy gondolom, hogy azok az emberek, akik a színpadon akarnak állni, akik kreatívak akarnak lenni és ezt akarják egész életükben csinálni - szívesen lennének híresek és azok is akarnak lenni. Ez olyasmi, mintha lenne egy rés, amelyet be kell tömni. Másoknál is mindig ezt tapasztaltam, hogy ez a rés azért kiált, hogy betöltsék. Ez egy jó érzés. Megnyugvás, olyan érzés ez, mintha az ember visszamenne a családjához, mintha hazamenne. Így valami, ami korábban hiányzott, hirtelen ott terem. Talán mint a gyermekkorban... de ez nagyszerű. És azt kell mondanom, nekem nagyon különleges a kapcsolatom a rajongóimmal. Forrás:Magyar rajongói oldal!


JBK: Most pár hónapig nem jelent meg a nyilvánosság előtt. A rajongók ezen elismerése, az érzés, hogy szükségük van Önre, másrészt talán éppen az Ön érzése, hogy az emberek tetszésnyilvánítását akarja élvezni. Okok voltak ezek ahhoz, hogy visszatérjen most?

    Mariah: Hát igen, tulajdonképpen mindig is megvolt bennem ez az érzés. Mindig is énekeltem, zenéltem, ez az életem. Nagyon szívesen utazok mindenhová. Dalokat írtam, és akkoriban más országokba is elutaztam. Énekeltem - az embereknek énekeltem, előadtam a dalaimat. Ez fontos. Ezt gyerekként New York-ban soha nem így képzeltem. Azt gondoltam, "New York, ez a világ, itt élek és ezen túl minden megszűnik. Semmi más nincs ezen kívül." Aztán - már nagyon korán - elkezdtem utazni, világot láttam, megismerkedtem emberekkel, és valóban ott is írtam dalokat, a lakosztályomban. Aztán ezt nyomban mindenhol el is énekeltem. Ez egy olyan érzés, amelyet soha nem akartam elveszíteni. De ez most valami nagyon különleges, ez nem is kérdéses. Múlt évben voltak nehézségeim, ez sem kérdéses. Nehéz volt nekem, a rajongóim - az igazi rajongóim - hihetetlenül támogattak. Valahol az egész teljesen össze volt zavarva, és a sajtó minden lehetségest megírt, sokkal rosszabbakat, mint amilyen tulajdonképpen volt. Ez természetesen befolyásolt engem. Mindnyájan emberek vagyunk.


 

Ha szeretnél tudni a legújabb videó feltöltésekről,akkor jelentkezz hírlevelemre. Így mindig tudni fogsz az újabb zenékről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

freestat.hu

©videocom 2009-2010