Admin bejelentkezés

Statisztikák

Szeretettel köszöntök mindenkit az oldalon!

Én interneten 2007 óta a SkullGrinder nevet használom, ezért szeretném, ha így szólítanátok. Ez az oldal arra szolgál, hogy mobiltelefon-gyűjteményemet bemutassa. A gyűjtést 2009.04.19.-én kezdtem el a második oldmobil-fórumtalálkozón, mert aznap nem volt semmi dolgom és elkísértem a gyűjtésben rutinos KSparrow-t. A feltétel az volt, hogy mindenki hozzon magával legalább egy darab 5 évnél régebbi mobilt. Én egy szürke Motorola Timeport-ot hoztam, amit a bátyám szekrényében találtam.

Ott már teljesen magával ragadott a mobilok világa, főként, hogy kettőt ingyen kaptam, másik kettőért pedig összesen 300 forintot fizettem. Így öt darabbal elkezdődött a gyűjtés, ma pedig már egy elfogadható méretű kollekcióm van. A gyűjtéssel kapcsolatban szeretnék egy pár embernek köszönetet mondani. Köszönöm KSparrow-nak, hogy bevezetett a mobiltelefonok csodás és sokszínű világába.

Köszönöm minoltának, Attilának és a többieknek Oldmobil fórumról azon üzleteket, amiket velem kötöttek, hozzájuttatván engem jól működő és szép állapotban lévő készülékekhez. Köszönöm Páli Dániel barátomnak és a PDszoftvernek a weblap alapköveinek letételét, a design és a logók elkészítését, valamint a sok segítséget számítástechnikai és mobiltelefonokkal kapcsolatos kérdésekben.Továbbá köszönöm mindenki másnak, aki ingyen vagy olcsón telefonokhoz juttatott.

A honlap hosszú szünet után indult be újra, de mostmár újult felülettel, egy új menüponttal és apróbb finomításokkal, melyekkel a régi hibákat vélhetően sikerült kijavítani (vagy legalábbis csiszolni rajtuk valamennyit). A gyűjtést átszerveztem azóta, ráálván kifejezetten az Ericsson, Sony Ericsson és japán márkájú telók beszerzésére. Az egyéb márkájúak személyes kötődésből maradtak meg (melyet a leírásokban kifejtek, ha valakit érdekelne) , emellett nagyon szeretem a külső antennás készülékeket. Konkrét célkitűzésem a gyűjtés kapcsán nincs, de ez vélhetően később kialakul (bár apróbb céljaim vannak---bizonyos szériák összegyűjtése).Az oldal folyamatosan frissül, attól függően, hogy mikor érkeznek új darabok a gyűjteménybe. Reméljük, elnyeri majd a tetszéseteket.

Jó szórakozást kíván a szerkesztő:

SkullGrinder

PHP powered site MySQL powered site

A PDszoftver oldala