Témák:


Néhány debreceni kép

Amsterdam, a város, hajók, villamosok (ÚJ!!! - és szép)

krakkói képek


prágai képek


szófiai képek


szegedi képes beszámoló


szegedi képek ömlesztve


debreceni 2-es villamos


halloweeni képek


miskolci beszámoló


miskolci képek ömlesztve


Blogom:

(mindenféle hülye írtásokkal)


CsabiBlog On-line Hetilap


Kedvenceim:


Hasznos Jövõért Alapítvány


Szeressük a megyefocit!


A dzsessz:
Jazzland Cserfő


-------------


Linkajánló
Linuxos dolgaim (fõleg gentoo)

Ez Elekes Csaba villamosos oldala, amelyet - fölöttébb találóan - villamosjegy.atw.hu-nak nevezett el.Egyre dagad a villamosrajongók tábora, kitűnő internetes oldalak hozzáférhetőek, amelyeknek régóta rendszeres látogatója vagyok. Ilyen például - a teljesség igénye nélkül - Hamster tudományos igényű gyűjteménye vagy NZA oldala vagy akár a sintér és nem utolsó sorban a villamos.hu.

Úgy döntöttem, hogy én is hozzájárulok valamivel a villamosőrültek közösségéhez. Egy esős reggelen beültem mazdámba és az M3-on ledzsaltam Miskolcra villamosokat fotózni. Azóta több beszámoló és kép is felkerült a honlapra, s további új anyagok, fotók is várhatók.

Elismerem a villamosokért való rajongásom egyfajta perverzió, de hála az Úrnak nem vagyok ezzel egyedül. Az index tömegközlekedési fórumain hasonló figurákkal lehet találkozni.

Ennyit dióhéjban. Remélem oldalam elnyeri tetszéseteket, bár az igazat megvallva nem vagyok valami nagy Html-bûvész. De amint észrevehetitek a nyitólap megújult, a régit itt találjátok.
Ezen a honlapon (villamosjegy.atw.hu) minden - beleértve különösen a képket, írásokat -  Elekes Csaba szellemi tulajdona. A szerzõ elõzetes írásos engedélye nélkül - részben vagy egészben - kereskedelmi célra nem másolható és nem utánközölhetõ.