Szolgáltatásaink:

Termékeink:

Termékeinket általában jelentősen az ajánlott fogyasztói ár alatt kínáljuk, így érdemes tájékozódni és várásolni nálunk. Kedvezményeink 3 és 20% között mozognak, a rendelt termék mennyiségétől, és az egyedi akcióktól függően. A kedvező árak mellett minden vásárlónk számára ingyenes szaktanácsadást, termékvásárlás esetén szervíz- és garancialehetőséget biztosítunk.

Házhozszállítás:

 • Nettó 50.000 Ft alatt Postán standar postai csomagban vagy futárszolgálattal(A szállitási költség a vevőt terheli.Kiszállitás banki átutalás után).

 • Nettó 50.000 Ft felett, 20 km-es körzetben ingyenes.

 • Nettó 100.000 Ft felett, 30 kg-ig ingyenes,a felett megbeszélés szerint.


 • Szervíz:

  Szervízünkben vállaljuk valamennyi ismert kéziszerszámgép gyártó termékeinek garanciális javítását, valamint alkatrész árusítását, a készleten nem lévő alkatrészek beszerzését.

  Szerszámgép kölcsönzés:

 • Furó és bontó kalapácsok.
 • Csiszoló gépek.
 • Gyaluk.
 • Szőnyeg tisztitó gép.
 • Online VÁSÁRLÁS és ALKATRÉSZ rendelés:

  Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők.

  A vásárlás 2 lépésből áll:

  1. lépés - Megrendelés Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. Kérjük adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező!

  2. lépés - Ellenőrzés Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A "Vissza" gombra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az "Elküld" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelést kollégánk ha szükséges, telefonon is visszaigazolják és pontosítják, valamint tájékoztatást nyújt, ha a kért termék nincs raktáron!

   

  ALKATRÉSZ rendelés:

   

  Kérjük adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A "Megjegyzés" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a "Megjegyzés" mezőt kivéve minden csillaggal megjelölt mező kitöltése kötelező!