3D épületek


A tartalomhoz

SzolgáltatásokA modell kialakításakor nagy figyelmet fordítok az épület sajátosságaira, a valósághű megjelenítésre. Az általam készített 3D modellek megfelelnek a Google által felállított elvárásoknak. A végeredmény minden esetben egy a számítógépes környezetben élvezhető, a valósághoz hű modell, melynek segítségével a valós épület a modell alapján minden kétséget kizáróan felismerhető.


Információk megjelenítése Google platformokon:

3D modellekhez kapcsolódóan a GoogleEarth programban megszokott információs ablakban jelenítjük meg az adott épületre, vállalkozásra, rendezvényre vonatkozó tájékoztatót. Az adatok felvitele során lehetőség van a saját honlapra utaló link elhelyezésére is, amely minden Google keresőrendszer adatbázisába bekerül.

GoogleEarth megjelenítő elhelyezése a megrendelő oldalán:

3D modellek megtekintésére közvetlenül az adott weboldalon a megrendelő oldalán egy olyan megjelenítő helyezhető el, melyben a GoogleEarth program jelenik meg. Az így megjelenő ablakban természetesen a GoogleEarth program minden tulajdonsága elérhető, az épület körüljárhatóságától kezdve az adott címre való navigációig.Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe