A 2011 május 6-7-8-án rendezett terepasztal kiállításról ITT tekinthető meg egy videó, amely a V.V.M. Klub terepasztalairól készült. A kiállítás 2011 menüpont alatt a kiállításon készült fényképek tekinthetőek meg.

 

  Köszöntjük a verpeléti vasútmodellezők oldalán!

 

Kicsiny baráti társaságunk 2010 nyarán kezdett a művelődési házzal közösen egy terepasztal építésébe. Szerény anyagi lehetőségeinkhez mérten, nagy fába vágtuk a fejszénket. A 84-es vasútvonal Verpelét - Recsk- Mátraballa szakaszát próbáljuk megépíteni, képességeink szerint a leg nagyobb megközelítéssel a valósághoz. Az első ütemben Recsk állomás készült el, és két hurok vágányt tartalmazó modul. Ezt követte egy nyíltvonali szakasz.

Természetesen, ahogy a lehetőségek engedik újabb részeket készítünk az asztalhoz. Célunk a jelenlegi egy állomást tartalmazó mintegy nyolc méter hosszúságú terepasztalt, egy három állomást és a köztes megállóhelyeket bemutató berendezéssé fejleszteni. A növényzetet és az épületeket teljesen saját készítéssel oldjuk meg, a minél élet hűbb kép visszaadása érdekében.

A bal oldali menüben válogatva képeket és videókat tekinthet meg a terepasztalról és a klub életéről. Továbbá itt találhatóak az erre az évre tervezett programjaink is.