Walking Dead

Like on Facebook

Tekintsétek meg YouTube Csatornánkat is, ahol új kibeszélő műsorokkal fogunk szórakoztatni titeket!Bevezető

Posted by admin  on 03 Mar : 14:25  Category: Egyéb

Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából. Rémisztő felismeréssel kell szembesülnie: az általa ismert világot elpusztította egy apokaliptikus zombijárvány. Nem messze, Atlanta határában egy maroknyi ember a túléléséért küzd a környéken ólálkodó élőholtakkal szemben. Vajon Rick és társai meg tudják őrizni emberségüket ebben a rémisztő, új világban? És a mostoha körülmények és személyes ellentétek között mi óvja meg őket egymástól?
A Walking Dead ízig-vérig túlélőhorror, egy izgalmas kalandsorozat A remény rabjainak rendezőjétől, és a Terminátor és A bolygó neve: Halál producerétől.

Ízelítőnek itt az első évad első része!

Comments: 0 Back to top ↑

FONTOS KÖZLEMÉNY

Posted by admin  on 15 Oct : 07:47  Category: Egyéb

Új FB oldal: https://www.facebook.com/pages/The-Walking-Dead-HQ/1499443000308349?ref=hl

Sajnos a híres neves szájbabasznivaló foksz, megint betett nekünk...
Ezuttal a FB oldalt töröltették a FB-al, így oda az egész, bár még support fórumok vannak amiken lehetne pereskedni meg szórakozni, de a Tolvajkergetők sorozat is járt így , és ők sem jutottak semmire, egy mamut vállalattal.
A továbbiakban: Próbálkozok még visszaszerezni a FB oldalt, ha nem sikerül új oldalt csinálok.
A levél is itt van:

"Facebook - Facebook Warning
Szia!

We’ve removed access to the following content that you posted on Facebook because a third party reported that the content infringes or otherwise violates their trademark rights:

Oldal: The Walking Dead Hun

Facebook is not in a position to adjudicate disputes between third parties. If you believe that this content should not have been removed from Facebook, you can contact the complaining party directly to resolve your issue:

Notice #: 849674698385655

Contact Information
Name: Fox International Channels, FOX International Channel Hungary
Email: mark.keresztessy@fox.com
Copyrighted Work: A character my organization or client created

If an agreement is reached to restore the reported content, please have the complaining party email us with their consent and include the original reference number. We will not be able to restore this content to Facebook unless we receive explicit notice of consent from the complaining party. Please note that the complaining party is not required to respond to your request.

We strongly encourage you to review the content you have posted to Facebook to make sure that you have not posted any other infringing content, as it is our policy to terminate the accounts of repeat infringers when appropriate.

For more information about intellectual property, please visit our Help Center at https://www.facebook.com/help/370657876338359/.

A Facebook csapata"
Comments: 1 Back to top ↑

5.évad

Posted by admin  on 13 Oct : 15:00  Category: Egyéb


Hölgyeim és Urak!

Itt az 5. Évad 1.része !!!

Kellemes Szórakozást!
Comments: 0 Back to top ↑
Oldal:       >>  

Still not finding what you are looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!