Weblapszerkesztés titkai!

Kezdő weblap készítő tanfolyam Adobe szoftverekkel!

Ebből a videósorozatból az alapoktol kezdve megtanulhatod a weblapszerkesztés titkait.Több 100 ember tanulta meg,hogy hogyan készítsen saját weblapot pár óra alatt.

Mire lesz jó Neked a Webdesing Mesterfokon, weblap készítő tanfolyam?

Honlapodat és online megjelenésedet a saját kezedben tarthatod és menedzselheted. Óriási előnyöd lesz a konkurenciáddal szemben, hogy Neked nem fog gondot okozni egy apró változtatás a honlapodon, egy design-os grafika összeütése, vagy egy új aloldal elkészítése.Bármikor módosíthatod az oldalad,nem kell mindig a webfejlesztődet felkeresned. Továbbá nem kell az elképzelésedet hosszasan magyarázni senkinek mit is szeretnél látni .Webdesing Mesterfokon tanfolyam anyagából, mindent megtanulhatsz amikkel sikeresebbé teheted a honlapod .

Megtanulhatod, hogyan tudsz a lehető legrövidebb idő alatt, professzionális, a mai trend szerinti legkorszerűbb weboldalt készíteni és ezzel üzletszerűen pénzt keresni. Hogyan lehetsz olyan webdesigner, aki nem ijed meg, ha egy egész honlapot kérnek tőle, nem csak egy grafikai elemet. A webdesigner szakma kreatív részén túl a honlap komplett kivitelezést is megtanulhatod.A Webdesing mestefokon tamfolyam nem csak a Dreamweaver cs4 program használatát ,hanem a Photoshop cs4 és a Lightroom programokat is magába foglalja.Ezen felül a programokat,és 15000 websablont is tartalmaz ,amely megtöbbszörözi az elönyöd .

Érdemes egy kreatív, fejlődő iparágban tanulnod valamit, aminek később is hasznát veszed majd, bármerre visz is az élet, sosem hátrány, ha össze tudsz rakni egy weboldalt, lehetséges, hogy a későbbi vállalkozásodhoz még szükség is lesz rá. A webdesigner szakma ma az egyik legjobban fejlődő és legjobban fizető iparág!

A szabadídőd fordítsd arra, hogy elsajátítasz valami olyat, amiben kedved leled, vagy a tanultakkal akár otthoni vállalkozásba is kezdhetsz… webdesignerként. A webdesigner tanfolyam olyan tudást ad a kezedbe.

Nem kell semmilyen előképzettség, nem kell befektetni semmilyen szoftverbe, csak egy nyitott elme kell és, hogy odaülj a számítógép elé és tanulj. Ha rendszeresen használod az internetet és felhasználói szinten ismered a Windows- t, akkor megvan minden előképzettséged, ami szükséges.

A 3 DVD- ből álló, gyakorlatorientált, lépésről lépésre tananyag, amit akár otthon, a számítógéped mellett ülve elsajátíthatsz, mi több, megvalósíthatod online vállalkozásoddal kapcsolatos elképzeléseidet!

Azonnal hasznosítható és megvalósítható tudást kapsz !

Honnan tudom,hogy a Webdesing Mesterfokon tamfolyamon tanultakat könnyen el tudod sajátítani?

• Onnan, hogy úgy készült el ez a tananyag, hogy bárki lépésről lépésre követheti az abban bemutatottakat amivel végül eljutsz odáig,hogy egy: modern, trendi, professzionális honlapod lesz, amin szívesen időznek a látogatók és vásárolnak is Tőled – illetve ilyet tudsz majd készíteni ügyfeleidnek.

• A tananyag rendkívül gyakorlat orientált, amiket Te is lépésről lépésre képes vagy követni. Ha lemradnál, egyszerűen csak visszapörgeted a videót és megnézed ismét, hova kell kattintani, mit miért csinálunk.

Mit is tartalmaz? És mennyibe kerül?

Azonnal alkalmazható tudás és mesterfogások

Hasznos és nélkülözhetetlen elmélet. 3 DVD számos oktató videóval PDF munkafüzet részletes és gyakorlatias útmutatókkal, konkrétumokkal és kincset érő tippekkel, kulisszatitkokkal.

A 3 DVD- ből álló Webdesig Mesterfokon, weblap készítő tanfolyam

Számos ingyenesen használható programmal:

ADOBE DREAMWEAVER CS4

ADOBE PHOTOSHOP CS4 10x Extended

ADOBE LIGHTROOM

ADOBE ILLUSTRATOR CS6

MACROMEDIA SUITE DREAMWEAVER.:

DREAMWEAVER 8

FIREWORKS 8

FLASH 8

Telepítési segédlettel

TÖBB MINT 20 óra oktató videó

BÓNUS:

(PDF)FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVEK

15000 WEBSABLÓN

AJÁNDÉK MAGYAR NYELVŰ PROGRAMOK: 17 db

A komplett tamfojam ára CSAK: 12 900 ft (futárszolgálat,utánvétel)

A tanfolyam anyaga úgy lett összeállitva , hogy rövid idő alatt el tudd sajátítani a mesterfogásokat. Érthetően és követhetően, Neked is sikeres legyen az online jelenléted, weboldalad és vállalkozásod. Ha nagyon lelkes vagy és beleásod magad a témába, akkor nagyon gyorsan elsajátíthatod a tananyagban foglaltakat.

Megrendelőlap
NÉV:
CIM:
E-MAIL:
ÜZENET: