A topic címe a karakter neved és classod legyen
pl: Béluska - Paladin
Karakter neve:
Kaszt, faj:
Elõzõ guildek, távozás oka:
Professionok, ritka recik:
Talent, felszerelés: (armory link)
Tapasztalat raid instákban: (BC elõtti és utáni is!)
Ismerõsök a klánban:
Életkor:
Heti hány raidet tudsz vállalni: (raidnapok H,K,Sz,Cs 19-23h, V 18-23h)
Egyéb emlitésre méltó dolog (IRL is jöhet! Don't be shy!):
A jelentkezéseket néhány napon belül elbiráljuk és ingameben illetve a forumon értesitjuk a jelentkezõt. Az aktuális üresedéseket a "Jelenleg keresett kasztok" címszó alatt találjátok meg. Ennek ellenére fontos megjegyezni hogy az ígéretes jelentkezések elõl nem zárkozunk el, és a régebbi apply-kat is megnézzuk üresedés esetén, így akkor is irj bátran, ha a kasztodbol éppen nem keresunk embert.
A jelentkezõktõl elvárjuk hogy egy alap felszerelése meglegyen, hiszen nem tartalék embereket keresünk, hanem olyanokat akik egybõl be tudnak ugrani a legrázósabb helyekre is.
Karakter neve: Dafas
Kaszt, faj: Blood Elf, Paladin
Elõzõ guildek, távozás oka: Sons of the Darknes, a gm el valo rosz kapcsolat miat
Professionok, ritka recik:Encsi Minning
Talent, felszerelés: (armory link) 4349 prot 4012holy
Tapasztalat raid instákban: (BC elõtti és utáni is!) bcben ami üthető volt, wotlk naxx 10/25 fullra
Ismerõsök a klánban: nincs
Életkor: 21
Heti hány raidet tudsz vállalni: amikor kell vagyok
Karakter neve:Brasus
Kaszt, faj: be pala
Elõzõ guildek, távozás oka: Insane, elég hosszú történet
Professionok, ritka recik: Enc, JC
Talent, felszerelés: 1. Retri(4300 GS), 2. Holy(4100 GS), 3. Prot (4200 GS)
Retri palaként szeretnék jelentkezni
Tapasztalat raid instákban: Mindenféle instában voltam az elmúlt BC, és az eddigi WotLK contentben. KJ-t nagyon hiányolom.
Ismerõsök a klánban: nem tudok róla, de biztosan akad
Életkor: 22
Heti hány raidet tudsz vállalni: (raidnapok H,K,Sz,Cs 19-23h, V 18-23h) körülbelül heti 2 raidet tudok vállalni, főleg hét elején. Később ez változhat.
Sziasztok!
A karim neve Brasus, több éve játszom a Taurin. Főleg az Insane klánban tevékenykedtem, mint officer, később hosszú ideig GM. Szeretnék hozzátok jelentkezni, mint retri pala, de esetenként healelni is szivesen beszállok. Prot gearem is van ugyan, de a tankolás nem az én világom, mindenesetre nem csinálom rosszul
Olyan guildet keresek, amely Ulduarban eredményesen akar raidelni. Remélem ezt nálatok megtalálom.
Brasus elutasítva.
Látom visszamentél Insanebe, rendben, de legközelebb nem hiszem hogy lesz rá lehetőséged hogy bekerülj.
Szerkesztette: Tailer - 19-12-2010 20:51
The Best Paladin
Karakter neve:Csotanykaa
Kaszt/Faj:Tauren Warrior
Elozo Guildek:Insane,egyik offival valo rossz viszonyom
Profession,ritka recik:Mining Jewelcrafting
Talent,felszereles:Tank(4188 gs)
Tapasztalat raid instakon:taurin csak bc vegen jottem igy nemutottunk sok mindent es nemvolt geares karim,viszont mas szeron voltam minden bc-s instaban nemegyszer..WOTLK-ben eddig minden Naxx10/25 EOE 10/25 OS 3d 10/25.
Ismerosok a klanban:nincs
Eletkor:19
Heti hány raidet tudsz vállalni: (raidnapok H,K,Sz,Cs 19-23h, V 18-23h):Szinte mindig tudok lenni
Karakter neve: Csortax
Kaszt, faj: Undead Warlock
Elõzõ guildek, távozás oka: Kevés aktív tag, 25 ös insták hiánya
Professionok, ritka recik:
Talent, felszerelés: (armory link) 3850
Tapasztalat raid instákban: (BC elõtti és utáni is!) Bc full, Lich Kingen nagyrészt HC-k, de másik szerveren jártam már naxx 25 ön ugyanezzel a kasztal, fajjal.
Ismerõsök a klánban:Wallker, az öcsém
Életkor:21
Heti hány raidet tudsz vállalni: (raidnapok H,K,Sz,Cs 19-23h, V 18-23h) mindet!
Karakter neve: BULI
Kaszt, faj: Troll Warrior/Tank
Guildek, távozás oka: Existence ,abbahagytam egy kis idöre a wowot
Professionok, ritka recik:Engenering,Mining Full, Cooking full fishing Full
Talent, felszerelés: Tank mindt mondtam már Felszerelés 5/5 T7 25 fös meg vannak jobb kiegek a T7 töl Kb 4350 Gs körul
Tapasztalat raid instákban: Pre BC, BC, NAxx,Maligos,Sartharion full cleared összes tax a fejbe és még Ulduar felét is vágom
Ismerösök a klánban:Fuu hát Soroljam na jolvan : Bud,Tailer,Trimstar,Speedee,Tazz,Muzsi,Krz,Zsalab,Nanditron,Haho,Luxmyn,Pock,Drezxd,Stako,Jessbuny,Xeath,Xaga(Greddyke ),Csigafika,Ryan,Titok,Devouer,Joshibarat,Xelion,Ursegor,Hateandlove,Basty,Arnee,Joseph,Reggie,Tiandarina asszem ennyi aki hirtelen az eszembe jutott
Életkor:21,5
Heti hány raidet tudsz vállalni: Este 7 töl kb minden nap nyáron 8 tol vok elérheto
Egyéb emlitésre méltó dolog (IRL is jöhet! Don't be shy!):Boldog Uj evet mindenkinek és szexben gazdag napokat
doriell
warlock,bloodelf
Nem volt normális guildem
Tailoring-enchanting
Destro-Demo szükségtöl függ
http://wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Doriell
pvp felszerelés 3valor 2 hero
Ismerem: ulduar naxxramas os eye összes hc ill majdnem minden instát
ismerösöm nincs
18 éves vagyok
összes raidon ottudok lenni
Vett karaktere másik szerveren immortal glory of the raider10/25 glory of hero 3 éve lockozom
Szerkesztette: Doriell - 03-01-2011 20:06
Üdv! Én elsősprban a régi klán társaimat keresem. Hosszú ideig nem tauriztam, most pedig újre elkezdtem. Cuccaim a 70esek mert azóta nem voltam. Ret pala vagyok. Fonix a karim neve. Szeretnék hozzátok bekerülni és újra a régi tagokkal játszani.
Karakter neve:Aladdin
Kaszt, faj: Paladin-Blood Elf
Előző guildek, távozás oka: Guild-Fekete sereg elitjei; távozás oka-gyenge vezetőség, random raid összeinvelés minden sablon, ill. időpont egyeztetés nélkül
Professionok, ritka recik:Engineering, Jewelcrafting-ulduaros receptek nincsenek
Talent, felszerelés:Talent-Retribution(2db pvp talent található most az armorymban, de raid-ekre természetes a pve talent lesz majd megcsinálva) armory link:
http://wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Aladdin
Tapasztalat raid instákban: Ulduar-t kivéve minden istát leütöttünk már, mindegyik 80-as raid insta taktikát tudom(ami jelenleg bent van taurin)
Ismerősök a klánban:Speedee, Jessbunny
Életkor:21
Heti hány raidet tudsz vállalni: H,K,Sz,Cs 19-23h, V 18-23h(ezek mind lehetnek, egyetemtől függően 1-2 nap némelyik héten zh vagy hasonló okok miatt lehet nem érek majd rá, de heti 2-3 raidnap fix ráérek
Egyéb emlitésre méltó dolog : Best pvp retri paladinok egyike vagyok taurin(2000+ előző seasonba), és aki jó pvp-ben az pve-ben is tud. (pve gearscore:4127)
Szerkesztette: kpeti515 - 08-01-2011 17:30
Hát de azért ez nemígy működik. Nem irtál semim értelmes tgf-et, csak annyi hogy 70es szintű cuccokban vagy. Mi a kasztod geared, profod, talented, stb stb, és egy alapszintű geart amugyis elvárunk már így ulduar-nál The Best Paladin
Mellékesen nem a régi haverok gyüjtőhelye a guild.
legyen geared aztán jelentkezz értelmesen.
Ulduart ütjük T6-al kb annyira mész tgfnél mintha azt irnád hogy meztelen jövök geareljetek fel.
Karakter neve: Lemuél
Kaszt, faj: Priest, Blood Elf
Elõzõ guildek, távozás oka: WoP (WORDS OF POWER), net hibák miatt közel egy, másfél hónapig nem volt normális netem(a kollégiumban portkorlátozás volt) és jeleztem is számukra ezt.
SzunyiIlletve a jelenlegi klán amibe vagyok az egy fun klán.
professionok, ritka recik: Enchant, Tailor
Talent, felszerelés: Holy + Shadow, T7 content
http://wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Lemu%C3%A9l
Tapasztalat raid instákban: Wotlk dungeons
Ismerõsök a klánban: Grynor
Életkor: 21
Heti hány raidet tudsz vállalni: Hétköznap délutánonként.