no active poll

show polls
 
 
129
263
5036
223669
 
 
 
 
 


 
  etriC: Time
posted by Splendid  
 

etriC: Time

Ma egy pörgősebb fragmovie-t mutatunk be Nektek, amelyet Tom "etriC" Davey készített a Best Damn Move második versenyére. Nem ez az első műve, így nem kell attól tartanunk, hogy egy kezdő ügyetlen szárnypróbálgatását kell megnéznük.
A bevezetőben láthatunk néhány ötletes, egyedi megoldást, ám ettől még nem fog leesni az állunk. A fő rész szintén kicsit sötétebb képi világot jelenít meg. Effektek terén ne számítsunk sokra, így akik a letisztultabb filmeket kedvelik, azok most nyugodtan, hátra dőlve tekinthetik meg az alkotást. Az események pörögnek, néha túlságosan is, ezért nem mindig lehet annyira könnyen követni a történéseket, szerencsére a lövések szépségének túlnyomó többsége kárpótol ezért. A minőségre nem lehet panasz sem a megjelenítésben, sem a hangban. A zeneválasztásban a rockot kevdelőket helyezte előtérbe, de mivel a nem túl kemény vonalból válogatott, így a populárisabb ízlésű filmnézőknek sem kell hang nékül végignézniük a darabot. A mű befejezésébe szintén próbált egyedi dolgokat belevinni, talén jobban is sikerült ezt véghezvinnie, mint a bevezetőben.
Röviden összegoglalva egy egész kellemes kreációt láthatunk, amely nem lesz az idei év legjobbja, de senki sem fogja úgy érezni a mozgóképes alkotás végén, hogy kidobott volna hat percet az életéből.













 
   
 
Query failed!