Tudtátok, hogy ma Villő névnap van? Most olvastam a nyitólapunkon!
Egyébként a kezdőlap nagyon király lett, köszönet érte..... azt ugyan nem értem, hogy miért nem egy 3VD fotója van fenn, de mindegy!
Szép napot mindenkinek!
Moderátor: MadBob
Schindler írta:Sziasztok!
Egyébként a kezdőlap nagyon király lett, köszönet érte..... azt ugyan nem értem, hogy miért nem egy 3VD fotója van fenn, de mindegy!
Szép napot mindenkinek!
Robi70 írta:Bár jobban végig gondolva, akivel eddig nem futottál össze, annak kellemes csalódást fogsz okozni a megjelenéseddel.
Fidó írta:Hanem?![]()
Karex írta:Schindler írta:Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Lehet az is, ha küldesz jó minőségű képet róla.............. ami mondjuk nem a kert sarkában készült.......![]()
Amúgy várom a javaslatokat/segítséget a tartalom feltöltéséhez, mit, hova rakjak..........

csokabi írta:Büdöspapucsos??? Na hál' Isten, akkor nem csak jó dolgokról maradtam le![]()
csokabi írta:Büdöspapucsos??? Na hál' Isten, akkor nem csak jó dolgokról maradtam le![]()
Karex írta:Sziasztok!
Lehet az is, ha küldesz jó minőségű képet róla.............. ami mondjuk nem a kert sarkában készült.......![]()
Amúgy várom a javaslatokat/segítséget a tartalom feltöltéséhez, mit, hova rakjak..........

csanesz írta:Karex írta:Sziasztok!
Azért az durva, ha beírom a gugliba, hogy "Yamaha TDM Klub" az első oldalon igaz az alján, de az első oldalon ott van! Más ezért fizet!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Esetleg "A csapatról" címszó alatt a becenév és egy avartar méretű kép elegendő lenne, de kizárólag önarckép. Ne legyen több infó, nem kell a kamu reklámépítőknek meleg ágy...
- A "TDM típusok" címszó alatt lehetne az adott típus alá felsorolni a teljes műszaki paraméterezést és a hozzá tartozó robbantási nézetet meg a kapcsolási rajzot egy-egy linkkel beilleszteni.
Pl. ilyesmit a 4TX esetében: https://www.oemmotorparts.com/oem3.asp? ... M%20%20850
- A "Kapcsolat" -hoz az alkotó és fejlesztő atyák internetes elérése jöhet és, hogy ki mely részében segédkezett. Feltéve, ha nem bánják.
Esetleg a menü szövege lehet egy nüansznyit világosabb! Imádom a kéket csak nagyon elvész a szöveg a szürke felületen.
Robi70 írta:Pedig ez 1 tök jópofa sztori. Betti elfelejtett papucsot bepakolni Tominak a hétvégére. Scopyék szombaton Letenyén soppingoltak és Fidó barátunkat meglepték egy pacskerral. Na ez a papucs volt büdös gumi (már-már láb-) szagú.csokabi írta:Büdöspapucsos??? Na hál' Isten, akkor nem csak jó dolgokról maradtam le![]()
Fidó írta:Robi!
Betettem az átméretezett képet, nézd milyen lett.![]()
Mondjuk jól áll nekem a távolság és az igen kicsi felbontás.
MadBob írta:Scopy!
Töltsd fel pl. ide: http://www.kepfeltoltes.hu/
Utána a feltöltés végén kapott url-t tedd be a hozzászólásodba.
scopy írta:MadBob írta:Scopy!
Töltsd fel pl. ide: http://www.kepfeltoltes.hu/
Utána a feltöltés végén kapott url-t tedd be a hozzászólásodba.
Köszönöm!
Kawa írta:Én meg egyfolytában figyelem a Fertő windonline-t de bacca mög, még 20km/h hiányzik a szélsebességből. Hát sose lesz itt vihar?!
scopy írta:Gyula! Egyél egy csomó cseresznyét, meg fonnyadt retket, aztán told le a gatyát és eressz egy kiadós alfarhangot, vagy seggszeleplehelletet, vagy ürügyűrűfüttyfürüttyöt...stb.
Garantált viharzóna lesz!

csokabi írta:Na itt vagyok. Voltam a csajszinál akinek diplomája van betegkínzásból és utána le is kellett dőlnöm egy kicsit.
Komolyra fordítva a szót, tényleg jól csinálja a dolgát. Minden kezelés után érzékelhető az eredmény.
Neked is valami ilyen kéne a nyakadra Laci! Gyorsan helyrerakná némi fájdalom árán
csanesz írta:
Azért az durva, ha beírom a gugliba, hogy "Yamaha TDM Klub" az első oldalon igaz az alján, de az első oldalon ott van! Más ezért fizet!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Esetleg "A csapatról" címszó alatt a becenév és egy avartar méretű kép elegendő lenne, de kizárólag önarckép. Ne legyen több infó, nem kell a kamu reklámépítőknek meleg ágy...
- A "TDM típusok" címszó alatt lehetne az adott típus alá felsorolni a teljes műszaki paraméterezést és a hozzá tartozó robbantási nézetet meg a kapcsolási rajzot egy-egy linkkel beilleszteni.
Pl. ilyesmit a 4TX esetében: https://www.oemmotorparts.com/oem3.asp? ... M%20%20850
- A "Kapcsolat" -hoz az alkotó és fejlesztő atyák internetes elérése jöhet és, hogy ki mely részében segédkezett. Feltéve, ha nem bánják.
Esetleg a menü szövege lehet egy nüansznyit világosabb! Imádom a kéket csak nagyon elvész a szöveg a szürke felületen.
csokabi írta:Mázli, hogy az enyémnek fekete a váza

Annonymus írta:Scopy,nemtudom,hogy Kawa megfogadta e a cseresznye + retek kombinációs vihareregető...stb..kivánságodat...De itt mifelénk 'Büdösnagy'vihar kerekedett ki a nagy semmiből..s most keressük az okát...
Kawa írta:Kk= kék

MadBob írta:Kawa írta:Kk= kék
Szerkeszt gomb!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég