Csevegő

Csevegő,
Fórum javaslatok,
Benzintyúkól,

Moderátor: MadBob

Re: Csevegő

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.22. 09:35

Karex írta:http://tdm.url.ph/TDM/html/enter.html
Éjjel alakult megint az oldal kicsit, messze nem végeztem még vele.

Én azért biztos ami tuti a do not enterre kattintottam! :D
Igen faxa, kellően lökött benyomást nyújt rólunk! :lol:
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de attól még szar dolog!
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.22. 09:36

kopi írta:Furcsán melegszik a motorom...
Köszi a segitséget, a vezérlés miatt érzem a különbséget. Erre nem gondoltam. A szinkron rendben.

Eccer majd ha ráértek, magyarázzátok már el nekem hogy hogy veszitek észre ezeket a "hibák"-at?! Ölelgetitek a járó motor blokkját vagy mijjafax? :lol:
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de attól még szar dolog!
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.06.22. 10:24

Kawa írta:
Köszi a segitséget, a vezérlés miatt érzem a különbséget. Erre nem gondoltam. A szinkron rendben.

Eccer majd ha ráértek, magyarázzátok már el nekem hogy hogy veszitek észre ezeket a "hibák"-at?! Ölelgetitek a járó motor blokkját vagy mijjafax? :lol:

Ezen én is tűnődtem, de nem mertem megkérdezni. :D Igaz, vannak már infrahőmérők, amivel csak rá kell lőni a mérni kívánt pontra és megmondja hány fokos. Esetleg a leömlők színéből lehet még következtetni, de igazából nem tudom megmondani milyen színkülönbség mit jelent.
"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."
lendvai

HozzászólásSzerző: Robi70 » 2014.06.22. 10:31

Karesz ez qrva jó lett. Kipróbáltam az összes gombot:)))
Szöveg, megjelenés, osztályon felüli!!!
Robi70

HozzászólásSzerző: kopi » 2014.06.22. 12:38

Hali!
1 rövid út után még járó motornál mojoltam valamit a blokk körül és véletlenül rányultam a balos hengerre, meleg volt elkaptam a kezem. A jobbost meg kiváncsiságból fogtam meg. A különbség ijesztett meg. 1szerüen bepánikoltam.
kopi

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 13:01

horhaus írta:
csokabi írta:
horhaus írta:Sziasztok

Kellene egy kis segítség. Kicsit fog az első fékem. Megpróbáltam megjáratni a dugatyut, de a négyből egy nehezen mozog. fújtam wd 40-el és ki-be nyomkodtam, de nem lett jobb. Tud valaki hatásosabb módszert, vagy féknyereg csere?

A WD-40 annyi, mint döglött madárnak a kalitka. Takarítsd le rendesen és jó lesz! Gyula a másik fórumon (motorozz.hu) mostanában leírta, hogy ő hogyan szokta csinálni. Egy tárcsamelegedésből indult a sztori és volt mellett pár kép is, elég könnyű lesz megtalálni.

kösz keresem

Sziasztok

A súrolószeres tisztítás hatásosnak tűnik, már közel egyformán mozognak a dugók, de most azt tapasztaltam hogy ha a négyből hármat vissza nyomok és beszorítom szorítóval a negyedik nagyon nehezen megy vissza. Aztán ha leveszem a szorítót újra kijön magától. Úgy tűnik mind ha nem tudna vissza menni az olaj a tartályba. Talán fékcsövet kell cserélni? Vagy van valahol valami szűk átfolyó amit érdemes kitakarítani? Amúgy mikor illik fékcsövet cserélni?
horhaus

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.22. 13:27

Mindegy melyik az utolsó, mindig nehéz benyomni? Az, hogy maguktól kijönnek levegő jelenlétére utal. Légteleníteni próbáltad már? A folyadékot két évente cserélni kell, amit új fékbetétek mellett szokás végrehajtani. Ahogy kopnak a betétek, ideiglenesen csökken a fékfolyadék szintje is a tartályban, de nem kell rátölteni. A gyári gumicsövek cseréjét négy évente írja elő a kis könyv. A modern fémcsöveket belső teflon bevonattal már nem kell cserélni.
csokabi

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 13:50

csokabi írta:Mindegy melyik az utolsó, mindig nehéz benyomni? Az, hogy maguktól kijönnek levegő jelenlétére utal. Légteleníteni próbáltad már? A folyadékot két évente cserélni kell, amit új fékbetétek mellett szokás végrehajtani. Ahogy kopnak a betétek, ideiglenesen csökken a fékfolyadék szintje is a tartályban, de nem kell rátölteni. A gyári gumicsövek cseréjét négy évente írja elő a kis könyv. A modern fémcsöveket belső teflon bevonattal már nem kell cserélni.

Igen mindegy melyik az utolsó. Próbáltam légteleníteni, de nem jött buborék, igaz nem sok olajat nyomtam ki. Lehet hogy tovább kellet volna próbálnom?
Gumi fékcső van rajta nem tudom mennyi idős, egy éve vettem a motort ez volt rajta. Nem tűnik fiatalnak, ha ezt így meg lehet állapítani ránézésre.
horhaus

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.22. 13:58

a hátsó fékem volt 1x így megszorulva,vagy szétszeded a nyerget és úgy kipucolod vagy soxor tövig ki be járatod míg jó lesz. Utána olajcsere. Az én 23 éves fékcsövem még gyári....
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 14:30

Kawa írta:a hátsó fékem volt 1x így megszorulva,vagy szétszeded a nyerget és úgy kipucolod vagy soxor tövig ki be járatod míg jó lesz. Utána olajcsere. Az én 23 éves fékcsövem még gyári....

A sokszor ki-be járatás a dugók mozgásának használt, de mindet egyszerre nem tudom vissza nyomni. Ha egyiket benyomom a másik kijön, ha mindet benyomom valami nagyon feszül a rendszerben, ha elengedem vissza ugrik. A sok erőltetés után az olaj tartály alján cseppek jelentek meg.
A szétszerelést úgy érted, hogy leeresztem az olajat, szétszedem a nyerget alkatrészeire és kipucolom a járatokat amerre az olaj megy?
horhaus

HozzászólásSzerző: Sandorfia » 2014.06.22. 15:08

Kawa írta:

Meg is csókolnám, ha nem lenne olyan qrva forró... :x
Sandorfia

HozzászólásSzerző: Robi70 » 2014.06.22. 16:02

horhaus írta:
Kawa írta:a hátsó fékem volt 1x így megszorulva,vagy szétszeded a nyerget és úgy kipucolod vagy soxor tövig ki be járatod míg jó lesz. Utána olajcsere. Az én 23 éves fékcsövem még gyári....

A sokszor ki-be járatás a dugók mozgásának használt, de mindet egyszerre nem tudom vissza nyomni. Ha egyiket benyomom a másik kijön, ha mindet benyomom valami nagyon feszül a rendszerben, ha elengedem vissza ugrik. A sok erőltetés után az olaj tartály alján cseppek jelentek meg.
A szétszerelést úgy érted, hogy leeresztem az olajat, szétszedem a nyerget alkatrészeire és kipucolom a járatokat amerre az olaj megy?

Horhaus, amikor nyomod vissza a dugattyúkat, nyitva van a légtelenítő csavar a féknyergen???
Ha nincs, akkor az olajat préseled fel az olaj tartályba. Ha az megtelik és te még mindig nyomod a dugattyúkat vissza, alaphelyzetbe, akkor helyet talál magának kifelé és cseppeket fogsz látni a tartály alján.
Robi70

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.22. 16:17

AZ olaj nem összenyomható,nem rugózik. Az a nyereg tele van levegővel és még az olajjárat is el van dugulva ezért nem tudod visszanyomni még a levegőt se. Ha soxor megjáratod talán átmossa az olaj és meguszod a szétszedést. Amit Robi írt arra is figyelj. A jó dugókat ki kell támasztani benyomott helyzetben közben.
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.22. 16:21

Ja és a kormányon is vedd e a féjtartály tetejét úgy könnyebb visszanyomni.
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 16:30

Kawa írta:AZ olaj nem összenyomható,nem rugózik. Az a nyereg tele van levegővel és még az olajjárat is el van dugulva ezért nem tudod visszanyomni még a levegőt se. Ha soxor megjáratod talán átmossa az olaj és meguszod a szétszedést. Amit Robi írt arra is figyelj. A jó dugókat ki kell támasztani benyomott helyzetben közben.

Már szét szedtem valami nagyon el lehet dugulva, mert levettem a tartály tetejét és akkor sem ment vissza olaj. Leszedtem a tartályt is, próbáltam kompresszorral belefújni visszafelé, de nem igen talált utat a levegő a tartály fele. Van a tartály alján két lyuk, amiből csak az egyik átjárható, a másik csak olyan mind ha lyuk volna. Vagy el van dugulva? De nem tudtam kipiszkálni. Szét szerelt állapotban a dugókat meg sem tudom mozdítani, és fogást sem találok rajta.
Már nagyom bánom hogy belevágtam.
horhaus

HozzászólásSzerző: kopi » 2014.06.22. 17:01

Horhaus!
Ne pánikolj a fék miatt!-Arra itt vagyok én.
Kiveszed a fékdugattyút megtakaritod, a nyeregben a gumit is kiveszed-nem sérted meg, a helyét is kitakaritod, minden vissza szépen óvatosan 1-enként.- a légtelenítő csavarok nyitva, vagy kivéve! minden a helyére fog menni. a rendszer feltölt, légtelenít, a fékpofák ugyanott legyenek, és jó lesz.
a fékdugókat ki kell nyomatni, 1-enként. 1-et rendberaksz, és a következő.a többit kitámasztod valamivel. Ez a paraszt módszer. És állítom az 1szerü paraszt ember a legokosabb a világon.
kopi

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 17:18

sajnos már késő. Mikor ki akartam nyomatni mert rájöttem hogy szétszedve sem találok rajta fogást, akkor derült ki hogy valamit már úgy el barmoltam, hogy a tartályból sem indul már meg az olaj. Levettem a tartályról a csövet, de egy cseppet sem nyom. Próbáltam a tartály dugatyuját kihúzni hogy meglessem mit tettem tönkre, de nem tudom hogy jön ki.
horhaus

HozzászólásSzerző: kopi » 2014.06.22. 17:49

horhaus !
sajnos már késő...
nem ronthattál el semmit, ha jól irtad mit tettél.
A tartályról a csövet le, olaj legyen benne és pumpálod mit tapasztalsz,
- kemény?
-puhán üresen jár?
-a nagy a holtjáték a karon?-üresen jár? a dugattyú be ragadt?
-a tartályban mozog a folyadék?
-ha be nyomod fogd be a cső helyét engedd vissza -változik olaj szint?-csökkenni kellene
max ott árthattál ,hogy meg piszkáltad a furatokat, és e miatt szorult meg a dugattyú.
kopi

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 18:05

Úgy érzem üresen jár. Az olajszint nem mozog, mintha teljesen el lenne zárva a dugatyutól. Dugatyú mozog úgy látom az egyik furaton keresztül. A lyukakat csak utána piszkáltam, előtte történhetett valami mert azért szedtem szét. A két lyukból csak az egyik átjárható, a másik nem tudom mi.
horhaus

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.06.22. 18:23

horhaus írta:Úgy érzem üresen jár. Az olajszint nem mozog, mintha teljesen el lenne zárva a dugatyutól. Dugatyú mozog úgy látom az egyik furaton keresztül. A lyukakat csak utána piszkáltam, előtte történhetett valami mert azért szedtem szét. A két lyukból csak az egyik átjárható, a másik nem tudom mi.

Hát komám csak együtt érezni tudok, sajnos tanácsot nem adhatok! Én is voltam már így, csak a "szeretemamotoromatszerelgetni" életérzés miatt takarítottam meg a leömlőket. El is törtem! Inkább vagy szerelőre bízom, vagy "jóóóvanazúúúgy"!

Hajrá! Szurkolok! :cry:
scopy

HozzászólásSzerző: kopi » 2014.06.22. 19:13

mind a két furat átjárható kell legyen.
a dugattyú és a fék kar között van holtjáték? ez fontos! a dugattyúnak annyira vissza kell jönni, hogy a furatok szabadon legyenek. ha zárva van a gumikarmantyú zárhatja el, és nem tud feltöltődni olajjal.
-el koszolódott a furat vagy meg duzzadt a gumi és elzárja a furatot, vagy nem megy vissza a dugattyú teljesen.
a furat 1 nagyon kicsi lyuk, nagyon vékony, a másikat látod, hogy mozog a dugattyú, az nagyobb.szokott olyan lenni, hogy nagyobb furatnak látszik, de afurat belseje elvékonyodik pártized miliméteresre
a nagyon vékony furat szokott eltömődni. nézz meg mindent sorban nyugodtan.
kopi

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.22. 19:48

Sajnos az a nagy baj hogy sokkal jobban szeretek szerelni mint tudok. Próbálok mindig csak annyit csinálni amit vissza tudok állítani, de most túl messze mentem.

A kicsi furat biztosan nem működik, a nagyot pedig szerintem a gumi zárja el. Az állítót bármennyire betekerem akkor is rögtön indul a dugattyú, tehát szerintem nincs holtjáték.(bár ezt már csak az udvaron sötétben néztem, mert a garázsba már beálltam autóval)
Holnap teszek még egy kisérletet.

Ja !! és kösz a segítséget
horhaus

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.06.22. 20:48

horhaus írta:Sajnos az a nagy baj hogy sokkal jobban szeretek szerelni mint tudok. Próbálok mindig csak annyit csinálni amit vissza tudok állítani, de most túl messze mentem.

A kicsi furat biztosan nem működik, a nagyot pedig szerintem a gumi zárja el. Az állítót bármennyire betekerem akkor is rögtön indul a dugattyú, tehát szerintem nincs holtjáték.(bár ezt már csak az udvaron sötétben néztem, mert a garázsba már beálltam autóval)
Holnap teszek még egy kisérletet.

Ja !! és kösz a segítséget

Beszűkülhet a gumi fékcső belseje is az öreg/nem megfelelő fékfolyadéktól! És jellemezheti a "felfujhatóság" is a fékcsövet, ha a vászon a falában megadta magát.
Alul a dugattyúk visszanyomásával az olajat a felső tartályba nyomod. Ha nem megy fel, eldugult a fékcső, esetleg a visszaeresztő furatok a tartály alján. Vagy nem megy alaphelyzetébe a fékkarod/dugattyú.
Szélvédő és hasidom faragó.
Karex

HozzászólásSzerző: Fidó » 2014.06.22. 20:49

A fék piszkálásakor még arra kell nagyon figyelni, hogy a légtelenítő csavar meghúzási nyomatéka 8 Nm!!!!
Ez rohadt kevés, nagyon könnyen túlhúzza az ember.
Egy cimborám az 1000 Fazeren /ugyanaz, mint a miénkebn van/ meg is szakította menetet a nyeregben, addig légtelenítgette.
Valami horror áron vett hosszú keresgélés után használtan.
Talán hét éves lehettem, mikor Apám a vállamra tette a kezét és komolyan így szólt:
-Fiam, ha bármikor szükséged lenne egy segítő kézre, mindig találsz egyet a karod végén...
Fidó

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.06.22. 20:56

Nagyon korrekt!!!!! :lol: :lol: :lol:
Melegben a dolgok ugye kitágulnak!

Akkor én nem is vagyok kövér, csak túlmelegedtem!
VVLaci

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.23. 07:06

Hát így elnézve én is asszem hogy nagyobb fába vágtad a fejszét mint amekkorát átér a fűrészed....
Ha a 2 lyukból egyik nem átjárható, akkor a képen látható dugattyú nem megy vissza teljesen, a karmantyú zárja el a nyílást, valszeg ezért nem is tudtad rendesen visszanyomni.
Na most akkor az se véletlenül szorult meg, valszeg már túl öreg a karmantyú és megdagadt az anyaga, ilyenkor csak a csere segít, ahhoz viszont ki kell venni. Hogy az mennyire nem egyszerű, azt pl pont az én képem bizonyítja, a dugattyú végéből kiálló csavarszerűség egy törtcsavarkihajtó, meg kellett fúrni a dugattyú végét, belehajtani a kihajtót és csak azzal lehetett kitépni úgy be volt szorulva. És az is jól látszik hogy ha évekig nem cserélték az olajat, akkor milyen lerakódások tudnak lenni, és nem csak itt hanem alul a nyereg szűk járataiban is. Az biztos hogy amíg ez a dugattyú nem mozog rendesen és nem tiszták a járatai, addig nem fogsz előre lépni alul sem.
Kép
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.23. 10:14

Fidó írta:A fék piszkálásakor még arra kell nagyon figyelni, hogy a légtelenítő csavar meghúzási nyomatéka 8 Nm!!!!
Ez rohadt kevés, nagyon könnyen túlhúzza az ember.
Egy cimborám az 1000 Fazeren /ugyanaz, mint a miénkebn van/ meg is szakította menetet a nyeregben, addig légtelenítgette.
Valami horror áron vett hosszú keresgélés után használtan.

Kösz akkor csak óvatosan.

karesz
biztos hogy a dugatyú nem megy vissza eléggé mert az olajat sem engedi le a tartályból . elzárja a furatot. a másik kisebbet pedig valahogy ki kell takarítani
mert az abszolút be van állva.
horhaus

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.06.23. 10:54

horhaus írta:
Kösz akkor csak óvatosan.

karesz
biztos hogy a dugatyú nem megy vissza eléggé mert az olajat sem engedi le a tartályból . elzárja a furatot. a másik kisebbet pedig valahogy ki kell takarítani
mert az abszolút be van állva.

Nem láttam a fékedet, de ha leszeded a fékkart, akkor sem megy vissza a dugattyú a helyére? Csak mert cseredarab, azért kérdem.
Karex

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.06.23. 10:56

786. hsz, hogy lesz az ezres meccs? :mrgreen:
Karex

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.06.23. 13:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Varátok is faragják a plexit! (csak eddig nem vallották be!)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VVLaci

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.23. 14:22

Tényleg Gyula, mi van a lepihenni szándékozó gyümölcsfáddal? Kicsavarta már az orkán a biztosítós szeme-láttára? :)
csokabi

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.23. 14:34

A cseresznye él és virul,soha ennyi nem volt még rajt mint idén.
A biztosítóst baxhatom,azóta még szellő is alig volt a környéken. Szerencsére csak 1-2.000ft a kár a tetőben. Persze lett volna ott még pár lyuk ha fújt volna a szél.... :D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.23. 16:26

kösz Kawa

A kép sokat segített. Tehát a dugatyúnak "simán "ki kell jönnie semmi retesz vagy valami műszaki megoldás nem fixálja.

Eszem ágában sem volt ekkora fába vágni a fejszét csak egy kis dugó járatásnak indult, aztán elfajultak a dolgok, és magával ragadtak az események mint a márciusi ifjakat.

Karesz a fékkar még eredeti, a kuplungot cseréltem, de próbáltam már leszedett karral is.

Azt nem lehet mondani hogy lusta vagyok két napom ment rá mire ennyire el tudtam baxni. Ahogy mondják a legtöbb kárt a szorgalmas hülye emberek csinálják.
Na megyek megnézem újra.
horhaus

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.23. 16:35

horhaus írta:
Azt nem lehet mondani hogy lusta vagyok két napom ment rá mire ennyire el tudtam baxni. Ahogy mondják a legtöbb kárt a szorgalmas hülye emberek csinálják.
Na megyek megnézem újra.

:D
csokabi

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.23. 16:36

Hát így megy ez. Most szólok hogy a tök üres fék újratöltése és légtelenítése se lesz sétagalopp. Főfékhenger felújító készlet kapható,bármit is állít majd a yamaha kereskedő.:-D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: horhaus » 2014.06.23. 18:36

Szépen szétjött a fék. Kitisztítottam összeraktam kb hússzor de a lyukat akkor is takarja valami. Visszább nem jöhet a dugatyú , mert már koppan az alátéten amit a zéger tart. Szerintem az a karmos alátét ami kawa képén a dugatyu végén van. Találtam egy robbantott ábrát, de nem nagyon kivehető ez a rész.
A kúpos rugó melyik fele van belül?
horhaus

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.06.24. 04:41

Kawa írta:A cseresznye él és virul,soha ennyi nem volt még rajt mint idén.
A biztosítóst baxhatom,azóta még szellő is alig volt a környéken. Szerencsére csak 1-2.000ft a kár a tetőben. Persze lett volna ott még pár lyuk ha fújt volna a szél.... :D

Akkor Te úgy jártál, mint én a kis gesztenye fámmal, ami útban volt a "csodálatos, KISZ táboros hangulatú" kerti WC-m csatornázásakor. A fél gyökérzetét ki kellett csákányoznom és nagyon aggódtunk érte. Azóta úgy megindult a fejlődésben, mint a gomba!
:)
scopy

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.24. 08:42

Gyári, teljes fehér fényezés: http://www.autoscout24.at/Moto/Details. ... asrc=st|fs
Piros felnikkel állatul nézne ki ;)
csokabi

HozzászólásSzerző: dinnyemag » 2014.06.24. 09:34

csokabi írta:Gyári, teljes fehér fényezés: http://www.autoscout24.at/Moto/Details. ... asrc=st|fs
Piros felnikkel állatul nézne ki ;)

Szép, de picit drága:-) Szomszéd kisvárosban van egy dög nagy motorkereskedés, ennyiért már újszerű Versys vagy Explorer XC is van, és még sok más de most ezekbe vagyok szerelmes:-))))
dinnyemag

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.24. 09:56

Dezső, ez nem újszerű, hanem új 2 év garival. 2000 euróval listaár alatt.
csokabi

HozzászólásSzerző: dinnyemag » 2014.06.24. 09:59

csokabi írta:Dezső, ez nem újszerű, hanem új 2 év garival. 2000 euróval listaár alatt.

Látom, de ha már nincs semmilyen mocim, beszélhetek hűlyeségeket:-))
Perpill távolodunk a motor vásárlástól, ez a második hete hogy itthon vagyok kényszer szabin, nincs meló:-(
dinnyemag

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.24. 10:10

Ment pü.
csokabi

HozzászólásSzerző: Flenegen » 2014.06.24. 14:02

örömteli, hogy az én motorom található a lenti linken, mely az új oldalon is megtalálható!

http://totalbike.hu/tesztek/2010/01/30/ ... _a_tdm-et/
Csak a japán , csak a Yamaha.
Flenegen

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.25. 16:59

Aztat montam má' hogy má csak 5-öt kő alunni? :D
Azon még filózok hogy ezért a látványért https://ssl.panoramio.com/photo/49820782 érdemes lesz e majd felautózni a szomszéd hegy tetejére..... ;)
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.25. 17:23

Láncos kulcs? Szerintem űberfaxa!
Kép
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: csokabi » 2014.06.25. 17:27

Kawa írta:Aztat montam má' hogy má csak 5-öt kő alunni? :D
Azon még filózok hogy ezért a látványért https://ssl.panoramio.com/photo/49820782 érdemes lesz e majd felautózni a szomszéd hegy tetejére..... ;)

Kár a benzinért, maradjatok csak a szálláson! :D
csokabi

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.06.26. 04:43

Jól hergelt!

Gyuláékat úgy sajnálom!

:P
scopy

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.06.26. 07:38

scopy írta:Jól hergelt!

Gyuláékat úgy sajnálom!

:P

Végre, egy igaz barát! Te leszel az egyetlen akinek képeslapot is küldök, mert megérdemled! A többieknek majd csak képeket dörgölök az orra alá. :D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.06.26. 12:13

VVLaci

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.06.26. 13:02

Tekintettel arra, hogy a költségvetési hiány befoltozása érdekében egyre több sebességmérő van szerteszéjjel és egyre rafináltabb módon igyekeznek beszedni a dézsmát, az utak minősége viszont egyre rosszabb, így előfordulhat, hogy a kátyúk sasolása miatt éppen elszalasztok egy sebességkorlátozó táblát én is gondolkodom egy kombinált detektor beszerzésén az autóba. Nem szokásom ugyan jelentős sebességtúllépést elkövetni, de ha egy kinn felejtett 30-as tábla után bújnak el és vadásznak azt nem szeretem. Jelenleg a TraffiHunter alkalmazás van a telefonon, ami állítólag elég megbízható, csak a mobil adatforgalmat csipegeti, így ritkán használom. Mellette igyekszem betartani a sebességhatárokat, de nem szeretnék oda jutni, hogy 5km/h sebességtúllépés miatt kapjak csekket. De egyelőre még csak gyűjtök ilyesmikre.
"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."
lendvai

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános témák