Csevegő

Csevegő,
Fórum javaslatok,
Benzintyúkól,

Moderátor: MadBob

Re: Csevegő

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.14. 09:20

Kawa írta:
lendvai írta:
Toleranciád egy szentével vetekszik. :D Ha előttem szarna a szőnyegre egy birka a lakásban, az néhány órán belül már a fazékban rotyogna. :D

Látod? Ezt teszi az emberrel a sok diétás fitneszbérletes elfojtott frusztráció! Hagyd a pitsába a müzlit, költözz vidékre, egyé szalonnát vazze oszt majd megnyugszol! :lol:
Szerencsére nincs hasmenése az állatnak, normál esetben meg felsöpörhető bogyókat szarik. :D
Mi egy jó röhögéssel elintézzük az ilyen baleseteket, és még nagyobbakat röhögünk, mikor kifelé terelgetés közben akkorát esik a parkettán elcsúszva mint malac a jégen. :lol:

Szerintem irigykedsz és a birkával kompenzálsz. :D Én közben haladok, müzlit már nem eszem, a vidéki élet mindig is bejött, lévén ott nőttem fel, Butapestet nem szeretem. :-) A szalonnától gyerekkorom óta undorodom, ez már szerintem így is marad. :D Birkagulyást viszont sokat ettem, az finom. :D
"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."
lendvai

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.14. 12:12

Ép lelkű ember nem eszik kutyát, macskát, és más házikedvencet. Artúr előbb ideér reggel mikor kimegyek, mint a kutya és jobban pitizik a fülvakarásért. :D
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de attól még szar dolog!
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.14. 13:17

Kawa írta:Ép lelkű ember nem eszik kutyát, macskát, és más házikedvencet. Artúr előbb ideér reggel mikor kimegyek, mint a kutya és jobban pitizik a fülvakarásért. :D

Egy szóval se mondtam, hogy az én lelkem ép. :-) Köztudottan antiszociális vagyok, azon kívül túl a negyedik x-en elmentem a világ végére, amiért sokan hülyének néztek, majd visszajöttem, amiért megint sokan hülyének néznek. :-)
"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben."
lendvai

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.14. 13:40

És milyen jól látnak! :D :lol: :D
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de attól még szar dolog!
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.14. 13:50

Kawa írta:És milyen jól látnak! :D :lol: :D

Békaphattya kee'! :D
lendvai

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.14. 14:00

lendvai írta:
Kawa írta:És milyen jól látnak! :D :lol: :D

Békaphattya kee'! :D

Aszitted egyedül vagy anticociális te kis teeeeeeeeeee?! :D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.14. 19:45

scopy írta:............
Bocsánat, hogy hosszú lett, de gondoltam, hogy megosztom veletek, mostanában úgyis ritkán volt szófosásom itt.

Szép kör lehetett!
Kifogtátok az esős napot, de legalább jól éreztétek egymást, nem kellett sokat sétálni, tekeregni......
Szélvédő és hasidom faragó.
Karex

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.15. 04:53

Jól hergelt!

Motorozz.hu:
K_Z kérdése:
"Hello

Köszi, az első keréktől egy jeladó kábele jön föl.
Ott minden csatlakozót megtakarítottam és természetesen kontakt spray. A műszerfal alatti csatlakozót is.
De a hiba továbbra is fenn áll.

´"Kérdésem lenne.
Tapasztaltatok már olyan jelenséget hogy a km-óra nem mér időszakosan?
Egy tdm 850-esem van 2000-es évjárat 4tx""

Üdv. "
scopy

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.15. 04:56

Karex írta:
scopy írta:............
Bocsánat, hogy hosszú lett, de gondoltam, hogy megosztom veletek, mostanában úgyis ritkán volt szófosásom itt.

Szép kör lehetett!
Kifogtátok az esős napot, de legalább jól éreztétek egymást, nem kellett sokat sétálni, tekeregni......

:D
Azért szombaton Egerben és Parádfürdőn is sétáltunk néhány órát, vasárnap meg lenyomtunk egy rendes hegyi túrát a kék és a piros útvonalon is. Nagyon jó volt!
scopy

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.15. 08:18

scopy írta: :D
Azért szombaton Egerben és Parádfürdőn is sétáltunk néhány órát, vasárnap meg lenyomtunk egy rendes hegyi túrát a kék és a piros útvonalon is. Nagyon jó volt!

A faxomat csinálsz te szabadság alatt 4:56-kor ébren?! :lol:
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.15. 08:27

Kawa írta:
scopy írta: :D

A faxomat csinálsz te szabadság alatt 4:56-kor ébren?! :lol:

Szerintem azon tűnődik, hogy kimenjen brunyálni, vagy aludjon tovább? :D
lendvai

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.15. 09:10

Ja hogy a prosztata?! Hát, az aszongyák 40 felett nagy úr.... :lol:
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.15. 10:34

Kawa írta:Ja hogy a prosztata?! Hát, az aszongyák 40 felett nagy úr.... :lol:

Nem tudom miről beszélsz, mi az a prosztata? :D
lendvai

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.15. 23:30

Az a helyzet, hogy nem tiszta a lelkiismeretem, így nem is nagyon alszom. Ha ez alapján vizsgálom a dolgot, csak Pali barátom a nagyobb gennyláda nálam, mert Ő még kevesebbet fetreng nálam is.
scopy

HozzászólásSzerző: hucski » 2014.07.16. 08:31

Karex írta:
hucski írta:

Szánok rá valamikor időt, meglesem, hogy lehetne megoldani solidban. Ha nagyon sürgős, akkor nem ajánlom magamat :P :) Ha nem, akkor rajta vagyok...

Köszi!

STL ill VRML nem jó ? :D

Megnéztem, elvileg lehet egy kiegészítő program segítségével, de akkor meg kell szereznem a 2013-as verzióját a solid works-nek. 2012-es úgy olvastam, hogy még nem lehetett.
hucski

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.16. 09:07

scopy írta:Az a helyzet, hogy nem tiszta a lelkiismeretem, így nem is nagyon alszom. Ha ez alapján vizsgálom a dolgot, csak Pali barátom a nagyobb gennyláda nálam, mert Ő még kevesebbet fetreng nálam is.

Ilyen jó ember lennék? Simán tudok 10-ig aludni. Monnyuk nem nehéz ha az ember havonta 20-22x éjjel 1-kor ér haza.... :D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: szódásbácsi » 2014.07.16. 18:08

scopy írta:Pénteken - szakadó esőben - elindultunk Andival. Foglaltunk szállást a
http://matrakemping.hu/hu/
Mátra kempingben. Megérkeztünk, bejelentkeztünk és elfoglaltuk a szállásunkat. Az esőruha alatt szárazon, amúgy fossá ázva.

A kemping csodás, teljesen felújított hely! Mindenkinek ajánlom........
.....
.

Az árlista alapján biztos van valami "speciális" célközönségük, mert:
Motor 300 Ft/éj
Autó 500 Ft/éj
Busz 2 000 Ft/éj
IFA 400 Ft/fő/éj

Tehát örömmel látnának, ha beparkolnék a lakókocsis placcra egy pótos IFA-val
szódásbácsi

HozzászólásSzerző: szódásbácsi » 2014.07.16. 18:17

Kawa írta:Ép lelkű ember nem eszik kutyát, macskát, és más házikedvencet. Artúr előbb ideér reggel mikor kimegyek, mint a kutya és jobban pitizik a fülvakarásért. :D

Egyszer régen kaptunk kb. egy tucatnyi vágásérett kacsát (a fehér közönséges fajtát). Szépen fel is lettek dolgozva, egy kivételével, amelyik valahogy megmaradt. Ez utána még hosszú évekig családi kedvenc volt. Kézből evett, ment a kutyákkal "ugatni", ha valaki elment a ház előtt. (Illetve inkább a kutyák mentek vele, mert sokkal hamarabb reagált náluk.) Egyszer még valami nyest-támadást is túlélt, igaz utána sokkal félénkebb lett, éjszaka már igyekezett a kutyák közelében maradni.
szódásbácsi

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.16. 18:24

hucski írta:STL ill VRML nem jó ? :D

Megnéztem, elvileg lehet egy kiegészítő program segítségével, de akkor meg kell szereznem a 2013-as verzióját a solid works-nek. 2012-es úgy olvastam, hogy még nem lehetett.

Köszi, már a vágógép felé közelít a fájl...........
Összehoztuk MadBob-al, a kézi rajzomon is ejtettem hibát, de a végére összejött minden................. :mrgreen:
Faragtam Tdm kulcstartót is...............
Karex

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.18. 05:22

szódásbácsi írta:

Egyszer régen kaptunk kb. egy tucatnyi vágásérett kacsát (a fehér közönséges fajtát). Szépen fel is lettek dolgozva, egy kivételével, amelyik valahogy megmaradt. Ez utána még hosszú évekig családi kedvenc volt. Kézből evett, ment a kutyákkal "ugatni", ha valaki elment a ház előtt. (Illetve inkább a kutyák mentek vele, mert sokkal hamarabb reagált náluk.) Egyszer még valami nyest-támadást is túlélt, igaz utána sokkal félénkebb lett, éjszaka már igyekezett a kutyák közelében maradni.

OFF!!!!

Két hete "fogtam" egy ÁLLAT-ot! Levágta eladásra és saját fogyasztásra a saját 1,5 éves kaukázusi juhász kan kutyáját! Részleteket nem kívánok megosztani. És még mielőtt valakiben megfordulna a gondolat, nem! nem "sötétkék" volt.
(Pár évvel korábban többször mondta, hogy menjünk már el egyszer-kétszer együtt kutyázni. Hát nem mentem... Pedig most milyen büszke lennék!)
Szóval AZ tényleg ÁLLAT. A fentiek pedig házikedvencek.
(Bocs, de muszáj volt leírnom.)
scopy

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.20. 09:25

Ahogy nézem itt is alakul az uborkaszezon.
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.20. 19:13

Uborkáról jut eszembe, egész jó tzatziki volt hétvégén, a kismacska reszelte, a nagymacska meg bekeverte. :-) Szintén hétvégi projekt volt a K&N légszűrőm tisztítása és olajozása. Hát lehet, hogy megszabadulok tőle, macerás ez, ha nem fújok rá elég olajat akkor nem szűr rendesen, ha többet fújok, akkor meg az extra áteresztő képességét rontom el. Öreg vagyok én már az ilyesmihez, vagy nincs érzékem hozzá, nem tudom, de mindegy is. :-) A légszűrő házban is bele van szakadva a menet két csavarba, fasza, azt ki kéne javítani valahogy. Van valakinek tapasztalata, javíthatók ezek a műanyag menetek? Mert ha jól láttam a műanyagban van a menet, nincs fém betét alul, de lehet, hogy tévedek. Az a jobbik eset lenne, mert azt könnyen lehet pótolni.
lendvai

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.20. 19:48

Nem írtátok tele a fórumot...........
Ki motorozott a Tihanyi Fsz körül? Elment egy szép MZ sor mellett..... (4TX, vagy 900, tegnap)
Aztán szintén a környéken, Füreden a Tihany felőli körforgalomban egy 3VD nézett nagyot az integetésre...........ma délután.
Karex

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.21. 05:27

lendvai írta:Uborkáról jut eszembe, egész jó tzatziki volt hétvégén, a kismacska reszelte, a nagymacska meg bekeverte. :-) Szintén hétvégi projekt volt a K&N légszűrőm tisztítása és olajozása. Hát lehet, hogy megszabadulok tőle, macerás ez, ha nem fújok rá elég olajat akkor nem szűr rendesen, ha többet fújok, akkor meg az extra áteresztő képességét rontom el. Öreg vagyok én már az ilyesmihez, vagy nincs érzékem hozzá, nem tudom, de mindegy is. :-) A légszűrő házban is bele van szakadva a menet két csavarba, fasza, azt ki kéne javítani valahogy. Van valakinek tapasztalata, javíthatók ezek a műanyag menetek? Mert ha jól láttam a műanyagban van a menet, nincs fém betét alul, de lehet, hogy tévedek. Az a jobbik eset lenne, mert azt könnyen lehet pótolni.

Jól hergelt!

Tibi! Szerintem nagyobb fúróval kifúrod, ragasztóval, vagy folyékony műanyaggal kipótolod, újrafúrod, menetet fúrsz, oszt' csá.
Ha beragasztás után melegítesz bele (rá) fémhálót is még jobb lesz. Szerintem.
scopy

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.07.21. 08:18

scopy írta:
lendvai írta:Uborkáról jut eszembe, egész jó tzatziki volt hétvégén, a kismacska reszelte, a nagymacska meg bekeverte. :-) Szintén hétvégi projekt volt a K&N légszűrőm tisztítása és olajozása. Hát lehet, hogy megszabadulok tőle, macerás ez, ha nem fújok rá elég olajat akkor nem szűr rendesen, ha többet fújok, akkor meg az extra áteresztő képességét rontom el. Öreg vagyok én már az ilyesmihez, vagy nincs érzékem hozzá, nem tudom, de mindegy is. :-) A légszűrő házban is bele van szakadva a menet két csavarba, fasza, azt ki kéne javítani valahogy. Van valakinek tapasztalata, javíthatók ezek a műanyag menetek? Mert ha jól láttam a műanyagban van a menet, nincs fém betét alul, de lehet, hogy tévedek. Az a jobbik eset lenne, mert azt könnyen lehet pótolni.

Jól hergelt!

Tibi! Szerintem nagyobb fúróval kifúrod, ragasztóval, vagy folyékony műanyaggal kipótolod, újrafúrod, menetet fúrsz, oszt' csá.

A bibis menetekbe dugsz egy-egy szál hosszra szabott gyufát. De csak ha nagyon precíz akarsz lenni!!! ;) :o ;)
Melegben a dolgok ugye kitágulnak!

Akkor én nem is vagyok kövér, csak túlmelegedtem!
VVLaci

HozzászólásSzerző: lendvai » 2014.07.21. 10:17

VVLaci írta:
scopy írta:

Jól hergelt!

A bibis menetekbe dugsz egy-egy szál hosszra szabott gyufát. De csak ha nagyon precíz akarsz lenni!!! ;) :o ;)

Azt hiszem a téli projektek egyike a légszűrőház menetjavítása lesz valami rugalmas műgyantával. :-) A gyufa is jó ötlet, de azt csak elsősegélyként alkalmaznám. Fals levegőt így se szív szerintem, mert szépen rálapult, bár azt továbbra sem tudom megérteni az utángyártott alkatrészek terén, hogy néhány gyártó hogy nem képes pontosan lekövetni egy adott kontúrt? A K&N szűrő fél számmal nagyobb, mint a horony a légszűrőház alsó felében, úgy kellett félig összecsavarozva lapos csavarhúzóval betuszkolni a légszűrő peremét a horonyba. Basszák meg!
lendvai

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.21. 19:28

:D
scopy

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.24. 19:09

Na halló! Húzzam le a redőnyt vagy mijjarák?! :lol:
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.24. 19:31

Na halló! Megyek dolgozni, úgyhogy szerintem nyugisan húzd le oszt töltsd mással az időt! :D Úgy látom, nem sokan vannak erre...
scopy

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.07.25. 06:21

Méghogyméghogy!!!!

ÉBRESZTŐ FEL!!!!!

Hétvégi motorolásra felkészülni!!!!!!

VVLaci

HozzászólásSzerző: Robi70 » 2014.07.25. 07:16

VVLaci írta:Méghogyméghogy!!!!

ÉBRESZTŐ FEL!!!!!

Szasztok!
Holnapra (szombat) van valakinek gurulós terve? Esetleg becsatlakoznék. Biztos elindulok valamerre, csak még nem tudom merre.
Robi70

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.25. 07:44

Én má lefestettem a lábazatot, szerencse hogy időben nekiálltam, mert pont végeztem mire leszakadt az ég.
Artúrnak persze piros a feje meg a füle, mert állandóan a hónom alatt dugdosta be a fejét mert nem tudta elképzelni mi a pitsát csinálok. :D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Robi70 » 2014.07.25. 08:43

Kawa írta:Én má lefestettem a lábazatot, szerencse hogy időben nekiálltam, mert pont végeztem mire leszakadt az ég.
Artúrnak persze piros a feje meg a füle, mert állandóan a hónom alatt dugdosta be a fejét mert nem tudta elképzelni mi a pitsát csinálok. :D

Felénk meg szikrázó napsütés van és meleg!:)))
Robi70

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.25. 20:26

Üdv!
Valaki: ?
http://postimg.org/image/f8wlurx1t/
Esetleg ötlet is jöhet a Kőszegi környékre.......... melyik út jobb, szebb.
Karex

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.07.26. 06:42

Robi70 írta:
VVLaci írta:Méghogyméghogy!!!!

ÉBRESZTŐ FEL!!!!!

Szasztok!
Holnapra (szombat) van valakinek gurulós terve? Esetleg becsatlakoznék. Biztos elindulok valamerre, csak még nem tudom merre.

Ha nem lennétek oly messze.... :(

VVLaci

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.07.26. 06:48

Karex írta:Üdv!

Szerintem többen ezt az utat javasolnák! http://goo.gl/maps/Ff2fC

A bozsoki Határcsárdában jót és olcsón lehet kajázni!!!

VVLaci

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.26. 09:32

Karex írta:Üdv!

Hagyd ki a G-t és Kőszeg után menj ki Ausztriába,Lockenhaus-Rechnitz-Deutsch Schützen és Jákra Pornóapátinál gyere vissza.
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.26. 21:45

Tervezett szakasz letudva.
Jelentem Kőszegen sikerült zivatarfelhőt találni, máshol nem volt az országban, ezért mentem odáig...........
Amúgy jól kikerültük a nagy zuhikat arrafelé, csodálkoztam is, hogy milyen jól építették az utakat, mindig csak látszott a zivatar, de nem áztunk meg. Aztán Kőszegen sikerült egy süti és némi egyéb tápanyag felvétel után esőben vissza indulni. A Balaton mellett már szárazak voltunk.
Karex

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.27. 05:16

Jól hergelt!

Karex! Léka-Rohonc is megvolt? :D

Amúgy lehet, hogy ma fent lesz az új arany láncon... de nem ám a nyakamban, hanem Elnök úr szép novi lánckerekein!
scopy

HozzászólásSzerző: szódásbácsi » 2014.07.27. 18:46

Ma sikerült egy tételt kipipálnom a "bakkancslistámon": Tátra.
Gyakorlatilag itt van látótávolságra tőlünk, ha az utcánk végén felmegyek a dombra, akkor tiszta időben látszanak is a csúcsai. Évek óta terveztem, hogy egyszer majd... de valahogy mindig kimaradt. Tavaly már kétszer is elindultam, de kb. Rozsnyóig jutottam, aztán visszafordultam, mert mindig csúnya fekete fellegek gyülekeztek az úticélom felett.
De ma kitoltam vele,úgy közelítettem, mint a Sztalker. (Ez egy Tarkovszkij film.) Vagyis mindenféle mellékutakon zötykölődtem, véletlenül még két zsákfalut is meglátogattam, csak hogy ne vegye észre, hogy jövök. Poprád főterén így sikerült is még viszonylag kellemes időben burkolnom egy kis tápanyagot, de amikor nekivágtam a magas (magasabb) Tátrának, akkor már elég szépen borult az ég. Mentem egy kisebb szakaszt a hegy alatt, megnézegettem a mindenféle régi és új stílusú üdülőket, szállodákat. (A Royal Palace biztos kellemes hely lehetett egykor.) Aztán vissza Poprád felé, ahonnan intenzív felhőszakadás kíséretében gurultam (araszoltam) Rozsnyóig, onnan már csak szemerkélt, hazáig meg majdnem meg is száradtam. (Csak kéne már helyet találni a motoron valami egyszerűbb esőruhafélének.)
szódásbácsi

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.27. 19:10

scopy írta:Jól hergelt!

Amúgy lehet, hogy ma fent lesz az új arany láncon... de nem ám a nyakamban, hanem Elnök úr szép novi lánckerekein!

Nem, arra most nem mentünk, majd legközelebb.
Ültem elnök úr testvérén, ami ugye testvére a 4TX-nek is. Érdekes, rögtön otthon éreztem magam rajta, de mégis más mint a saját vas.
Tetszett!
A szélvédelem összehasonlítása: a 3VD szélvédelmét sikerült összehoznom a saját gyártású plexivel a 4TX-re. Vagyis szinte azonos.
Karex

HozzászólásSzerző: MadBob » 2014.07.27. 20:04

Ma én is tettem egy pipát a bakancslistámra, az elmúlt pár heti munkám gyümölcse:
Kép

Kép

Kép

Kép
Vannak emberek, autósok, motorosok és vagyunk mi, TDM-esek!
MadBob
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.28. 09:03

szódásbácsi írta: mint a Sztalker. (Ez egy Tarkovszkij film.)

Vagy inkább a Sztrugackij testvérek könyve, amiből a Tarkovszkij csinált egy gyenge árnyéknak is kevés melodrámát az eredeti regény helyett ami még a galaktika sorozatban jelent meg anno....
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: Kawa » 2014.07.28. 09:07

Hű apám, az aztán a kemence! :D
ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD VÉR!
Kawa

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.07.29. 06:13

Hááát komám! Nagyon szép és igen szakiparos az a kemence! Kemencebence tag vagy? Mert akkor biztos ismered Varga Janit Szajolból. Ha nem vagy tag, keresd őket, mert állítólag kibaxottul jó csapat!
scopy

HozzászólásSzerző: MadBob » 2014.07.29. 16:13

scopy írta:Hááát komám! Nagyon szép és igen szakiparos az a kemence! Kemencebence tag vagy? Mert akkor biztos ismered Varga Janit Szajolból. Ha nem vagy tag, keresd őket, mert állítólag kibaxottul jó csapat!

Köszi! Nem vagyok tag, de sokat olvastam a lapot. Majd megnézem őket!
Vannak emberek, autósok, motorosok és vagyunk mi, TDM-esek!
MadBob
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Karex » 2014.07.31. 22:13

Üdv!
Ma megérkezett a lézervágós cég csomagja. Gyorsan bontottam ki.......... :mrgreen:
Kép
Kép
Jött még ezek mellett a hasidomhoz tartólemez készlet is.
Karex

HozzászólásSzerző: scopy » 2014.08.01. 06:16

Jól hergelt!

Nagyon cíííííííííííp! :D
scopy

HozzászólásSzerző: VVLaci » 2014.08.01. 12:56

Valóban jól néz ki az a kulcstartó! :-)

VVLaci

HozzászólásSzerző: Fidó » 2014.08.02. 18:31

Karex írta:
scopy írta:Jól hergelt!

Nem, arra most nem mentünk, majd legközelebb.
Ültem elnök úr testvérén, ami ugye testvére a 4TX-nek is. Érdekes, rögtön otthon éreztem magam rajta, de mégis más mint a saját vas.
Tetszett!
A szélvédelem összehasonlítása: a 3VD szélvédelmét sikerült összehoznom a saját gyártású plexivel a 4TX-re. Vagyis szinte azonos.

Akkor sikerült kihagynod a környék legélvezetesebb, legjobb minőségű és talán legszebb útját... :(
Legközelebb nem kihagyni!
Talán hét éves lehettem, mikor Apám a vállamra tette a kezét és komolyan így szólt:
-Fiam, ha bármikor szükséged lenne egy segítő kézre, mindig találsz egyet a karod végén...
Fidó

ElőzőKövetkező

Vissza: Általános témák