A II. IHP Bojlisuli, horgásztáborban járt a MaPoE
Írta: yaxeycarp - Dátum: 2010.07.03 19:23:22

Örömmel üdvözöltük az Izsáki Horgász- és Pihenőpark tulajdonosainak kezdeményezését, hogy idén ismét megrendezik az előző évben is már nagy sikert aratott horgásztábort. Az egyesületünk egyik kiemelt célja, hogy a fiataloknak, és a gyerekeknek átadjuk, az általunk képviselt szemléletet és értékrendet. Így magától értetődő, hogy szerettünk volna valamivel hozzájárulni a tábor sikeréhez, ezért gondolkodás nélkül igent mondtunk, a szervezők kérésére.
Teljes hír
A II. IHP Bojlisuli, horgásztáborban jártunk.
Örömmel üdvözöltük az Izsáki Horgász- és Pihenőpark tulajdonosainak kezdeményezését, hogy ideén ismét megrendezik az előző évben is már nagy sikert aratott horgásztábort. Az egyesületünk egyik kiemelt célja, hogy a fiataloknak, és a gyerekeknek átadjuk, az általunk képviselt szemléletet és értékrendet. Így magától értetődő, hogy szerettünk volna valamivel hozzájárulni a tábor sikeréhez, ezért gondolkodás nélkül igent mondtunk, a szervezők kérésére.

Ilyen gyönyörű környezet fogadta a táborlakókat...

...és ilyen

Meglátogattuk a gyerekeket a táborban, röviden bemutattuk egyesületünket, céljainkat.

A srácok segítettek, a logisztikai feladatokban is hogy a nagy meleg elől elbújva az árnyékban tudjunk beszélgetni.


Néhány gondolatot, hallottak a fiatalok a horgásztársadalom jelenlegi szervezeti felépítéséről. Érintőleges beszéltünk a versenyekről, az ezekkel kapcsolatos problémákról.Aztán izgalmasabb rész következett. Közösen kitaláltuk, hogyan is horgászhatunk úgy, hogy a kedvenceink a lehető legkevesebb sérülést szenvedjék el a velünk való találkozás során.


Elkezdtük a szerlék összeállítástól, és eljutottunk a hal visszaengedési módjának megtárgyalásáig.

Legnagyobb örömömre szolgált, hogy a fiatal pecások aktívan részt vettek a beszélgetésben.


A szervezők sem maradtak ki a beszélgetésből.

A melegben a végére azért lankadt a figyelem...
Úgy gondolom mindenki tanult ez által valamit, és egy nagy lépéssel közelebb került az egyesületünk, az ifjúsághoz, így a fenntartható fejlődés szellemiségének minél szélesebb körben való elterjesztéséhez.
Szeretnék gratulálni a szervezőknek, a kezdeményezésük dicséretes, a megvalósítás profi. Ezzel a tábornak a megszervezésével, jó példával járnak elöl, amit minden horgász szervezetnek követnie kell.
Gátsik Attila (Yax)
MaPoE Team
Link
Fotó: Hegedüs József