Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás |
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.02.02. 05:33 

Hozzászólás elbandi [2011.02.01. 21:05] részére:
Vannak hátrányai, erre én is gondoltam, de szerencsére nincs nagy beszélője, ezért ettől nem tartok. Csak hosszú utak alatt előfordult párszor, hogy akartunk egymással beszélni, és ez miatt mindig meg kellett állni.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.02.01. 21:05 

Ezt én is próbáltam az összedugós fajtát [gondol]
És hogy milyen tapasztalataim voltak vele...................... [beteg]
Rájöttem hogy az eggyetlen hely ahol eddig nem tudott beleszólni mindenbe az a motoron töltött idő,amikor megálltunk akkor már rögtön járt a szájacskája.
De..
Az átbeszélő készülék használatával új dimenziók nyíltak meg elötte és végigmagyarázta az utat is,sajnos ez a szerkezet vélettlenül leesett és átmentem rajta az FJR-el [ssss]
Azóta ő is zenét hallgat közben meg én is így mindenki boldog,bár eza megoldás sem tökélletes mert ha akar valamit felhív és elmondja [igen]
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.01.30. 19:09 

Hozzászólás sgabor [2011.01.30. 15:41] részére:

Nekünk van ilyen adóvevős... rá lehet csatlakoztatni a fülest amit tépőzár rögzít a sisakban a kormányra meg fel lehet szerelni a nyomókát ... ebbe 3 db AAA aksi van kb 1 napot bírt fénykorában most már kéne másikat venni
Hátrányok: néha azért fogod más adását is és értetlenül elkezdenek belepofázni a mondandódba, az öltözködés kicsit tovább tart , ha külön motorossal van a kapcsolat akkor elég egy domb vagy ilyesmi és már semmi kapcsolat aztán lehet azóta már jobb technikákat is a piacra dobtak , valamint szintén ha külön motoros beszélgetés van az adóvevő antennáját ki kell lógatni a szabadba hogy tisztább legyen a vétel... Persze vannak olyan cuccok is amivel az utasoddal közvetlen kapcsolatba vagy ( egy cuccra vagytok dugva) olyankor a továbbtartó öltözködésen kívül más nemigen adódik...

HozzászólásElküldve: 2011.01.30. 15:41 

Már rég óta nézegetek kommunikációs készülékeket, mert sokat motorozom két személlyel, és néha jól lenne beszélgetni az utassal vagy csak zenét hallgatni.
Valaki esetleg próbált már ki ilyen készüléket?
Én ezt néztem ki: Cellular Interphone F3, két darab 50 ezer. http://www.autoriasztok.hu/bukosisak_kihangosito.htm
Ha majd sok pénzem lesz lehet, hogy veszek egyet.
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás |

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: