Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák | Keresés
Szerző |
Üzenet |
elbandi
|
Elküldve: 2010.04.23. 19:45
|
|
Offline |
 |
|
Sajnos nem tudok menni mert valószínű szombaton atomrészegre iszom magam,meg megvárom ezekkel a túrákkal a 30-fokot,de tetszik a fiatalos lelkesedés,van ott egy kis tó amit tavaly Frenky Farki meg én meglátogattunk,azt idén is megnézhetnénk,ha sűrűn jártok oda szerintem evvel nem lesz gond az idén se.
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Guen
|
Elküldve: 2010.04.23. 17:19
|
|
Moderátor |
Offline |
 |
Csatlakozott: 2010.02.03. 09:34 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kartal/ Mátra
|
ha valóban jó idő lesz akkor engem érdekel a téma két személlyel kirobognék... mekkora utat terveztek? ja és hol tervezitek a határátlépést?
_________________ aki hülye az is marad
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
Chris
|
Elküldve: 2010.04.22. 08:50
|
|
Adminisztrátor |
Offline |
 |
Csatlakozott: 2010.02.01. 21:48 Hozzászólások: 721 Tartózkodási hely: Budapest / Balaton
|
Hozzászólás zsuthundercat [2010.04.21. 22:20] részére: Én ezt most tutti kihagyom, de majd egy következőő alkalommal mindenképp szeretnék menni. 
_________________ "Ami belül van, az számít igazán!"
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
zsuthundercat
|
Elküldve: 2010.04.21. 21:20
|
|
Offline |
 |
Csatlakozott: 2010.03.15. 12:01 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Budapest
|
Helló mindenki!!
Mint már említettem lesznek alkalmak mikor Szlovákia felé vesszük az irányt és figyelve az időjárást olyan elhatározásra jutottunk párommal, hogy vasárnap átnézünk északi testvéreinkhez egy kicsit. Ha van valaki akit érdekel esetleg az jelezze és akkor többet is mondok...
_________________ "A jó kislányok a mennybe mennek , a rosszak mindenhova"
|
|
Vissza a tetejére |
|
 |
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|