Hozzászólás
.kékvillám. [2010.03.12. 19:03] részére:
Ezek a dolgok mind mind itt is alakíthatóak, ami ott volt, ha azt szeretnéd / szeretnétek. Hány ember is irogatott a sportmotorra? Csak mi, a kemény mag aki ide is átjött. Viszont a régi helyi oldalunkra csaknem 30 ember regelt! Több mint 20 ismeretlen cat es. Én folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy az országban minden tulaj megtaláljon minket és megtalálja ezt az oldalt.
Én a sportmotoron Thundercat topicba "[119] 2007. január 7. 12:07" Már az elején ott voltam. Tehát mondhatni láttam az egész "életútját". Nem volt egy fúúde friss napi frissességgel bíró topic (sőt egyáltalán nem...), és nem is voltunk sokan, de a legjellemzőbb az volt, hogy jöttek a motorosok és ha továbbléptek többet nem használták azt. Vagyis soha nem alakult ki semmilyen közösség. Ez a közösség is ami most van csak annak köszönhető, hogy akadt néhány megfelelő ambícióval rendelkező egyén, akik oszloposként jelen vannak és összetartják az egészet.
A sportmotor egy függés, függés mert akármi történik az oldallal, elveszik minden. Épp tavaly volt olyan, hogy egyik túra előtt lecsokizott. És mi volt mentek a telefonálgatások és most akkor mi van és akkor hogy stb... sok sok sok kérdőjel. Akkor megfogadtam. Soha nem fogunk függeni senkitől és kialakítjuk a saját világunkat, ahol összetartunk és személy szerint engem akárhova is soroz az élet, akármilyen vas lesz alattam, itt leszek! Itt leszek mert már engem nem a motor érdekel, hanem a társaság a jó hangulatú csapat. Most sorolhatnám a szebbnél szebb emlékeket stb, de nincs értelme. Úgy érzem ha ezeket a gondolatokat elvolassa valaki megérti, hogy miért erőltetem az újat, az esetlegesen még rosszabb újat, mint a biztos és jelen helyzetbe egyszerűbb és jobb régit.
A sportmotor szép volt jó volt, de direkt az 1 topic végett, akármit is bezséltünk, senki nem fog visszalapozni, egy csevegő az egész. Itt viszont ha valaki előhoz egy témát, azt elszeparálhatjuk máshova a csevegőtől, így ha jön egy újabb motoros társunk, nem kell végig lapozgatnia tössz száz oldalt, hanem egyből megtalálja amit keres. Ezért is fontos az, hogy egy saját oldalon beszélgethessünk vitathassunk meg dolgokat, hogy mások is könnyen egyszerűen megoldást találjanak mindenre esetlegesen csatlakozzanak hozzánk, hisz itt szerepelnek a képeink, itt beszéljük meg külön topicok ba a programokat, itt zajlik minden olyan háttér dolog ami elősegíti azt, hogy más ilyen típusú motorral csatlakozzon, vagy szimplán kedvet kapjon ahhoz, hogy csatalkozzon hozzánk.
Hozzáteszem a sportmotor 1 valamire jó. Az ismeretségét felhasználni ahhoz, hogy idetaláljanak az emberek, hisz jópár olyan motoros is volt és van, aki belép elolvassa és kész, nem ír be nem lép kapcsolatba velünk. Viszont ha látja, hogy ennyi minden van itt és van egy oldal ami csak a hőn szeretett motorjáról szól, ahol ráadásul egy jóhangulatú csapat is várja, garantáltan nagyobb eséllyel fog közénk állni és aktívabb lesz. Épp ezért nem fogjuk azt az oldal kirekeszteni, mert a lehetőség még mindíg ott lesz, hogy ott találjon ránk valaki és jusson el ide hozzánk.
Ezért kérek mindenkit, főleg a kemény magot, hogy tartson ki mellettem, bízzon bennem és a céljaimban! Megígérhetem, hogy garantáltan jobb lesz a jelenleg bonyolultnak tűnő új és a jövőben ha visszagonolunk erre a dologra, azt fogjuk gondolni, igen megérte!