Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 125  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 12:13 

Hozzászólás elbandi [2010.03.14. 10:21] részére:

Szia Elbandi.Én értékelem a hozzászólásod,még ha nem is igaz amit írsz,de legalább őszinte vagy.Az utóbbit tartom én is fontosnak,mert hát a mai gazdasági helyzetben motort,autót fenntartani nem olcsó.Ki kell használni az ilyen lehetőségeket-is-!Na de ha összejön egy jó csapat,akkor persze ez csak vicc volt. [nevet] :D
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 10:21 

Elöbb-utobb ugyis átszokik mindenki ide,kár is ezt tovább ragozni,eggyértelmű hogy nem a motorja hanem a társaság miatt, látjátok én is itt vagyok köztetek pedig nekem szupermotorom van nektek meg ilyen szánalmas lánchajtásos karburátoros őskövület,mondjuk csak itt van lehetőségem ingyen kaja-pia forumtalikra járni de nem ezért tartok ki melettetek.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 08:48 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás zolika [2010.03.13. 18:11] részére:

Köszönöm a véleményedet, remélem más is a kicsit nagyobb lélegzetű írásom után megérti miért erőltetem ezt a dolgot...

A sportmotoros fórum tovább fog menni, természetesen ha egy ÚJ ember beír, akkor segítünk neki, de minden találkozó minden más itt lesz megvitatva. Legalábbis remélem. [gondol]

Igaz én csodát nem tehetek, szíves örömest teszek ki pl mindenkinek avatart is, ha esetleg nem boldogul, de senki nem kereset meg ezzel a kéréssel. Ahogy az időm engedi próbálom könnyebbé varázsolni a dolgokat itt is... Egy valamiben bízhatok csak, hogy megértik mások is a mit miértet. De ezt az első röffenésen úgy érzem megbeszéljük.

HozzászólásElküldve: 2010.03.13. 19:02 

Csak egy kérdés.Akkor most párhuzamosan fut a két fórum?Mert ott is ez megy.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.13. 18:11 

Hozzászólás Chris [2010.03.13. 10:01] részére:

Szia Chris.Végig olvasva az írásod azon gondolkodtam,miért kellett ezt az új fórumot létrehozni.Én is,mint többen mások,aktívan részt veszek másik fórumon is.Mikor írtad az értesítőt hogy indul ez is,örömmel jöttem közétek és remélem el is fogadtok,egyrészt mert márkatársak vagyunk,másrészt kialakul(t)óban van egy jó csapat.Mint írtam,több fórumot is látogatok,de ilyen felbontást még nem láttam.Nagyon jó hogy témákra van bontva,ki-ki azt olvassa,amelyiket akarja,tetszik neki.De mivel ez még alakulóban van,természetes hogy jönnek ötletek,ezt így,azt úgy kellene,de ez nem baj.Sőt.Jó is,mert segít egy jó fórum kialakításában.Szerintem vidd tovább ugyanígy,jó lesz ez és szerintem sokan fognak követni és nem hagynak cserben nem csak a kemény mag,hanem az újak közül is sokan.Jó munkát végeztél,csak így tovább.Ez az én véleményem.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.13. 16:28 
Moderátor Offline

Hozzászólás keni [2010.03.11. 19:35] részére:

uhh ez nagyon ott van [isten]
már láttam a csaj pár munkáját ez is hozza a színvonalat

HozzászólásElküldve: 2010.03.13. 10:01 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás .kékvillám. [2010.03.12. 19:03] részére:

Ezek a dolgok mind mind itt is alakíthatóak, ami ott volt, ha azt szeretnéd / szeretnétek. Hány ember is irogatott a sportmotorra? Csak mi, a kemény mag aki ide is átjött. Viszont a régi helyi oldalunkra csaknem 30 ember regelt! Több mint 20 ismeretlen cat es. Én folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy az országban minden tulaj megtaláljon minket és megtalálja ezt az oldalt.

Én a sportmotoron Thundercat topicba "[119] 2007. január 7. 12:07" Már az elején ott voltam. Tehát mondhatni láttam az egész "életútját". Nem volt egy fúúde friss napi frissességgel bíró topic (sőt egyáltalán nem...), és nem is voltunk sokan, de a legjellemzőbb az volt, hogy jöttek a motorosok és ha továbbléptek többet nem használták azt. Vagyis soha nem alakult ki semmilyen közösség. Ez a közösség is ami most van csak annak köszönhető, hogy akadt néhány megfelelő ambícióval rendelkező egyén, akik oszloposként jelen vannak és összetartják az egészet.

A sportmotor egy függés, függés mert akármi történik az oldallal, elveszik minden. Épp tavaly volt olyan, hogy egyik túra előtt lecsokizott. És mi volt mentek a telefonálgatások és most akkor mi van és akkor hogy stb... sok sok sok kérdőjel. Akkor megfogadtam. Soha nem fogunk függeni senkitől és kialakítjuk a saját világunkat, ahol összetartunk és személy szerint engem akárhova is soroz az élet, akármilyen vas lesz alattam, itt leszek! Itt leszek mert már engem nem a motor érdekel, hanem a társaság a jó hangulatú csapat. Most sorolhatnám a szebbnél szebb emlékeket stb, de nincs értelme. Úgy érzem ha ezeket a gondolatokat elvolassa valaki megérti, hogy miért erőltetem az újat, az esetlegesen még rosszabb újat, mint a biztos és jelen helyzetbe egyszerűbb és jobb régit.

A sportmotor szép volt jó volt, de direkt az 1 topic végett, akármit is bezséltünk, senki nem fog visszalapozni, egy csevegő az egész. Itt viszont ha valaki előhoz egy témát, azt elszeparálhatjuk máshova a csevegőtől, így ha jön egy újabb motoros társunk, nem kell végig lapozgatnia tössz száz oldalt, hanem egyből megtalálja amit keres. Ezért is fontos az, hogy egy saját oldalon beszélgethessünk vitathassunk meg dolgokat, hogy mások is könnyen egyszerűen megoldást találjanak mindenre esetlegesen csatlakozzanak hozzánk, hisz itt szerepelnek a képeink, itt beszéljük meg külön topicok ba a programokat, itt zajlik minden olyan háttér dolog ami elősegíti azt, hogy más ilyen típusú motorral csatlakozzon, vagy szimplán kedvet kapjon ahhoz, hogy csatalkozzon hozzánk.

Hozzáteszem a sportmotor 1 valamire jó. Az ismeretségét felhasználni ahhoz, hogy idetaláljanak az emberek, hisz jópár olyan motoros is volt és van, aki belép elolvassa és kész, nem ír be nem lép kapcsolatba velünk. Viszont ha látja, hogy ennyi minden van itt és van egy oldal ami csak a hőn szeretett motorjáról szól, ahol ráadásul egy jóhangulatú csapat is várja, garantáltan nagyobb eséllyel fog közénk állni és aktívabb lesz. Épp ezért nem fogjuk azt az oldal kirekeszteni, mert a lehetőség még mindíg ott lesz, hogy ott találjon ránk valaki és jusson el ide hozzánk.

Ezért kérek mindenkit, főleg a kemény magot, hogy tartson ki mellettem, bízzon bennem és a céljaimban! Megígérhetem, hogy garantáltan jobb lesz a jelenleg bonyolultnak tűnő új és a jövőben ha visszagonolunk erre a dologra, azt fogjuk gondolni, igen megérte!

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 20:18 

Hozzászólás .kékvillám. [2010.03.12. 19:03] részére:

Ugyan már senkit nem érdekelt hogy a tunderkut topikba mit irogattunk,senki nem olvasgatta rajtunk kívül.
Én pl,máshova is szoktam irogatni,és akkor részese maradok a sportmotornak ugyanugy,abban igazad van hogy oda könnyebb képeket rakni meg ilyenek,viszont azt veszem észre hogy ide szívesebben irogat mindenki hisz havaerok is vagyunk és jobban nyitnak a népek.
Pl:B-miki az évi1 hozászolása heti1re nőtt mai igen brutál javulás.
A másik nagy probléma hogy 0-moderálás van és 12éves-kis kicsögök megfenyegetnek meg szídnak engem névtelenül arctalanul, nekem meg ott a gyerek,a motor képe,vállalom ki vagyok ezt nem türhetem és az oldal szerkesztői is elmehetnek a faszba ha ezt engedik.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 19:03 

Jobban kedvelem a régi fórumot ... könnyebb átlátni"névre kattintva simán láttad kinek válaszolsz" itt meg ha nem tudnám ki van a név mögött akkor egy halom motoros képet látok, nagyobb a tér"nem egy téglatestbe kell olvasni az irományokat " . A régi fórum által bővült a csapat mert , bárki beléphetet és kérhetet tanácsot ;véleményt ,így általunk felduzzadt a létszámunk . Most ezt mind kirekesztjük azzal hogy félre vonulunk.
Ott bármi témába egy oldalra írhatunk viszont itt szétforgácsoljuk témákra ;szerelés ;csevegés ; találkozás. Chris ne érsd félre nem kritikának akartam ezt leírni !!! "csak egy őszinte vélemény" Hiszen alkottál és a maga nemében jól sikerült ... csak leírtam hogy miért is maradtam híve a réginek

u.i. csak válaszoltam a kérdésedre a régi fórumból :-)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.12. 10:11 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás keni [2010.03.11. 19:35] részére:

Azééért volt olyan ismerős az a "rajzocska"... :D Amúgy már elkunyeráltam nagyobb felbontásban a képet, amit itt is szeretnék közzétenni, mertegyszerűen hihetetlenül gyönyörű... Sajnos még nem kaptam meg, de eevileg úton van. [kacaj]

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 125  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: