hello mindenki! hosszu ido utan ismet itt vagyok es mar nem csak a sportmotoron. kozben elromlott a laptopom, a tavaly elotti turam kepei elvesztek (mehetek uj kepeket csinalni

) miutan vettem ujat, meg egy fel eves huza-vonaba telt, mire ujra lett netem. de ez nem doboz-tanktaska tema ... a kerdesem: van valakinek oldalso doboztartoja? ha van, milyen tipusra valo? megkrdeztem a helyi boltban, azt mondtak, hogy a thundercat-re nem gyartottak csak hatso doboztartot. olyanom van egy, givi, 40 l-es dobozzal. van vaszon taskam oldalra, de a beazas es a biztonsag miatt szeretnek dobozt. az utcan lattam mar , de lehet, hogy hazgyari megoldas volt.
nonfangobol letezik, de nem szivesen vennek komplett szettet + dobozt, raadasul givibol van utangyartott doboz kb tized aron, nonfangobol nem talaltam. arra is gondoltam, hogy veszek valamilyen konzolt, aztan kis hajlitgatassal, hegesztessel atalakitom, de erre mostanaban nincs lehetosegem. orulnek, ha lenne vkinek otlete.
sat, emlekszem, hogy egyszer szerkesztettel csomagtartot, de mar nem vilagos milyen volt. esetleg kuldenel fotot?
koszi udv, goni