Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.12.26. 21:15 

Helló mindenki.Szeretném közzé tenni a perdöntő fotókat a doboz javára [lol] SGabor barátom az alábbi listát szerelte fel:1db 8személyes sátor,1db 120cm átmérőjű műa asztal,2db kemping szék,1db tartalék hátsógumi+ apróságok.Fotók a sportmotor oldalán [rossz]

HozzászólásElküldve: 2010.12.26. 05:41 
Moderátor Offline

Hozzászólás atti1988 [2010.12.25. 21:40] részére:

én mondjuk inkább a sisakot viszem magammal és ha van dobozom akkor belerakom a kabátot meg kiveszem belőle a papucsut/cipőt berakom helyére a csizmát majd doboz lezár és mehetünk ha nem fér a dobozba a kabát akkor érdemes hordani egy láncot amit a villahíd alatt áthúzva meg a kabát úján is odaláncolod a kabit a motorra, meg ha elég tökös vagy a nadrágot is :D
és valószínűbb ez a dolog mert nem mindenkinek tellik kenguru bőr rucira ami könnyen behajtogatható a dobozba(ez <nem> célzás volt ;) ) személy szerint inkább a sisak legyen nálam mert ha a dobozt feltörik vagy akármi akkor a kabát nélkül még csak haza megyek de sisak nélkül már nem túl sanszos. Persze van a cat-en sisakrögzítő, én is hagytam már rajta a sisakom de a plexit én azért levettem. ja meg azt is inkább lánccal raknám a motorra mert jön valami ősbarom nyissz levágja a csatot és már viszi is a sisakot otthon meg szépen összevarrja a pántot és van is egy jó sisakja..

HozzászólásElküldve: 2010.12.25. 21:40 

Hozzászólás elbandi [2010.12.25. 21:20] részére:

Nyugi,haverokkal én is így beszélek. Ezért mikor írok fórumra mondjuk ide is 3x át kell olvasnom,és esetleg átfogalmaznom mit írtam,hogy ne tűnjek túl bunkónak. Szóval no problem. :) Amúgy azt hogy rángatja a mocit 120 felett a doboz azt nem én mondtam,hanem ismerőseim akiknek van dobozuk. Nekem ezzel nincs tapasztalatom. Mellesleg az én elképzelsem: mikor túrázni megyek a tanktáskát hátamra kapom(eleve ojan típust veszek ami ojan),a motoros rucival úgyse tudsz mit kezdeni,hiába doboz vagy táska,nem fogsz a parkolóban öltözni,a bukót meg szépen a mocin hagyod,mivel a thundercat oldalán van eggy direkt erre a célra kifejlesztett bukósisaktartó. :D Szóljatok nyugodtan ha rosszul gondolom. [gondol]

HozzászólásElküldve: 2010.12.25. 21:20 

Hozzászólás atti1988 [2010.12.22. 20:14] részére:

Atti:nem szeretném ha azt gondolnád hogy bármi bajom van veled csak spontán ilyen a stílusom de mivel Kékvillám már ismer és nem veszi magára ugysem, tudja hogy kicsit nyers paraszt stílusban nyomom.
De te nem ismersz és az internet nagyon személytelen és amikor azt írom hogy hűlye faszság amit írsz akkor az nálam azt jelenti hogy esetleg nincs kellő tapsztalatod,vagy ilyesmi.
Tehát ne vedd magadra ha lehet,nem szeretném ha ez a fórum arról szólna hogy esetleg jön egy új tag és elbandi jól leótya azt elmegy az életkedve az egésztől OKÉ [mi] [igen]
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.12.24. 22:25 

Basszus azért nem Írtam semmit mert sokkot kaptam mert ekkora faszságot legutobb akkor hallottam mikor atti1988 azt írta hogy a doboztól 120-tól szitálnak a motorok,vagy mikor Kékvillám a legutóbbi fórumtalálkozón kerek perec kijelentette hogy kanyarban fékezni nem lehet [beteg]
Ezek akkora faszságok hogy erre épp ésszel reagálni nem lehet max azt hogy ez egy hűlyeség,most komolyan ki ne találjátok hogy két ilyen loncsos szaros iskolatáska jobb mint egy zárható vízhatlan doboz.
Irjátok azt hogy Olcsóbb,nem kell neki álványzat mert attól behánytok,vagy bármit de ne azt hogy praktikussab mert akkor ilyen Ősbarom módjára válaszol mindenki.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.12.24. 14:12 
Moderátor Offline

Hozzászólás sgabor [2010.12.22. 19:57] részére:

ja ezt én élőben láttam :D itt voltál nálunk valamiért beugrottál még le is fényképeztelek sztem csak nem találom sehol azt a képet :S

HozzászólásElküldve: 2010.12.24. 14:03 
Moderátor Offline

Hozzászólás .kékvillám. [2010.12.23. 19:28] részére:

engedd meg hogy én válaszoljak mielőtt El fog csúnyán leoltani :D
Egy 1 napos túra esetén tessék fogd a tank és/vagy oldaltáskáidat majd álj meg egy parkolóban aztán indulj el szépen sétálni. Nos hol is hagyod a 30 fokban a ruháidat? Magadon? Gratula. Motoron? Jaj ugyan hiszen magyarországon élünk bármi amit ott hagysz annak gyakorlatilag búcsút mondhatsz. kezdve a tank/oldaltáskákkal de minimum a tartalmukkal. Kétlem hogy nyugodt szívvel tudnál sétálgatni 1-2 órát a mocitól távol míg a mágneses tanktáska ott csücsül a tankon meg az oldaltáska ~4 db hevederrel van odahúzva a hátsó ülésre. Ha igen akkor vagy nagyon nagy a magyar/***ány "emberekbe" vetett hited vagy vakmerő vagy, na most akkor ha már nem hagyjuk ott akkor bizony visszük magunkkal fogjuk a sisakot belegyűrve a kesztyű. egyik kézben. másik kézben tank táska, nyakunkba akasztva a két oldaltáska. Szép kirándulást.
ja igen majd' elfelejtettem sátor. Azt ne mondd nekem hogy nem láttál még doboz tetejére felrakott sátrat. Attól a doboz ugyanúgy zárható marad a sátprnak meg veszel 2-3k magyar forintért egy vízálló zsákot és pápá semmi nem számít. láttam már nagyon jó zárható megoldást is hogy a sátrat se tudják levenni a doboz tetejéről szóval az sem lehet nagy gond.
Persze mindenkinek szíve joga azt szeretni amit akar de sztem ilyen kis botor dolgokat ne írjunk le hogy tanktáska azért jó mert rá lehet rakni a sátrat--- [félénk]

HozzászólásElküldve: 2010.12.23. 19:28 

Én is a táskáknak híve vagyok ... így két oldaltáskám van"2x40l amely 25l-rel is használható.." a Balatoni találkozóval B.Miki lehetőséget adott arra hogy kipróbáljam az ő tanktáskájukat. Annyira megtetszett hogy én is vettem egy "35l-es cameron". Érveim a táskák mellett, amikor csatangolni megyünk az első a szállás ahol lecuccolunk, majd ezt követi a motoros tekergés ..amely a sisakkal a kézben nem is olyan nehéz "látni való gyalogosan".A másik amikor táskákra könnyedén feltehetjük a sátort is amelyt a doboz képtelen befogadni "mérete miatt". Kinek a pap.. kinek a papné .. nekem a lánya :)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.12.22. 20:38 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás frenky-yzf [2010.12.20. 22:29] részére:

jjja tiszta praktikus... elfér benne egy tálca sör! [kacaj]

HozzászólásElküldve: 2010.12.22. 20:14 

Hozzászólás sgabor [2010.12.22. 19:57] részére:

Tényleg jól fel vagy pakolva.. [nevet] Ezt a képet beküldhetnéd valamelyik show-ba. :D A széket is vittétek magatokkal? [lol] Fogadjunk hogy nővel mentlél! Csak anak lehet ennyi cucca.. [nevet] Amúgy tetszik a képed. Ennyire még nem láttam felpakolva mocit. Nekem elég eggy hátizsák is amúgy,csak azért vennék tanktáskát,hogy a nehezebb cuccokat abba lehetne rakni,így nem húzná a hátam annyira a hátizsák,kényelmesebb lenne.. [figyel]

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: