Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás |
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.09.20. 07:44 

Ha van valakinek akár darabokban is oldalidomja, vagy csak darabjai megmaradva, főleg az aljáról, szívesen vennék egy kontaktot...
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 19:01 

Hozzászólás Zoole [2013.07.05. 15:37] részére:

Az a probléma ha ilyen jellegű gondok vannak egy mocival és éppen kifogsz egy ügybuzgó éppen kevés csekket aznap begyűjtő rend-őr-t akkor bizony elkönyvelheted a forgalmi ugrását.
Hát kinek hiányzik ez a mai világban.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 14:37 

Hozzászólás Attis0001 [2013.07.05. 12:02] részére:

Üdv, hát volt egy kis kényszer is a gyors vissza alakításban. Mivel a műszaki vizsgán körbe fényképezik a mocit és ha meg is segíti a vizsgát egy műszakiztató haver, a vizsgán készült képeket dokumentálják. Ez így egy engedély nélküli átalakítás amiről fényképek is készülnek, ellenőrizhetik és vissza is rendelhetik a motort. Én kedvelem az idom nélküli motorokat, szeretem ha melegben 100-nál érezem a hűsítő szelet, na idomosan ehez már 140-kell. Egy haver egyszer megszólt mért nem vettél banditot. Hát csak azért mert Cat-ot vettem. Van egy komplett átalakító szettem, első lámpa, ledes indexek, ledes hátsó lámpa, egy alacsony tomaselli stunt kormány rövid kormány rögzítővel, kormány végsúlyok, visszapillantó tartók és tükrök. Kedvem támad gondolok egyet és egy délelőtt átalakítom a vasat. Egy dologra kellett volna még figyelnem. Ez a lámpa nem E-jeles tehát nem szabvány és sok forgalomban lévő ledes index és hátsó lámpa sem. A képen szereplő műszerfal nekem nincs, a gyári befér a lámpa mögé, kicsit előrébb kerül a lámpa és kell egy felfogatót gyártani. Összesen kb 50-ezret költöttem hogy át tudjak alakítani, motorozhatok vele míg a rend bátor őre ki nem szúrja a nem szabvány első lámpámat, vagy amíg műszakira nem kell vinnem.

Csatolmányok:
images.jpg

HozzászólásElküldve: 2013.07.05. 12:02 

Hozzászólás Zoole [2013.07.04. 20:02] részére:

Én meg pont mostanában gondolkozom azon hogy lecsupaszítom a moci elejét, hasonlóra ahogy a képeidnél is szerepel.
Csak a lámpa és a műszerfal csere kicsit megbonyolítja a dolgot.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.07.04. 20:02 

Sziasztok egy hónapja újra sport formája van motoromnak. A matricák még hiányoznak róla de sikerült vissza állítani az eredeti formát [huhhh]. Ezt a témát az utángyártott idomok jelenléte miatt dobtam fel. Mikor a mocit vettem törött volt, mindkét oldalt csúszott és a fejidom nagyot kapott, csere kellett. Az előző tulaj már beszerzett egy utángyártott fejidomot és a motorral együtt adta [kacaj]. Hát nem semmi munka és tecnikázás volt mindent a helyére rögzíteni hogy az esetleges 200km feletti szelet is bírja. Belső rögzítő fülek sehol, tehát nincs mihez csavarozni lámpát, külső takarókat, stb. A méret is gázos plusz-mínusz 1cm bárhol várható. Két komponenses epoxi és üvegszál lapok, meg két hét technikázás [ideges] De sikerült [taps]. Ha most kellene vagy lehetne választanom hogy utángyártott fejidom 25-ezerért vagy gyári még ha javított is 50-ezerért, én a gyárit választanám.
Jó lenne sok, hasonló vagy más szereléssel kapcsolatos tapasztalatokat látni a fórumban. Tanulság gyanánt minden új márka társnak és magunknak.
Köszönet Egyed Krisztiánnak [isten] és mindenkinek aki munkájával gazdagítja tudásunkat és segíti a már lassan nagykorú és szerelés igényes Yamaha Thundercat motorok üzemben tartását.

Csatolmányok:
kepatmeretezes_hu_IMG_20130507_164415.jpg
kepatmeretezes_hu_IMG_20130611_165123.jpg

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás |

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: