Sziasztok egy hónapja újra sport formája van motoromnak. A matricák még hiányoznak róla de sikerült vissza állítani az eredeti formát
![Huhhh [huhhh]](./images/smilies/34.gif)
. Ezt a témát az utángyártott idomok jelenléte miatt dobtam fel. Mikor a mocit vettem törött volt, mindkét oldalt csúszott és a fejidom nagyot kapott, csere kellett. Az előző tulaj már beszerzett egy utángyártott fejidomot és a motorral együtt adta
![Kacaj [kacaj]](./images/smilies/09.gif)
. Hát nem semmi munka és tecnikázás volt mindent a helyére rögzíteni hogy az esetleges 200km feletti szelet is bírja. Belső rögzítő fülek sehol, tehát nincs mihez csavarozni lámpát, külső takarókat, stb. A méret is gázos plusz-mínusz 1cm bárhol várható. Két komponenses epoxi és üvegszál lapok, meg két hét technikázás
![Ideges [ideges]](./images/smilies/49.gif)
De sikerült
![Taps [taps]](./images/smilies/04.gif)
. Ha most kellene vagy lehetne választanom hogy utángyártott fejidom 25-ezerért vagy gyári még ha javított is 50-ezerért, én a gyárit választanám.
Jó lenne sok, hasonló vagy más szereléssel kapcsolatos tapasztalatokat látni a fórumban. Tanulság gyanánt minden új márka társnak és magunknak.
Köszönet Egyed Krisztiánnak
![Isten [isten]](./images/smilies/30.gif)
és mindenkinek aki munkájával gazdagítja tudásunkat és segíti a már lassan nagykorú és szerelés igényes Yamaha Thundercat motorok üzemben tartását.