Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás |
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.09.28. 09:30 

Felnicsík és tankpad keresi új gazdáját piros vagy fekete motoron!

Csatolmányok:
P8170003.1.jpg
P8170001.1.jpg
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.04.10. 20:07 

Második lehetőségként felajánlom az általam megrendelt tankpad átadását, ugyanis nem tudom felhasználni.
Az előző tulaj barom módjára pillanatragasztóval erősítette meg a már leváló régit, most szembesültem ezzel. Mivel a leszedés valamennyire megsértette a lakkot, így foltok maradtak utána. Lefestetni most nincs "kedvem" így rendeltem egy ugyanilyen de nagyobb méretű tankpadot, hogy ideiglenesen elfedje a hibákat. Ősszel meg nekiugrok a végleges megoldásnak.

Szóval, itt van pesten, itt személyesen, de ha vidékre kellene valakinek, postázom is.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.03.06. 15:11 
Moderátor Offline

Hozzászólás Attis0001 [2013.03.05. 20:59] részére:

faszán néz ki ha nem lennének most komolyabb kiadásaim(hátsó gátló, összes féktárcsa, talán új hátsó gumma is) biztos belevágnék de előbb ezeket le kell tudnom...

HozzászólásElküldve: 2013.03.05. 19:59 

Terveztettem egy spéci tankpadot a mocira. Az alábbi képen a színek a saját motorom színösszeállítása miatt lettek ilyenek. A piros színt természetesen a készítő ki tudja cserélni a kívánt egyéb színre: kék, sárga, hupilila ha épp az kell.

Szóval itt a lehetőség a rendelésre. Pestieknek szívesen összeszedem a megrendeléseket, és majd ki is osztom valami közös találka helyen. A vidékieknek azért nem, mert a posta ára benne van a tankpad árában.
Kicsit borsos az ár, de postával együtt 5000Ft.
Remélem ha többet rendelünk kapunk kedvezményt is.
Ezen a héten várom a jelzéseiteket, utána viszont a sajátomat megrendelem, azután már mindenki egyénileg intézi itt:
info@felnicsikok.hu
Aki egyénileg akar rendelni, azt is megteheti, ha hivatkozik a általam átszerkesztetett tankpadra.

Íme a produktum:Kép
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás |

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: