Ötödik rész:
Ahoz hogy a fékeket lelégtelenítsük be akartuk rakni a kereket,hogy a pofák a tárcsára nyomjanak.
Be is raktuk....igen ám de mikor meghuztam a nagy tengely csavarját a kerék valamilyen iknál fogva befeszült és nem forgott
Mivel a probléma forrását elsőre nem értettük,végiggondolva az előző eseményeket csakis az eggyetlen gyenge láncszemre a mi 2. csoportos tv szerelő asztalos barátunkra következtettem mint előidéző okra.
Kerék ki vizuális vizsgálat,semmi gáz
![Gondol [gondol]](./images/smilies/10.gif)
mondom megnézem a gyárit
Berakta úgy a kerékagycsapágyakat hogy kihgyott belőle 20x150 távtartó csőtengejt,ami a csapágyak összafeszülését hivatott megakadályozni
-te mondom gyere mán ide nézd csak az kéne bele
-nekem nem ugatsz az nem is kell oda,1percig gondolkodott aztán elismerte mégis kell oda.
Na mindegy mondom evvel majd késöbb foglalkozunk,ugyanis nagyon pici csapágylehózóval lehetne csak kiszedni a kerékagycsapágyat a fészekből és a mindenem van Frenky-nél ilyen nem volt,ugyhogy mondtam neki csináljunk meg minden mást ezt a szart amit csináltál majd késöbb rendezzük.
Légtelenítés,
-Elbandi:kéne egy átlászó cső
-Frenky:nem hoztál?
-E:azt mondtad mindened van.
-F:tudtad hogy légtelenítünk és nem hoztad a szettedet?
-e:a mindened van gondoltam azt jelenti hogy van egy szaros gumicsöved meg egy fecskendőd,buzi fasz.
Na tv mesterünk bemászott a szarkupacba azt elővakart egy nyomorult csövet ugy fél óra volt,nekikezdtünk megcsináltuk
![Igen [igen]](./images/smilies/32.gif)
..........