Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 19:48 

Hozzászólás Gaben [2010.08.03. 15:45] részére:

Miért nem, veszed meg bognárgábor gépét asszem ő eladja és annak tuti nincs semmi baja,igaz picit drágábban de csunyán bele lehet szaladni a roszba.
Azt meg legalább ismerjük.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 14:45 

A generátor dekni 30 ropi , de ígyvan addig amíg nem cserélem addig bevonatom és kész, kuplungkar filléres, a motor 380 ropi szerintem elég baráti még ha ezeket ki is kell cserélni akkoris jól jövök ki.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 07:45 
Adminisztrátor Offline

Ha Haza érek, és ha a héten sikerült a lengéscsillapítós dolgot megoldanom, akkor hóót ziher, hogy megnézem ezt a zörgéses témát. [gondol]

Viszont Gaben lássuk csak: "gumik, generátor dekni,kuplungkar, plexi törött, karbi szinkronrol még hírből se hallott, vagy a szelephézagokról"

gumi kopó alkatrész, a karbi szinkron és a szelephézag állítás lehet alku tárgya. A plexit a satunától lehet okosba szerezni. Dekni nekem is egy picit karcos, de ha már cserés, akkor érdemes gondolkodni, és utána járni, mert tudtommal nem olcsóság... mindez persze elhanyagolható, ha nagyon kedvező az ára. Persze a dekninél a legjobb dolog, ha bevonatod valamivel és akkor lényegesebben olcsóbb a dolog.

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 07:08 

Hozzászólás Chris [2010.08.01. 22:49] részére:

Kuplungzörgés az nem a kinyomó csapágy zörgése lehet?
Ezt nekem is csinálja, aztán miután behúzom a kuplungot, megszűnik.
Bemelegedett blokkal meg már annyira nem is hallani.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 20:43 

Megkérdeztem egy szakit aki aztmondta nem vészes ez a zörgés valamennyire minden régebbi motornál lehet hallani,ha nem nagyon hangos akkor nem érdemes vele foglalkozni.. úgyhogy most 7végén elhoznám, viszont nagyon ellett hanyagolva a motor:( lessz mit rajta cserélni, gumik, generátor dekni,kuplungkar, plexi törött, karbi szinkronrol még hírből se hallott, vagy a szelephézagokról.. stb, tanulmánymotornak jó lessz:)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.01. 21:49 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás Gaben [2010.07.31. 15:41] részére:

hmmm... [gondol]

Az alapjárat, 1500ra tehető, hidegen természetesen szivató nélkül 1000 alatt hajlamos a fulladásra, ebbe semmi különös sincs.

Kuplungzörgés? [gondol] érdekess... 800as fordulaton. na már most ha bemelegszik és 1500ra megy az alapjárat, akkor ez hogy is van? :)

amúgy ez új nekem és az idézethez sem tudok én mit hozzátenni, majd Guenék. [gondol] nekem ez soha sem tünt fel.

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 15:09 

"Egyébként a kuplung zörgése nevezhető Yamaha specialitásnak, ez nem igényel feltétlen beavatkozást. Alkalomadtán érdemes azért körülnézni a kuplung fedél alatt, hogy milyen állapotban vannak a lamellák, illetve a kuplung kosár. Amennyiben látványos kopás tapasztalható a lamellák, vagy a kosár fülein, illetve a kuplungkosáron elhelyezkedő fogaskerék fogain, akkor az erre megérett alkatrészeket cserélni kell."

Ezt olvastam igaz ez a thundercatre is ?
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.31. 14:41 

Sziasztok!

Megnéztem ma a motort, kisebb karcolások csúszásból adodó sérülések vannak rajta, gumik cserések 39e km van benne 97es. a motorja szépen jár, az alapjárat alacsony rajta hidegen és leakar állni ha bemelegedik akkor akkor jó... ezt gondolom csak bekell állítani.. na De...:( a kuplung zörög, ha behúzom szépen jár ha kiengeden üresbe elkezd zörögni, teszem hozzá hogy 800 alapjáraton még, magasabb fordulaton nem hallani, de gondolom mert a motor rezgése csillapodik akkor már. Mi lehet a baja? Kuplungon kívül nincs komolyabb baj vele. Jövőhéten venném ha érdemes...

Köszönöm.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.29. 07:29 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás elbandi [2010.07.28. 22:42] részére:

Köszönjük az éépítő jellegű kritikát kedves nedves kardános kollégánk! [igen] Ezééé szeretünk! [ölel] [lol] Vagy legalábbis nem utálunk mint mindenki mindenhol. [hülye]

amúúúgy meg a stilo naon jó kis autó, majd köööccsön adom egy karikára... tom tom nem subaru, de azééé na! [buli]

jjjjah és még mi az összefüggés a jobbos ívem és a stiló között... [okos]

HozzászólásElküldve: 2010.07.28. 21:42 

Én csak azt tudom mondani hogy ne vegyél ilyet [miii]
Mint független szakértő teljessen elfogulatlanul kijelenthetem hogy lassan ez az oldal is olyan lessz mint a sportmotoron a husaberg topik minden második oldalon lessz egy kibelezett blokk vagy széthulott váltó(S-gábor).
Még az oldal főmuftija is inkább vett magának egy fiát sztilot,minthogy evvel megtanuljon kanyarodni.
Inkább vegyél egy Trabit
Tabi:szivató,papundekli,berohadó stekkrek,állandó bügykölés,
Thunderkot:15000ft
szivató,papundekli,berohadó stekkrek,állandó bügykölés,=700000 ft
Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: