Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás | Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 19:20 

Holnap 13.30-ig van rendezvény a pályán, utána szerintem szabad lesz.
De majd beszélünk velük.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.09.23. 18:54 
Adminisztrátor Offline

tartozom egy vallomással... úgy volt hogy holnap én is mentem volna kakucsra, függetlenül attól hogy itt szervezkedtek. De ma voltam kb 2-3 tól zárásig. Az indok egyszerű... holnaptól jövőhét szerdáig zárva lesz a pálya, vagy foglalva van. Pontosan nem emlékszem már, ezt telefonon kérdeztem meg és ezért szúrtam be a mai napra pár órára a dolgot.

... én idénre lehúzom a rolót ... a gumim kuka, utána meg egyre rosszabb idő lesz. Csak 2x drifteltem ma a hátsó gumival majd utána úgy döntöttem, hogy teszek pár lájtos kört és hazajövök. Jövőre itt folytatjuk.

Összegezve, Bandi... híííjad fő őőőket, me tudomásom szerint gondok adódhatnak a programotokkal.

HozzászólásElküldve: 2010.09.22. 19:01 

Sajnálom.
Azért avval lehet számolni hogy olyan 13:00körül érkezönk meg és 18:00 tuti maradunk tehát olyan 14:00,15:00oráig érdemes utánnunk jönni.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.09.22. 18:44 

Hozzászólás elbandi [2010.09.22. 19:37] részére:

Hát jó lenne , de azt hiszem nekem nekünk ez sajna kimarad... új munkahelyem van 3 hete és munka is van babám pedig szerelni lesz címen ;(

HozzászólásElküldve: 2010.09.22. 18:38 

Az van hogy hétvégére megen gány időt mond úgyhogy,kivettem péntekre egy nap szabit és mindenképpen ellátogatok kakucsra baszatni eggyet.
Mivel tapasztatlatból tudom hogy ha ez most ki van hagyva utánna 5-6 hónapig csak a sínylődés gyün mindent elkövettem hogy ez összejöjjön.
Mondanám hogy menjünk eggyet túrázni hétvégén de már az sem az igazi,veszélyes mert csúszik már meg a sarak is fel vannak hordva ráadásul ismét szar időt mond,tehát aki teheti gyüjön.
Felhívtam a kemény magot,sajnos b-miki nem tud jönni mert pék lett és egy pék kenyeret süt nem motorozik,meg ő amúgy is krosszmotororos lett.
Tehát aki eddig jön:
Frenki(ő már előre lázasodik hogy addigra kellően beteg legyen ahoz hogy ne tudjon dolgozni)
S-Gábor(ő ha csak el nem patkol tuti jön)
Guen(ő csak fotózni jön mert fáj a töke)
Gordi.
Tudom hogy későn született az ötlet és hogy hétköznap lesz,de kérem próbálja mindenki megerőltetni magát mert megéri,utánna már csak ebből táplálkozunk egész télen.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.09.22. 18:37 

Az van hogy hétvégére megen gány időt mond úgyhogy,kivettem péntekre egy nap szabit és mindenképpen ellátogatok kakucsra baszatni eggyet.
Mivel tapasztatlatból tudom hogy ha ez most ki van hagyva utánna 5-6 hónapig csak a sínylődés gyün mindent elkövettem hogy ez összejöjjön.
Mondanám hogy menjünk eggyet túrázni hétvégén de már az sem az igazi,veszélyes mert csúszik már meg a sarak is fel vannak hordva ráadásul ismét szar időt mond,tehát aki teheti gyüjön.
Felhívtam a kemény magot,sajnos b-miki nem tud jönni mert pék lett és egy pék kenyeret süt nem motorozik,meg ő amúgy is krosszmotororos lett.
Tehát aki eddig jön:
Frenki(ő már előre lázasodik hogy addigra kellően beteg legyen ahoz hogy ne tudjon dolgozni)
S-Gábor(ő ha csak el nem patkol tuti jön)
Guen(ő csak fotózni jön mert fáj a töke)
Gordi.
Tudom hogy későn született az ötlet és hogy hétköznap lesz,de kérem próbálja mindenki megerőltetni magát mert megéri,utánna már csak ebből táplálkozunk egész télen.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.09.08. 05:26 

Hozzászólás Chris [2010.09.07. 08:11] részére:

Az jó lenne... :D [álom]

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 07:11 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás zsuthundercat [2010.09.07. 06:58] részére:

Na igen... értem. Én is melózok nem is biztos hogy összejön, de a szept végi még ha az idő belefér az okkés lehet. [gondol]

HozzászólásElküldve: 2010.09.07. 05:58 

Hozzászólás Chris [2010.09.06. 08:17] részére:

Péntekenként ötig dolgozom, ha van meló tovább is és az Gabinak se lenne jó ő is melózik ha lehetne akkor vasárnap vagy sajna akkor ez most nekünk kimarad ;(

HozzászólásElküldve: 2010.09.06. 07:17 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás zsuthundercat [2010.09.05. 18:16] részére:

az a helyzet ha hétvégét nézzük a weblapjuk alapján a köv szabad időpont az szept vége és vasárnap... persze ez nem jelent semmit. én lehet egy péntek délutániban gondolkodok a lehetőségek végett... de a 2. időponttól sem zárkózok el. :)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás | Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: