Koszonom az infokat!
Ertem amit mondtok. December kozepe ota keresgelek es mar ott voltam hogy feladom, akkor talatam ezt
Nyilvanvaloan a penz az kemenyen focizik nalam. Ha 750-et tudnek kolteni egy gepre, akkor biza nem ezen a forumon kerdezgetnek

Bandi meglepoen kozel saccoltal, a gep 300k + 130k hitel van rajta. A neten neztem alkatreszeket es a kovetkezoket szamoltam:
2500 Elso lánckerék
7900 Hátsó lánckerék
18500 DID 530VX 108 lánc (100LE+)
1900 Olajszuro
8400 3l olaj --> nem tudom mennyi megy bele szoval ez lehet kevesebb
6500 Hiflo levegoszuro
20700 Brembo fekbetetek (elso+hatso)
+
szelephezagolo lapkak(vagy korong)? szamolok ra 4K-t azt hiszem 380/db aron lattam
32000-re szamoltak ki a munkadijat
SUM= 102400
Erre rajohet meg Miki remlatomasa: 40 000
Tehat a motor igy elvileg kevesebb mint 600-bol megvan friss muszakival, biztositassal.
Nekem az is nagy segitseg hogy nem egyben kell kicsengetnem ezt a penzt, es igy lehet alattam egy olyan motor, amirol tudom hogy rendben vannak az alkatreszek. Legalabbis ezzel altatom magam

Az sem elhangyalohato, hogy a legtobb vas, ami arban kb ez lenne, vagy kicsit tobb, nem Bp. kornyeki.. Namost ez a taliga Gyorben van. Autom nincs, tehat ismerosokre vagyok szorulva. 9k-t fizettem az utert, + piaval fizettem a szerelo tanonc havernak. Piszok macera lenne na meg + koltseg ha meg utazgatok egy jobb allapotu motorert, amiben ugyanugy cserelni kell dolgokat. Szerintem