Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 11:42 

Negyedik rész:
Megérkeztünk szombat reggel.
Már a kezdetekben láttam a baljós dolgokat.
Kértem könyörögtem hogy csináljon rendet hogy ne a szarhalom közepén keljen szerelni,belépés elött fogott egy seprüt és elkezdett gyorsan söprögetni hogy ne a térdig érő koszban legyünk,minden egymás hegyén hátán,tehát nem hogy rend még nyakig érő kosz volt.
Sebaj tultettem magam a dolgon.
Nekikezdtünk gondoltam kezdjük a fékkel mivel a fékcsövet felszerelte csak a feltöltés és légtelenítés várt rám(ekkor még ezt hittem)
Kértem hogy mielött szétszedi az elejét fényképezzen le mindent hogy késöbb tudjuk merre mennek a kábelek ilyesmi, amit meg is tett és késöbb nagyon hasznosnak is bizonyult.
Szóval átnézvén a fékcsövet láttam hogy egy tök eggyértelmű bilincset fordítva rakott föl,mondom neki te ez nem fordítva volt?
-Hülye vagy ne pofázz bele.
Mondom ide a képeket mert ez tagad mint állat,hozzáteszem ez az első dolog volt amihez nyultam,megnéztük a képen és láss csodát fordítva volt.
Sebaj van ilyen,elnézte.
Tovább haladván a féken,furcsán álltak az alsó fittingek és sehogy sem láttam benne a logikát,hááát a mi 2.csoportba tartozó Tv szerelőnk egyszerűen fordítva rakta fel a fékcsöveket az alsó fittingeket fölülre a fölsőt alulra [gondol]
Sebaj még ez is előfordulhat igaz így már kétszer annyi ídő mintha hozzá sem nyult volna,de legyintettem,végülis asztalos.......
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 11:06 

Harmadik rész:
Ennek kénytelen leszek címet is adni,legynen mondjuk a Színes TV esete.
Szóval a színes tv egy olyan dolog amit bárki szét tud szedni,így vagy úgy,kalapáccsal vagy forrasztópálkával,tényleg bárki szét tudja szedni.
Viszont amikor eljön az összerakás édes pillanata akkor már 3 csoportot külömböztethetünk meg.
1. csoport:vannak akik hozzáértő módon működőképesre összeszerelik visszaforasztják,ők vannak a legkevesebben.
2. csoport:vannak akik a keretet még összerakják de a belseje egy katyvasz marad, ők a legrosszabak igazi Démonok mert azt hiszed jó a tv, hazaviszed bedugod és agyonbasz az áram,vagy csak egyszerűen szar és infarktust kapsz.
3. csoport aki hagya a francba az egésszet kidobja vagy odadja az 1 csoportnak.
Jelen alanyunk(Frenky a 2. csoportba tartozik)
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 10:52 

Második rész:
Nagyon előreszaladtam az időben ugyanis az események láncolatát a péntek indította a következő telefonbeszélgetés zajlott le köztem és Frenky között.
-Elbandi:Motoros forumtársam testvérem barátom.
-Frenky:Drága barátom forumtársam és motoros testvérem.
-e:van minden szerszámod léci gondold végig min kell,nehogy az legyen hogy ott álunk és nincs valami szerszám nagy szopás tud lenni.
-f: hülye vagy buzi vagy miről beszélsz nekem mindenem van csak Beta meg black and dacker
-e:oké csak beszívjuk ha nincs valami.
-f:minden van, egy csomó dolgot előre megycsináltam fönt vannak a fékcsövek beraktam a villaszárakat,a kerékagycsapágyak a helyükön,csak a finombeálitásokat kell megcsináld,a többivel kész vagyok.
-e:ok akkor holnap gyere értem megyünk szerelni.
Frenky utolsó mondatai fontossak mivel mikor a történet tetőfokára hágott bőszen tagadott mindent.......
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.14. 10:34 

Első rész:
Történt tavaly hogy az eggyik forumtársunk Akinek kék fehér motorja van,párnát kell raknia a kocsiba hogy a rendőr ne büntesse meg a magassága miatt,és Frenky a nikk neve.
Szóval szerinte kicsúszott a kanyarban, szerintem egyszerűen nem tudta bevenni és kiegyenesítette,pofára esett és összetörte a szarját kaposváron a forumtalin.
Mivel pénze nincs, már akkor sejtettem hogy a betonárokból kivakart roncsot részben (akkor még nem sejetettem hogy teljessen,ugyanis önkéntes segítőm csak kárt okozott)nekem kell öszevakarni.
Kis mizéria és utánnafutkosás után,kimángoroltattam a villaszárakat,meghegesztettetem az idomokat,elhoztam az összepacsmagolt felniket,de végülis ezeket én ajánlotam fel és nem hányhatom az illető szemére a dolgot,csak a miheztartás véget,hogy legyen nyoma és késöbb ne felejtsük.
És eljött a nagy nap(tegnap) amikor is az elöbb említett alkatrészek beépítésre kerültek,de ezt inkább a második részben........
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.03.03. 22:09 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás sgabor [2010.03.03. 15:52] részére:

A karbi szinkront nekem is illene már megcsináltatni... [gondol] Csak az a gond, kökemény pénzeket kérnek érte az ömberek. Nem értem mi kerül szervízbe 18-25 ezerbe. [gondol] ... nem 1 szerív ajánalta ez.

HozzászólásElküldve: 2010.03.03. 15:52 

Na kész lett a motorom. Vezérműláncot cseréltek, szelephézagot állítottak, meg karbiszinkron volt. Most finomabb meg egyenletesebb a motor. Gyorsan mentem is vele egy kanyart.
Még műszakiztatnom kellene, meg gumit venni rá, de lehet, hogy át is folyatnom még. Aztán jöhet a jó idő.
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 21:28 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás Kari [kevesebb mint egy perce] részére:

jaja! teljes csere kell.

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 21:27 

Hozzászólás Chris [2010.02.04. 21:23] részére:

ha ez a mérce, akkor eldőlt... idény végén már hetente spanoltam, most van fullra kispanolva de még ez sem elég :(
és ha már csere, akkor fullos szett lesz az biztos

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 21:23 
Adminisztrátor Offline

Hozzászólás Kari [2 perccel ezelőtt] részére:

A legkönnyebb megtudni milyen a lánc állapota, hogy mennyire megnyúllott! Szóval ha sűrűn kell utána állítani, akkor cserés... én mikor cseréltem hetente kellett húznom rajta. Na az már cserés. Amúgy ha lánccsere, akkor lánckerék csere is! Vele jár, hozzá fog bekopni, érdemes! [okos]

HozzászólásElküldve: 2010.02.04. 21:19 

Hozzászólás elbandi [2010.02.04. 21:08] részére:

igazából nem vagyok szaki, akitől vettem azt mondta, hogy a lánc és lánckerék cserés lesz hamarosan, na azóta én már mentem vele, szóval szerintem most műszaki előtt, meg persze idény előtt ideje lenne

pénz sajnos nincs sz@rásig, szóval ha valaki ért hozzá és vannak szerszámai is, akkor nekiugorhatunk, whiskey-vel fizetek, amit persze megiszunk utána együtt [nevet]

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma | Új hozzászólás | Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás: