Negyedik rész:
Megérkeztünk szombat reggel.
Már a kezdetekben láttam a baljós dolgokat.
Kértem könyörögtem hogy csináljon rendet hogy ne a szarhalom közepén keljen szerelni,belépés elött fogott egy seprüt és elkezdett gyorsan söprögetni hogy ne a térdig érő koszban legyünk,minden egymás hegyén hátán,tehát nem hogy rend még nyakig érő kosz volt.
Sebaj tultettem magam a dolgon.
Nekikezdtünk gondoltam kezdjük a fékkel mivel a fékcsövet felszerelte csak a feltöltés és légtelenítés várt rám(ekkor még ezt hittem)
Kértem hogy mielött szétszedi az elejét fényképezzen le mindent hogy késöbb tudjuk merre mennek a kábelek ilyesmi, amit meg is tett és késöbb nagyon hasznosnak is bizonyult.
Szóval átnézvén a fékcsövet láttam hogy egy tök eggyértelmű bilincset fordítva rakott föl,mondom neki te ez nem fordítva volt?
-Hülye vagy ne pofázz bele.
Mondom ide a képeket mert ez tagad mint állat,hozzáteszem ez az első dolog volt amihez nyultam,megnéztük a képen és láss csodát fordítva volt.
Sebaj van ilyen,elnézte.
Tovább haladván a féken,furcsán álltak az alsó fittingek és sehogy sem láttam benne a logikát,hááát a mi 2.csoportba tartozó Tv szerelőnk egyszerűen fordítva rakta fel a fékcsöveket az alsó fittingeket fölülre a fölsőt alulra
![Gondol [gondol]](./images/smilies/10.gif)
Sebaj még ez is előfordulhat igaz így már kétszer annyi ídő mintha hozzá sem nyult volna,de legyintettem,végülis asztalos.......