Üdvözöljük Zákány Magdolna Weblapján!

 

Kedves Tanítványaim! Kedves Szülők!

Nagy Örömmel tájékoztatok mindenkit , aki folytatni szeretné balett tanulmányait , vagy új tagként szeretne csatlakozni óráinkhoz, hogy 2021. SZEPTEMBER 6 - án , hétfőn a személyes oktatást megkezdem.

BEÍRATKOZÁS az új tagoknak 2021. szeptember 3 – án 16 00 – tól 18 00 óráig tart. Azonban, ha nem tud eljönni a megadott időpontban, akkor a tanév során bármikor bekapcsolódhat a képzésbe.

A régieknek elég az órájukon megjelenni.

Természetesen a tanév során bármikor be lehet kapcsolódni a munkába. A régi tanítványoknak nem kell a beiratkozás időpontjában megjelenni. Az új tanítványok – a csalódások elkerülése érdekében - csak személyes beszélgetés után látogathatják az órákat. Nem használjuk a Facebookot.

GYERMEKEK ÓRÁI

Előkészítő / 4 éves kortól első osztályosokkal bezárólag /
kedd – csütörtök 16 45 - 17 30

I . szint / kisiskolások /
hétfő – szerda 16 30 - 17 30

Serdülők
hétfő - csütörtök 17 30 - 18 30

FELNŐTTEK ÓRÁI

Kezdő balett
kedd – péntek 17 30 - 18 30

Haladó balett
kedd - csütörtök 18 30 - 20 00

A művészképzősök órái a megszokott időpontokban kezdődnek . Modern tánc órák a jelentkezők létszámától függően indul.
szerda : 17 30 - 18 30 péntek : 18 30 - 19 30

GERINCTORNA

hétfő - szerda 18 30 - 19 30

Az örömteljes viszontlátás és új élmények reményében várok minden érdeklődőt.

Zákány Magdolna

 

Részletes tájékoztatásért hívja a 06/20 470 3376 számot. Nem használom a Facebookot.

 

Kedves Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm a nagy múltú Semmelweis utcai balettiskola honlapján (V. kerületi Táncművészeti Kkt.).

Ön egy olyan tánciskolát látogat most, ahol a tánc, mint művészeti ág áll az oktatás központjában. Nemes, tartalmas önképzésre, a külső-belső harmónia megteremtésére ad lehetőséget az iskola egy nyugodt, meghitt, a lelkierőt megújító pedagógiai légkörben.

Sokan nem ismerik saját képességeiket, külső adottságaikat szigorú önkritika alá vetve, eleve lemondanak a táncórákról. Úgy gondolják, hogy csak a három éves kortól gyakorlóknak és a csont-bőr kollekcióknak szabad táncművészettel foglalkozni. Megtagadják önmaguktól a táncművészet gyakorlásából fakadó testi-lelki fejlődés nagyszerű élményét. Pedig megfelelő szakmai, pedagógiai irányítással a táncművészet különböző műfajainak technikái éppúgy elsajátíthatóak minden életkorban, mint az írás-olvasás-számolás művészete, tudománya. Ennek jó példája a mi intézményünk.

Ebben az iskolában mindenki kipróbálhatja magát négy éves kortól felső korhatár nélkül. A klasszikus pedagógiai hagyományokra alapozó tanári irányítást követve a kitartó szorgalommal gyakorló növendék saját személyiségének olyan vonásait is fölfedezheti, amelyek eddig önmaga előtt is rejtve maradtak.

Óráinkon fizikai képességeit tovább fejlesztheti, az elmélyült művészi munkára alkalmas szellemi és lelki adottságait kiművelheti, csiszolhatja. Minden foglalkozáson, legyen az művészeti irányú, vagy egészségmegőrző, olyan gyakorlatokat végeznek a felnőtt és gyermek növendékek, amelyek önbizalmat növelő, esztétikus mozgáskultúrát fejlesztenek.