2024.06.23.
 
  Kezdőlap
template designed by Joomla-templates.com
 
Legfrissebb hírek
Népszerű hírek
Kiemelt témák
Globális klímaváltozás
Védett szigetek - Gönyű
Fenntartható fejlődés
Oldal navigáció
Kezdőlap
Hírek
Sajtószoba
Kérdések és válaszok
Kapcsolat
Linkek
Keresés
Galéria
English
Administrator
Felhasználói menü

Elfelejtette jelszavát?
Még nincs fiókja? Regisztráljon
Hírforrások
Archívum
 
Üdvözöljük megújult honlapunkon!
Írta: ZD Online webmester   
2008.03.30.

Az elmúlt időszakban sokat dolgoztunk honlapunk átalakításán. Új felülettel, átalakított menüszerkezetben egy könnyen átlátható, tartalmas weboldalt szeretnénk bemutatni Önnek. Reméljük elnyeri tetszését. Teljesen elkészültnek azonban még mindig nem nevezhető az új rendszer, hiszen az Ön véleménye is fontos számunkra. Kérjük ossza meg velünk véleményét, ötleteit, javaslatait, és megpróbáljuk azokat lehetőségeinkhez mérten maximálisan figyelembe venni. Amennyiben valamilyen híreket, eseményeket, képeket, videókat, vagy bármi más, az oldalunkhoz illeszkedő információ az Ön rendelkezésére áll, kérjük ossza meg velünk! Várjuk levelét a  Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát   email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre!

Érdemes minket folyamatosan meglátogatni! A közeljövőben folyamatosan fogjuk elindítani új online szolgáltatásaink, mint például a fórum, vagy hírlevél szolgáltatásunk. Reméljünk ezek is elnyerik majd tetszését.

A Zöld Demokraták nevében:

Balogh Imre
ZD Online

Frissítve ( 2008.04.09. )
 
Népszavazás Szentgotthárdon az Osztrák szemétégető ellen
Írta: ZD Online webmester   
2008.04.07.

Helyi népszavazásSzentgotthárd város önkormányzata 2008. április 6-ára véleny nyilvánító népszavazást tűzött ki. A népszavazáson az alábbi négy kérdésre lehetett voksolni.

1. Elutasítja-e Ön, hogy a Rába és a Lapincs folyók szennyezése, és a Szentgotthárd közvetlen közelébe, a Heiligenkreuzi Ipari Parkba tervezett hulladékégetőmű tovább terhelje Szentgotthárd környezeti állapotát?

2. Elutasítja-e Ön, hogy a Heiligenkreuzi Ipari Parkban építsék fel és üzemeltessék az évi 325.000 tonna hulladék elégetésére alkalmas üzemet?

3. Egyetért-e Ön azzal, hogy az Ausztria felől érkező és várható környezeti terhelések jelentősen veszélyeztetik a Szentgotthárdon élők, különösen a gyermekek egészséges környezethez való alapvető állampolgári jogát?

4. Egyetért-e Ön azzal, hogy az Ausztria felől érkező és várható környezeti terhelések akadályozni fogják Szentgotthárdnak a természeti környezetre és a Termálfürdőre alapozott idegenforgalmi elképzeléseinek megvalósulását?
Frissítve ( 2008.04.08. )
Folytatás...
 
Nyilatkozat - 2008. február 23. Bécs
Írta: ZD Online webmester   
2008.02.23.

Éppen tíz évvel ezelőtt a Zöld Demokraták számára világossá vált, hogy nem képesek hatással lenni a magyar hatóságokra abban, hogy bezárják a Győr-bácsai veszélyes hulladék égető művet. Ezért segítségért fordultak az Európai Parlament Zöld Csoportjához. Kérésükre Alexander de Roo, az Európa Parlament Környezetvédelmi Bizottságának alelnöke meglátogatta az üzemet. Látogatásakor de Roo kijelentette: “ Egy ilyen üzem nem működhetne az Európai Unióban.” Akkor a tulajdonosok ígéretet tettek a hiányosságok megszüntetésére. Azóta Magyarország az Európai Unió tagja lett, de a Zöld Demokraták nem tudták elérni, hogy a Győr-bácsai égetőmű a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően működjön. Erősen szennyezi a levegőt és nagyon veszélyes a  szomszédos terület élővilágára. Ezért a Zöld Demokraták különféle akciókban, és 2004-ben egy tüntetéssel is felhívták a figyelmet az égetőmű működésének veszélyeire.

Frissítve ( 2008.04.07. )
Folytatás...
 
Hírlevél
Iratkozzon fel havonta megjelenő hírlevelünkre. 

A Zöld Demokraták az Európai Zöldpárt magyar tagja

 

Zöld IQ Egyesület

Ki van itt?
Kérjük értékelje új oldalunkat!
 

© 2024 Zöld Demokraták - ZD online
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Get The Best Free Joomla Templates at www.joomla-templates.com