Kiskunmajsa, Kálvária u. 12/b
 
 
 

Nyitvatartás:

Minden nap : 16.00 - 22.00

 

A Zöldparadicsom 1999 óta áll a sportbarátok rendelkezésére. 2006 végén került a tulajdonunkba, s a rákövetkező évben felújítottuk, kibővítettük az épületet. 2008 év elejétől ismét birtokba vették a sportbarátok, de most már a bővített szolgáltatásokkal együtt.

A fallabdapálya és a koktélbár maradt, ez utóbbi is a földszinten kapott helyet (ahol egész évben kapható a csapolt sör) viszont szolgáltatásaink kibővültek egy sókabinnal, infraszaunával valamint egy állószoláriummal.


Sókabinunk 15q parajdi sót tartalmaz, kiválóan alkalmas asztma és megfázás gyógyítására. Az infraszauna használata enyhíti az izületi fájdalmakat már 40- 45 C fok hőmérsékleten is. Az állószoláriumban eltöltött 4 perc után garantált a barnulás.

Lehetőség van még asztaliteniszezni, biliárdozni és nem utolsósorban teniszezni az épület mellett lévő teniszpályákon (pályafoglalás a Zöldparadicsom telefonszámán). Mozgalmasabb napokon, amikor egyszerre több pályán is teniszeznek, az alsó és a felső teraszról egyaránt jól figyelemmel lehet kísérni az izgalmas játékot, és lehet drukkolni a kedvenceknek. A klimatizált bárhelyiségben, kényelmes karosszékekben egy izzasztó játék után jólesik egy jó hideg sör vagy egy forró gyógytea.
Külön szeretnénk felhívni a figyelmeteket a finom és hideg koktélokra, amelyekből alkoholost valamint alkoholmentest is fel tudunk szolgálni.

  Nagyításért kattintson a képre
   
  Nagyításért kattintson a képre

Ez utóbbit elsősorban a kétkeréken érkező vendégeink részére, ezen belül is főleg a motorosokra gondolva ajánljuk.
Mindezek mellett vállaljuk rendezvények, konferenciák, előadások, vállalati összejövetelek lebonyolítását (étkezéssel). Az első - vacsorával egybekötött rendezvényünk - Szávai Ági tiszteletére történt.
Hétköznapokon 16 órától tartunk nyitva, de igény esetén ettől el tudunk térni. Szombaton és vasárnap, délelőtt 10 órától vagyunk nyitva.

A jövőben is szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne egy kicsit mozogni, sportolni, esetleg gyógyulni. Vagy ha csak egyszerűen szomjas vagy, térj be a Zöldparadicsomba, és érezd jól magad!

   
 
   
designed by:

Kiskunsági Információs és Reklámmagazin - 12 éve a Kiskunságban
 
     
           
   
Copyright © 2008 Zöld Paradicsom