Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

  Aki nyaralását nyugodt, természetes környezetben szeretné eltölteni, az nem csalódik, ha városunkat választja.
A közel 6000 lakosú település jelentős hányada idegenforgalomból él, a legtöbben családias hangulatú magánházaik kiadásával foglalkoznak.
Balatonboglár a visszatérő családok üdülővárosa, mert tiszta a
víz, ragyogó a napfény, időtlen a nyugalom. A Balaton gyorsan felmelegedő sekély vize a nyári hónapokban a 24-28 C - ot is eléri, így abban a kicsi gyermekek is biztonságban, zavartalanul játszadoznak májustól
szeptemberig.

 

 Balatonbogláron a strandok ingyenesek, a parkolás ingyenes,
autóval mindegyik megközelíthető.

 

  A borvidékünk pincéiből származó borokból évente több millió palacknyit adnak el. Népszerűek a muskotályos boraink és pezsgőink is. A Dél-balatoni Borúton - egész évben - hagyományos vendégszeretettel várják a minőségi borok és a magyar kultúra barátait, hogy mindenki újabb élményekkel színesíthesse, gazdagíthassa vakációját.

Tel: +36 20 7788 358

  

A ház Balatonboglár csendes, családi házakkal övezett területén található.
A Balatontól mindössze 800 méterre fekszik.
A ház rendkívül jó elhelyezkedésű: étterem 300 méterre.
A házat nagy kert veszi körül. Lehetőség van grillezni, bográcsolni. Autóval a kertben lehet parkolni. Balatonboglár a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb városa.
Szeretettel várom a csendes, nyugodt környezetben nyaralni vágyó
családokat, baráti társaságokat.

A ház két szintes, ideális nagyobb baráti társaságok részére 6-10  személyig, igény esetén 2-pótágy elhelyezhető.

 

  Városunkban és környezetében játszóparkok, sportpályák és parkerdők kínálnak vidám időtöltést a családoknak.
Üdülőközpontunkban nyaranta amatőr sportversenyeket és népünnepélyeket szervezünk. Itt található a Balaton egyik legnagyobb szabad strandja, amelyhez kapcsolódik az egyik legszebb hajóállomás, a jacht-kikötő.

Az aktív üdülés szerelmesei ezen kívül számtalan ajánlat közül válogathatnak: horgászat a Balatonon és a közeli horgásztavakon, vitorlázás, lovaglás, vadászat, borutakon való barangolások, kerékpártúrák, hajókirándulások.

Minden évben augusztus 20-án nálunk rendezik meg Magyarország legnagyobb borünnepét, a Boglári Szüreti Fesztivált. Ezen a rendezvényen a minőségi borok és a város barátainak százezrei találkoznak egymással több napon keresztül.

 

Keresned sem kell!

Copyright ©2010 Zsebők All Rights Reserved