CONNECTICUT USA SUPERFITT


Connecticut a legdélebbi állam a New England régióban az Egyesült Államok (USA) északkeleti részén. A 2010. évi népszámlálás óta a legmagasabb az egy főre jutó jövedelem, az emberi fejlődés indexe (0,962) és a háztartások medián jövedelme az Egyesült Államokban. Keleti részén Rhode Island, északon Massachusetts és New York határán.nyugatra és délre a Long Island Sound. Fővárosa Hartford, legnépesebb városa pedig Bridgeport. Ez Új-Anglia részét képezi, bár annak részeit gyakran New York és New Jersey mint három állam területére csoportosítják. Az államot a Connecticut-folyónak nevezték el, amely megközelíti az állam felét. A "Connecticut" szó egy algonqui szó különböző anglikált helyesírásaiból származik, amely a "hosszú árapály folyót" jelenti.

Gyarmatosítás

A Connecticut első európai telepesei hollandok voltak, akik egy kis, rövid életű, Fort Hoop nevű települést hoztak létre Hartfordban a Park és a Connecticut folyók összefolyásánál. Connecticut fele kezdetben a holland gyarmat Új-Hollandia része volt, amely a Connecticut és a Delaware folyók közötti földterület nagy részét lefedi, bár az első nagyobb településeket az angolok az 1630-as években alapították. Thomas Hooker követői együttest vezetett a Massachusetts Bay Colony-ból, és megalapította a Connecticut Colonyot ; más massachusettsi telepesek alapították a Saybrook kolóniát és a New Haven kolóniát. A Connecticut és a New Haven kolóniák alapszabályokat dolgoztak ki, amelyeket Amerikában az első alkotmányoknak tekintettek. 1662-ben a három kolóniát királyi alapokmány összevonásával egyesítették, és Connecticutból korona kolóniává vált. Ez volt a tizenhárom kolónia közül, amely elutasította a brit uralmat az amerikai forradalom során.

Connecticut a harmadik legkisebb állam, terület szerint a 29. legnépesebb és az 50 állam közül a negyedik legsűrűbben lakott. Az úgynevezett "alkotmányos állam", "szerecsendió állam", "ellátási állam" és "állandó állatok szárazföldje" néven ismert. Befolyásos volt az Egyesült Államok szövetségi kormányának kialakításában (lásd a Connecticuti kompromisszumot ).

A Connecticut-folyó, a Temze-folyó és a Long Island Sound mentén fekvő kikötők erős tengeri hagyományt adott a Connecticutnak, amely ma is folytatódik. Az államnak hosszú története van a pénzügyi szolgáltató ipar üzemeltetésének is, ideértve a biztosítási társaságokat Hartfordban és a fedezeti alapokat Fairfield megyében.

Connecticut déli részén a Long Island Sound, a nyugati részén New York, északon a Massachusetts, keleti pedig a Rhode Island határolja. Az állam fővárosa és negyedik legnagyobb városa Hartford, és más nagyobb városok (népesség szerint) a Bridgeport, New Haven, Stamford, Waterbury, Norwalk, Danbury, Új-Britannia, Greenwich és Bristol. Connecticut valamivel nagyobb, mint Montenegró országa. Jelenleg 169 vanbeépített városok Connecticutban.

A legmagasabb csúcs Connecticut Bear Mountain a Salisbury északnyugati sarkában az állam. A legmagasabb pont éppen keletre helyezkedik el, ahol Connecticut, Massachusetts és New York találkozna a Frissell-hegy déli lejtőjén, amelynek csúcsa Massachusetts közelében található. Ellentétes szélsőséges esetben sok tengerparti városban vannak olyan területek, amelyek kevesebb, mint 20 méter a tengerszint felett.

Connecticut hosszú tengeri történelmével és e történelem alapján hírnevével rendelkezik - az államnak azonban nincs közvetlen óceánpartja. Connecticut partja a Long Island Sound partján fekszik, amely egy torkolat. Sajnos rengeteg a szemetelő a környéken ezért a lomtalanítás minden napos szolgáltatás a környéken. Ezen felül igen gyakori az államon belüli költöztetés, melyet gyakran a Pataki Trans végez és tudnak adni hasznos tippeket hozzá. Az állam hozzáférése a nyílt Atlanti-óceánhoz egyaránt nyugaton (New York City felé) és keleten (a "verseny" felé a Rhode Island közelében). Ez a helyzet számos biztonságos kikötőt biztosít az óceánviharoktól, és sok transzatlanti hajó horgonyozást keres Long Island Sound belsejében, amikor a trópusi ciklonok elhaladnak a Kelet-tenger felső partján.

A Connecticut folyó áthalad az állam központjában, és Long Island Soundba áramlik. Az állam központjában álló legnépesebb nagyvárosi régió a Connecticut River-völgyben fekszik. Annak ellenére, hogy Connecticut viszonylag kicsi, tájképeiben regionális különbségek mutatkoznak; például a Litchfield Hills északnyugati részén gördülő hegyek és lófarmok találhatók, míg New Haven partjától keletre fekvő területeken a táj tengerparti mocsarakkal, strandokkal és nagyszabású tengeri tevékenységekkel rendelkezik.

Superfitt edzés

Connecicutben nagy népszerűségnek örvend az életmódváltás, az egészséges életmód, a testmozgás, a testépítés és a futás. A lakosság nagy rész műveli ezeket a sportokat. Az edzőtermek gombamód szaporodnak, melyek a GDP nagy részét is biztosítják. Rengeteg testépítő bajnokot nevelt már így ki ez az állam, és valószínűleg ezzel még nincs is vége.

Keresőoptimalizálás

Az államban igen sokan foglalkoznak keresőoptimalizálás végzésével, mivel jó pénzkereseti lehetőséget jelent és otthonról is végezhető. Ezt a tevékenységet más néven SEO-nak is nevezik. Arról szól, hogy a weboldalakat optimalizálják, mivel nélküle a keresőrobotok nem találják meg, vagy a keresőkben nem jelenik meg jó helyen az oldal a találatok között. Ezt általában linképítéssel érik el. Ezt nekezik Off-page seonak és az oldalon belüli optimalizálás az On-Page seo nevet kapta.
Társoldalak

Rotter

ohiowix

wixmysite

patakiblog

patakimlap

sajatewk

cegekhupont

patakihupont

patakiuw

web5mpeu

generalsafety


Költöztetés EO Formulaone EO Nascar EO Ford EO Fiat EO Testépítés EO Költöztetés GP Rottertrans GP Haas F1 GP Vagyonvédelem GP Ford GP Seat GP Patakitrans Reblog Kalmarweb Reblog Generalsafety Reblog General Vagyonvédelem Szobafestő egészséges életmód Seowebsite SEO Gportal