Kitüntetettek - 2018

Támogatóink:       

2018. évben a legaktívabban dolgoztak

NAGY FERENC: Anélkül, hogy szólnánk, kiveszi a részét az egyesületi munkából. Segít, ahol csak tud. Kezdettől fogva ott van a parkgondozásokon, a Civil Expón, bemutatókon. Szerénység és mégis kiváló előadásokat tart. Ebben az évben is dicsőséget szerzett a csapatunknak, amikor a debreceniek látogattak hozzánk és tartott igen érdekes előadást. Csak így tovább, gratulálunk, köszönjük a munkádat.


JUHÁSZ LAJOS: Látszik rajta, az arcára van írva, mindig azon gondolkodik, hogyan tudna segíteni az egyesületnek. Tevékenyen részt vesz a gasztronómiai rendezvényeken, mindig szívesen munkálkodik a konyhán. De ha szükséges, felmegy a létrára és díszíti a termet, hogy ünnepélyesek legyenek rendezvényeink. Önkéntessége példaértékű. Gratulálunk Lajos, köszönjük a munkádat.


VERES KÁLMÁNNÉ ZSÓKA: Ha csak teheti, minden rendezvényünkön részt vesz. Merészen felvállalja a lehetetlent is! A gasztronómiában is nagy érdemei vannak, a rétesnyújtásban már az első alkalommal is kitűnően szerepelt a Kamramustrán. Sokat köszönhetünk neki. Nagyon vigyáz a kertbarátok eszközeire, azokat óvja, félti. Köszönjük Zsóka!


PÁSZTOR PÉTERNÉ KATI: Még emlékszem az első foglalkozásra, amikor a Tűzoltószertárban, önként jelentkeztél az egyesület könyvelési feladataira. Én akkor még fel sem mértem, hogy mivel jár ez. Most már tudom, hogy a civil szervezetek könyvelése lényegesen eltér a más jellegű könyvelői munkától.

A könyvelői programok pénzbe kerülnek, továbbképzésekre kell járni és sokkal több munka van mögötte, mint gondolnánk. De részt veszel szinte minden rendezvényen, agitálod tagjainkat, hogy mit csináljunk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Köszönjük a munkádat.


BOCSI JÁNOS: Annak ellenére, hogy sokrétű tevékenységet végzel különböző civil szervezetekben, büszkék lehetünk a kertbarátköri munkádra is. Amikor megkérlek, nem tudsz nemet mondani, keresed a lehetőséget, hogy a főállású munkád mellet, egyesületünk aktuális feladataiban aktívan tudjál közreműködni. Ilyen volt többek között a debreceni kertbarátok látogatása kapcsán a múzeumi tárlatvezetés és a város nevezetességeinek bemutatása is.

 

De a magasra megnőtt sövény levágásában is számíthatunk rád. Köszönjük János!