Üdvözlet, kedves látogató!


Rövid hírek, január végi és február eleji újdonságokkal:

Rövid videós híreink között felelevenítjük az Asus CES-en debütált hardver újdonságait éppúgy, mint a szintén Asus gyártmányú EAH5770 512MB videokártyát. Az Asus mellett más gyártóknak is jutott pár perc hírnév, így velünk lesz a Sapphire, a MSI, a PowerColor és a Slicon Power is.
A Sapphire HD 5670-es VGA-jával, a Silicon Power DDR3 RAM moduljaival, míg az MSI Big Bang alaplapjaival szerepel a videóban. Rövid híreink között kapott helyet a PowerColor HD 5000 sorozatának három ragja, melyek mindegyike gyári túlhajtással büszkélkedhet.

AMD 890FX - Asus M4A89GTD Pro:

az Intel Core i3 rendszerire hamarosan érkezik az AMD válasza, az 890FX lapkakészlet személyében. Az Asus M4A89GTD alaplapja is a 890FX-re alapoz, méghozzá SATA 6 Gbit/s és USB 3.0 kíséretében. A chipkészlet DirectX 10.1-es VGA-t és 128 MB Sideport.

XFX Girl 2.0 - szépek, okosak és szeretik a PC-t:

a hat döntős már kiválasztásra került, méghozzá az XFX rajongók szavazatai alapján. A lányok szépek, okosak és ami a legérdekesebb, szeretnek a számítógépen matatni. Mindegyikükről számos kép, és videó is készült, ezekből adunk most ízelítőt.

Asus O!Play Air - már az üzletekben:

nemrég tettük közzé videós tesztünket az Asus O!Play multimédia lejátszójáról és lám, máris itt a következő verzió. A korábban egy hír keretében már bemutatott HDP-R3 Air WiFi képességekkel és kártyaolvasóval is bír, igaz meglehetősen borsos áron.

Támadnak a butított HD 5670-ek:

Eyefinity mentes, 512MB VRAM-mal szerelt Radeon HD 5670 bukkant fel az Asus és a Sapphire kínálatában. Az új kártyák nélkülözik a referenciahűtést, sőt, a Sapphire esetében még a CrossFire lehetőségét is. A HD 5670 így már elég olcsó lesz a GT240-nel szemben?

Rólunk | Áraink | Szolgáltatásaink | Galéria | Elérhetőségek
Készített: Garzó László @ 2010 © Minden jog fentartva.